Lichaamsgerichte therapeut - Soest - Baarn - Tasha Visman - Stress- & Traumaverwerking
  • Tasha Visman - Stress- & Traumaverwerking

  • (46)
  • Soest - Baarn
  • Lichaamsgerichte therapeut
  • € 95,00 per per uur

Stuur Tasha Visman - Stress- & Traumaverwerking een bericht

Boek een consult met Tasha Visman - Stress- & Traumaverwerking

Delen:

Over / Bio

Maak kennis met mijn werkwijze in een van mijn workshops Stress Loslaten. Voor 2024 vinden deze plaats op: 29 juni, 7 september, 6 oktober, 9 november, 7 december.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: https://rebalanceyourself.nl/tre-tension-and-trauma-releasing-excersizes/

Als lichaamsgericht therapeut help ik je de vicieuze cirkel van stress en burn-out te doorbreken zodat klachten verdwijnen en je weer gezond en gelukkig wordt in werk en leven. Laat je ondersteunen door jouw balans tussen voelen, denken en doen te herstellen. Stressklachten worden zo bij de kern aangepakt en opgelost.

Vergoeding vaak mogelijk via de werkgever; ik ondersteun je bij de aanvraag hiervan.

ALS STRESS OF EEN BURN-OUT JOUW LEVEN BEHEERST
Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om jezelf in balans te houden. Hoe overweldigend het dagelijks leven kan zijn met alle ballen die je in de lucht houdt en ook nog tijd voor jezelf en je eigen plannen houdt, zonder doorlopend overprikkeld te zijn, stress te ervaren of burn-out te raken.

OOK JOUW DROMEN KUNNEN WEER UITKOMEN
Door de manier waarop je je nu voelt, kun je waarschijnlijk alleen maar dromen van een fijn leven met dagen waarin je weer plezier beleeft. Waarbij dingen moeiteloos gaan en je weer kunt genieten van de mensen om wie je geeft. Geloof me, ook jij kunt dit geluk in jezelf weer vinden, zonder concessies te doen aan de rollen die je vervult. Helemaal jezelf zijn en daar geweldig blij van worden (en je omgeving ook!).

WAT JE DAN ERVAART IS ONBETAALBAAR
Rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Energie en kracht om te leven zoals jij het wilt. En een groot vertrouwen in je eigen kunnen om simpelweg jezelf zijn.

MIJN EIGEN ERVARING MET STRESS EN BURN-OUT
Tot 2014 was stress mijn tweede natuur. Van huis uit leerde ik de lat voor mezelf heel hoog te leggen en heb ik mijn hele leven geprobeerd te voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving.

Daarbij had ik pijnlijke ervaringen achter slot en grendel opgeborgen. En dat waren best een paar heftige. De makkelijkste manier om te overleven was vanuit mijn hoofd, ver weg van mijn gevoel. Want diep van binnen voelde ik me uitgeput, eenzaam en onbegrepen.

WAT MIJ ECHT GEHOLPEN HEEFT
De grote ommekeer kwam toen ik afstand had genomen van mijn drukke baan en hulp zocht in een voor mij nieuwe hoek. Het ging hier niet om wat ik ‘dacht’ of van mezelf ‘verwachtte’ maar om wat ik ‘voelde’.
Een belangrijke aanvulling op eerder gevolgde cognitieve gedragstherapie, EMDR en coaching. Wat een openbaring!

Ik verdiepte me in de verbinding tussen voelen, denken en doen en volgde ik de 3-jarige opleiding tot Rebalancer. Het heeft me verlost van diep weggestopte emoties en onbewuste verwachtingen die ik mezelf had opgelegd.

WAT EEN BEVRIJDING - IK LIET LOS WIE IK DACHT TE MOETEN ZIJN
Ik leerde uit de go-go-go stand te komen en te leven vanuit rust, ontspanning en vertrouwen. De deur uit met mijn perfectionisme, weg die hoge lat en exit met mijn controle drang. Voortaan negeerde ik de aannames en strenge oordelen die non-stop door mijn hoofd vlogen.

Wat een cadeau dat ik mijn eigen balans nu zelf kan bijsturen en dat ik geleerd heb dat ik helemaal top ben zoals ik ben: vol levensvuur en gevoelig tegelijk.

MIJN MISSIE
Met passie en een flinke dosis ervaring help ik balanszoekers die uitdagend werk en liefdevol ouderschap willen combineren. En die op zoek zijn naar een energieker leven en antwoorden vanuit hun eigen binnenwereld. Voorbij het denken en in contact met hun gevoel.

JE BENT BIJ MIJ OP DE JUISTE PLEK ALS
- Je stress- en burn-out klachten bij de kern wilt aanpakken zodat je duurzaam herstelt en terugval voorkomt.
- Je leven leidt vanuit je hoofd en je het contact met je gevoel wilt herstellen.
- Spanning in je lichaam leidt tot klachten en je niet meer weet hoe je je kunt ontspannen.
- Je heftige gebeurtenissen uit het verleden eens en voor altijd achter je wilt laten.
- Je zicht wilt krijgen op onbewuste patronen en gedachten zodat je deze beperkingen direct direct van je af kunt schudden.
- Je af wilt van lichamelijke of geestelijke klachten die door andere therapievormen niet verholpen zijn.
- Je bewustwording wilt verruimen door lichaamsgerichte therapie.

WAT IK JOU BELOOF
Ik geef je de sleutel om jouw deur naar een mooie toekomst te openen. Om je over de drempel te helpen en je te laten ervaren dat een gelukkig en energiek leven weer mogelijk is. Een toekomst waarin stress niet meer de boventoon voert en jij uitdagend werk en liefdevol ouderschap combineert.

Je krijgt zicht op je eigen gebruiksaanwijzing en herstelt jouw balans tussen voelen, denken en doen. Hieruit volgt een nieuwe toekomst waarin je al je dromen weer waarmaakt.

NEEM DIRECT CONTACT OP
Hiervoor hoef je niet direct te betalen. Vraag gerust eerst een gratis POWER sessie aan om vrijblijvend onze klik te ervaren. Of doe mee met een van mijn Webinars.

Therapieën

Lichaamsgerichte therapie, Ademtherapie, Bodywork, Burn out, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Burn-out therapie, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Corona stress behandeling, Corona stress therapie, Depressie, ELW (emotioneel lichaamswerk], Hoogsensitiviteit coaching, Innerlijk kind therapie, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamswerk, Lifecoaching, Massage, Mindfulness, Online trainingen en workshops, Personal coaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, Rebalancing, Stress, Therapie, Therapie online, Trainingen en workshops, Traumatherapie, Traumawerk, Vitaliteitscoaching, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Assertiviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, Depressie, Discipline, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energietekort, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke klachten, Gedachten, Gevoelloosheid, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Lusteloosheid, Mentale spanningen, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Piekeren, Posttraumatische stress, Psychische klachten, Schaamte, Schuldgevoel, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Timemanagement, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlegenheid, Voelen, Vol hoofd, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Maandelijks: Workshop Stress Los Laten (obv TRE). Kijk voor data direct op: https://rebalanceyourself.nl/tre-tension-and-trauma-releasing-excersizes/

Voor het vinden (en houden!) van onze balans geloof ik dat er meer nodig is dan dingen met ons hoofd te begrijpen en vervolgens dingen te gaan ‘doen’ of dingen te ‘laten’. Vaak weten we ook wel wat we moeten doen om beter voor onszelf te zorgen, maar waarom verzanden we dan toch weer in oud gedrag?

Ik geloof dat wij als mens het beste functioneren door eerst te voelen, dan te denken en dan te doen.
Maar al vroeg in onze jeugd worden we beloond als we 'braaf' of 'flink' zijn. Boos of verdrietig doen levert niet zomaar een compliment op. We zijn, zonder dat we dat echt in de gaten hedden, heel goed geworden in ons aan te passen aan wat onze omgeving van ons verlangt.

Zo zijn we gewend geraakt aan het luisteren naar de overduidelijke stemmetjes in ons hoofd. Ze overschreeuwen de zachtere signalen van ons lichaam en ons gevoel. Maar wat gebeurt er als je je hoofd tot rust brengt? Dan krijgt je gevoel de ruimte om te spreken. En wat dàt jou te vertellen heeft is de route uit jouw stress of burn-out, naar jouw nieuwe balans en het leven waar jij van droomt.

Maar ok, hoe krijg je de zachtere stemmetjes vanuit je gevoel dan te horen? Door je aandacht te verleggen van denken en praten naar voelen en ervaren.

Leer je binnenwereld kennen en vind de sleutel naar een transformatie die jouw leven écht verandert. Niet vanuit je hoofd, maar in contact met je lichaam en gevoel.

Zullen we eens contact hebben zodat je mij jouw verhaal kunt vertellen? Je zult merken dat dit de eerste dappere stap is op jouw pad naar herstel. Ik bied je een luisterend oor en deel meteen drie inzichten die maken dat je weer vertrouwen krijgt in jouw toekomst.

Beroepsverenigingen

Platform Rebalancing Nederland (PRN)
TRE Nederland (Tension & Trauma Releasing Excersizes)
Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG)

Opleiding/cursussen

- Masterclass Psoas - Yogalab Amsterdam (2024)
- Masterclass TRE en omgaan met hoofdpijn - TRE Nederland (2024)
- TRE (Tension & Trauma Releasing Excersizes) - TRE Nederland (2023)
- Masterclass Adem & Trauma (2022)
- Ademopleiding Transformational Breathing - Stephen Monné (2021)
- Master of Burn-out Coaching - Vitaliteitsgroep (nov. 2020)
- Heel je lichaam - Masterclass School voor Rebalancing (2019)
- 3-jarige opleiding tot Rebalancer - Rebalancing Nederland voor lichaamswerk en bewustzijn (2014-2017)
Emotioneel lichaamswerk, zelfonderzoek, meditatie, ademwerk
Aangevuld met 1 jaar Docent in opleiding 2018-2019
- Opleiding tot CSR Coach (Chronische Stress Reversal) - CSR Centrum (2016)
- Mindfulness - Chris Grijns (2015)

Testimonials

RB: “De rust en geduld waarmee Tasha mij heeft begeleid, de juiste adviezen op de juiste momenten, stapje voor stapje. De strengheid die soms nodig was, de mogelijkheden van (én) bereikbaarheid, wanneer ik iets wilde delen of haar advies nodig had. Haar vertrouwen in mij.

Het online gedeelte was een goede ondersteuning en aanvulling voor thuis. Dit was ideaal voor de tijd die tussen de persoonlijke sessies zat. Ik heb er veel aan gehad en voor mij ook heel belangrijk als naslagwerk. Ik pak het er nog geregeld bij.

De afwisseling van theorie/gesprekken versus op de massagetafel de (pijn-) punten aanpakken heeft voor mij ook heel goed gewerkt. De druppel van mijn burn-out was mijn werk, maar door het afpellen van de verschillende lagen, heb ik vele inzichten gekregen in mijzelf als persoon, mijn handelen, mijn overtuigingen en de inbreng van de opvoeding van mijn ouders.

Uiteindelijk heb ik helder wat mijn gebruiksaanwijzing is en pas ik deze geregeld toe.“

----

SH: Dank je wel voor je mooie workshop. Fijne oefeningen. Voel me minder ‘aan’ en meer ontspannen. Meer overzicht. Knap hoe je het doet. Want toch een beetje gek zo via Zoom zonder directe interactie. Je komt spontaan en oprecht over. Logisch, want dat ben je ook. 🙂 Maar moet je toch ook over weten te brengen. Knap ook je reactie op de gegeven antwoorden via de chat. Mooi en natuurlijk hoe je dat doet.

---

Anoniem: Bedankt dat jij op mijn pad bent gekomen en mij maximaal ondersteunt in mijn proces. Een jaar met vallen en opstaan, maar vooral groei. Overall een mooi jaar! Waar jij een grote rol in speelt. Je bent een prachtig mens met het hart op de juiste plek.

Kaart

Reviews

Hilde

11-06-2024 17:44
Ik vond de workshop Stress Loslaten een hele goede workshop zowel op de inhoud als op Tasha's begeleiding. Ook was ik erg blij met de materialen. Respect!!

Patty

08-04-2024 12:48
Aanrader! Workshop Stress Loslaten gedaan. Ik heb thuis geoefend met TRE en blijf het een bijzondere ervaring en erg effectieve ‘techniek’ vinden. Dank voor je betrokkenheid. Wellicht kom ik nog eens op herhaling bij je.

Truusje

08-04-2024 12:44
Ik heb meegedaan aan de workshop Stress Loslaten. Ik doe de oefeningen nu thuis ongeveer 3 x per week 's avonds en slaap daarna als een roosje. Erg blij dat ik dit ontdekt heb. Dank je wel.

Linda

14-03-2024 15:38
Dank je wel voor alle goede zorgen. Ik zal altijd op een mooie manier aan je blijven denken.

Barbara

14-03-2024 15:36
Ik wil je super bedanken. Jij was mijn redder toen ik op een zandbank vastliep en hebt mij geholpen weer een (andere) koers te varen.

An

14-02-2024 00:10
Heel erg bedankt voor jouw ondersteuning, in een periode die voor mij zwaar was. Jij hebt er letterlijk voor gezorgd dat mijn benen mij weer kunnen dragen! Ik heb veel van je kunnen leren en blijf dit inzetten zodat ik zelf steeds mijn balans kan bijstellen. Zo blij mee!

Raisa

29-12-2023 17:35
Ik liep al enige tijd rond met stressklachten. Toen ik hierdoor echt lichamelijke klachten kreeg heb ik aan de bel getrokken en ben ik via de bedrijfsarts in contact met Tasha gekomen.

Na een erg prettig kennismakingsgesprek heeft Tasha mij geholpen met het formuleren van mijn doelstelling en heeft ze me elke stap van de weg bijgestaan.

Ze luistert goed, voelt goed aan wat er speelt en stelt de juiste vragen. Het was soms erg confronterend, maar door mijzelf open te stellen is mijn mindset volledig veranderd en heb ik bepaalde dingen en technieken geleerd die ik van te voren nooit had verwacht toe te gaan passen.

Door Tasha ben ik gaan luisteren naar mijn gevoel en lichaam, waar ik voor dit traject eigenlijk nooit bij stil heb gestaan.

Ik sta elke dag stil bij wat ik van Tasha geleerd heb en ik weet hierdoor erg goed hoe te handelen in bepaalde stressvolle situaties. In plaats van in alles een “probleem” te zien, zie ik nu alles als een uitdaging.

Ik zou Tasha iedereen aanraden die even vastloopt op het werk en moeite heeft met prioriteren, maar ook als je door privé omstandigheden niet lekker in je vel zit kun je terecht bij Tasha.

Ik ben blij dat ik aan de bel heb getrokken en bij Tasha terecht ben gekomen!

Steffi

29-12-2023 16:59
Bedankt voor alles wat je hebt gedaan! Zonder jou hulp was ik nu niet geweest 'wie' ik nu ben. Super danktbaar!!

Tasha Visman

04-12-2023 16:13
Dank voor de TRE workshop over stress loslaten. De eerste stap is gemaakt. Dit voel ik aan alles. En dat is een fijn en opgelucht gevoel. Ik ga nu thuis verder met de oefeningen. Wordt vervolgd...

Tineke

03-11-2023 17:25
Tasha heeft me gegeven wat ze belooft, een blije energieke ik en rust in m'n hoofd waar ik zo lang (tientallen jaren) naar op zoek was. Zo dankbaar!

Maha

03-11-2023 17:20
Tasha is de eerste hulpverlener die mij heeft doen openen en waar ik mezelf durfde te zijn en mijzelf kwetsbaar durfde op te stellen. Dat is een enorm geschenk. Dat komt door haar rust, vertrouwen, meevoelendheid en compassie dat ik dat durfde en de sprong in het diepe durfde te wagen. In de rollercoaster van mijn emotionele wereld. Ik kan nu bij mijn emoties en er komt steeds meer acceptatie. Wat een reis.

Alessia

30-10-2023 09:50
Bedankt voor de workshop Stress Loslaten. Mijn vriendin en ik spraken op de terugweg nog over onze ervaringen. We vonden allebei dat je ons op een ontzettend fijne, veilige en duidelijke manier hebt begeleid. Allebei ervaarden we stabiliteit en aarding en veel rust en 'zen'. Een dag later merk ik dat ik ook veel in contact met mezelf ben, mezelf steeds afvraag 'waar mijn metertjes staan' op ieder gebied. Fijn om TRE onder jouw begeleiding te kunnen doen. Tot volgende maand.

Aad

12-10-2023 21:08
Het was plezierig om bij je workshop Stress Loslaten obv TRE aanwezig te zijn.
De oefening is nu onderdeel geworden van mijn proces, zoals ik mijn jeugdtrauma's aan het verwerken ben. Ik ben blij dat ik bij je geweest ben.

Gert-Jan

15-06-2023 14:46
Nogmaals hartelijk dank voor de vakkundig gegeven TRE workshop. Het is ongelooflijk, het effect is direct merkbaar. De middag heb ik in ontspannen staat op de bank tukkend doorgebracht.

Michel

15-06-2023 14:45
Ik voel me heel relaxed na de TRE workshop. Ik voel dat er dingen moeten gebeuren maar er is nu hoop. TRE voelt als een hele positieve invloed. Ik ga er zeker mee aan de slag. Het zou me niks verbazen als je me nog een keertje tegenkomt.

Tessa

15-06-2023 14:43
Graag wil ik je bedanken voor de prettige TRE workshop afgelopen zaterdag. Het was heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurde in mijn lichaam.

Bedankt voor je aandacht en zorgvuldige uitleg. Ik ga er voor mijzelf mee aan de slag en reik graag naar je uit als ik begeleiding nodig heb.

Monique

06-06-2023 20:52
In de periode dat ik bij Tasha kwam, zat ik “diep”. Ik was gevormd door gebeurtenissen die ik van jongs af aan op mijn pad had gekregen. Ik had geen energie, geen vertrouwen in mijzelf en ik wist eigenlijk gewoon niet wie ik was, wat ik wilde en ik “voelde” niet.


Vanaf dag één was er een bijzondere klik. Tasha heeft het vermogen om je helemaal op je gemak te stellen, tot de kern te komen, te luisteren en te reflecteren.

Inmiddels is het geruime tijd geleden dat het traject is afgerond en kan ik oprecht zeggen dat het een heel bijzondere reis was die mij gebracht heeft waar ik op hoopte: rust, balans en energie! En deze kan ik zelf keer op keer weer bijstellen.

Lot

06-06-2023 20:49
Ik had al verschillende jaren therapie gehad waardoor ik vrij goed wist wat mijn trauma's en patronen waren maar de meeste therapievormen gaan door het hoofd. En die lichaamsherinneringen zoals ik ze dan noem, zijn opgeslagen in mijn lichaam en die krijg je met je hoofd niet opgeruimd. Totdat ik bij Tasha terecht kwam.

Tasha voelt direct aan wat nodig is en past verschillende methodieken toe. Ze oordeelt nooit, waardoor het heel veilig bij haar is en alles er mag zijn.
We hebben trauma's opgeruimd, patronen aangepakt, de stress in mijn lijf dramatisch verminderd. En dat door een aanpak waarbij ik niet alles meer hoefde te herbeleven, maar door gewoon mijn lichaam het werk te laten doen en dat te volgen. En dat vind ik bijzonder knap!

Voor mij is het life changing. Door Tasha kan ik weer lachen en daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar!

Stefanie

13-03-2023 16:33
Het is verbazend hoe de sessies doorwerken. Nog steeds. Ik slaap goed, voel me tevreden, kan weer genieten zonder dat ik denk van alles te moeten doen. Ik kan prio’s voor mijzelf stellen zonder dat daar consequenties aan zitten. Voel geen triggers meer…Heb rust in mijn lijf, hoofd en gevoel. Mijn creativiteit komt terug! Dank Tasha.

Daniëlle

13-03-2023 16:28
Tasha’s begeleiding heeft mij rust gebracht, eigenwaarde, respect naar mijzelf toe, en lef om mijzelf op 1 te zetten. Leren omgaan met triggers is voor mij verrassend geweest. Nooit gedacht daar van af te komen. En ik ben van mijn schouder-/nekpijn af! (al jaren fysio voor gehad).

Ik raad je Tasha eigenlijk altijd aan. Zeker als je ‘vast’ zit, of klachten hebt in je lichaam die niet overgaan door fysio oid. Haar coaching heldert dingen op.

Ze is waardevol, luistert goed en oordeelt niet (héel fijn!).

E.

03-02-2022 00:25
Tasha heeft mij in de meest verdrietige tijd van mijn leven begeleid. Een scheiding en het verlies van twee ouders in 3 maanden was te veel.

Door haar energie en oprechte betrokkenheid heeft zij mij mee gedragen maar vooral inzichten en tools gegeven weer interne kracht te voelen.

Ze zei in het begin van mijn traject je komt hier sterker uit en ik kan nu zeggen dat ik het niet alleen weet maar ook voel!

Meike

03-02-2022 00:21
Rust in m'n hoofd, rust in m'n lijf en een stevig fundament om in balans weer verder te gaan. Dit gaf Tasha mij toen ik dat even nodig had. In een veilige setting, met veel begrip en ook geregeld een vleug humor helpt ze je weer op weg én weet je hoe je in balans BLIJFT.

Emmy

03-02-2022 00:21
Als ik onder woorden moest brengen wat Tasha afgelopen jaar voor mij betekend heeft, had ik een boek moeten schrijven en geen kaart.

Haar luisterend oor, altijd oprecht geïnteresseerd, open en verzachtend. Een compleet andere manier van dingen kunnen voelen en beleven. Ook de 'trucjes' die ze me heeft geleerd om mezelf te kunnen troosten en dragen zal mij blijven sterken.

Ze voelt familair veilig voor mij en kan oprecht zeggen dat ik onze momenten ga missen. Ze is een bijzonder mens en met een groot talent. Ik hoop dat ze nog veel mensen kan helpen zo goed als mij.

Astrid

02-02-2022 21:02
Ik bedacht me hoeveel ik aan de sessies heb gehad. Op hoe zo’n andere manier ik over dingen kan denken zonder heel veel frustratie. Dat was een paar maanden geleden zo anders. Ik kan veel beter loslaten en denken: ach, hier kan ik toch niets aan veranderen, dus ga ik maar met de flow. Mijn stressniveau is zo veel lager dus echt DANKJEWEL!!

Daan

02-02-2022 20:52
Het is verbazend hoe de sessies doorwerken. Nog steeds. Ik slaap goed, voel me tevreden, kan weer genieten zonder dat ik denk van alles te moeten doen. Ik kan prio’s voor mijzelf stellen zonder dat daar consequenties aan zitten. Voel geen triggers meer…Heb rust in mijn lijf, hoofd en gevoel. Mijn creativiteit komt terug! Dank Tasha.

Nicky

28-11-2021 21:08
Na een jaren lange zoektocht en van alles te hebben geprobeerd, weet Tasha super snel tot de kern te komen èn kon ik direct mijn emoties verwerken. Aanrader.

Gabriëlle

15-07-2021 22:05
Ik heb een paar prachtige maanden met jou gehad. Met een zachte hand heb je me laten zien, hoe ik op eigen kracht een goede balans tussen verstand en gevoel kan krijgen en hoe ik deze kan behouden.

Susan

18-05-2021 15:05
Dank je wel voor je tijd, aandacht en engelengeduld. Zo lief dat je altijd bereid bent om samen te onderzoeken.

Nieske

03-05-2021 22:26
Tasha is rustig en oprecht geïnteresseerd.
Met haar korte workshops (online of bij haar prachtige locatie thuis) zet ze echt een verandering in. Je 'leert' jezelf echt even op nummer 1 te zetten en krijgt handvatten om ook in stresssituaties op jezelf terug te vallen en weer even op te laden.

Ben jij vastgelopen in je werk of merk je dat je altijd maar doorgaat zonder een pauze in te lassen? Dan is het echt een aanrader om eens met Tasha in gesprek te gaan.

Astrid

17-03-2021 16:48
Ik heb zoveel aan de sessies gehad. Op hoe zo'n andere manier ik over dingen kan denken zonder heel veel frustratie. Dat was een paar maanden geleden zo anders. Ik kan veel beter loslaten en denken: ach, hier kan ik toch niets aan veranderen, dus ga ik maar met de flow. Mijn stressniveau is zo veel lager dus DANKJEWEL!

Daniëlle

19-02-2021 18:31
Tasha's begeleiding heeft mij rust gebracht, eigenwaarde, respect naar mijzelf toe, en lef om mijzelf op 1 te zetten. Leren omgaan met triggers is voor mij verassend geweest. Nooit gedacht daar van af te komen. En ik ben van mijn schouder-/ nekpijn af! (al jaren fysio voor gehad)

Ik raad je Tasha eigenlijk altijd aan. Zeker als je 'vast' zit, of klachten hebt in je lichaam die niet overgaan door fysio oid. Haar coaching heldert dingen op.

Ze is waardevol, luistert goed en oordeelt niet (héel fijn!).

Ton

08-02-2021 21:40
Na 43 jaar machinist te zijn geweest geniet ik nu van m’n pensioen. En zonder jou hulp en sessies had mijn pensioen er heel anders uitgezien. Veel dank voor jou geduld, steun,en uithoudingsvermogen. Je weet het wel maar wil eenieder die dit leest ook gunnen dat hij of zij zo,n fantastisch mens mag tegenkomen als jij.

Gabriël

15-01-2021 12:26
Gisteren en vandaag heb ik 2 heerlijke ontspannen dagen gehad, voel me weer in mijn kracht staan. Heb vannacht heerlijk geslapen. En nu zorgen dat het zo blijft!!!

Ramon

08-01-2021 00:16
Veel van Tasha geleerd. Dankbaar voor alle mooie momenten.

Winsje

07-01-2021 09:23
Met jou kan ik bij mijn gevoelens komen. Dank je wel dat je mij wilt helpen. Ik voel me veilig bij jou.

Saskia

09-12-2020 23:27
Tasha heeft me tijdens de online gesprekken geleerd om meer naar mezelf en mn lijf te luisteren. Ik zat best wel vast in alles dat er met me gebeurde.

Doordat ze gericht vragen stelde en ik ook echt het gevoel had dat ik alles kon vertellen, heb ik dat gedaan. En gek genoeg kwamen er opeens ook oplossingen.

Ik kom met haar dichter bij mn eigen gevoelens en angsten en leer ik iets beter te accepteren dat ik een chronische ziekte hebt en dat niet meer alles werkt zoals vroeger.

Op dit moment ben ik bewust bezig met voelen hoe t met me gaat. Ik kan de dingen die ik doe nu makkelijker aanpakken dan voorheen. Dat voelt goed en is best leuk!

Mariëlle

25-11-2020 23:30
Bij het starten van dit bericht had ik niet verwacht dat er zo'n filosofisch verhaal uit zou komen. Bij deze echt: dank, dank, dank! Je bent een bijzonder mens die op een heel bijzondere en vooral rustige en subtiele wijze een hele wervelwind in mensen los weet te maken (in een hele positieve zin!!). In aanvulling op de sessies waren er de fijne online modules die eveneens weer zo simpel zijn, maar van zo'n grote waarde en die zorgen dat de wind steeds meer gaat liggen en je je gewoonweg niet meer in die storm hoeft te bevinden, maar op alles en met alles zo anders en rustiger kan gaan kijken. Dat is fijn! Hoewel we tussen de sessies door misschien niet super veel contact gehad hebben, heeft dit hele proces voor mij echt bergen verzet. Je liet altijd even van je horen op van die momentjes waarvan zelf pas later tot mij doordrong dat ik dat echt even nodig had en dat was echt heel betekenisvol! Het valt niet uit te leggen aan mensen, maar ze moeten het gaan ervaren bij je, want wat iemands verhaal of situatie ook is, jij kan daar op zo'n liefdevolle en bijzondere wijze zoveel in betekenen. Zonder oordeel en op een manier die ontzettend veilig voelt. Ik had natuurlijk de drempel als zijnde turnjuf van je dochter, maar echt: wat ben je professioneel zonder dat dat afstandelijk, kil of ongemakkelijk is.

Kitty

25-11-2020 23:24
Deelgenomen aan online sessie. Even een uitstapje van het dagelijkse leven en tijd voor jezelf. Op een ongedwongen manier lekker ontspannen de week afgesloten. Bedankt voor deze ervaring!

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Anita

23-11-2020 22:33
Onlangs meegedaan aan de workshop Rust aan mijn hoofd en ook al was het maar een uurtje, het gaf me inderdaad rust en ik kon wat spanning in mijn nek loslaten. Aanrader! Tasha heeft een prettige en vrolijke stem om naar de luisteren.

Lieneke

29-09-2020 17:12
Ik heb Tasha ontmoet bij een netwerkbijeenkomst en was direct onder de indruk van haar manier van communiceren: open, vriendelijk, belangstellend en vertrouwenwekkend.

Tasha is iemand die op een laagdrempelige en vriendelijke wijze mensen weet te bewegen om anders naar zichzelf en het werk te kijken. Het heeft ervoor gezorgd, dat mijn collega handvatten heeft gekregen om rust te vinden het hoofd. Wat enorm, drempelverlagend werkt, is dat Tasha uit eigen ervaring put bij haar benadering. Wanneer je merkt, dat jij zelf of een collega niet lekker in je/zijn/haar vel zit of worstelt met de privé-werkbalans dan kan Tasha jullie prima begeleiden en praktische handvatten aanreiken.

Geef jezelf die aandacht cadeau, wanneer je die nodig hebt!”

Antoinette

29-09-2020 17:05
Tijdens sessies maakt Tasha mijn lichaam en gevoel wakker. Hierdoor word ik bewust van wat er binnenin mij speelt. Zo kan ik dingen thuis en op mijn werk anders aanpakken. En krijg ik meer rust. Meer balans.

Simon

29-09-2020 17:04
Tasha creëert rust en tijdloosheid om zich heen. Zij verstaat de kunst om daar te zijn waar ik op dat moment met mijn gevoel ben. Ze laat zich niet leiden door een vast stramien maar doet en zegt wat op dat moment voor mij nodig is. In zo’n situatie blijk ik opeens bij mijn gevoelens te kunnen komen.

Adelheid

29-09-2020 16:58
De noodzaak om Tasha's hulp in te schakelen was voor mij redelijk hoog door werkdruk. Door haar begeleiding ben ik erachter te gekomen wat ik er zelf aan kan doen om deze druk niet zo te voelen. Ik ben me bewuster geworden hoe ik hier zelf mee om kan gaan. Ik heb beter leren delegeren en niet te gehaast te werken. Ik voel steeds meer signalen in mijn lichaam en heb geleerd op tijd rustpauzes te nemen.

De online modules hebben me inzicht gegeven. Vooral de ademhalingsoefeningen, slaaptips en noteren van aantal werkzaamheden waren voor mij ondersteunend.

De persoonlijke gesprekken waren erg zinvol in combinatie met de ‘tafelbehandeling’. Ik hou er persoonlijk niet van maar na de eerste sessie was ik blij verrast over het resultaat.

Ik voelde me veilig bij alles wat ik vertelde. We hebben veel gelachen wat ik erg belangrijk vond. Tasha is zelf een warme persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Het was perfect zo voor mij. Het programma krijgt van mij een cijfer tussen de 9 en de 10.

Pauline

29-09-2020 16:57
In een pittige periode heb ik een aantal keren contact gehad met Tasha. Meegedaan aan een online meeting om meer rust in je hoofd te creëren en naar aanleiding daarvan nog een sessie afgesproken. Ik verwachtte niet veel van de online bijeenkomst (was wel een beetje klaar met Zoom), maar Tasha werkt heel rustig, heeft en geeft vertrouwen en door precies de goede vragen te stellen, maakte deze sessie veel bij me los. Ik kreeg een kristalhelder zicht op hoe ik me ten diepste voelde en door haar accurate begeleiding ontstond inderdaad veel meer rust in mijn hoofd en dat werkte nog een tijd fijn door.

De persoonlijke sessie inhoudelijk beschrijven is niet makkelijk, maar een sessie met Tasha doen is dat wel. Hoe lastig een onderwerp ook is. Ze is rustig en haar bijzondere combinatie van nabijheid, oordeelloosheid en humor, zorgen ervoor dat het veilig voelt om lastige dingen met haar hulp aan te gaan. Na afloop voelde ik me alsof er een paar grote zwerfkeien uit m’n rugzak waren gehaald; lichter, vrijer en blijer met mezelf.

Als je worstelt met de lastige aspecten van het leven, raad ik je van harte aan Tasha uit te nodigen om met je mee te kijken. Daar knap je gegarandeerd van op!

Brenda

29-09-2020 16:55
Tasha neemt je mee op een reis waarin de tijd stil lijkt te staan. Ze leert je te luisteren naar je lichaam, te voelen wat goed voor jou is. En hoe makkelijk deze woorden lijken, zo moeilijk is de dagelijkse praktijk. Elke reis is anders, iedereen worstelt met unieke zaken en Tasha voedt dat wat je nodig hebt. Ze stelt vragen, geeft advies, pakt problemen bij de wortel aan, laat je afdwalen en tot de kern komen. Het resultaat? Een aardverschuiving die je aankunt omdat je de oplossing in jezelf vindt. En dat is een magisch gevoel. Zonder zweverigheid, want Tasha is heerlijk nuchter.

Ramona

29-09-2020 16:54
Wanneer je burn-out bent, heb je het in je hoofd echt niet meer op een rijtje. Wat je nodig hebt is iemand die je bij de hand neemt, structuur biedt en op jouw tempo je begeleid naar de volgende stap en de volgende stap, totdat je kunt zeggen ‘het gaat echt beter met mij’. En zelfs dan je nog ondersteund om de balans te houden!

Ik durf te zeggen dat ik de beste begeleiding heb gehad en er het snelste weer bovenop ben met een rugtas vol handvatten en naslagwerk om op terug te vallen (in vergelijking met andere gereïntegreerde collega’s die andere specialisten hebben bezocht). Dus BEL TASHA!!

Schrijf een review 

Website

https://rebalanceyourself.nl