Holistisch therapeut - Weert - Patricia Sealtiel
  • Patricia Sealtiel

  • (2)
  • Weert
  • Holistisch therapeut
  • € 40,00 per 60 minuten

Stuur Patricia Sealtiel een bericht

Boek een consult met Patricia Sealtiel

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Patricia en ik ben werkzaam als ambulant begeleider voor kinderen en volwassenen met psychische problematieken en als holistisch therapeut vanuit huis (online). In 2019 heb ik en met mijn partner alles achter ons gelaten om te gaan reizen voor een langere tijd. Voor een aantal maanden heb ik vrijwiligerswerk gedaan in een klein dorpje in de Filipijnen. Het is prachtig om te zien hoe verbonden we met iedereen zijn. Dat we allemaal verschillend zijn maar toch ook weer hetzelfde. Tijdens de reis heb ik veel geleerd over de verschillende culturen, geloven en mezelf. De stukken waar ik je graag bij coach zijn o.a. bewustwording (wie ben ik en wat wil/kan ik?) positief (zelf)beeld, inzichten, inspiratie, groei en eigenliefde. Voor ik mijn huidige werk was ik werkzaam als kinder en pedagogisch coach voor een kinderdagverblijf organisatie. Met veel liefde ondersteun, begeleid en coach ik de mensen die dit graag willen ontvangen.
Naast (online) gesprekken biedt ik ook reiki (op afstand) aan. Dit kan ook in combi met elkaar om je groei en genezing te versnellen.
€40- voor 60min online gesprek incl. eventuele thuis opdrachten
€30- voor 45 reiki op afstand incl. na verslag

Therapieën

Holistische therapie, ACT Therapie, Aura & Chakra healing, Chakrapsychologie, Coaching via Skype/Zoom, Cognitive gedragstherapie, Energetische therapie, Gezinstherapie, Innerlijk kind therapie, Kindercoaching, Mindfulness, Online therapie, Psychosociale therapie, Reiki.

Onderwerpen

Angsten, Autisme, Balans, Bewustwording, Blokkades, Chakra's, Depressie, Emotionele blokkades, Gedragspatronen, Hechtingsproblematiek, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Inzicht, Mindfulness met kinderen, Negatief zelfbeeld, Rouwverwerking, Slaapproblemen, Stress, Traumaverwerking, Zelfacceptatie.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch.

Meer over werkwijze

Holistische aanpak.

Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. Dit betekent dat ik naar je klachten en vraagstukken kijk én naar jou als geheel mens. De essentie van een gezond mens is dat lichaam, geest en ziel een geheel vormen en in balans zijn. Verstoring op een of meerdere niveaus leidt tot disbalans. Disbalans kan zich uiten van chronische lichamelijke klachten (bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en moeheid), emotionele klachten (zoals angst, lusteloosheid en burn-out) en geestelijke klachten (denk aan stress, depressie, onzekerheid en rusteloosheid). Ook spirituele en energetische vraagstukken zoals bijvoorbeeld hooggevoeligheid kunnen je uit evenwicht brengen.
De Holistische aanpak betekent dat ik je behandel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. In de praktijk zie ik namelijk dat de oorzaak van klachten vaak niet direct aanwijsbaar is. Door naar je te kijken op alle niveau’s kan ik verstoringen en disbalans ontdekken die de diepere oorzaak van jouw klacht of vraagstuk vormen. Ik kijk dus verder dan de symptomen en behandel de diepere oorzaak van je klacht of vraag. Zo komen we tot jouw essentie. Zodat jij kan groeien, ontwikkelen en kan genieten van jezelf en het leven.

Beroepsverenigingen

BATC

Opleiding/cursussen

- Psychosociale therapie
- Holistisch therapie
- Reiki 1, 2, 3
- Mindfulness - voor kind en volwassene
- Hooggevoeligheid heel gewoon - Cursus over hooggevoeligheid bij kind en volwassene
- Positieve psychologie - ACT, FLOW technieken

Testimonials

Mellila Sisa raadt Innerholistic aan.
4 februari
Hoi ik had vandaag Patricia toegevoegd via facebook.Hoe en waarom dat heeft een bijzondere reden. Ik zag haar een reactie geven op een vrouw op een site de antwoorden die Patricia gaf dat kwam zo bij mij binnen bij mij. iets zei mij zoek haar op en dat heb ik gedaan. Nu heb ik deze lieve dame enkele vragen gesteld. Hierop gaf ze mij een antwoord en hoe ze het bewoordt en uitlegt. ik ben zo overdonderd. Alles klopte naar mijn gevoel en daardoor heb ik er een glimlach aan over gehouden. Dank je wel !!

Christelle Oliebos raadt Innerholistic aan.
25 januari
Geweldige genezende ervaring!
Een aanrader voor iedereen
Stel u open en je voelt het vloeien
Top uitleg onmiddellijk na de Reiki, ik heb alleen maar hele mooie woorden voor deze gebeurtenis

Kaart

Reviews

Sandra Kusters

11-02-2023 11:26
Ze reageert niet op berichten, noch heeft contact opgenomen.

Annette

15-03-2021 20:05
Goede luisteraar en ik voelde me direct op me gemak. Ik mocht er zijn en er was geen oordeel. Fijne meditatie opdrachten als nawerk gekregen. Toont oprecht belangstelling!

Schrijf een review