it just shin do...

Shin Do

Wat is Shin-Do?

Vind hier een Shin Do therapeut. Shin-Do is de leer van de energievelden. Je leert hoe je omgaat met je energie en hoe je reageert op het energieveld van anderen. We leggen de oorzaak van energieverlies vaak bij een ander of bij de situatie waar we ons in bevinden. Shin-Do laat je voelen dat energie weg geven iets is wat we zelf doen. In iedere situatie kunnen we er ook voor kiezen om onze energie bij ons zelf te houden. De eenvoudige principes van Ki (universele levenskracht) die je in deze training leert, stellen je hiertoe in staat.

Ki stroomt door ons heen en is de voeding van ons energiesysteem. Wanneer Ki vrij stroomt, voelen we ons gezond, krachtig en vitaal. Een geblokkeerde of zwakke Ki-stroom geeft allerlei klachten. Dat begint vaak met vage symptomen zoals vermoeidheid en lusteloosheid. Stroomt Ki langere tijd niet goed, dan kan dit leiden tot ziekte, burn-out en depressie. Een actieve Ki-stroom is dan ook het fundament van je leven.

 

Shin-Do: praktische training in innerlijke kracht

Voel je je soms ‘leeggezogen’ door anderen, in een volle zaal, op de markt, of na een sessie in je coachpraktijk, en wil je je energie liever zelf kunnen gebruiken? Wil je beter gehoord worden of steviger in je schoenen staan?

In 2 dagen leer je hoe je dat voor elkaar krijgt. Shin-Do is een praktische training in innerlijke kracht, waardoor je:

  • krachtiger overkomt
  • meer energie hebt
  • minder kans loopt om slachtoffer te worden van een overval of geweld op straat
  • beter gehoord en gezien wordt
  • makkelijker met hooggevoeligheid om kunt gaan
  • meer kunt betekenen voor jezelf en anderen.

Ook in conflictsituaties reageer ik anders. Vaak reageren we vanuit boosheid of verdediging. Denk maar eens aan een recente ruzie. Er is dan geen ruimte voor een gesprek. Door Shin-Do leer je vanuit jouw innerlijke kracht te reageren, vanuit rust. Hierdoor verdwijnt het conflict en ontstaat er ruimte om samen naar oplossingen te zoeken. De omgang met mensen wordt hierdoor ook veel natuurlijker.

Ontdek hieronder onze Shin Do Therapeuten

0 Therapeuten gevonden

Bio

Therapieën

Meer over werkwijze