Stoppen met roken coach - Amsterdam - Victor Kraemer  rookstopcoach - hypnotherapeut
  • Victor Kraemer rookstopcoach - hypnotherapeut

  • (7)
  • Amsterdam
  • Stoppen met roken coach
  • € 135,00 per 2 uur

Stuur Victor Kraemer rookstopcoach - hypnotherapeut een bericht

Boek een consult met Victor Kraemer rookstopcoach - hypnotherapeut

Delen:

Over / Bio

Rookstop coach - NLP coach - EFT - Hypnose -QHHT - Victor Elzo Kraemer - It’s Just Therapy. Victor is NLP coach & hypnotherapeut en helpt mensen van het roken af

Victor is specialist op het gebied van stoppen met roken en helpt al meer dan 8 jaar rokers in één keer van hun rookgedrag af. Hij studeerde bij diverse trainers, Dr. Richard Bandler oprichter van NLP , bij Joost van der Leij, Hypnos Academie onder leiding van Barbelo Uijtenbogaardt, volgede Master class bij Marcel Borst, Eric Eraldy, Robert West , opleiding in Rookstopcoach bij NHA enz..

Cursus/workshop!
- Rookstopcaoch, NHA
- Stoppen met roken, Marcel Borst
- The European Health Foundation
- Allen Carr , Stoppen met roken
- Eric Eraly, Gemakkelijk stoppen met roken methode
- Martin Tyrrell , How to Stop Anyone Smoking
- Robert West, Zo stop je met roken, de gouden formule
- Dr. Roy Martina, Moeiteloos stoppen met roken
- Anthony Hamilton, Stop smoking with mind power
- Vincent Noot , Stop Smoking
- Mark Casey , Stop Smoking
- Michael Hetherington, Stop Smoking with Chines Acupuncture & Acupressure
- Alan Kirwan , Stop Smoking Fast Trac with Hypnosis and EFT
- Pradeep Aggarwal, Stop Smoking using NLP & hypnosis
- Denise Roberts, Quit Smoking Now!
- Dan Jones , Hypnotherapy and Psychotherapy
- Sabbir Muslim , NLP & Hypnotherapy

Victor Kraemer is werkzaam als gecertificeerd NLP coach en hypnotherapeut in Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie, EFT , Familieopstellingen, QHHT, BQH, QBH.

Hij is ooit begonnen met studie fysiotherapie bij de HBO academie Thim van der Laan in Nieuwegein te Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij; Joost van der Leij VU-university certified OBM trainer/coach & Licensed NLP Master Trainer certified by Richard Bandler (Society of NLP).

Daar is Victor uiteindelijk afgestudeerd als NLP coach. 2009 en Hypnotherapist in 2017 Hypnose centrum en 2018 Academie Hypnos gestudeerd. Victor heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende NLP en Hypnose trainers zoals;
Tom Silver, Barry Train, Martin Castor, Marcel Borst, Dolores Cannon, Julia Cannon,
Roy Martina, Richard Bandler, Joost van der Leij, Tede Evers, Paul Liekens, Ben Licher,
Frank Bruining, Martijn Groenendal, Barbelo Uijtenbogaardt, Pieter Frijters, Jean Pierre Janet, Zack Zakaria, Tara & Guido Dik , Marcel Meijlink, Vincent van den Burg

Gemakkelijk in één keer stoppen met roken!

Wat zijn de meest verslavende drugs?
Een eenduidige conclusie is er niet, omdat er veel verschillende factoren zijn die bijdragen aan het risico op een verslaving. Hoe sterk activeert een bepaalde stof het beloningssysteem in de hersenen.

Wat is de mate waarin ontwenningsverschijnselen optreden?
Hoeveel genot geeft de stof de gebruiker, op de korte en op de langere termijn.
Het zijn allemaal vragen die, in meer of mindere mate, bijdragen aan het risico op het ontwikkelen van een verslaving.
1. Heroïne (dope)
2. Cocaïne (coke)
3. Nicotine (sigaretten, sigaren en tabak)
4. Barbituraten (slaapmiddelen/downers)
5. Alcohol
6. Benzodiazepinen (kalmeringsmiddelen)
7. Amfetaminen (pep, speed, meth)
8. Buprenorfine (pijnstiller)
9. Ketamine (keta, special K)
10. Cannabis (wiet en hasj)

Hoe werkt een rook/nicotineverslaving?
Wat is nicotineverslaving? Nicotine is een zeer verslavende chemische stof die in de tabaksplant wordt aangetroffen. De verslaving is enerzijds lichamelijk, wat betekent dat gebruikers naar de stof hunkeren en anderzijds ook geestelijk, wat betekent dat gebruikers bewust naar de effecten van nicotine verlangen.

Waarom is stoppen met roken zo moeilijk?
Omdat roken een verslaving is. Er treedt gewenning op en je raakt lichamelijk en geestelijk afhankelijk van roken.

Nicotineverslaving is ook gedragsmatig!
Mensen worden afhankelijk van handelingen die met het gebruik van tabak te maken hebben. Ze raken ook gewend aan het gebruik van tabak in bepaalde situaties, zoals na de maaltijd of bij stress.

Nicotine wordt vooral geconsumeerd door het inademen van de rook van brandende tabak in sigaretten. Andere manieren om tabak te roken zijn sigaren of door middel van een pijp. Rookloze tabak wordt via de neus ingeademd als poeder (snuiftabak) of in de mond gehouden (pruimtabak).

Gewenning?
Er treedt gewenning op als je rookt. Dat wil zeggen dat je steeds meer nicotine nodig hebt om hetzelfde effect te bereiken.

Lichamelijke onafhankelijkheid?
In sigaretten en shag zit nicotine. Nicotine is een erg verslavende stof die je binnenkrijgt als je rookt. Nicotine geeft je ongeveer 20 minuten lang een goed gevoel. Daarna ga je je steeds onrustiger voelen. Als je niet rookt, voel je je onrustig doordat je lichaam is begonnen met het afbreken van de nicotine. De hoeveelheid nicotine daalt dan in je lichaam. Binnen een uur na het roken beginnen de eerste ontwenningsverschijnselen. Je wordt bijvoorbeeld gespannen, minder geconcentreerd of chagrijnig. Ontwenningsverschijnselen worden steeds sterker, tot je opnieuw rookt. Pas dan voel je je weer – even – goed. Op deze manier heb je telkens opnieuw behoefte aan een sigaret.

Geestelijke ontwenningsverschijnselen?
Afkickverschijnselen roken! Een verslaving aan nicotine zorgt voor ontwenningsverschijnselen als je niet rookt. Mogelijke ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken;
* Spanning
* Onrust
* Prikkelbaarheid
* Slapeloosheid
* Angst
* Concentratieproblemen
* Zweten
* Benauwd
* Hoofdpijn
* Hoestbuien
* Maag- en darmstoornissen
Verder kun je last krijgen van verstopping en gewichtstoename. De meeste lichamelijke ontwenningsverschijnselen doen zich voor in de eerste periode als je net bent gestopt. Geestelijke ontwenningsverschijnselen duren over het algemeen langer.

De effecten van nicotineverslaving!
Nicotine zorgt voor aangename gevoelens in lichaam en geest. Wanneer je tabak gebruikt, laten je hersenen neurotransmitters zoals dopamine vrij. Dit zorgt voor een kortstondig gevoel van tevredenheid en plezier.

Naast nicotine bevatten sigaretten en rookloze tabak veel kankerverwekkende stoffen en andere schadelijke chemicaliën. De bijna 4.000 chemische stoffen die in tabak worden gevonden hebben fysieke, mentale en psychologische effecten. Het gebruik van tabak leidt tot ernstige gezondheidscomplicaties, waaronder:
* Longkanker
* Emfyseem
* Chronische bronchitis
* Kanker, vooral in de luchtwegen
* Leukemie
* Hartaandoening
* Slag
* Diabetes
* Oogproblemen, zoals staar en maculadegeneratie
* Onvruchtbaarheid
* Impotentie
* Miskraam en zwangerschapscomplicaties
* Verzwakt immuunsysteem
* Verkoudheid, griep en luchtweginfecties
* Verlies van smaak of geur
* Tandvleesaandoeningen en tandproblemen
* Vroegtijdige veroudering
* Maagzweren
* Osteoporose

Mee rokers verhoogt ook het risico op longkanker en hartziekten bij mensen die dicht bij rokers staan. Volgens studies hebben kinderen die in huizen wonen waar de ouders roken de kinderen een grotere kans om de volgende aandoeningen te krijgen:
* Wiegendood
* Astma
* Luchtweginfecties
* Oorinfecties
* Andere aandoeningen
De bijna 4.000 chemische stoffen die in tabak worden gevonden hebben fysieke, mentale en psychologische effecten.

En hoe komt het dat stoppen zo moeilijk is?
Roken is vaak een ingesleten gewoonte. Roken heeft vaak ook een functie gekregen, bijvoorbeeld:
* Even pauze
* Jezelf een houding geven
* Omgaan met emotie
* Jezelf belonen
Het afleren van die gewoonte kost tijd. Daarom kan je nog lang nadat je bent gestopt, ineens weer trek krijgen in een sigaret. Vooral als je in een situatie bent waarin je anders zou hebben gerookt. Dat is simpelweg je oude gewoonte.

Wie loopt er gevaar?
Iedereen die tabak gebruikt loopt het risico om een verslaving te ontwikkelen. De beste manier om een verslaving te voorkomen is door tabak te vermijden.

Sommige factoren kunnen het risico op een verslaving vergroten. Zo lopen mensen met een familiegeschiedenis van nicotineverslaving en mensen die opgroeien in een huis met tabaksgebruikers een grotere kans om te gaan roken en een verslaving te ontwikkelen.

Ook mensen die op jonge leeftijd beginnen met roken, hebben een grotere kans om te blijven roken. Een studie merkt op dat 80% van de rokers begon te roken op de leeftijd van 18 jaar. Jongeren die op jonge leeftijd beginnen met roken hebben de neiging om later in hun leven meer afhankelijk te worden. Het komt minder vaak voor dat volwassenen beginnen met roken of een verslaving ontwikkelen.

Symptomen van nicotineverslaving
Tekenen van nicotineverslaving zijn onder andere:
* Het onvermogen om te stoppen met het gebruik van tabaksproducten
* Qntwenningsverschijnselen wanneer het nicotinegebruik stopt
* De wens om te blijven roken, zelfs als er gezondheidscomplicaties zijn
* Het voortgezette gebruik van tabaksproducten, zelfs als dit een negatieve invloed
heeft op je leven

Voordelen van niet meer roken
Als je niet meer rookt, neemt je risico op hart- en vaatziekten snel af. Na 1 jaar is de kans op een hartinfarct al de helft kleiner. Na 15 jaar heb je evenveel risico als iemand die nooit heeft gerookt Stoppen met roken heeft veel meer voordelen:
* je voelt je beter en fitter
* je hoest minder
* je ruikt en proeft beter
* je krijgt een frissere adem
* je conditie verbetert
* je bespaart geld

Over / Bio
Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij vertrouwen van groot belang is daarom vertel ik je graag alvast wat meer over mijzelf. Ik ben Victor Elzo Kraemer in 1966 geboren in Chile Zuid Amerika maar woon inmiddels al 42 jaar in Nederland. Sinds 2009 ben ik hypnotherapeut met een eigen praktijk en werk ik voornamelijk vanuit;
Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Mijn missie;
Mijn missie is om jouw te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Zo word je je bewust van wat je onbewust doet en kunt. De sleutel tot jouw persoonlijk succes zit namelijk al in je. Samen ontdekken wij die en draaien het slot om en openen de deur.

NLP Master Coach en Hypnotherapeut en Rookstopcoach!
Sinds 2009 ben ik een NLP coach met certificering van The Society of NLP.
Dit is hét toonaangevende instituut van NLP, de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler, is hieraan verbonden. Ik heb meer dan 12 jaar ervaring met NLP en hypnose. Hypnotherapie is een effectieve manier om problemen bij de kern aan te pakken. Bovendien studeerde ik fysiotherapie. Door mijn achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Daardoor lossen we blokkades sneller op.

Combinatie van doelgerichte NLP en hypnotherapie voor snel en goed resultaat
Door de doelgerichte technieken van NLP toe te passen binnen hypnose zijn concrete resultaten voor jou vaak snel zichtbaar, binnen 1 à 2 sessies. In sommige gevallen is 1 sessie al voldoende om je van jouw fobie of vervelende gewoonte af te helpen. Denk aan: pleinvrees, vliegangst, braakfobie, presentatieangst of nagelbijten.

Door mijn achtergrond heb ik een goed inzicht in zowel fysieke als innerlijke aspecten, die vaak aan elkaar verwant zijn. Stel: je hebt overgewicht, obesitas of klachten van binge eating. Binnen de hypnotherapie maak ik gebruik van de virtuele maagband. Hiermee worden wereldwijd goede resultaten behaald. In mijn werkwijze hieronder lees je meer over mijn programma stoppen met roken!

Ontdek jezelf en kom in beweging en stop vandaag nog met stoppen met roken!
Ik ga voor een concreet resultaat. Mijn doel is om jou in beweging te brengen. Dit doen we samen. Ik hou van mensen en geloof in de kracht van empathisch luisteren. Niets maakt mij blijer dan jouw uit te zien groeien tot de persoon die jij wilt zijn.
Namelijk de NIET ROKER! Ontdek jezelf en kom in beweging!

Neem gerust contact op:
Telefoon of whatsapp bericht, 0628286432

Ik werk van uit 3 steden, Amsterdam , Den Haag en Rotterdam
1. Hypnose Praktijk Amsterdam,
Hygiëastraat 8
1076 RM Amsterdam
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

2. Hypnose Praktijk Den Haag
Allard Piersonlaan 192
2522 MV Den Haag

3. Hypnose Praktijk Rotterdam
Wijhaven 36
3011 WS Rotterdam Blaak
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-rotterdam-hypnotherapie/

Voor meer informatie , bel met telefoon nummer: 0628286432 (whatsapp) of
stuur een mail bericht; stoppenmetroken4jou@gmail.com

Om direct een sessie te boeken, via mijn online agenda:
https://victorkraemer.nl/online-boeken/

Therapieën

Stoppen met roken coach, Ademtherapie, Business coaching en psychologie, EFT, Familieopstellingen Amsterdam, fysiotherapie, Hypnose, Hypnotherapie, Meditatie Training, NLP Master, Quantum hypnose, Regressietherapie, Slaapcoaching.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Angsstoornissen, angst hersenberoerte, angst voor copd, angst voor kanker, angst voor longkanker, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Assertiviteitsklachten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Borderline, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, citotoets stress, Claustrofobie, Coming-out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, Depressie, depressief, Discipline, Dissociatieve stoornis, doodsangst, driftbuien, Dwangstoornis, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Entiteiten, nicotineverslaving, stoppen met roken, stoppen met wiet en hash roken, suikerverslaving.

Werkwijze

Mentale coaching, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Je hebt de 1e stap gezet naar een rookvrij leven.

Wat is jouw volgende stap?
Wist je dat! van alle mensen die stoppen met roken slechts 12% succesvol is.
Van de deelnemers van ons programma is 87% blijvend gestopt!

De meest effectieve manier om te stoppen, Mét gewichtscontrole!
Komt jou dit bekend voor?
* “Ik rook al zo lang, heeft het wel kans van slagen?”
* "Mijn vrouw is bang dat ik níet te genieten zal zijn."
* "Zal ik me nog wel goed kunnen concentreren?"
* "Ik heb zo veel rokers om mij heen. Hoe houd ik het vol?"
* “Roken is mijn uitlaatklep. Wat moet ik straks doen als ik gestrest ben?”
* “Ik ben al zo vaak gestopt, waarom zou dit wel werken?”
* "Ik wil wel stoppen met roken, maar ik wil niet aankomen!"

Als dit bekent klinkt, maak je geen zorgen – Je bent niet de enige.
De trainers van Rookstop zijn zeer ervaren in het begeleiden van rokers,
ook de mensen die de bovenstaande uitspraken deden.

Laat je begeleiden door Rookstop caoch/trainer!

Van alle mensen die stoppen met roken is slechts, 12% succesvol!
Veel mensen vallen weer terug in hun oude gewoonte van roken. We schrijven hier bewust gewoonte omdat de voornaamste redenen om er weer eentje op te steken, voort komt uit de gewoonte;
* “Het was zo’n drukke periode”
* “Het was mijn verjaardag”
* “Ik was boos”
* “Het zat gewoon allemaal tegen”
* “Iedereen om me heen rookt”
Afkicken van de lichamelijke verslaving van het roken duurt gemiddeld slechts 3 dagen. De uitdaging van het stoppen zit hem dan ook in de mentale verslaving. De trainers van de Rookstop zijn gespecialiseerd om je juist over die moeilijkheden heen te helpen.

Dit kom je gemiddeld aan als je stopt met roken!
2.8 kilo MANNEN 3.7 kilo VROUWEN

Stoppen met roken! Ben je klaar om een punt te zetten achter je rookverslaving en je binnenkort NIET-roker te noemen? Ben je al vaker gestopt, maar zonder blijvend resultaat?

Van de deelnemers aan ons programma is 87% succesvol!
Dat komt omdat we geen quick fix aanbieden maar een programma waarin gemotiveerde deelnemers ondersteun worden om af te kicken van hun verslaving en begeleid worden om hun leven als niet-roker vorm te geven.

Ons programma rust daarom op deze 3 pilaren:
1) Doorbreken;
Van gewoontes en het aanleren van nieuwe.
Dit doen we door het delen van onze zeer brede kennis over het brein.
We leren jou hoe je jouw brein kunt programmeren.

2.) Gewicht;
Door extra aandacht te besteden aan waarom mensen aankomen als ze
stoppen met roken leren we jou hoe je juist op gewicht kunt blijven.

3.) Succes;
Het programma stop niet na de groepsbijeenkomsten, we bieden ook
waardevolle nazorg. Je krijgt unieke audio's mee en we hebben nog
uitgebreid telefonisch contact om je op de goede weg te houden.

Om succesvol te stoppen met roken is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Daarom begin je ons traject met een 1 uur durende Brain training gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Tijdens deze training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken. Aansluitend op de training worden vier hele kleine puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oren geplaatst. Dit is geheel pijnloos en de puntjes zijn zó klein dat je ze bijna niet kunt zien. Deze puntjes gaan zowel de behoefte aan nicotine als snoepen tegen. Met vier tot vijf dagen is uw lichaam nicotinevrij. Dan bent u van uw rookverslaving af. Na ongeveer een week wordt er nog één nieuw (anti-snoep)puntje geplaatst;
* Snel, effectief en betaalbaar
* Gecombineerde aanpak van zowel het lichaam als de geest
* Slagingspercentage van 87%
* Ondersteuning door een ervaren therapeut
* Gaat ook het overmatig eten en snoepen tegen

Hoe werkt het?
Onze Moeiteloos Stoppen Met Roken-behandelingen zijn eenvoudig en effectief. Daarnaast gaat onze behandeling ook het overmatig snoepen tegen waar veel mensen in de eerste weken na het stoppen last van krijgen. Het is al vele rokers gelukt om door middel van Rookstop coaching definitief een punt te zetten achter hun jarenlange rookverslaving.

Proficiat met je beslissing om te stoppen met roken. Neem deel aan onze 2 uur durende hypnose programma en stap in je nieuwe leven als een niet-roker.
Of je onze groepssessie om te stoppen met roken wilt volgen, of hiervoor graag onze individuele sessie wenst te volgen.
Hypnose Praktijk biedt een heel effectieve en bewezen oplossing aan voor jou.

Schrijf je nu direct in door hieronder een datum te selecteren en een voorschot te betalen om je plaats te reserveren, of lees eerst hieronder verder.

Waarom stoppen met roken in groep ?
Roken was ooit cool, maar dat is het al lang niet meer. En de reden waarom je gestart was met roken, is heel waarschijnlijk niet meer de reden waarom je nu nog rookt. Als je er klaar voor bent, kunnen we dit voor eens en voor altijd eindigen.

Neem deel aan onze volgende groepssessie in je regio om permanent te stoppen met roken. Onze technieken hebben zich door de jaren heen bewezen en hebben heel veel klanten geholpen bij het stoppen met roken.

In onze prive of groepssessie zal je samen met mij of met andere rokers net als jij aan dit proces meedoen. Het totale programma duurt twee uur waarin je gehypnotiseerd zal worden en gerichte suggesties zal krijgen om geen zin meer te hebben in roken.

Hoe effectief zijn hypnose groepssessies om te stoppen met roken?
Als je onzeker bent, vind je hier getuigenissen die misschien ook jou kunnen overtuigen over hoe effectief dit programma heeft gewerkt voor zovelen vóór jou. Want je weet ondertussen al dat je wilt stoppen met roken.

Het enige dat tussen jou en een rookvrije leven ligt, is je vrijwillige beslissing om hier volledig mee te stoppen en stuur mijn een bericht via whatsapp 0628286432!

Prijs:
Sessie 1 € 135,- per sessie 2de sesssie 50% korting binnen 8 dagen
Alleen gelding, in de maand juli 2021!

Voor groepsessies voor individus of voor het bedrijfleven, vraag naar meer informatie!

Inclusief: koffie en thee
Locatie:
- Amsterdam
- Rotterdam
- Den Haag

Veel succes met stoppen met roken!

Victor Kraemer

Rookstopcoach
Hypnotherapeut
NLP coach
Systemisch coaching

Beroepsverenigingen

Society of NLP , HVNL, Hypnose Vereniging Nederland , Internationaal Hypnotherapie Register (IHR), The Society of NLP ( Dr. Richard Bandler) , beroepsvereniging BVAT.be

Opleiding/cursussen

- Rookstopcaoch, NHA
- Stoppen met roken, Marcel Borst
- The European Health Foundation
- Allen Carr , Stoppen met roken
- Eric Eraly, Gemakkelijk stoppen met roken methode
- Martin Tyrrell , How to Stop Anyone Smoking
- Robert West, Zo stop je met roken, de gouden formule
- Dr. Roy Martina, Moeiteloos stoppen met roken
- Anthony Hamilton, Stop smoking with mind power
- Vincent Noot , Stop Smoking
- Mark Casey , Stop Smoking
- Michael Hetherington, Stop Smoking with Chines Acupuncture & Acupressure
- Alan Kirwan , Stop Smoking Fast Trac with Hypnosis and EFT
- Pradeep Aggarwal, Stop Smoking using NLP & hypnosis
- Denise Roberts, Quit Smoking Now!
- Dan Jones , Hypnotherapy and Psychotherapy
- Sabbir Muslim , Quit Smoking NLP & Hypnotherapy
- Access Consciousness Bars
- Quantum Chnenneling
- Quantum Business Hypnose, Dr. Roy Martina & Giovanni Eleonora
- Quantum Healing Hypnosis level 2, Julia Cannon
- Quantum Healing Hypnosis level 1, Dolores Cannon
- Soul Speak, Julia Cannon
- Beyond Quantum Healing, Candace Craw-Goldman
- Emotional Replacement Therapy, (ERT) Tom Silver
- Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie, Martijn Groenendal
- Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden, Isa Kose
- Jeffrey Stephens protocol , Ruud de Noijen
- PMA , Progressive Mental Alignment, online training
- TCT practitioner , Henk Riem, The Hypnoacademy
- Advanced Scientific EEG Hypnosis , Tom Silver
- Scientific Hypnotherapy Safety, Tom Silver
- Familie- en Organisatieopstellingen Opleiding, Hylke Bonnema
- Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie, Barbelo Uijtenbogaardt
- Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen, Barbelo Uijtenbogaardt
- Clinical Hypnosis by Barry Thain (Mentor in hypnosis)
- Assistant bij de NLP practitioner , 2010, 2011, 2016,2017
- NLP Master Coach, Joost van der Leij
- NLP Magick , Joost van der Leij
- NLP Master class, Dr. Richard Bandler & John Lavalle
- NLP Master Coach, UNLP, Marcel & Vincent
- NLP Master practitioner , Joost van der Leij
- NLP Master practitioner , Paul Liekens
- NLP Practitioner, Ted Evers
- EFT practitioner
- Tijd Lijn Therapie practitioner
IET , Integrated Energy Therapie , Master Instructor, Stevan Thayer
- Reiki 1, 2
- Prana Healing 1
- NLP training , Jean Pierre Janet 1995
Fysiotherapie Thim van der Laan

Testimonials

Beste Client(e),

Dank je voor je belangstelling om te stoppen met roken.
Ik begrijp dat je graag wenst te stoppen met roken.
Met hypnose helpen we je stoppen met roken in gewoonlijk 2 sessies.
Meeste mensen stoppen al meteen na de eerste sessie.

De 2 de sessie gebruiken we om deze veranderingen permanent te maken en
enige vorm van terugval volledig uit te sluiten.
Elke sessie is duurt ongeveer 120 a 180 minuten en de sessie prijs bedraagd
voor 1x sessie bedraagt €135,- euro per sessie.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent en zorverkeraar ook hypnose in het pakket heeft opgenomen en dan komt u in aanmerking voor en kortings prijs van € 95,- euro.

Je kunt het beste 7-8 dagen tussen de volgende sessies houden.

Actie prijs!
2de sessie 50% korting , alleen geldig in de maand Juli 2021

Hier kan je de online agenda raadplegen, de beschikbare tijden zien, en je 2 sessies rechtstreeks online inplannen op tijden die jou goed uitkomen.

Om lange wachtlijsten te vermijden, raad ik je aan om vrijblijvend alle sessies ineens in te plannen. Je mag ze nog steeds later kosteloos annuleren (tot 48u vóór de sessie) mocht dat nodig zijn.

En mocht je nog een vraag hebben, hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten

Victor Elzo Kraemer – C.Ht


Ik heb een aantal vragen voor je die ik graag vooraf beantwoord krijgt , zodat ik ze mee kan nemen in mijn voorbereiding;

1.) Hoe oud was je toen je begon met roken en hoe oud ben je nu?

2.) Wat was de reden om ooit te beginnen met roken?

3.) Herinner je je nog de verschrikkelijke smaak en geur van je eerste paar sigaretten?

4.) Herinner je je nog hoe de eerste paar sigaretten je telkens lieten hoesten?

5.) Hoeveel rook je per dagl?

6.) Schrijf wat de nadelen zijn van roken voor jou?

7.) Schrijf wat de voordelen gaan zijn van het stoppen met roken?

8.) Schrijf alle triggers die te maken hebben met roken?

9.) Schrijf alle momenten waar jij automatisch zin krijgt om te roken
( na eten, bij koffie, bij stress, op de pauze enz..)

10.) Welke reden heb je nu om te stoppen met roken?

11.) Welke smaak(producten) vind je verschrikkelijk vies?
(Noem minstens 1, liefst 2 a 3)

12.) Welke geur vind je verschrikkelijk vies? (Noem minstens 1, liefst 2 a 3)

13.) Ben je al eerder gestopt met roken en roken en zo ja, voor hoe lang?

14.) Waarom was je niet succesvol, wat zorgde ervoor dat je weer begon?

15.) Roken jou ouders, vader , moeder , zus(sen) of broer(s)?

16.) Ken je iemand die gestopt is cold Turkey?

17.) Ken je het verschil tussen en Roker, ex-roker en niet roker?

18.) Hoeveel pakjes sigaretten rook je per dag? hoeveel sigaretten?

19.) Wanneer rook je voornamelijk?

20.) Wanneer rook je per definitie nooit?

21.) Rook je ook thuis binnen in huis, of alleen buiten?

22.) Hoe heet jou huisarts?

23.) Waar ben je trots op? Heb je een herinnering waardoor je die trots weer voelt?

24.) Als je nu terug in de tijd zou kunnen gaan, en je zou jezelf vragen aan de
kleine (ik) kind , zou je nu met jou kennis over roken ooit begonnen zijn met roken?

25.) Wat is jou motivatie om nu te stoppen met roken?
Wat ga je nu doen met jou extra vrije tijd?

26.) Wie in jou gezin of familie zou heel erg blij zijn dat je nu zal stoppen met roken?

Maak een afspraak en stuur mij per mail jouw antwoorden!

stoppenmetroken4jou@gmail.com

kijk:
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

kijk:
http://www.hypnose-praktijk.nl/diensten/hypnose/stoppen-met-roken-door-hypnose-en-hypnotherapie/


Kaart

Reviews

Nora studente

24-06-2021 16:11
Vandaag ben ik 3 weken gestopt met roken na de hypnose van Victor. Hiervoor heb ik al meer dan 20 stoppogingen gedaan, o.a. door een cursus te volgen en het boek van Allen Carr te lezen. Het lukte steeds niet - de bijwerkingen waren heftig (alleen maar willen slapen, me depressief voelen) en ik begon steeds minder te geloven in mijn eigen vermogen om door te zetten. Tijdens de twee hypnosessies met Victor ging het over meer dan alleen roken, ook sterk over onderliggende overtuigingen en gedragpatronen. Dat heeft flink geholpen want ik ben nog nooit met zo weinig bijwerkingen en gedoe gestopt, en ben voor mijn gevoel relatief makkelijk bij de 3 weken gekomen. Zonder een slecht humeur en zonder aan te komen. Dus superbedankt Victor!

Coen

31-05-2021 01:24
Stoppen met roken in 1 sessie

“Beste Victor,
Het gaat erg goed, ik rook niet meer. De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig. Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af. Hartelijk bedankt voor alles!!”

Coen

Edward

30-05-2021 22:14
Stoppen met roken
“Mijn ervaring met victor is erg goed! Na 24 pogingen te stoppen met roken op alle mogelijke manieren, het nooit langer vol kunnen houden dan n week of n paar dagen, maar nu Vandaag 30 dagen gestopt met roken dankzij 2 sessies hypnose. Totaal geen behoefte aan sigaretten of om ze te kopen. Erg blij met deze ervaring en zou het iedereen aanraden!!”

Dank je wel Victor voor jou hulp!

Edward

Jan

28-05-2021 17:14
Gaat lekker Victor.
Ik wil bij deze onze 2 sessie voor maandag voorlopig opschorten.
Mocht ik het nog heel zwaar krijgen neem ik contact met je op voor een tweede sessie.
Prettig weekend
Gr Jan

Dina

28-05-2021 15:40
Stoppen met roken
Ik heb echt alles geprobeerd om te stoppen met roken. Ik hoorde van hypnose en stoppen en nam contact op met Victor.
Ik vond het best wel eng om me te laten hypnotiseren en dacht dit gaat ook niet werken, maar tot mijn grootte verbazing heb ik nu al 10 dagen niet gerookt..
Dank je wel Victor.

Wendy

28-05-2021 15:36
Victor,

Ik heb beloofd bij een goed resultaat om een referentie te schrijven!
16 mei was ik bij je om te stoppen met roken, geen idee wat ik moest verwachten en ik ben niet van het zweverige. In ons voor gesprek spraken we af dat als ik aan het eind van de sessie het gevoel had dat ik wilde stoppen we samen mijn pakje zouden weggooien. Wetende dat ik al 35 jr een pakje per dag rook en van alles geprobeerd heb had ik zelfs al een tweede sessie staan.

De keus was makkelijk we hebben mijn pakje weggegooid en inmiddels heb ik de 2 sessie afgezegd.

Victor bedankt voor mijn eerste stappen als niet roker, zelfs de humeur wisselingen heb ik bijna niet wel slaap ik iets meer als anders maar als dat alles is

Paul Beenstra

28-05-2021 15:32
Ben door Victor uitstekend geholpen en nu al meer dan een half jaar gestopt met roken. Victor is zeer een hulpvaardige, vriendelijke en vooral betrokken therapeut. Hij gaat door tot er een resultaat is. Ik ben er blij mee. Dank hiervoor Victor

Schrijf een review 

Website

https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/