Lichaamsgerichte therapeut - Arnhem - Gaby Jurczyk
  • Gaby Jurczyk

  • (2)
  • Arnhem
  • Lichaamsgerichte therapeut
  • € 95,00 per (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeringen

Stuur Gaby Jurczyk een bericht

Boek een consult met Gaby Jurczyk

Delen:

Over / Bio

Ik help vrouwen die door grote levensveranderingen fysieke en psychische klachten hebben, weer in verbinding te komen met hun ware zelf. Dat doe ik op alle lagen: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Zodat ze door een Sterke Basis veerkracht en levensenergie hebben om het leven weer te leiden zoals ze dat graag willen.

Toen mijn zoon in 2001 geboren werd, heb ik de impact van bewust trauma en de trigger voor oud onbewust trauma zelf meegemaakt. Ik was totaal overrompeld en machteloos. Mijn lichaam reageerde met astma aanvallen en huidproblemen. Heftige emotionele reacties, moeheid en uiteindelijk postnatale depressie waren het resultaat. Mijn huisarts gaf medicatie mee en zei dat ik me gauw beter zou voelen. Maar ik voelde dat deze ervaring een "wake up call" was. Wilde ik mij verbinden met mijn kind, vrij van oude pijn, dan moest ik aan de slag met mezelf. Door het woelige water heen, dieper duiken in mijzelf.
Er volgden jaren van reguliere en alternatieve studie over trauma, het eigen proces, trainingen en onderzoek over traumaverwerking bij natuurvolkeren. Ik heb alles aangepakt: mijn gedrag, mijn manier van communiceren, mijn emoties en mijn lichaam. De kennis, die ik de afgelopen 16 jaar heb verworven, heeft een verdieping gebracht in de verbinding met mezelf, met mijn kind en de wereld om mij heen.
De grote doorbraak kwam, toen ik mijn familie in Zwitserland ging helpen en twee maanden in mijn kinderkamer logeerde. Het was alsof een sleutel aangereikt werd en er een totale reset plaatsvond. Alles kwam bij elkaar. Mijn bewuste, volwassen Ik en mijn onbewuste, kleine Ik. Ik kon er niet aan ontsnappen! Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, ging door de zandloper en bracht inzicht en heling! Zoals Dr.Hew Len het omschrijft in zijn levenswerk: de belangrijkste relatie in een mensenleven is de relatie tussen tussen het bewuste (dat hij de moeder noemt) en het onderbewuste (dat hij het kind noemt). Daaruit vandaan komen alle relaties voort, die wij hebben.

Therapieën

Lichaamswerk, Burn-out coaching, Lichaamsgerichte psychotherapie, Scan Coaching, Somatic Experiencing.

Onderwerpen

Agressie, Angst- paniekaanvallen, Belemmerende overtuigingen, Burn out, Eigenwaarde, Innerlijke kracht, Potentieel, Traumaverwerking.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Fysiek (aanraking).

Beroepsverenigingen

VIV Nederland, RBCZ Register beroepsbeofenaren complementaire zorg

Opleiding/cursussen

Somatic Experiencing (Hans Velders), Systemisch Werk (Peter Hellinger Instituut), Regressietherapie (Joop van der Hagen), Gedrags- en communicatie therapie (Zin in Zijn Training), Talentcoach (Team 3.0)

Testimonials

"Gaby heeft mij van hoogtevrees afgeholpen. Ik kon met mijn gezin niet meer de berg op om de skiën, zo bang was ik. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Gaby was duidelijk ging meteen naar de kern. Toen ik daarna werkelijk weer kon skiën kon ik het bijna niet geloven. Het werkt" Els uit Apeldoorn

"Gaby en haar werkwijze beveel ik aan. Gaby creëert een veilige omgeving. Zij werkt liefdevol en helder, gaat diep in verbinding met cliënt en spirit" Jennyke Kuiper Groningen

"Als Gaby met je werkt maakt ze geen omtrekkende bewegingen ze gaat meteen naar waar het bij jouw om draait dat je je minder vrij voelt. Gaby werkt met Humor die bevrijdend werkt" Wilma Postma Groningen

"Ik was door omstandigheden in een burn-out terecht gekomen, kon niet meer werken en ook niet alleen zijn. De sessies met Gaby hebben geholpen, helder, direct waar het om gaat, even samen om het dan alleen te kunnen. Ik heb nu weer plezier" Richard Oosterbeek

Kaart

Reviews

Esther van Duyvenbode

22-09-2020 11:12
Gaby is een ervaren coach, die heel goed aanvoelt wat de kern van jouw vraagstuk is.
Daarbij werkt ze met haar tools en kennis direct door op jouw kernvraagstuk.
Met haar empathie en doorzettingsvermogen helpt ze je snel het nodige inzicht te krijgen om jouw vraagstuk om te zetten naar transformatie.

Ik heb haar zien werken en ze biedt veiligheid en vertrouwen.
Ik beveel haar van harte aan!

Pien van Gelder

30-12-2019 19:20
Gaby is een hele fijne en betrokken therapeut. Professioneel en met veel kennis. Je merkt dat Gaby dit werkt doet vanuit haar hart en je ook echt wilt helpen in je persoonlijke transformatieproces.

Schrijf een review 

Website

www.sterkebasis.nl