it's just a human...

Human Design

Vind hier een human design consultant

Geen idee of je human design nodig hebt? Boek een intake consult en wij gidsen je.

Hoe fijn zou het zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf, voor je kind of partner? Als je wilt weten hoe je echt in elkaar zit geeft Human Design je die inzichten. Het helpt je herinneren wat je al wist over jezelf, diep in je ziel.

Human Design berekent aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats jouw 'chart'. Het is een soort bouwplan van je voertuig; jouw lichaam is per slot het voertuig voor dit leven. De Human Design analist is als een monteur die je laat zien hoe je het beste met dat voertuig om kunt gaan. Welke brandstof je nodig hebt, hoe je er het beste mee kunt rijden en waar. Het repareert niet het olielek, maar vertelt je wat je kunt doen om dat in te toekomst te voorkomen!

Het laat het je zien tot welke kwaliteiten jij van nature toegang hebt en welke niet. Ook tot welke kwaliteiten jij je wel aangetrokken voelt, maar die niet perse bij jou horen in dit leven, wat op den duur tot ziekte of uitputting kan leiden en tot het hebben van de 'verkeerde' relaties. Het kan je helder laten zien hoe de chemie is tussen jou en anderen en geeft inzicht waarom je bij de ene persoon een goed gevoel krijgt en je energie bij de ander weglekt.

Als je gaat leven volgens deze ‘handleiding’ dan leef je jóuw leven en zul je merken dat je jouw rol beter kunt pakken wat uiteraard meer energie en balans in je leven geeft. Denk aan de uitspraak van Loesje: wees jezelf er zijn al genoeg anderen!

Middels Human Design ontdek je op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling. Er wordt gekeken naar je bewuste en onbewuste drijfveren, naar de genetische kenmerken van je gedrag en naar je persoonlijkheid.

Het Human Design Systeem wordt steeds bekender. Het is begin 1987 ontstaan uit een combinatie van verschillende esoterische systemen zoals de Astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer met de laatste ontdekkingen uit de reguliere wetenschappen zoals de astronomie, fysica, de biochemie en genetica. Het resultaat is een prachtig systeem met een belangrijke visuele component waardoor het niet alleen voor iedereen goed toegankelijk is, maar wat het ook zijn veelzijdigheid én grote diepgang geeft.

Het is een evidence based systeem en wordt ook wel de Wetenschap van Differentiatie genoemd. We zijn allemaal anders zijn en 'horen' ons ook anders gedragen. Dat is ons geboorterecht.

Een Human Design Consultant kan uren, zo niet dagenlang praten over wat hij in dit ene plaatje ziet. Tegelijkertijd kan het meest essentiële – namelijk iemands Type en Autoriteit – in een paar zinnen worden samengevat. Een consult geeft je de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek diep inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en mogelijke valkuilen. Dat brengt zelfacceptatie binnen bereik en kan grote gevolgen hebben, zowel prive als op het werk.

Heb je interesse in dit systeem en wil je gedetailleerder weten hoe je in elkaar zit en hoe de wisselwerking is met je omgeving, dan is een reading met een professionele analist aan te raden. De kennis van het Human Design bestrijkt ontzettend veel gebieden en gaat heel diep, zelfs aan de oppervlakte. Een Human Design consultant kan je op weg helpen om het beste uit je ‘chart’ te halen.

Hoe zou het voor je zijn als je een leven kon leiden als jezelf?

Bron: Drs. Roos Litjens 

Human Design. Bij It’s Just Therapy vind je de beste Human Design consultants. Geen idee of je een Human Design consult nodig hebt? Boek een intake consult en wij gidsen je.

 

2 Therapeuten gevonden

Bio-energetica therapeut - Capelle aan den IJssel - Sylvia Volnicka
  • Sylvia Volnicka
  • Capelle aan den IJssel
  • Bio-energetica therapeut
Coach & Healer - Hilversum - Medium Alexandra - Intuitive advisor
  • Medium Alexandra - Intuitive advisor
  • (20)
  • Hilversum
  • Coach & Healer

Bio

Therapieën

Meer over werkwijze