Hooggevoeligheids therapeut - Rotterdam - Monique Korsten
  • Monique Korsten

  • Rotterdam
  • Hooggevoeligheids therapeut
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Monique Korsten een bericht

Boek een consult met Monique Korsten

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Monique Korsten (1983) en ik ben pedagogisch werker. Ik ben moeder van 2 kinderen en woonachtig in Rotterdam.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt (ouderen psychiatrie) heb ik de overstap gemaakt naar de hulpverlening(2013). In 2017 heb ik de hbo opleiding Autisme coach behaald.

Doordat ik in mijn privé leven en op de werkvloer in aanraking kwam met autisme en zelf hoogsensitief ben ben ik mij daarin gaan verdiepen. Met name om te begrijpen wat autisme is en hoe om te gaan met mijn hoogsensitiviteit.

Als hsp-er begrijp ik heel goed waar je tegen kan lopen in het dagelijks leven. Die lange reis wil ik jou besparen. Mijn coaching is dan ook met gevoel en positief resultaat.

Therapieën

Hooggevoeligheid, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Pedagogiek.

Onderwerpen

Autisme, Gedragsproblemen, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Hulp bij opvoeding, Inzicht, Opvoeding, Opvoedingsproblemen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik bied zorg op maat, er wordt eerst naar de persoon gekeken (hulpvraag) en vanuit daar wordt een behandelplan opgesteld.

Als autisme en hsp coach kom ik bij jou thuis, school of werk om jou te ondersteunen. Het is ook mogelijk om bij mij op de praktijk te komen.

Beroepsverenigingen

Solopartners

Opleiding/cursussen

Lybanon lyceum

Albeda college

Capabel onderwijs

MTFC- P (Multidimensional Treatment Foster Care Program for Preschoolers)

Yulius

Civas

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.autismepraktijksirius.nl