It’s Just Therapy
Hypnotherapeut - Amsterdam - Victor Elzo Kraemer
  • Victor Elzo Kraemer

  • (31)
  • Amsterdam
  • Hypnotherapeut
  • € 135,00 per 2 uur

Stuur Victor Elzo Kraemer een bericht

Boek een consult met Victor Elzo Kraemer

Delen:

Over / Bio

Hypnotherapie - NLP practitioner - Victor Elzo Kraemer - It’s Just Therapy
Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Neem contact op.

Over / Bio
Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Zo word je je bewust van wat je onbewust doet en kunt. De sleutel tot jouw persoonlijk succes zit namelijk al in je. Samen ontdekken wij die en draaien het slot om en openen de deur.

NLP Master Coach en hypnotherapie
Sinds 2009 ben ik een NLP Master Practioner met certificering van The Society of NLP. Dit is hét toonaangevende instituut van NLP, de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler, is hieraan verbonden. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring met NLP en hypnose. Hypnotherapie is een effectieve manier om problemen bij de kern aan te pakken. Bovendien studeerde ik fysiotherapie. Door mijn achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Daardoor lossen we blokkades sneller op.

Combinatie van doelgerichte NLP en hypnotherapie voor snel en goed resultaat
Door de doelgerichte technieken van NLP toe te passen binnen hypnose zijn concrete resultaten voor jou vaak snel zichtbaar, binnen 2 à 3 sessies. In sommige gevallen is 1 sessie al voldoende om je van jouw fobie of vervelende gewoonte af te helpen. Denk aan: pleinvrees, vliegangst, braakfobie, presentatieangst of nagelbijten.

Door mijn achtergrond heb ik een goed inzicht in zowel fysieke als innerlijke aspecten, die vaak aan elkaar verwant zijn. Stel: je hebt overgewicht, obesitas of klachten van binge eating. Binnen de hypnotherapie maak ik gebruik van de virtuele maagband. Hiermee worden wereldwijd goede resultaten behaald. In mijn werkwijze hieronder lees je meer over de virtuele maagband.

Ontdek jezelf en kom in beweging
Ik ga voor een concreet resultaat. Mijn doel is om jou in beweging te brengen. Dit doen we samen. Ik hou van mensen en geloof in de kracht van empathisch luisteren. Niets maakt mij blijer dan jou uit te zien groeien tot de persoon die jij wilt zijn. Ontdek jezelf en kom in beweging.

Neem contact op
Stuur een email via de knop aan de linkerkant ‘neem contact op’ of bel of app me via 0614652668

Ik werk van uit 3 steden, Amsterdam , Den Haag en Rotterdam
1. Hypnose Praktijk Amsterdam,
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

2. Hypnose Praktijk Den Haag
Allard Piersonlaan 192
2522 MV Den Haag

3. Hypnose Praktijk Rotterdam
Wijhaven 36
3011 WS Rotterdam Blaak
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-rotterdam-hypnotherapie/

Therapieën

Hypnotherapie, Aura & Chakra healing, Burn-out therapie, Business coaching, Coaching via Skype/Zoom, Colon Hydrotherapie, Communicatiecoaching, , Energetische therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Familieopstellingen, Heart & Soul Healing, Hypnose, Hypnotherapie, Leefstijl & Vitaliteits Coaching, Lichaamsgerichte psychotherapie, NLP Master, Quantum hypnose, Regressietherapie.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Balans, Bedplassen, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Boosheid, Borderline, Boulimia, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Claustrofobie, Coming-out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Faalangst, Familieopstellingen, Familieproblemen, Fobieen, Futloos, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Geheugenproblemen, Gevoelloosheid, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, Hoofdpijn en migraine, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Jaloezie, Kindermishandeling, Laag zelfbeeld, Lichamelijke stress, Liefdesthema's, Loslaten, Lusteloosheid, Masochisme, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Narcisme, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nerveus, Nervositeit, Obesitas, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Ouderproblematiek, Overgewicht, Overspannen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijkheidstoornis, Pesten, Piekeren, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Psychose, Psychosomatische klachten, PTSS, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Sabotage, Schaamte, Schuldgevoel, Seksuele problemen, Sexualiteit, Sexueel misbruik, Slachtofferhulp, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Winterdepressie, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Meer over werkwijze
De basis van mijn werkwijze richt zich op een combinatie van hypnose met NLP. Door de doelgerichte technieken van NLP, Familieopstellingen , Tijd lijn Therapie toe te passen binnen hypnotherapie zijn resultaten vaak binnen enkele sessies al zichtbaar.

Mijn doel is jouw onderbewustzijn aan te spreken op oude belemmerende programmeringen en vervolgens het onderbewustzijn te helpen zichzelf te herprogrammeren voor nieuwe oplossingen en kansen.

In mijn werkwijze combineer ik mijn intuïtieve kwaliteiten met de professionele kennis die ik heb opgedaan in mijn diverse opleidingen. Door de achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Hiermee lossen we blokkades sneller op.

Daarnaast volgde ik trainingen als ‘EFT’, ‘Tijdlijn therapie’, ‘ACT Acceptance, Commitment Therapy ’, ‘Familieopstellingen’, ‘Integrated Energy Therapy’, ‘Spiritueel NLP’, ‘Regressietherapie’ en ‘Virtuele Maagband Consulent’. Ik blijf altijd bijleren zodat ik goed op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Je kunt bij mij terecht voor een uiteenlopend scala aan issues. Van zaken zoals nagelbijten tot meer complexe problematiek zoals verslavingen, eetproblemen, depressiviteit, laag zelfbeeld en trauma’s. Een techniek voor mensen met gewichtsproblemen en/of eetproblemen is de virtuele maagband. Een aanpak uniek in Nederland, maar die wereldwijd al goede resultaten boekt.

Virtuele maagband
Een maagband aanbrengen is een ingreep waarbij de maag in feite wordt verkleind. Dit is een ingrijpende en dure operatie. Voor veel mensen met overgewicht is dit dan ook geen optie. Maar nu is er de virtuele maagband. Die heeft al geweldige resultaten laten zien qua gewichtsverlies, zonder dat je op de operatietafel moet.

Dit klinkt als een droom of een fantasie? Het werkt echt. De Britse Sheila Granger ontwikkelde de hypnose techniek. In het Verenigd Koninkrijk werkt ze al samen met het Ministerie van Gezondheid.

Hoe werkt de virtuele maagband?
Met behulp van hypnose plaats ik een denkbeeldige maagband in je onderbewuste. Je onderbewuste kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie en denkt dat er echt een maagband is geplaatst. Je zit sneller vol en zo eet je een stuk minder.

Volledige aanpak virtuele maagband
De virtuele maagband is onderdeel van een volledige aanpak, waarbij we ook de oorzaak van je overgewicht opsporen en oplossen. Die behandeling bestaat uit:

Een uitgebreid intake gesprek
3 hypnose sessies
1 Regressie Inner kind sessie
1 Familieopstelling / Tijd Lijn Therapie
1 Part Therapie
Werkboek, 5x mp3

Er zijn meerdere sessies nodig voor een maximaal resultaat.
Het Virtuele Maagband programma duurt zo’n 3 weken.
Sessie 1 wordt de virtuele maagband in je onderbewuste aangebracht.

Prijs programma:
3 x sessies € 135,- euro totaal , € 405,-
Neem geheel vrijblijvend contact op via 0628286432

Victor Elzo Kraemer , victor@hypnose-praktijk.nl whatsapp nummer 0628286432

Hypnotherapie is een therapie die meteen naar de kern van het probleem gaat en deze oplost. Resultaten al mogelijk in één sessie. Ik ben Victor Elzo Kraemer van Hypnose praktijk Amsterdam. Mij specialisatie is stoppen met roken en afvallen, virtuele maagband. Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties van cliënten en het oplossen van problemen. zoals Eetstoornissen, Angsten en fobieën, verslavingen , seksuele problemen, stoppen met roken. Met hypnotherapie help ik mensen met echte en blijvende veranderingen in hun leven. Geen wachtlijst!

Welkom bij Hypnose-praktijk Amsterdam

‘Virtuele maagband biedt uitkomt voor mensen met overgewicht’
“Door middel van hypnose wordt een denkbeeldige maagband geplaatst waardoor het onderbewuste denkt dat er echt een operatie heeft plaats gevonden, want het onderbewuste kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie. Je kunt het vergelijken het zogenoemde placebo-effect.”

"'De virtuele maagband kent volgens Victor geen risico’s zoals bij een echte operatie."

“Wij zijn uniek in Nederland, omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvallen met hypnose en omdat we onze eigen Virtuele Maagband -methode hebben ontwikkeld. Wij zijn in staat om de werkelijke oorzaak van overgewicht op te sporen en de virtuele maagband kan een onderdeel van de behandeling zijn.”

Hypnotherapeut Victor Elzo Kraemer; Mijn passie voor hypnose is opgebloeid omdat het dé manier is om blijvende veranderingen teweeg te brengen. Ik hou ervan mensen te zien openbloeien en groeien of levens positief te veranderen.

Hypnose inzetten om iemand te helpen met hun probleem, de helpende hand zijn die een leven weer op de rails krijgt na een burn-out of hypnose en coaching gebruiken om iemands persoonlijke en zakelijke leven naar een hoger niveau te brengen. Uiteindelijk is mijn doelstelling : mensen laten groeien tot de personen die ze écht willen zijn!

Ik werk niet oppervlakkige of symptoombestrijding, maar ik werkt in de diepte.

Hij gebruikt hypnose als een krachtige instrument om problemen bij de kern aan te pakken en weg te werken. Steeds weer verbaas ik mij erover hoe snel mensen zichzelf weer hervinden en de draad oppakken, reeds na de eerste sessie.

De veerkracht van de geest is sterk en hier bied ik graag de ondersteuning bij aan. Of het nu is om iemand te helpen bij het stoppen met roken, om af te vallen of om van een angst of fobie af te komen, het blijft voor mij een bron van vreugde en het geeft mij innerlijke kracht wanneer ik het privilege heb om in iemands onderbewustzijn te mogen treden en daar positieve veranderingen in aan te brengen.

Dit is een voorrecht en een teken van wederzijds vertrouwen. Hypnotherapeut is voor mij geen job, maar een passie. Met hypnose helpen we mensen met echte, blijvende veranderingen in hun leven.

Hypnotherapie is voor mij geen job, maar een passie. Met hypnose helpen we mensen met echte, blijvende veranderingen in hun leven te bewerkstelligen. Victor heeft ze allemaal bestudeerd.

Met zijn diepe verstand en kennis, zijn jarenlange ervaringen in hypnose, zijn steunende empathische houding voor zijn cliënten en zijn humor en gevoel voor comfort helpt hij jaarlijks honderden mensen van hun problemen af.

Oplossen van de oorzaak
Bij hypnotherapie gaat de gedachtegoed sterk uit van het belang van het vinden van de oorzaak en het oplossen van het probleem in plaats van het bestrijden van een symptoom.

Als we allereerst eens kijken hoe het zit met het plaatsen van een echte maagband dan komt steeds meer naar voren dat een operatie alleen in combinatie wordt gedaan met psychologische begeleiding.

De psycholoog Gerbrand van Hout schreef een proefschrift over de psychologische aspecten van morbide obesitas ingrepen waarbij veel van de mensen die de ingreep hadden ondergaan problemen bleven houden met de aandrang en omdat ze geen grote porties meer konden verwerken hun eetgedrag gingen omzetten naar het eten van veel kleine porties over de hele dag.

Een maagband op zich is daarom niet de oplossing, er moet ook gewerkt worden aan het emotionele probleem.

Overgewicht en eetstoornissen zijn vrijwel altijd in combinatie met diepliggende emotionele problemen.

Die worden niet opgelost met het plaatsen van een maagband, zij het virtueel of in de werkelijkheid.

In ziekenhuizen is gelukkig steeds meer aandacht voor de psychologische facetten van overgewicht.

Eenvoudige eetproblemen
Ik zie geen grote bezwaren aan het toepassen van de virtuele maagband bij eenvoudige eetproblemen.

Er moet een paar kilo af en de persoon zoekt een hulpmiddel. Prima als het onderbewustzijn de suggestie accepteert, dan moet het deze uitvoeren.

Dan nog zijn er allerlei factoren die een rol kunnen spelen in het uiteindelijke succes van de sessie. Een goed opgeleide hypnotherapeut is van al deze factoren op de hoogte.

Ik wil er zeker voor pleiten dat een dergelijke sessie vooraf wordt gegaan door het oplossen van de emotionele problemen waar veel cliënten mee komen en zeker voorzichtig te zijn om uitsluitend te werken met een virtuele maagband daar waar het overgewicht en eetstoornissen betreft zonder te kijken naar de oorzaken.

Multidisciplinaire aanpak
Als het gaat om overgewicht of eetstoornissen, dan pleit ik voor het oplossen van de emotionele factoren door middel van hypno analyse technieken zoals bijvoorbeeld;
- Regressietherapie,
- Partstherapie,
- Jeffrey Stephens Protocol,
- Tijd Lijn Therapie
- Het versterken van zelfwaarde en zelfvertrouwen
- NLP
- Inner Kind therapie
- NLP coaching
- Inner Kindwerk, Inner Kind therapie, kind werkopstellingen

- Systemisch werk , familieopstellingen etc.

Met behulp van deze technieken vinden we de bron van de emotie en lossen deze op. Daarna kunnen allerlei directe suggestietechnieken worden gebruikt om de cliënt te helpen het gedrag te veranderen.

Wat mij betreft zijn we er dan nog niet. Naast emotionele en gedragsproblemen zijn er een groot aantal andere factoren die van invloed zijn op het hebben van teveel gewicht.

Tijdens hypnose sessies ga ik in op zoek naar diverse factoren die van invloed kunnen zijn op overgewicht.

Hypnotherapie blinkt uit door het kunnen aanpakken van gedragsproblemen en het oplossen van emotionele problemen.

De cliënt heeft in veel gevallen echter meer tijd nodig dan dat alleen.

Na 3de sessie verwijs ik daarom regelmatig door naar een voedingsdeskundige voor een combinatieaanpak. Bij ernstig overgewicht kan ondersteuning door medisch professional van belang zijn.

Ben jij op zoek naar een passende oplossing voor jou overgewicht , dan kan ik jou uit nodigen voor een uitgebreid intake gesprek van 2 uur, je dient wel jezelf voor af te wegen zodat je weet wat jou huidige gewicht is.

Na de intake gesprek zal het aantal sessies via een advies aan u door gegeven worden.
De kosten van de intake bedraag, € 135,- euro en dient deze na de sessie cash betaald te worden ook kunt u dit bedraag via de bank storten op onze bedrijfsrekening.

Voor intake & hypnose analyse verwijs is naar telefoon nummer, 0628286432 of mail naar

victor@hypnose-praktijk.nl of stuur een whatsapp bericht, telefoon nummer

0628286432 Whatsapp!


Hypnose Praktijk Amsterdam, Herengracht 282, 1016 BX, Amsterdam, Nederland
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

Hypnose Praktijk Rotterdam, Wijnhave 36, 3011 WS Rotterdam , Blaak
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-rotterdam-hypnotherapie/

Hypnose Praktijk Den Haag, Allard Piersonlaan 192, 2522 MV, Den Haag

https://itsjusttherapy.com/therapeuten/victor-elzo-kraemer__cc58ee3264a2


Met vriendelijke groeten

Victor Elzo Kraemer

Welkom bij Hypnose Praktijk Amsterdam
bel gerust voor het maken van een afspraak of intake gesprek, 0628286432

Geschreven artikel:
https://www.ze.nl/artikel/246148-onder-hypnose-naar-een-vorig-leven-ineens-stond-ik-op-een-19e-eeuwse-prairie-ze-op-therapie

Youtube movie BNN VARA:
https://www.youtube.com/watch?v=gqZ-QXtZ25M

Deel deze pagina
Deel op Facebook; https://www.facebook.com/profile.php?id=100015294333702
Deel op Twitter

Beroepsverenigingen

Society of NLP , HVNL, Hypnose Vereniging Nederland , Internationaal Hypnotherapist Register (IHR), The Society of NLP ( Dr. Richard Bandler) , beroepsvereniging BVAT.be

Opleiding/cursussen

Opleidingen
BQH, Beyond Quamtum Healing , Candace Craw-Goldman
Soul Speak , Julia Cannon
Sexual Healing & De-Armouring, Susanne Roursgaard
Body De-Armouring , Deepening the present, 5 elements, De'an Metuka
Body De-Armouring , Gosse Beerda
Primal Rebirth® therapie, Zomer week, AUMM instituut , lichaamswerk ,Divyan Kranenburg
Past Life Regression
QHHT, Quantum Healing Hypnosis Therapy, Level 2 , Dolores Cannon
QHHT , Quantum Healing Hypnosis Therapy, Level 1 , Dolores Cannon
Past Life Regression,
Life Between Life , Mark Baele
Past Life for Healer, Mark Baele
Innerd Child Therapy, Dr. Karin Wells
Advanced Past Life Regression , Dr. Karin Wells
Release Past Life Block with Past Life Regression , Mary Collings

Rookstop-Coach
Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie, Martijn Groenendal
PMA , Progressive Mental Alignment, online training
TCT practitioner , Henk Riem, The Hypnoacademy
Street & Show hypnosis , Martin Castor Peterson , The Hypnoacademy
The Arrow Techniek
Oldpain2go, Monique Vrolijk
Stage hypnose, Tom Silver
Advanced Scientific EEG Hypnosis , Tom Silver
Scientific Hypnotherapy Safety, Tom Silver
Emotional Replacement Therapy, (ERT) Tom Silver
Familie- en Organisatieopstellingen Opleiding, Hylke Bonnema
Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie, Barbelo Uijtenbogaardt
Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen, Barbelo Uijtenbogaardt
Simpson Protocol , Gina
Clinical Hypnosis by Barry Thain (Mentor in hypnosis)
Hypnos Opleiding tot Hypnotherapeut
Hypnos Opleiding tot Therapeutisch begeleider Familieopstellingen
NLP Master Coach, Joost van der Leij
Opleiding tot hypnotherapeut, IRH
Stoppen met Roken , Hypnose Master klas, Marcel Borst
Virtuele Maagband Pro, Isa Kose
Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden, Isa Kose
Jeffrey Stephens protocol , Ruud de Noijen
Familieopstellingen training , Hypnos academie
Master class , Roy Martina
Assistent bij de NLP practitioner , 2010, 2011, 2016,2017
NLP Master Coach, Joost van der Leij
NLP Magick , Joost van der Leij
NLP Master class, Dr. Richard Bandler & John Lavalle
NLP Master Coach, unlp , Marcel & Vincent
NLP Master practitioner , Joost van der Leij
NLP Master practitioner , Paul Liekens
NLP Practitioner , Ted Evers
EFT practitioner
Tijd Lijn Therapie practitioner
IET , Integrated Energy Therapie , Master Instructor, Stevan Thayer
Reiki 1, 2
Prana Healing 1
NLP training , Jean Pierre Janet 1995
Fysiotherapie Thim van der Laan

Testimonials

Hoi Victor,


Ik zou nog vertellen over mijn ervaring met hypnose en met jou als hypnose therapeut. Je krijgt nog wel een keer foto's en een nieuw bericht, maar dat doe ik als mijn doel behaald is. Bij deze:


Ik weet nog mijn eerste gedachten toen ik op de ligstoel lag: gaat dit nou echt werken? Terwijl mijn onderbewustzijn naar jou luisterde Victor, was ik zelf sceptisch aan het nadenken over de onwaarschijnlijkheid. Maar goed: baat het niet, dan schaad het niet. Na de eerste sessie, ruim 2 uur later, liep ik de deur uit van de praktijk en dacht bij mezelf: goh, we zullen het wel zien.

Op het eerste gezicht voelde ik mij niet anders. Toch merkte ik al snel in de uren erna dat mijn behoefte aan snoepen was verdwenen. Ik dacht opzettelijk aan dingen die ik normaal wel even zou mee snaaien van de To Go. Het deed me niks. Ook de dagen erna lieten de snoepjes en ongezonde dingen mij koud. Waarom zou ik? Dat is toch helemaal niet gezond voor me? Het stemmetje dat normaal zou instemmen met een lekkere reep chocolade, snapte nu niet waarom we dat nog zouden moeten nemen.

Ik werd zelfs zo onrustig dat ik, geheel uit mijzelf, een sportschool ben gaan opzoeken. Immers val je niet van de hypnose af, maar de acties die er uit volgen. 3 a 4 keer per week sta ik mij uit te leven tussen de gewichten.


Zo zijn eigenlijk de afgelopen weken gegaan. De momenten van therapie zijn de momenten geweest waarop ik kon aansterken en weer steviger in mijn schoenen zou staan. Nog meer vertrouwen dat ik het kon.


Inmiddels ben ik sinds 24 februari (toen was sessie 1) 13 kilo afgevallen. Niet vocht of spieren, maar wezenlijk vet. Mijn vetpercentage is afgenomen met 15% en ik merk dat niet de weegschaal, maar mijn gemoedstoestand het belangrijkste is.


Ik ben oprecht blij dat ik de 'gok' heb genomen. Ik ben nog nooit zo ver gekomen als nu. Ik ben slanker dan ik in 10 jaar ben geweest en het regent complimenten (wat ook niet geheel vervelend is).

Bedankt Victor, voor je begeleiding en je vriendelijkheid. Bedankt voor je tips! Ik weet nu, meer dan ik ooit eerder heb geweten, dat ik de kracht heb om mijn doel te behalen!Groetjes, Claudia

Kaart

Reviews

Paul

01-01-2021 22:24
Ik ben prima geholpen door Victor. Hij is zeer een hulpvaardige, vriendelijke en vooral betrokken hypnose therapeut. Hij gaat door tot er een resultaat is. Ik ben er blij mee.

Dank Victor,

Pieter

30-12-2020 16:57
Ik heb echt alles geprobeerd om te stoppen met roken. Ik hoorde van hypnose en stoppen en nam contact op met Victor.
Ik vond het best wel eng om me te laten hypnotiseren en dacht dit gaat ook niet werken, maar tot mijn grootte verbazing heb ik nu al 10 dagen niet gerookt..
Dank je wel Victor.

Nabuurs

21-09-2020 11:39
Mijn ervaring met victor is erg goed! Na 24 pogingen te stoppen met roken op alle mogelijke manieren het nooit langer vol kunnen houden dan n week of n paar dagen, maar nu Vandaag 30dagen gestopt met roken dankzij 2sessie hypnose. Totaal geen behoefte aan sigaretten of om ze te kopen.

Erg blij met deze ervaring en zou het iedereen aanraden!!

Alexandra

20-05-2020 15:38
Wouw wat een bijzondere ervaring blijft het toch.

Vorig jaar was is dankzij de hypnose ruim 15kg afgevallen... In juli vorig jaar ervaarde ik veel stress en nodige shit en kropen de kilo's er weer langzaam aan. Door de corona (veel binnen zitten en niet de kracht om te bewegen, veel stress eten en continu moe zijn) slopen de laatste kilo's er weer angstvallig snel bij...

Wat een geluk dat mijn therapeut ineens weer contact met mij opnam en ik dus zomaar vanavond een spontane online sessie had. Na heel lang niet mijn maag band gevoeld te hebben zit hij er nu volgens mij weer... het was ook zeker weer een emotionele sessie met de nodige tranen en uiteraard de bekende dingen dat ik eens wat liever voor mezelf moet zijn, van mezelf moet houden en goed voor mezelf en mijn lijf moet zorgen. Ik ben nu helemaal zen en met positieve energie gevuld. En het maffe was mijn man zat gewoon naast mij op de bank... (Die zal ongetwijfeld gedacht hebben what gebeurd hier "er zit een zekere mate van zweverigheid in de sessies").

Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen maar ik heb er weer alle vertrouwen in.

Bedankt

Victor

Wim

06-05-2020 21:11
Beste Victor,
Ik ga overigens nog steeds lekker, neem rust als ik merk dat ik begin te stressen/negatief ga denken. Ben een stuk lichter, zit inmiddels op een weer betere plek in Amsterdam. Aan het IJ.

Dank voor jouw bijdrage hierin!

Wim

Fay

09-03-2020 13:10
Hi Victor,

Zoals het ernaar uitziet zien we elkaar niet meer. Ik wil je middels deze weg erg bedanken voor je hulp. Je hebt me begeleid naar het vinden van de root cause van issues die in mijn leven speelden. Super bedankt voor je tijd en energie! Ik waardeer wat je voor me hebt gedaan enorm en wens al het beste toe voor de toekomst!

Liefs,

Fay

Annette Simons

02-03-2020 23:48
Annette Simons

Ik heb in totaal vier sessie bij Victor gedaan. Mijn ervaring met Victor is heel positief. Hij weet je op je gemak te stellen en jou problematiek heel goed te analyseren. Bij mij heeft hij diverse methoden toegepast om mijn gevoel van niet gewenst zijn, niet goed genoeg zijn, op te lossen. Dat zat heel diep. Een grote geschiedenis die terugging tot mijn betovergrootmoeder. We hebben dit helemaal uitgediept en ik ben ontzettend blij dat dit nu is opgelost. Ik heb meer zelfvertrouwen en veel minder zelfkritiek. En dat voelt heel goed!
Annette

Lindsey Zimmerman

02-03-2020 23:45
Lindsey Zimmerman

De heer Victor Elzo Kraemer heeft mij de afgelopen maanden geholpen in mijn onderzoek naar hypnose voor mijn profielwerkstuk. Hij heeft mij hier niet alleen ontzettend netjes te woord gestaan en zeer nuttige en bruikbare informatie gegeven, maar ook geholpen door mij uit te nodigen bij lezingen over hypnose en het bijwonen van een hypnose secessie zodat ik hypnose ook daadwerkelijk in de praktijk heb kunnen ervaren. Victor is iemand die ergens 100% voor gaat en je enorm goed op weg kan helpen naar een prachtig resultaat. In mijn geval een 8,5 voor mijn werkstuk!

Lindsey

02-03-2020 23:36
dank aan de heer Victor Elzo Kraemer van Hypnose Praktijk Rotterdam wie mij
altijd zeer netjes te woord heeft gestaan en bij wie ik een uitermate interessante
lezing over hypnose heb mogen bijwonen waarbij iemand ook daadwerkelijk onder
hypnose is gebracht. Ook dank voor de mogelijkheid van het bijwonen van de
ontzettend bijzondere hypnose-sessie van mijn vader. Lindsey

Edwin

02-03-2020 22:37
“Op woensdag 20 november 2019 ben ik samen met Lindsey Zimmerman in het
kader van haar profielwerkstuk naar het centrum van Rotterdam gegaan om een
hypnotherapeut sessie te ondergaan bij Victor Elzo Kraemer.

Het was een hele bijzondere ervaring. Ik ben “blanco” het bezoek in gegaan zonder vooraf al te veel inhoudelijk te vinden van en over hypnose.

We begonnen met een “intake” gesprek over wat mij bezighield en waarvoor ik de
sessie wilde ondergaan. Mijn onderwerp was “timemanagement” en het ervaren van
stress hierdoor. Vervolgens vroeg Victor mij om een veilige omgeving in gedachten te nemen.

Daarnaast vroeg hij naar mijn lievelingskleur en die erbij in gedachten te nemen. Tot slot moest ik een heel prettige ervaring uit mijn leven in gedachten nemen.
Bij die gedachte moest ik mijn armen in de lucht houden en vroeg Victor mij te
ontspannen. Steeds meer en dieper.
Automatisch zakten mijn armen steeds verder naar beneden bij een steeds meer ontspannende sfeer. Ik moest hierbij een trap aflopen in een steeds meer ontspannende sfeer.

Dieper en dieper praatte Victor op me in. Op een gegeven moment kwamen mijn handen op mijn benen. Victor vroeg mij mezelf in een kamer voor te stellen met de prettige gedachten waarin ik zat.

Daarna vroeg hij mij een andere kamer voor te stellen en daarbij te denken
aan een moment dat ik de stress voor het eerst beleefde. Ik ging daar steeds sterker aan denken.

Door op mijn voorhoofd te tikken liet hij mij van de ene kamer in de andere gaan. Die van rust en fijne gedachte naar die van stress en onprettige gedachte en andersom. Hij liet mij het gesprek met beiden aangaan. Vanuit de ontspannen sfeer vragen stellen aan de stress sfeer waarom het zo beleefd werd en waarom er stress was en waardoor.

Over en weer ontstond er zo een gesprek tussen de verschillende kamers van rust en stress, waarbij de uiteindelijke vraag van rust aan stress was: “waarom ben je er”? “Ga weg”! Meer en meer werd daarop aangestuurd om stress weg te laten gaan uit de kamer.

Het meest bijzondere vond ik eigenlijk dat ik visueel heel goed de verschillende
kamers zag in gedachten en ook de gesprekken tussen de kamers zelf voerde en
daarbij op de achtergrond gewoon Victor met mij hoorde praten om mij bij het proces te begeleiden.

Toen de sessie werd beëindigd en ik mijn ogen opende, bleek dat ik ruim anderhalf
uur bezig was geweest, terwijl dat in mijn gedachten maximaal 20 minuten was. Ik
was ook moe. Het was een hele aparte beleving waarbij ik nog regelmatig terug denk aan de verschillende kamers als ik stress ervaar. Of het mij feitelijk verder heeft geholpen vind ik lastig.

Waar ik wel van overtuigd ben, is dat er met een andere “mind-setting” bepaalde gedachten anders kunnen worden ervaren, ingevuld of zelfs verbannen.” –
Erwin

Fenna

29-10-2019 17:58
Fenna

Wanneer je bij Victor komt voelt het alsof je hem al jaren kent. Hij weet precies waar hij naar moet vragen en weet je op je gemak te stellen. De hypnotherapie sessies zijn altijd weer bijzonder Nuttig?

Fenna

Helene

20-08-2019 12:15
Afvallen met hypnose, virtuele maagband

Op 17 juli mijn eerste sessie gehad bij Victor Elzo Kraemer in Rotterdam. Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Bij de tweede sessie lukte het me niet om in hypnose te geraken was te gespannen bezig met ik moet in hypnose kunnen gaan. Bij de derde sessie is het me wel gelukt en ook omdat Victor toen een andere methode gebruikte. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven. Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.

Helene

Helene

20-08-2019 12:14
Afvallen met hypnose, virtuele maagband

Op 17 juli mijn eerste sessie gehad bij Victor Elzo Kraemer in Rotterdam. Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Bij de tweede sessie lukte het me niet om in hypnose te geraken was te gespannen bezig met ik moet in hypnose kunnen gaan. Bij de derde sessie is het me wel gelukt en ook omdat Victor toen een andere methode gebruikte. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven. Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.

Helene

Alexandra Valencia Solleveld

09-08-2019 11:58
Mijn naam is alexandra Valencia 36 jaar en woon in Voorhout. Mama van 2 kleine kinderen. Sinds mijn puberteit heb ik overgewicht en jojo ik van dik naar dun om vervolgens weer dik te eindigen. Zeker sinds ik mijn baan kwijt raakte na de geboorte van mijn kids ging het hard met de kilo's. Alle diëten wel geprobeerd en allemaal werken ze... Want ja als het knopje om is dan is afvallen geen probleem maar o jee als ik een dag een misstap maakte dan was het hek weer van de dam. Er gaan dan gerust 2 zakken chips doorheen om vervolgens een uur later alweer een reep chocolade op te eten. Ik ben vooral een stiekeme eter. En o wee als mijn man er iets over zei...
Alles geprobeerd van dieet boeken naar consulenten eind maart radeloos naar de dokter gegaan voor hulp... In tranen daar gezeten en om hulp gesmeekt. Het antwoord was dat ik toch echt verslavingsgedrag vertoonde en weer wederom doorgestuurd richting een dieet goeroe. Nog gevraagd wat de huisarts vond van hypnose maar dat kon ze mij niet adviseren. Thuis de site van de goeroe bekeken en bij het zien van de prijzen weer zitten janken.
Diezelfde middag op onderzoek gegaan naar wat hypnose is en de stoute schoenen aangetrokken en Victor Elzo Kraemer een mail gestuurd. Savonds had ik hem aan de lijn en terughoudend gereageerd.
Met een brok in mijn keel met mijn man overlegd dat ik dit wilde proberen. Ben zelf nogal nuchter en 125 euro voor weer een probeersel is niet goedkoop maar ik wilde dit zo graag ervaren.

Op 4 april mijn eerste sessie gehad in Rotterdam. In deze sessie werd de maagband geplaatst en had ik gelijk resultaat. Ik vond het rete spannend dacht dat ik rond zou gaan lopen als een kip of een citroen zou eten. Maar de hypnose helemaal niet zo ervaren. Je gaat liggen, probeert je te ontspannen, je sluit je af voor je omgeving en focust je op de stem en je visualiseert alles wat er gezegd wordt. Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat ik gewoon mijn ogen open had kunnen doen als ik gewild had.
De 2e sessie gingen we op zoek naar de oorzaak. Wat bij mij heel emotioneel was.
Victor heeft de sessie op een gegeven moment gestopt en in sessie 3 zijn we verder gegaan.
Laatst ben ik in Amsterdam geweest bij zijn andere praktijk en daar heb ik mijn 4e sessie gehad. Heel grappig gewoon buiten in de binnentuin aan een tafel. Ik hoorde dat er mensen om mij heen waren maar daar heb ik mij volledig voor afgesloten. Ik stond daarvoor al 5 weken stil in gewicht en bam na die sessie ging ik ineens weer in sneltreinvaart in gewicht naar beneden. In deze sessie heeft hij nogmaals de maagband strakker gezet.

Totaal ben ik nu in 4 maanden tijd 13,3 kg kwijt maar wat voor mij het belangrijkste is dat ik rust heb geen strijd in mijn hoofd. Binnenkort ga ik weer langs de huisarts en zal ik haar mijn ervaring vertellen. Hoop dat ze mijn ervaring door kan geven aan anderen. Ook is het nu mijn missie om anderen te helpen dus mocht je vragen hebben dan wil ik ze met liefde beantwoorden. Stuur gerust een bericht via facebook , Alexandra Valencia Solleveld

Eddy

14-06-2019 00:47
Zelfvertrouwen & presentatie angst

De eerste keer dat ik bij Victor kwam was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee. Ook de tijd lijn therapie heeft me veel geholpen

Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen belangrijke issues meer zijn.

Groet,

Eddy.

Alexandra Valencia Solleveld

08-06-2019 17:51
Alexandra Valencia Solleveld Ik wil even reageren.

Sinds 4 april mijn eerste sessie ben ik er inmiddels 10kg kwijt. Het is echt mega bizar. Ik ben heel sceptisch en het leek mij mega zweverig. Maar na de eerste sessie waren er al zulke bizarre veranderingen. Ik heb voor het eerst in mijn leven een verzadigd gevoel. Ik eet van kleine borden ik eet minder en langzamer. Ik heb absoluut geen behoefte aan eten. Het voelt niet als een dieet maar ik taal gewoon niet meer om eten. Ik had dit echt al 100 jaar eerder moeten doen dat had mij een boel leed bespaard. Als er mensen zijn die meer willen weten neem gerust contact op. Ik ben bij Victor Elzo Kraemer geweest.

Daan

15-04-2019 10:52
Beste Victor,

Hierbij mijn review:

Ik heb enkele malen afgesproken met Victor en dat is goed bevallen. Hij is een prettig persoon die mij (naast hypnotherapie) ook coachingadviezen heeft gegeven. Dat heb ik als nuttig ervaren. Victor werkt vanuit een oprechte interesse in de ander en denkt volop met je mee.
Zijn betrokkenheid is mooi om te zien en dat geeft een goed gevoel. Dankjewel Victor!

Groet,
Daan

Roose

31-03-2019 22:33
Beste Victor,
Ik zocht een Hypnotherapeut in Rotterdam en kwam bij jou uit omdat je in Rotterdam Blaak gevestigd bent. De eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch.
Na de 1e twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging.ook heb ik het idee dat me maag kleiner is geworden ook onder hypnose gebeurd dat en je bent gauw vol van alles de maaltijden eet ik ook niet helemaal op hoor !!

De ijsjes met het zonnetje nu het doet me niks ook dat wordt gestuurd door je brain of blauwdruk ook wel eens geboekt hypnose kan ik echt iedereen aan raden want geloof me ik laat me nooit wat aanpraten en ik vind als je het niet heb ervaren dan kan je nooit zeggen Hey het helpt wel of niet maar het helpt zeker wel !! Ook slaap ik veel beter en voel me erg relaxt laat de zomer maar komen hoor!!!
Dank je Victor

Nicol Kramer

31-03-2019 22:02
Ook ik hoorde goede berichten over hypnose dus besloot ik me er verder in te verdiepen !! Zo ben ik bij Victor gekomen in Rotterdam !! De eerste kennismaking was gelijk goed voor me Victor stelde me erg op me gemak !! Want ik vond het eerst een hocus pocus idee maar dat komt omdat iedereen wel een mening heeft weg gegooid geld etc. maar ik heb altijd zo iets je moet iets zelf gaan onderzoeken voor dat je aan al die oordelen van wat men zegt er in mee ga !! Dus de hypnose het is raar maar waar maar ik merkte al gauw dat ik er heel rustig door werd?!

Dus niks hocus pocus en ik had het alleen daarna heel erg koud ?? Het schijnt als je in hypnose bent geweest? Dat dat daardoor komt !! Maar bij thuis komst lekker een plaid om geslagen kop thee erbij en het gekke is ik had geen trek ??? Zo raar ik had een heel vol gevoel dus besloot ik een soepje te nemen !! Ik kan alleen maar iedereen vertellen ga het zelf ervaren en raad je wel Victor aan waarom!! Hij is erg goed hierin en weet er erg veel van bovendien is het ook zo dat je er wel voor open moet stellen !! Anders werkt het nooit !! En een tip luister niet na andere ervaar het zelf na een aantal weken waarvan je 3 sessie nodig hebt!!of 2 dat hangt per persoon verschillend !!

Maar geloof ook ik heb geen drang meer in de overheerlijke stroopwafels koekjes snoepjes noem maar op ik eet 3 kleine maaltijden soms iets van fruit tussendoor maar ik eet als ik trek krijg !! En denk ik ik zit vol dan stop ik ermee er zijn al de nodige cm van me taille af Haha en me buuf zei me ben je zo afgevallen ?? Dus men ziet het wel als men open staat voor dit vertel ik het doen ze er raar over dan denk ik ik vertel niks !! Hypnose wordt allemaal geregeld door je mindset dus jij penaal wat je eet immers en jij bepaal of je stopt zo simpel is het ook mijn drang na snaaien is weg ik drink 2 liter water maar ook dat is vaak een vol gevoel !! Ik kan dit iedereen aan raden en al die diëten mensen doe het niet!!! Het is tijdelijk en kost een hoop geld !! Dit heb je je levenslang dat je kan toepassen daarom raad ik jullie

Victor ook zeker aan hij heeft het erg druk dus boek gelijk de sessies en je bent zeker van een plaats bij hem hij doet dit in Amsterdam ook ik wilde mijn verhaal met jullie delen omdat ik andere er mee wil helpen die twijfelen in dit gebeuren maar ik ben het bewijs dat hypnose echt bij iedereen !!! Gaat werken mijn leven lacht me in alles weer toe Victor bedankt en fijn dat ik altijd nog dingen aan je mag blijven vragen ben er heel happy mee

Marjan

18-03-2019 23:28
Bericht inhoud:
Nu precies 2 weken geleden voor het eerst bij Victor langs geweest en
al 6,5 kilo afgevallen. Ik kan er alleen maar blijer van worden.
Victor bedankt!! Marjan
Hypnose Praktijk Rotterdam

Rianne

10-03-2019 07:14
Nooit gedacht dat ik ooit onder hypnose zou gaan! Dat lijkt mij niets, ik ben daar toch veel te nuchter voor en tegelijkertijd te angstig.

Ik was al een paar jaar aan het tobben met mijn gewicht. Ik heb totaal geen discipline op het gebied van eten en ik heb ook nog eens een hekel aan sport.

Toen ben ik mij gaan inlezen over een virtuele maagband. Ik vond het interessant omdat ik wel wat hulp kan gebruiken. Ik heb gekozen voor Victor, zijn CV springt eruit en ik had bij zijn foto een goed gevoel. Na twee sessie was ik al om, zonder moeite zeg ik “nee” tegen taart, ik heb er geen enkele belangstelling in ongezond eten. Tijdens de tweede sessie zijn er blokkades behandeld zoals eetbuien, trek, en onverwerkte emoties. Niet verwacht maar wel verlichtend. Ik heb nu 3 sessies gehad en er komen er nog 2 bij. Ik wil dit gevoel nooit meer kwijt!

Groetjes Rianne

Dafne

10-03-2019 07:08
Beste Victor.
Ik moet zeggen voel me erg goed na de 1e sessie. En helemaal geen behoefte gehad aan zoet en eetbuien. Dus dat is heel positief.
Alleen ik zit niet heel ruim bij kas dus ik ga de 2e afspraak cancelen.
Het gaat nu ook heel goed. En een sessie is helaas niet goedkoop.
Ik denk dat ik zeker nog wel terug ga komen als ik iets meer gespaard heb! In elk geval heel erg bedankt.
En tot de volgende keer.
Groetjes dafne

Andre

08-03-2019 03:11
Victor ken ik van de opleiding van de Hypnos Academy te Bussum.
Victor straalt zelfvertrouwen uit, heeft de gave om snel rapport met mensen te maken en bovenal hij heeft heel veel ervaring met het coachen en helpen van mensen. Dit was voor mij de reden om bij hem een sessie te volgen.

Vorig jaar augustus (2018) heb ik Victor dan ook om hulp gevraagd inzake een issue waar ik al jaren last van heb. Een gebrek aan zelfvertrouwen. Op de een of andere manier was ik niet in staat dit zelf op te lossen.

Ik kan niets anders zeggen, dat na de sessie in augustus, mijn zelfvertrouwen door het dak is gegaan; alleen maar beter en beter. En dat na 1 sessie! Wat me vooral
bijgebleven is, is zijn creatieve en professionele manier van werken. Gericht op resultaat zonder oog te verliezen voor de menselijke kant, het hart op de juiste plaats! Daarom beveel ik Victor graag aan als Hypnotherapeut!
Met vriendelijke groet,
André

Marike (Virtuele Maagband)

27-01-2018 23:44
review van Marike

Ik ben niet zo iemand die ‘alles al een keer heeft geprobeerd’.

Al jaren weet ik: van diëten word je dik.
Toch wilde ik ook al jaren afvallen. Ik probeerde dus wel het een en ander, zoals meer sporten, ánders eten. Er ging wel iets af, maar het leek of ik daar dan zo van schrok, dat ik de kilo’s er meteen weer aan ging eten.

Diep in mijn hart wist ik natuurlijk al jaren dat er meer achter mijn overgewicht schuilt. Verdriet, angst, boosheid, trauma’s. Dik zijn kan heerlijk verhullend werken, nietwaar? Had ik iets te verbergen? Vast wel.

Ik geloof in hypnose en de helende kracht ervan. Onder andere ben ik gestopt met roken d.m.v. hypnose. Ik wist dus dat een hypnotische aanpak voor mij heel geschikt zou zijn. Maar, ik zou dan wel ‘voor de bijl’ moeten.

Ik ben een gezegend mens, dat ik Victor ben tegengekomen. Victor confronteerde en bevraagde mij. Hij liet mij inzien dat ík een goed en mooi persoon ben. Dat ik niets hoef te verbergen. Dat ik waardevol ben.

Deed hij dat in 1 sessie? Nee.

Deed hij dat door op een stoel te zitten en tegen me aan te praten? Nee.

Hij bracht me terug naar situaties en gevoelens van vroeger. In een veilige en prettige hypnotische setting. Ik kon onder ogen zien, zonder oordeel, wat mij zo tegenhield, al die tijd.

Ja, ik kreeg een virtuele maagband, en ja, die helpt me tot op de dag van vandaag met minder eten.

En ja, ik ben afgevallen! Niet zonder moeite. Niet zonder terugval. Nee. Maar er is iets wezenlijks veranderd!

Ik had eetbuien. Niet meer.

Ik liet me gaan met veel snoep en chocola. Niet meer.

Ik at te snel. Niet meer.De werkwijze van Victor is zeker niet standaard. Hij kijkt samen met jou naar wat bij je past. Hij experimenteert, geeft handvatten, exploreert, confronteert, laat je lachen en huilen. Voor een eigenzinnig type als ik, is hij de perfecte therapeut.

Jeanine Kruk

04-12-2017 01:21
Virtuele Maagband
Ik kwam bij Victor omdat ik 10 kilo wou afvallen.
En ik ben zeer tevreden weggegaan , Victor is
een enthousiaste man die je echt graag wilt helpen
en alles uit de kast haalt met tips en tools.
Inmiddels ben ik op mij streefgewicht.
Bedankt Victor en ga zo door!

Coen Rehman

12-09-2017 23:49
Beste Victor,

Het gaat erg goed, ik rook niet meer.
De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig.
Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af.

Hartelijk bedankt voor alles!!

Paul Abelen

11-09-2017 23:34
Eindelijk!! Na 41 jaar als roker door 't leven nu.. Al bijna 5 dagen niet roker!
Het was best spannend, m'n eerste ervaring met hypnose maar Victor
heeft snel mijn vertrouwen gewonnen door zijn openheid. Ik geef toe,
het is nog niet makkelijk maar 1 ding weet ik zeker. Ik rook nooit
meer, dankjewel Victor!!

Paul Abelen

Esther Deppe

11-09-2017 23:31
Virtuele Maagband

Goedenavond Victor,

Op 28 augustus heb ik.mijn 1e hypnose sessie gehad en is de virtuele maagband geplaatst. Eerst dacht ik niks te voelen dat ik bij Victor Elzo Kraemer wegging, maar toen ik thuis aankwam kreeg ik enorm pijn in mijn maag. Ik dacht dat het erbij zou horen. Ik heb 2 paracetamol ingenomen in de hoop dat de pijn en druk minder zou worden, maar dat werd het niet. Ik kreeg overgeef drang maar er kwam niks. S' morgens was het nog steeds niet gezakt. Het zweet brak me uit en mijn maagpijn was niet over.
Ik heb Victor een sms gestuurd met de vraag of dit normaal was. Gelukkig belde hij mij op en gaf aan dat de maagband misschien te strak zat.

Dit kon Victor met een telefonische sessie verhelpen zei hij en heb je ook direct gedaan. De maagband was losser gemaakt met succes en de pijn en misselijkheid was volledig weg.
Ik ben je er nog steeds erg dankbaar voor.

Gr Ester Deppe

John Heisterkamp

08-09-2017 20:21
Hallo Victor,

hierbij stuur ik je een stukje als referentie inzake jouw begeleiding bij het afvallen.
mijn gewicht schommelt rond de 65-67 kg. Hier zeer tevreden mee.

'Eind 2016 heb ik Victor Kraemer benaderd voor hulp bij het afvallen. Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan om structureel gewicht te verliezen, echter zonder het gewenste effect. O.a. sonja bakker dieet, dr. Frank dieet en op wilskracht minder eten had ik geprobeerd.
Nou is mijn situatie zo dat ik niet veel overgewicht had (lengte 1,71 meter, gewicht was 74 kg), maar ik was hier zelf niet tevreden mee en merkte o.a. bij het voetballen dat ik hierbij trager was dan teamgenoten.

Ik heb in het verleden eens een sportmedisch onderzoek gehad, waarbij de sportarts aangaf dat een lichaamsgewicht van 65 kg passend zou zijn, ook na een conditioneel onderzoek van 2015 kreeg ik het advies dat er nog winst te behalen was door gewicht te verliezen.
Toen ik van Victor vernam dat hij bekwaam was in het plaatsen van een virtuele maagband en begeleiding gaf bij het afvallen i.c.m. hypnose, was mijn interesse gewekt.
Ik had wel een stille hoop dat het mij eindelijk het gewenste resultaat zou geven, echter ook scepsis, gezien mijn eigen pogingen uit het verleden.

Uiteindelijk heb ik in 4 sessies begeleiding gehad, waarbij ik mijzelf het doel gesteld had om een streefgewicht van 68 kg aan te houden (enigzins terughoudend, gezien eerder advies van 65 kg). Deze sessies vonden plaats in een periode van 2 maanden, wat ook samenhing met de afstand tussen Victor (den haag / amsterdam) en mij (wierden, overijssel). Echter na de 1e twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ik had eerder een verzadigd gevoel, kon gemakkelijk eten afslaan (terwijl ik alles lust en ook graag hiervan geniet...) en had hierbij geen honger gevoel. Ook mijn voormalige reacties om bij stress meer te gaan eten of snoepen, blijf als vanzelf achterwege. Ik ervoer hierbij meer een innerlijke rust en dat verbaasde mij wel. Dit gaf wel enige verbazing bij mijzelf.

Na deze verbazing begon ik ook te merken dat mijn gewicht begon af te nemen, zonder dat ik daar voor mijn gevoel moeite voor aan het doen was. In deze periode luisterde ik vrijwel dagelijks naar de audiobestanden die ik van Victor gekregen had, om mijn onbewuste te ondersteunen in het proces. Daarbij was ik altijd al, ook voordat ik de sessies bij Victor had, 2-3 keer per week aan het sporten, waarbij ik merkte dat ik ook makkelijker mijn trainingsintensiteit (zowel krachttraining als cardiotraining) kon verhogen.
Sinds mei 2017 zit ik al ruim 4 maanden op een lichaamsgewicht tussen de 65 en 67 kg, dus nog onder het ingestelde lichaamsgewicht. Blijkbaar vindt mijn onbewuste dit prettiger... Dit gaat mij af als vanzelf. Ik ben bezig om mijn kledingkast opnieuw te vullen, aangezien ik nu 1 a 2 kledingmaten kleiner nodig heb, dit ervaar ik als een mooie beloning...
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nieuwe gewicht kan aanhouden.

Victor, super bedankt voor je begeleiding hierbij en het overtreffen van mijn verwachtingen en doelstelling.'

Met vriendelijke groet,

John

Marsha

21-06-2017 22:02
Virtuele Maagband:

Voor de eerste sessie had ik zoiets van: ik zie wel, ik heb van alles gedaan, geloof niet in diëten en ik weet zelf heus wel wat goed voor me is maar het lukt me niet, de knop moet om en hopelijk is dit het. Mijn lijf zat me in de weg en ik was het zat.

Tijdens de eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch, jeetje zou dit nou echt helpen? Het was een beetje onwennig. Het voelde een beetje vreemd eigenlijk. Op weg naar huis liep ik zo de (vreet) winkels voorbij zonder er over na te denken terwijl het toch wel etenstijd was. Toen ik drie kwartier later thuis kwam, hoefde ik al minder te eten en ging ik gelijk na het eten sporten. Normaal gesproken zou ik dat nooit doen zo vlak na het eten maar nu deed ik gewoon! Dat waren al twee veranderingen.

De volgende dag was ik een beetje hongerig. Het moest nog even wennen, denk ik, en ik zou nog mp3-tjes ontvangen en hoopte dat die mij dat laatste zetje de goede richting in zouden geven en dat deden ze. Sindsdien gaat het eigenlijk heel goed. Ik ben nu 6 weken verder en ik ben 9 kg lichter. Nog een hoop kilo’s te gaan maar het begin is er.

Maar wat belangrijker is nog meer veranderingen: ik ga niet meer zo obsessief met eten/drinken om. Niet meer trillen als ik weinig heb gegeten. De knop is om! Iedere dag bewegen, 3 keer in de week intensief en vier keer in de week wat minder intensief. Veel minder eten en geen tussendoortjes meer. De zaken chips zijn bijna over datum! Hahaha. Ik ben super blij dat ik bij Victor geweest ben. Super bedankt Victor!

Groetjes,
Marsha

Sjerida Stouthamer

08-06-2017 03:11
Nagelbijten

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw
betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd
tegen nagelbijten. Sinds mijn 8 ste beet ik nagels en vanaf mijn 13 e heb ik geprobeerd er vanaf
te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt
door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet

om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks
herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis
doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meesten mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht.
Door direct hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!

Sjerida

Schrijf een review 

Website

https://agenda.appoint.be/e/ahn0uvjrme14vxrpdzvwdwx3t0vxy1pmk29pv0lonll5aha2tvf0qkhrq0jsallqaus2vth5dc91bzjmb2hkt0tjdkc3k25jeurrbks2s3vpbfyrntnxew9hamc1agz3