its just a scan

Scan Coaching

Scan Coaching meet met geavanceerde technologie de energie én het geheugen van jouw lichaamscellen en legt hiermee jouw psycho-emotionele patronen bloot.

Ons uitgangspunt is dat lichaam en geest een eenheid zijn en dat elke cel in het lichaam zijn eigen trilling en daarmee zijn eigen verhaal heeft. Door deze trillingen te scannen, kunnen we objectief en snel de gemoedstoestand van jouw lichaam vaststellen. Ook haalt de scan de oorsprong naar boven die hieraan ten grondslag ligt. Na de meting geeft een gecertificeerd ScanCoach de resultaten terug in heldere en concrete taal. Hierdoor krijg je direct zicht op wat er nu bij je speelt, waar je potentieel zit en wat je blokkeert. Daarna volgt een aantal scansessies en ondersteunen we je om bewuster te worden van nieuw gedrag. Veranderen kun je alleen zelf maar wij helpen je om doeltreffend de meest efficiënte aanpak te vinden. Eentje die jou letterlijk op het lijf geschreven is.

Bij Scancoaching houdt het tobben en malen op en mag je stoppen met het zoeken naar antwoorden en andere routes. ScanCoaching is diepgaand, objectief, helder, snel en razend effectief!

 

 

0 Therapeuten gevonden

Bio

Therapieën

Meer over werkwijze