Heling voor jezelf, je omgeving én de Aarde in een sjamanistische workshop

  • Geschreven door Ron Townsend
  • laatst bewerkt Mar 23, 2017
Deel dit artikel:

Love nature, sjamanisme,

De 3-daagse sjamanistische workshop “Heling voor de Aarde” (31/03-02/04), die ik samen met Ursula Aerts geef, is een prachtige ontdekkingsreis naar de verborgen rijkdom in jezelf en laat je de magie in je eigen leven ontdekken.
We onderzoeken de wijze waarop we destructieve gedachten, emoties en disbalans in onze leefomgeving kunnen transmuteren. We leren werken met de krachtige en eeuwenoude methodiek van transmutatie in het alledaagse leven met gebruik van visualisatie, sjamanistische reizen, krachtige ceremonie, rituelen en dans, die niet alleen jezelf maar ook je omgeving (en Moeder Aarde) veranderen en helen.

De workshop is gebaseerd op het boek “Medicine for the Earth” van Sandra Ingerman, één van de grootste sjamanistische leraren van onze tijd.

  • We werken vanuit het sjamanistisch principe dat we niet afgescheiden zijn van onze omgeving. Ook wij zijn natuur. De natuur en onze leefomgeving raakt op verschillende manieren uit balans; Fysiek en etherich, via negatief handelen en negatieve gedachten, die veelal gericht wordt op anderen
  • We leren afstemmen en verbinden met de natuur; de zichtbare en de onzichtbare wereld
  • Vervolgens leren we vanuit deze staat van verbinding, de negativiteit in onze omgeving en verontreiniging van het milieu verminderen. Sta jezelf toe om gedurende deze workshop in diepe verwondering te raken.

Hoe krachtig kan dit werk niet worden, als je niet alleen als individu, maar ook samen met anderen dit helende werk voor jezelf én je omgeving gaat doen.

Meer informatie? Kijk voor meer informatie op http://www.definest.nl/heling-voor-de-aarde

Wil je een persoonlijke sjamanistische sessie van Ron Townsend, bekijk zijn profiel 

Geen idee wat voor soort therapie of coach je nodig hebt? Boek een intake consult en wij gidsen je. 

 

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht