Dieper contact met je lichaam geeft meer levensenergie, passie en potentieel - Za 16/9

  • Geschreven door Gaby Jurczyk
  • laatst bewerkt Aug 17, 2017
Deel dit artikel:

In contact met je ware natuur door de natuur

Dieper contact met je lichaam geeft meer levensenergie, passie en potentieel

Wegens succes komt er een extra trainingsdag op 16 september. 

Heb jij de laatste tijd fysieke klachten, weinig energie of is het lastig om contact de houden met waar je werkelijk van houdt? Gun jezelf dan een dag voor jezelf.

Wanneer:          Zaterdag 16 september a.s. van 09.30 tot 17.00 uur
Waar:                Hallseweg 13, 6961LS Eerbeek
Kosten:              € 97.—

Het resultaat van deze dag: meer levensenergie, passie en potentieel, dichter bij je ware zelf. Je leert je lichaam beter kennen, voelt direct het effect van mijn methode en krijgt zelfcoaching tools mee om zelf je energie op niveau te brengen en houden. Door met je lichaam samen te werken kan het lichaam zelf blokkades opheffen en dat is direct voelbaar.

Om dat te bereiken gaan we in deze trainingsdag aan de slag met het lichaamsbewustzijn en blokkades: hoe deze kunnen ontstaan, de effecten ervan op je energie en we helpen het lichaam op een veilige manier te ontladen.

Voor vragen of om je aan te melden neem contact op met de therapeut Gaby Jurczyk of mail haar op gaby@sterkebasis.nl

Stap 1

Weten: theorie over blokkades: het ontstaan over blokkades en wat gebeurd er op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Subresultaat: in contact komen met belemmerende overtuigingen en de effecten ervan op het lichaam. Lichaamsbewustzijn word wakker;

Stap 2

Willen: we gaan in tweetallen aan de slag met de overtuiging die direct een reactie op het lichaam heeft. Hoe is het nu en wat is het resultaat wat je wil.

Stap 3:

Durven: voelen is in contact komen met je lichaam en de blokkade. Adem en samenwerken met een buddy (=hulpbron) zorgen ervoor dat er in stap 4 transformatie kan plaatsvinden.

Stap 4:

Doen: we gaan samenwerken met het lichaam en deze de-blokkeren. Daarvoor werk ik met een lichaamsgerichte vorm van opstellingen. Dit maakt het lichaam vrij. Je voelt meteen meer ruimte, minder pijn, meer levensenergie, bevrijding van potentieel

Stap 5:

Integratie en mee geven van zelfcoaching tools

Voor vragen of om je aan te melden neem contact op met de therapeut Gaby Jurczyk of mail haar op gaby@sterkebasis.nl

Bij It’s Just Therapy vind je de beste therapeuten en coaches. Geen idee of je meer lichaamsbewustzijn nodig hebt, maar je hebt wel een klacht of wens? Boek een intake consult en wij gidsen je.

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht