It’s Just Therapy
Hypnotherapeut - Amsterdam - Victor Elzo Kraemer
  • Victor Elzo Kraemer

  • (9)
  • Amsterdam
  • Hypnotherapeut
  • € 125,00 per 1,5 uur

Stuur Victor Elzo Kraemer een bericht

Delen:

Over / Bio

Hypnotherapie - NLP practitioner - Victor Elzo Kraemer - It’s Just Therapy
Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Neem contact op.

Over / Bio
Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Zo word je je bewust van wat je onbewust doet en kunt. De sleutel tot jouw persoonlijk succes zit namelijk al in je. Samen ontdekken wij die en draaien het slot om en openen de deur.

NLP Master Coach en hypnotherapie
Sinds 2009 ben ik een NLP Master Practioner met certificering van The Society of NLP. Dit is hét toonaangevende instituut van NLP, de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler, is hieraan verbonden. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring met NLP en hypnose. Hypnotherapie is een effectieve manier om problemen bij de kern aan te pakken. Bovendien studeerde ik fysiotherapie. Door mijn achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Daardoor lossen we blokkades sneller op.

Combinatie van doelgerichte NLP en hypnotherapie voor snel en goed resultaat
Door de doelgerichte technieken van NLP toe te passen binnen hypnose zijn concrete resultaten voor jou vaak snel zichtbaar, binnen 2 à 3 sessies. In sommige gevallen is 1 sessie al voldoende om je van jouw fobie of vervelende gewoonte af te helpen. Denk aan: pleinvrees, vliegangst, braakfobie, presentatieangst of nagelbijten.

Door mijn achtergrond heb ik een goed inzicht in zowel fysieke als innerlijke aspecten, die vaak aan elkaar verwant zijn. Stel: je hebt overgewicht, obesitas of klachten van binge eating. Binnen de hypnotherapie maak ik gebruik van de virtuele maagband. Hiermee worden wereldwijd goede resultaten behaald. In mijn werkwijze hieronder lees je meer over de virtuele maagband.

Ontdek jezelf en kom in beweging
Ik ga voor een concreet resultaat. Mijn doel is om jou in beweging te brengen. Dit doen we samen. Ik hou van mensen en geloof in de kracht van empathisch luisteren. Niets maakt mij blijer dan jou uit te zien groeien tot de persoon die jij wilt zijn. Ontdek jezelf en kom in beweging.

Neem contact op
Stuur een email via de knop aan de linkerkant ‘neem contact op’ of bel of app me via 0628286432

Ik werk van uit 3 steden, Amsterdam , Den Haag en Rotterdam
1. Hypnose Praktijk Amsterdam,
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

2. Hypnose Praktijk Den Haag
Allard Piersonlaan 192
2522 MV Den Haag

3. Hypnose Praktijk Rotterdam
Boomjes 40
3011 XB Rotterdam Blaak
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-rotterdam-hypnotherapie/

Website

https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

Therapieën

Hypnotherapie , Body Mind therapie, Burn-out coaching, Familieopstellingen, Hypnose, Hypnotherapie , Innerlijk kind therapie, Life coaching, NLP, Systeemwerk, Trauma therapie.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Assertviteitsklachten, Balans, Bedplassen, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Boosheid, Borderline, Boulimia, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Claustrofobie, Coming-out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Faalangst, Familieopstellingen, Familieproblemen, Fobieen, Futloos, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Geheugenproblemen, Gevoelloosheid, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, Hoofdpijn en migraine, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Jaloezie, Kindermishandeling, Laag zelfbeeld, Lichamelijke stress, Liefdesthema's, Loslaten, Lusteloosheid, Masochisme, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Narcisme, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nerveus, Nervositeit, Obesitas, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Ouderproblematiek, Overgewicht, Overspannen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijkheidstoornis, Pesten, Piekeren, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Psychose, Psychosomatische klachten, PTSS, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Sabotage, Schaamte, Schuldgevoel, Seksuele problemen, Sexualiteit, Sexueel misbruik, Slachtofferhulp, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Winterdepressie, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Meer over werkwijze
De basis van mijn werkwijze richt zich op een combinatie van hypnose met NLP. Door de doelgerichte technieken van NLP, Familieopstellingen , Tijd lijn Therapie toe te passen binnen hypnotherapie zijn resultaten vaak binnen enkele sessies al zichtbaar.

Mijn doel is jouw onderbewustzijn aan te spreken op oude belemmerende programmeringen en vervolgens het onderbewustzijn te helpen zichzelf te herprogrammeren voor nieuwe oplossingen en kansen.

In mijn werkwijze combineer ik mijn intuïtieve kwaliteiten met de professionele kennis die ik heb opgedaan in mijn diverse opleidingen. Door de achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Hiermee lossen we blokkades sneller op.

Daarnaast volgde ik trainingen als ‘EFT’, ‘Tijdlijn therapie’, ‘ACT Acceptance, Commitment Therapy ’, ‘Familieopstellingen’, ‘Integrated Energy Therapy’, ‘Spiritueel NLP’, ‘Regressietherapie’ en ‘Virtuele Maagband Consulent’. Ik blijf altijd bijleren zodat ik goed op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Je kunt bij mij terecht voor een uiteenlopend scala aan issues. Van zaken zoals nagelbijten tot meer complexe problematiek zoals verslavingen, eetproblemen, depressiviteit, laag zelfbeeld en trauma’s. Een techniek voor mensen met gewichtsproblemen en/of eetproblemen is de virtuele maagband. Een aanpak uniek in Nederland, maar die wereldwijd al goede resultaten boekt.

Virtuele maagband
Een maagband aanbrengen is een ingreep waarbij de maag in feite wordt verkleind. Dit is een ingrijpende en dure operatie. Voor veel mensen met overgewicht is dit dan ook geen optie. Maar nu is er de virtuele maagband. Die heeft al geweldige resultaten laten zien qua gewichtsverlies, zonder dat je op de operatietafel moet.

Dit klinkt als een droom of een fantasie? Het werkt echt. De Britse Sheila Granger ontwikkelde de hypnose techniek. In het Verenigd Koninkrijk werkt ze al samen met het Ministerie van Gezondheid.

Hoe werkt de virtuele maagband?
Met behulp van hypnose plaats ik een denkbeeldige maagband in je onderbewuste. Je onderbewuste kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie en denkt dat er echt een maagband is geplaatst. Je zit sneller vol en zo eet je een stuk minder.

Volledige aanpak virtuele maagband
De virtuele maagband is onderdeel van een volledige aanpak, waarbij we ook de oorzaak van je overgewicht opsporen en oplossen. Die behandeling bestaat uit:

Een uitgebreid intake gesprek
3 hypnose sessies
1 Regressie Inner kind sessie
1 Familieopstelling / ACT / Tijd Lijn Therapie
1 Part Therapie
Persoonlijke begeleiding door de hypnotherapeut

Er zijn meerdere sessies nodig voor een maximaal resultaat.
Het Virtuele Maagband programma duurt zo’n 8 tot 12 weken.
Sessie 1 wordt de virtuele maagband in je onderbewuste aangebracht.

Prijs programma:
3 sessies € 375,- euro tot 12 kilo
6 sessies € 530,- euro tot 24 kilo
9 sessies € 710,- euro tot 36 kilo
Interesse in een virtuele maagband Programma?
Neem geheel vrijblijvend contact op via 0628286432

Victor Elzo Kraemer , victor@hypnose-praktijk.nl whatsapp nummer 0628286432

Hypnotherapie is een therapie die meteen naar de kern van het probleem gaat en deze oplost. Resultaten al mogelijk in één sessie. Ik ben Victor Elzo Kraemer van Hypnose praktijk Amsterdam. Mij specialisatie is stoppen met roken en afvallen, virtuele maagband. Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties van cliënten en het oplossen van problemen.zoals Eetstoornissen, Angsten en fobieën, verslavingen , seksuele problemen, stoppen met roken. Met hypnotherapie help ik mensen met echte en blijvende veranderingen in hun leven. Geen wachtlijst!

Welkom bij Hypnose Centrum-Amsterdam

‘Virtuele maagband biedt uitkomt voor mensen met overgewicht’
“Door middel van hypnose wordt een denkbeeldige maagband geplaatst waardoor het onderbewuste denkt dat er echt een operatie heeft plaats gevonden, want het onderbewuste kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie. Je kunt het vergelijken het zogenoemde placebo-effect.”

"'De virtuele maagband kent volgens Victor geen risico’s zoals bij een echte operatie."

“Wij zijn uniek in Nederland, omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvallen met hypnose en omdat we onze eigen Virtuele Maagband -methode hebben ontwikkeld. Wij zijn in staat om de werkelijke oorzaak van overgewicht op te sporen en de virtuele maagband kan een onderdeel van de behandeling zijn.”

Hypnotherapeut Victor Elzo Kraemer; Mijn passie voor hypnose is opgebloeid omdat het dé manier is om blijvende veranderingen teweeg te brengen. Ik hou ervan mensen te zien openbloeien en groeien of levens positief te veranderen.

Hypnose inzetten om iemand te helpen met hun probleem, de helpende hand zijn die een leven weer op de rails krijgt na een burn-out of hypnose en coaching gebruiken om iemands persoonlijke en zakelijke leven naar een hoger niveau te brengen. Uiteindelijk is mijn doelstelling : mensen laten groeien tot de personen die ze écht willen zijn!

Ik werk niet oppervlakkige of symptoombestrijding, maar ik werkt in de diepte.

Hij gebruikt hypnose als een krachtige instrument om problemen bij de kern aan te pakken en weg te werken. Steeds weer verbaas ik mij erover hoe snel mensen zichzelf weer hervinden en de draad oppakken, reeds na de eerste sessie.

De veerkracht van de geest is sterk en hier bied ik graag de ondersteuning bij aan. Of het nu is om iemand te helpen bij het stoppen met roken, om af te vallen of om van een angst of fobie af te komen, het blijft voor mij een bron van vreugde en het geeft mij innerlijke kracht wanneer ik het privilege heb om in iemands onderbewustzijn te mogen treden en daar positieve veranderingen in aan te brengen.

Dit is een voorrecht en een teken van wederzijds vertrouwen. Hypnotherapeut is voor mij geen job, maar een passie. Met hypnose helpen we mensen met echte, blijvende veranderingen in hun leven.

Hypnotherapie is voor mij geen job, maar een passie. Met hypnose helpen we mensen met echte, blijvende veranderingen in hun leven te bewerkstelligen. Victor heeft ze allemaal bestudeerd.

Met zijn diepe verstand en kennis, zijn jarenlange ervaringen in hypnose, zijn steunende empathische houding voor zijn cliënten en zijn humor en gevoel voor comfort helpt hij jaarlijks honderden mensen van hun problemen af.

Oplossen van de oorzaak
Bij hypnotherapie gaat de gedachtegoed sterk uit van het belang van het vinden van de oorzaak en het oplossen van het probleem in plaats van het bestrijden van een symptoom.

Als we allereerst eens kijken hoe het zit met het plaatsen van een echte maagband dan komt steeds meer naar voren dat een operatie alleen in combinatie wordt gedaan met psychologische begeleiding.

De psycholoog Gerbrand van Hout schreef een proefschrift over de psychologische aspecten van morbide obesitas ingrepen waarbij veel van de mensen die de ingreep hadden ondergaan problemen bleven houden met de aandrang en omdat ze geen grote porties meer konden verwerken hun eetgedrag gingen omzetten naar het eten van veel kleine porties over de hele dag.

Een maagband op zich is daarom niet de oplossing, er moet ook gewerkt worden aan het emotionele probleem.

Overgewicht en eetstoornissen zijn vrijwel altijd in combinatie met diepliggende emotionele problemen.

Die worden niet opgelost met het plaatsen van een maagband, zij het virtueel of in de werkelijkheid.

In ziekenhuizen is gelukkig steeds meer aandacht voor de psychologische facetten van overgewicht.

Eenvoudige eetproblemen
Ik zie geen grote bezwaren aan het toepassen van de virtuele maagband bij eenvoudige eetproblemen.

Er moet een paar kilo af en de persoon zoekt een hulpmiddel. Prima als het onderbewustzijn de suggestie accepteert, dan moet het deze uitvoeren.

Dan nog zijn er allerlei factoren die een rol kunnen spelen in het uiteindelijke succes van de sessie. Een goed opgeleide hypnotherapeut is van al deze factoren op de hoogte.

Ik wil er zeker voor pleiten dat een dergelijke sessie vooraf wordt gegaan door het oplossen van de emotionele problemen waar veel cliënten mee komen en zeker voorzichtig te zijn om uitsluitend te werken met een virtuele maagband daar waar het overgewicht en eetstoornissen betreft zonder te kijken naar de oorzaken.

Multidisciplinaire aanpak
Als het gaat om overgewicht of eetstoornissen, dan pleit ik voor het oplossen van de emotionele factoren door middel van hypno analyse technieken zoals bijvoorbeeld;

- Regressietherapie,

- Partstherapie,

- Jeffrey Stephens Protocol,

- Tijd Lijn Therapie

- Het versterken van zelfwaarde en zelfvertrouwen

- NLP

- Inner Kind therapie

- NLP coaching

- Inner Kindwerk, Inner Kind therapie, kind werkopstellingen

- Systhemisch werk , familieopstellingen etc.

Met behulp van deze technieken vinden we de bron van de emotie en lossen deze op. Daarna kunnen allerlei directe suggestietechnieken worden gebruikt om de cliënt te helpen het gedrag te veranderen.

Wat mij betreft zijn we er dan nog niet. Naast emotionele en gedragsproblemen zijn er een groot aantal andere factoren die van invloed zijn op het hebben van teveel gewicht.

Tijdens hypnose sessies ga ik in op zoek naar diverse factoren die van invloed kunnen zijn op overgewicht.

Hypnotherapie blinkt uit door het kunnen aanpakken van gedragsproblemen en het oplossen van emotionele problemen.

De cliënt heeft in veel gevallen echter meer tijd nodig dan dat alleen.

Na 3de sessie verwijs ik daarom regelmatig door naar een voedingsdeskundige voor een combinatieaanpak. Bij ernstig overgewicht kan ondersteuning door medisch professional van belang zijn.

Ben jij op zoek een passende oplossing voor jou overgewicht , dan kan ik jou uit nodigen voor een uitgebreid intake gesprek van 2 uur, je dient wel jezelf voor af gewochen te hebben, om de huidige gewicht vs gewenst gewicht duidelijk te hebben.

Na de intake gesprek zal het aantal sessies via een advies aan u door gegeven worden. De kosten van de intake bedraag, € 80,- euro en dient deze na de sessie cash betaald te worden ook kund u dit bedraag via de bank storten op onze bedrijfrekening.

Voor intake & hypnose analyse verwijs is naar telefoon nummer, 0628286432 of mail naar

victor@hypnosecentrum-amsterdam.nl of stuur een whatsapp bericht, telefoon nummer

0616607960 Whatsapp!


Hypnose Praktijk Amsterdam, Herengracht 282, 1016 BX, Amsterdam, Nederland
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

Hypnose Praktijk Rotterdam, Boomjes 40, 3011 XB Rotterdam, Blaak
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-rotterdam-hypnotherapie/

Hypnose Praktijk Den Haag, Allard Piersonlaan 192, 2522 MV, Den Haag

https://itsjusttherapy.com/therapeuten/victor-elzo-kraemer__cc58ee3264a2


Met vriendelijke groeten

Victor Elzo Kraemer

Welkom bij Hypnose Praktijk Amsterdam
bel gerust voor het maken van een afspraak of intake gesprek, 0628286432

Geschreven artikel:
https://www.ze.nl/artikel/246148-onder-hypnose-naar-een-vorig-leven-ineens-stond-ik-op-een-19e-eeuwse-prairie-ze-op-therapie

Youtube movie BNN VARA:
https://www.youtube.com/watch?v=gqZ-QXtZ25M

Deel deze pagina
Deel op Facebook; https://www.facebook.com/profile.php?id=100015294333702
Deel op Twitter

Beroepsverenigingen

Society of NLP , HVNL, Hypnose Vereniging Nederland , Internationaal Hypnotherapist Register (IHR), The Society of NLP ( Dr. Richard Bandler) , beroepsvereniging BVAT.be

Opleiding/cursussen

Opleidingen
Stage hypnose, Tom Silver
Advanced Scientific EEG Hypnosis , Tom Silver
Scientific Hypnotherapy Safety, Tom Silver
Emotional Replacement Therapy, (ERT) Tom Silver
Familie- en Organisatieopstellingen Opleiding, Hylke Bonnema
Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie, Barbelo Uijtenbogaardt
Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen, Barbelo Uijtenbogaardt
Simpson Protocol , Gina
Clinical Hypnosis by Barry Thain (Mentor in hypnosis)
Hypnos Opleiding tot Hypnotherapeut
Hypnos Opleiding tot Therapeutisch begeleider Familieopstellingen
NLP Master Coach, Joost van der Leij
Opleiding tot hypnotherapeut, IRH
Stoppen met Roken , Hypnose Master klas, Marcel Borst
Virtuele Maagband Pro, Isa Kose
Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden, Isa Kose
Jeffrey Stephens protocol , Ruud de Noijen
Familieopstellingen training , Hypnos academie
Master class , Roy Martina
Assistent bij de NLP practitioner , 2010, 2011, 2016,2017
NLP Master Coach, Joost van der Leij
NLP Magick , Joost van der Leij
NLP Master class, Dr. Richard Bandler & John Lavalle
NLP Master Coach, unlp , Marcel & Vincent
NLP Master practitioner , Joost van der Leij
NLP Master practitioner , Paul Liekens
NLP Practitioner , Ted Evers
EFT practitioner
Tijd Lijn Therapie practitioner
IET , Integrated Energy Therapie , Master Instructor, Stevan Thayer
Reiki 1, 2
Prana Healing 1
NLP training , Jean Pierre Janet 1995
Fysiotherapie Thim van der Laan

Testimonials

Hoi Victor,


Ik zou nog vertellen over mijn ervaring met hypnose en met jou als hypnose therapeut. Je krijgt nog wel een keer foto's en een nieuw bericht, maar dat doe ik als mijn doel behaald is. Bij deze:


Ik weet nog mijn eerste gedachten toen ik op de ligstoel lag: gaat dit nou echt werken? Terwijl mijn onderbewustzijn naar jou luisterde Victor, was ik zelf sceptisch aan het nadenken over de onwaarschijnlijkheid. Maar goed: baat het niet, dan schaad het niet. Na de eerste sessie, ruim 2 uur later, liep ik de deur uit van de praktijk en dacht bij mezelf: goh, we zullen het wel zien.

Op het eerste gezicht voelde ik mij niet anders. Toch merkte ik al snel in de uren erna dat mijn behoefte aan snoepen was verdwenen. Ik dacht opzettelijk aan dingen die ik normaal wel even zou mee snaaien van de To Go. Het deed me niks. Ook de dagen erna lieten de snoepjes en ongezonde dingen mij koud. Waarom zou ik? Dat is toch helemaal niet gezond voor me? Het stemmetje dat normaal zou instemmen met een lekkere reep chocolade, snapte nu niet waarom we dat nog zouden moeten nemen.

Ik werd zelfs zo onrustig dat ik, geheel uit mijzelf, een sportschool ben gaan opzoeken. Immers val je niet van de hypnose af, maar de acties die er uit volgen. 3 a 4 keer per week sta ik mij uit te leven tussen de gewichten.


Zo zijn eigenlijk de afgelopen weken gegaan. De momenten van therapie zijn de momenten geweest waarop ik kon aansterken en weer steviger in mijn schoenen zou staan. Nog meer vertrouwen dat ik het kon.


Inmiddels ben ik sinds 24 februari (toen was sessie 1) 13 kilo afgevallen. Niet vocht of spieren, maar wezenlijk vet. Mijn vetpercentage is afgenomen met 15% en ik merk dat niet de weegschaal, maar mijn gemoedstoestand het belangrijkste is.


Ik ben oprecht blij dat ik de 'gok' heb genomen. Ik ben nog nooit zo ver gekomen als nu. Ik ben slanker dan ik in 10 jaar ben geweest en het regent complimenten (wat ook niet geheel vervelend is).

Bedankt Victor, voor je begeleiding en je vriendelijkheid. Bedankt voor je tips! Ik weet nu, meer dan ik ooit eerder heb geweten, dat ik de kracht heb om mijn doel te behalen!Groetjes, Claudia

Kaart

Reviews

Marike (Virtuele Maagband)

27-01-2018 23:44
review van Marike

Ik ben niet zo iemand die ‘alles al een keer heeft geprobeerd’.

Al jaren weet ik: van diëten word je dik.
Toch wilde ik ook al jaren afvallen. Ik probeerde dus wel het een en ander, zoals meer sporten, ánders eten. Er ging wel iets af, maar het leek of ik daar dan zo van schrok, dat ik de kilo’s er meteen weer aan ging eten.

Diep in mijn hart wist ik natuurlijk al jaren dat er meer achter mijn overgewicht schuilt. Verdriet, angst, boosheid, trauma’s. Dik zijn kan heerlijk verhullend werken, nietwaar? Had ik iets te verbergen? Vast wel.

Ik geloof in hypnose en de helende kracht ervan. Onder andere ben ik gestopt met roken d.m.v. hypnose. Ik wist dus dat een hypnotische aanpak voor mij heel geschikt zou zijn. Maar, ik zou dan wel ‘voor de bijl’ moeten.

Ik ben een gezegend mens, dat ik Victor ben tegengekomen. Victor confronteerde en bevraagde mij. Hij liet mij inzien dat ík een goed en mooi persoon ben. Dat ik niets hoef te verbergen. Dat ik waardevol ben.

Deed hij dat in 1 sessie? Nee.

Deed hij dat door op een stoel te zitten en tegen me aan te praten? Nee.

Hij bracht me terug naar situaties en gevoelens van vroeger. In een veilige en prettige hypnotische setting. Ik kon onder ogen zien, zonder oordeel, wat mij zo tegenhield, al die tijd.

Ja, ik kreeg een virtuele maagband, en ja, die helpt me tot op de dag van vandaag met minder eten.

En ja, ik ben afgevallen! Niet zonder moeite. Niet zonder terugval. Nee. Maar er is iets wezenlijks veranderd!

Ik had eetbuien. Niet meer.

Ik liet me gaan met veel snoep en chocola. Niet meer.

Ik at te snel. Niet meer.De werkwijze van Victor is zeker niet standaard. Hij kijkt samen met jou naar wat bij je past. Hij experimenteert, geeft handvatten, exploreert, confronteert, laat je lachen en huilen. Voor een eigenzinnig type als ik, is hij de perfecte therapeut.

Jeanine Kruk

04-12-2017 01:21
Virtuele Maagband
Ik kwam bij Victor omdat ik 10 kilo wou afvallen.
En ik ben zeer tevreden weggegaan , Victor is
een enthousiaste man die je echt graag wilt helpen
en alles uit de kast haalt met tips en tools.
Inmiddels ben ik op mij streefgewicht.
Bedankt Victor en ga zo door!

Coen Rehman

12-09-2017 23:49
Beste Victor,

Het gaat erg goed, ik rook niet meer.
De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig.
Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af.

Hartelijk bedankt voor alles!!

Fenna Kamerbeek

12-09-2017 23:44
Wanneer je bij Victor komt voelt het alsof je hem al jaren kent. Hij weet precies waar hij naar moet vragen en weet je op je gemak te stellen. De hypnotherapie sessies zijn altijd weer bijzonder
Nuttig? Fenna Kamerbeek

Paul Abelen

11-09-2017 23:34
Eindelijk!! Na 41 jaar als roker door 't leven nu.. Al bijna 5 dagen niet roker!
Het was best spannend, m'n eerste ervaring met hypnose maar Victor
heeft snel mijn vertrouwen gewonnen door zijn openheid. Ik geef toe,
het is nog niet makkelijk maar 1 ding weet ik zeker. Ik rook nooit
meer, dankjewel Victor!!

Paul Abelen

Esther Deppe

11-09-2017 23:31
Virtuele Maagband

Goedenavond Victor,

Op 28 augustus heb ik.mijn 1e hypnose sessie gehad en is de virtuele maagband geplaatst. Eerst dacht ik niks te voelen dat ik bij Victor Elzo Kraemer wegging, maar toen ik thuis aankwam kreeg ik enorm pijn in mijn maag. Ik dacht dat het erbij zou horen. Ik heb 2 paracetamol ingenomen in de hoop dat de pijn en druk minder zou worden, maar dat werd het niet. Ik kreeg overgeef drang maar er kwam niks. S' morgens was het nog steeds niet gezakt. Het zweet brak me uit en mijn maagpijn was niet over.
Ik heb Victor een sms gestuurd met de vraag of dit normaal was. Gelukkig belde hij mij op en gaf aan dat de maagband misschien te strak zat.

Dit kon Victor met een telefonische sessie verhelpen zei hij en heb je ook direct gedaan. De maagband was losser gemaakt met succes en de pijn en misselijkheid was volledig weg.
Ik ben je er nog steeds erg dankbaar voor.

Gr Ester Deppe

John Heisterkamp

08-09-2017 20:21
Hallo Victor,

hierbij stuur ik je een stukje als referentie inzake jouw begeleiding bij het afvallen.
mijn gewicht schommelt rond de 65-67 kg. Hier zeer tevreden mee.

'Eind 2016 heb ik Victor Kraemer benaderd voor hulp bij het afvallen. Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan om structureel gewicht te verliezen, echter zonder het gewenste effect. O.a. sonja bakker dieet, dr. Frank dieet en op wilskracht minder eten had ik geprobeerd.
Nou is mijn situatie zo dat ik niet veel overgewicht had (lengte 1,71 meter, gewicht was 74 kg), maar ik was hier zelf niet tevreden mee en merkte o.a. bij het voetballen dat ik hierbij trager was dan teamgenoten.

Ik heb in het verleden eens een sportmedisch onderzoek gehad, waarbij de sportarts aangaf dat een lichaamsgewicht van 65 kg passend zou zijn, ook na een conditioneel onderzoek van 2015 kreeg ik het advies dat er nog winst te behalen was door gewicht te verliezen.
Toen ik van Victor vernam dat hij bekwaam was in het plaatsen van een virtuele maagband en begeleiding gaf bij het afvallen i.c.m. hypnose, was mijn interesse gewekt.
Ik had wel een stille hoop dat het mij eindelijk het gewenste resultaat zou geven, echter ook scepsis, gezien mijn eigen pogingen uit het verleden.

Uiteindelijk heb ik in 4 sessies begeleiding gehad, waarbij ik mijzelf het doel gesteld had om een streefgewicht van 68 kg aan te houden (enigzins terughoudend, gezien eerder advies van 65 kg). Deze sessies vonden plaats in een periode van 2 maanden, wat ook samenhing met de afstand tussen Victor (den haag / amsterdam) en mij (wierden, overijssel). Echter na de 1e twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ik had eerder een verzadigd gevoel, kon gemakkelijk eten afslaan (terwijl ik alles lust en ook graag hiervan geniet...) en had hierbij geen honger gevoel. Ook mijn voormalige reacties om bij stress meer te gaan eten of snoepen, blijf als vanzelf achterwege. Ik ervoer hierbij meer een innerlijke rust en dat verbaasde mij wel. Dit gaf wel enige verbazing bij mijzelf.

Na deze verbazing begon ik ook te merken dat mijn gewicht begon af te nemen, zonder dat ik daar voor mijn gevoel moeite voor aan het doen was. In deze periode luisterde ik vrijwel dagelijks naar de audiobestanden die ik van Victor gekregen had, om mijn onbewuste te ondersteunen in het proces. Daarbij was ik altijd al, ook voordat ik de sessies bij Victor had, 2-3 keer per week aan het sporten, waarbij ik merkte dat ik ook makkelijker mijn trainingsintensiteit (zowel krachttraining als cardiotraining) kon verhogen.
Sinds mei 2017 zit ik al ruim 4 maanden op een lichaamsgewicht tussen de 65 en 67 kg, dus nog onder het ingestelde lichaamsgewicht. Blijkbaar vindt mijn onbewuste dit prettiger... Dit gaat mij af als vanzelf. Ik ben bezig om mijn kledingkast opnieuw te vullen, aangezien ik nu 1 a 2 kledingmaten kleiner nodig heb, dit ervaar ik als een mooie beloning...
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nieuwe gewicht kan aanhouden.

Victor, super bedankt voor je begeleiding hierbij en het overtreffen van mijn verwachtingen en doelstelling.'

Met vriendelijke groet,

John

Marsha

21-06-2017 22:02
Virtuele Maagband:

Voor de eerste sessie had ik zoiets van: ik zie wel, ik heb van alles gedaan, geloof niet in diëten en ik weet zelf heus wel wat goed voor me is maar het lukt me niet, de knop moet om en hopelijk is dit het. Mijn lijf zat me in de weg en ik was het zat.

Tijdens de eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch, jeetje zou dit nou echt helpen? Het was een beetje onwennig. Het voelde een beetje vreemd eigenlijk. Op weg naar huis liep ik zo de (vreet) winkels voorbij zonder er over na te denken terwijl het toch wel etenstijd was. Toen ik drie kwartier later thuis kwam, hoefde ik al minder te eten en ging ik gelijk na het eten sporten. Normaal gesproken zou ik dat nooit doen zo vlak na het eten maar nu deed ik gewoon! Dat waren al twee veranderingen.

De volgende dag was ik een beetje hongerig. Het moest nog even wennen, denk ik, en ik zou nog mp3-tjes ontvangen en hoopte dat die mij dat laatste zetje de goede richting in zouden geven en dat deden ze. Sindsdien gaat het eigenlijk heel goed. Ik ben nu 6 weken verder en ik ben 9 kg lichter. Nog een hoop kilo’s te gaan maar het begin is er.

Maar wat belangrijker is nog meer veranderingen: ik ga niet meer zo obsessief met eten/drinken om. Niet meer trillen als ik weinig heb gegeten. De knop is om! Iedere dag bewegen, 3 keer in de week intensief en vier keer in de week wat minder intensief. Veel minder eten en geen tussendoortjes meer. De zaken chips zijn bijna over datum! Hahaha. Ik ben super blij dat ik bij Victor geweest ben. Super bedankt Victor!

Groetjes,
Marsha

Sjerida Stouthamer

08-06-2017 03:11
Nagelbijten

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw
betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd
tegen nagelbijten. Sinds mijn 8 ste beet ik nagels en vanaf mijn 13 e heb ik geprobeerd er vanaf
te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt
door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet

om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks
herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis
doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meesten mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht.
Door direct hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!

Sjerida

Schrijf een review