Vind nu een therapeut op It's Just Therapy, wij matchen je met de juiste therapeut

Therapeut vinden? Zoek je een therapeut? Als grote paddenstoelen schieten ze uit de grond: de 'zweefmolen' van coaches, (mindfulness) trainers, healers en therapeuten. Als er zoveel zijn, waar moet je beginnen? Welke professional is goed en past je? Welke methode is voor jou nu het meest geschikt? Als je al weet wat er met je aan de hand is. Niet onbelangrijk, want de match met de juiste therapeut bepaalt voor 90% het resultaat van de behandeling (bron: Menzis)

Zoek een therapeut, vind een therapeut, therapeut vinden 

Zoek en vind een goede therapeut. Its Just Therapy is dan jouw gids voor persoonlijke en groei en bewustwording. We nemen het giswerk weg en begeleiden je in het oerwoud van (alternatieve) therapie naar de juiste professional. Hoe? Je kan zélf online zoeken of wij begeleiden je persoonlijk via een intakeconsult. We zijn hierin uniek in Nederland! Zodra jij de juiste therapeut gevonden hebt en je een klik voelt, dan wordt (gespreks) therapie 'just a chat' en een massage 'just a touch'. Daar draait het om bij It's Just Therapy.

Samen met jou bewaken we de kwaliteit van de therapeuten; wij selecteren en checken zorgvuldig en jij mag je waardering uitspreken via ons reviewsysteem. Zo streven we ernaar om de drempel naar de juiste therapie en kwalitatieve therapeuten te verlagen én maken we persoonlijke groei & bewustwording prettig en inspirerend. Zoek en vind de juiste therapeut. En. Grow with a smile!

Kwaliteitsbewaking   

De coaches en therapeuten die op It's Just Therapy staan worden zorgvuldig gescreend op basis van:

  • persoonlijke effectiviteit /resultaat
  • helderheid/ inzicht
  • inlevingsvermogen
  • compassievolle en integere aanpak
  • sfeer en locatie
  • kwaliteit/prijs
  • opleiding en achtergrond
  • registratie bij beroepsvereniging
  • ervaring

Ontstaan

Its Just Therapy is opgericht door Saskia Beugel (voormalig VNU, Sanoma, Randstad en oprichter Rishis) en (oud oprichter) Wouter van de Ridder (voormalig reclame/merk strateeg bij BBDO & NOISE), beiden lifecoach (School of Life). Het idee leeft al jaren bij hen en komt voort uit vragen als 'ken je nog een goeie acupuncturist of osteopaat?’, 'weet je nog een familieopsteller, astroloog of passende coach'? Steeds vaker kwamen deze vragen op ons af en merkten we dat veel mensen aan het zwerven waren. Its Just Therapy is het antwoord...

Team

Ragnhild Keizer-Meijer (Sales), D. Marques Ferreira (ICT), Marcel van Doornen, Jeroen Imming (Finance)

Advisory Board

Advies kregen we van Lars Lutje Schipholt Part Up, Ad Liefting (Legal Consultancy), Elisabeth Werter (EU Ambassador Female Entrepeneurship), Jose Gerards (KLM, Plan Nederland), Bert Wiggers (Axivate Capital)

 

Partners

 

Webpartners

 

 

Zoek een therapeut en vind een therapeut. Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/itsjusttherapy of insta of  twitter 

Wouter van de Ridder Boek een intake

'Jarenlang liep ik onbewust rond. Alles wat er gebeurde (van relaties tot werk) overkwam me. Na een flinke portie therapie, trainingen en een opleiding kwam ik achter mijn belemmerende gedachten & overtuigingen die mij gevangen hielden. Het vinden van de juiste professionals waarbij ik me veilig voelde, was telkens weer een (online) zoektocht. Of ik kwam via via ergens terecht. Het maakte mijn ‘bewustzijnsreis’ niet makkelijker. Het was trial & error of diegene goed was of dat de therapiesoort bij mij pastte. Geen ideale situatie, want je legt wel elke keer je ziel bloot. Niet alleen ik, maar velen met mij verdwenen zo in het oerwoud van de vele geneeswijzen. Met Its Just Therapy wil ik de juiste (complementaire en alternatieve) professionals op het pad brengen van iedereen in Nederland die de ambitie heeft om te groeien. Zodat ook zij in alle veiligheid kunnen genieten van een bewuster en minder ‘bumpy’ leven.

Wouter kijkt graag met verwondering naar de mensen om zich heen. Hij neemt scherp waar wat er speelt en wat iemand nodig heeft om te groeien. Hij zegt waar het op staat en benadrukt vooral ook het positieve; datgene wat er al is, waar je op verder kan bouwen en waar je van mag genieten. Vanuit daar geeft hij vanuit vertrouwen, integriteit én met humor, richting aan jouw traject van persoonlijke en spirituele groei.

Saskia Beugel Boek een intake

'Het is een keuze om aan jezelf te gaan 'werken' en het leven te zien als een zoektocht naar wie je bent. Dit betekent ook bereid zijn om je maskers en verdedigings-mechanismes af te leggen. Zodat je meer voelt, meer jezelf wordt en zodat je een liefdevoller mens wordt (in eerste instantie voor jezelf ). Zo was dat in ieder geval voor mij en zo heb ik dat ervaren. Mijn avontuur brak aan in 2007, na een carrière als marketeer. Na een tijd met veel uitdagingen en emoties brak een periode van verdieping en bezinning aan. Ik reisde naar India, Bali en verbleef daar in een ashram (Rishikesh, India) om yoga en meditatie te beoefenen. In Rishikesh ontmoette ik een Swami, een man met een baard en een oranje jurk en hij leerde me mediteren en mantra's zingen. Zo ontstond een grote liefde voor de Oosterse filosofieën en yoga. Terug in Nederland heb ik de meest prachtige en krachtige internationale healers, sjamanen en therapeuten ontmoet (voor mezelf en voor mijn onderneming Rishis) en inmiddels ben ik zelf lifecoach, gecertificeerd yogadocent en mindfulness-trainer.

Het vinden van de juiste therapeut en/of methode gaat met vallen en opstaan, maar dat kan soepeler. Ik kan met al mijn ervaring, netwerk, kennis en intuïtie samen met jou het juiste ontwikkelingsplan maken of je naar de juiste therapeuten sturen. Met It's Just Therapy wil ik heel veel mensen inspireren om op een liefdevolle manier dat persoonlijke avontuur aan te gaan en de zoektocht leuker, vertrouwder en makkelijker maken. 'It will be just a safe travel'.

Ik ben een mensenmens, integer, open-minded, eerlijk, niet oordelend en een combinatie van kracht én kwetsbaarheid, yin en yang. Ik zie snel (on)bewuste blokkades en ben een liefdevolle spiegel: scherp, inspirerend en uitdagend.

Zie je door de bomen het bos niet meer, maar heb je geen zin of tijd of mogelijkheid om ons 1 op 1 te ontmoeten voor een orienterend intake consult,
Boek dan nu een online consult (1 uur 50 euro via Skype, Facetime of bellen) en we helpen je op weg naar de beste therapeut of coach.