Acupuncturist - Amsterdam - Martine Bier
  • Martine Bier

  • (2)
  • Amsterdam
  • Acupuncturist
  • € 49,00 per 45 minuten: aanvullend verzekerd? vergoeding!

Stuur Martine Bier een bericht

Boek een consult met Martine Bier

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Martine Bier en ik heb na een intense studie van 5 jaar de Traditionele Chinese Geneeskunde in mijn hart gesloten. Ik ben gediplomeerd acupuncturiste en aangesloten bij de Beroepsvereniging Zhong. 18 jaar geleden begon mijn interesse in de Oosterse filosofie aan te wakkeren daar ik verschillende vormen van massage leerde en de meridianenleer mijn interesse wekte.

In de traditionele Chinese Geneeskunde heb ik me hierin verder verdiept en mijn kennis leren verbinden aan:
Qi=energie,
meridianen,
de organen
Yin en Yang,
de vijf elementen, de kosmische energie (Wind, Kou, Droogte, Hitte, Zomerhitte).

Deze wijsheid is al 4000 jaar oud en nog steeds actueel! Ik vind het een eer om hiermee te mogen werken.
Ik sta klaar om u van dienst te zijn en samen met u een reis aan te gaan om klachten te verlichten en indien mogelijk te verhelpen.

Therapieën

Acupunctuur, Acupunctuur, Healing, Massage.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Allergie, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Depressie, Emotioneel, Futloos, Fysieke klachten, Gezondheidsproblemen, Gordelroos, Hoofdpijn en migraine, Hormonale problemen, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Menopauze, Mentale spanningen, Nervositeit, Onrust, overgangsklachten, Overspannen, PMS, Rug- en nekklachten, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Winterdepressie, Woede.

Werkwijze

Chinees; Taoistisch, Chinees; Taoistisch, Fysiek (aanraking).

Meer over werkwijze

A C U P U N C T U U R
Acupunctuur vergroot de eigen weerstand, vermindert pijnen en werkt diep in op de lichamelijke en geestelijke conditie en balans van de cliënt.
Sinds kort heeft men op wetenschappelijke wijze kunnen vaststellen dat de mens is uitgerust met een intern netwerk van energiebanen: meridianen. Op deze meridianen bevinden zich vaste punten, de acupunctuurpunten.
Op deze punten worden dunnen naaldjes gezet om de aanwezige disharmonie te elimineren, de energie op te bouwen, de bloedcirculatie te bevorderen enz.
De wegwerpnaaldjes zijn gesteriliseerd verpakt en dienen voor eenmalig gebruik.
Acupunctuur is holistisch, d.w.z. het verhelpt niet slechts een klacht, maar het heeft effect op de gehele persoon.

Beroepsverenigingen

RBCZ, Zhong
Aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor traditionele geneeskunde. Op de site. www.zorgverzekeringwijzer/zorgvergoedingen/acupunctuur kunt u kijken of u in aanmerking komt voor vergoeding via de zorgverzekeraar

Opleiding/cursussen

* Balansmethode, Behandeling van pijn; Dr. Tan Advanced 2018, Utrecht
* Behandeling van externe pijnklachten, Zwitzerland. Andrew Nugent Head 2017
* Balansmethode , Behandeling van pijn; Dr. Tan Core foundations 2016, Amsterdam
* QING BAI HBO Traditionele Chinese Medicijnen (TCM) 2010, 2011, 2013 Lijnden
* Westerse Medische Basiskennis HBO 2014 Lijnden
* HWA Universit* y Rangkuti: Oor-acupunctuur, schedel-acupunctuur en kinder-acupunctuur 2012
Koog a/d Zaan
* Thaise Yoga massage practitioner 2007 Amsterdam
* NLP; 2002 Amsterdam
* Klassieke Massage; 2000 Amsterdam
* Reiki; 1998


Testimonials

Vrouw: 75 jaar. Onderrugklachten sinds 20 jaar.
Na jaren van pijn en vele bezoeken aan specialisten en medicijnen op advies van huisarts bij Martine van Priktijk Westerpark gekomen met zeer bevredigend resultaat. Nagenoeg nu pijnvrij en zeer tevreden over relaxte behandeling.

Vrouw: carpale tunnelsyndroom
Mijn toverdokter! Martine is zorgvuldig en vraagt door tot ze de oorzaak vindt van de verstoring. Ze weet precies de juiste plekken te vinden die invloed uitoefenen op de pijn (in mijn geval...vermoeden van carpale tunnelsyndroom). Ik ben enorm geholpen met de behandeling. Fijne plek en betrokken persoonlijke benadering. Echte aanrader wanneer je professionele zorg en een persoonlijke benadering zoekt. Ik weet nu dat Martine mijn vaste Priktijk blijft.

vrouw: 25 jaar
Martine is zeer kundige, vriendelijk en betrokken. Ik zou haar zeker aanraden!

Vrouw: 31 jaar
Ik kwam bij Martine voor een blessure die al bijna 8 maanden duurde. In een paar sessies heeft zij de klacht helemaal verholpen. Martine is een van de beste acupuncturisten die ik ken. Bovendien is de behandeling een hele fijne ervaring; de behandelruimte is mooi ingericht en de tafel is verwarmd wat heerlijk ontspannend werkt.

Kortom: hele goede en snelle resultaten, een fijne sfeer, Martine is betrokken, deskundig en bekwaam. Een echte aanrader!

Kaart

Reviews

Esther

19-02-2019 15:33
Alles aan Martine straalt kundigheid en passie voor het vak uit. Na de behandeling voelde ik me meteen een stuk beter!

Quinty

16-02-2019 15:42
A lovely, flowy experience. I had my first appointment at Priktijk and immediately booked 4 more. The way you get treated is professional, special and every treatment is created 'hand-made'. Martine is an amazing muse, who feels perfectly what you need, why and when. Acupuncture on a completely different level. Would recommend to anyone, anytime.

Schrijf een review