Psychosociaal therapeut - Amsterdam - Linda van Vegten - Coenen
  • Linda van Vegten - Coenen
    Aanvullend vergoed

  • Amsterdam
  • Psychosociaal therapeut
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Linda van Vegten - Coenen een bericht

Boek een consult met Linda van Vegten - Coenen

Delen:

Over / Bio

Gespecialiseerde dienstverlening in Amsterdam, miskraam begeleiding en maatschappelijk dienstverlening.
Beste lezer,
nu je hier aan het lezen bent, zal je op zoek zijn naar coaching, hulp of andere dienstverlening. Soms zijn er periodes in je leven die zo heftig zijn, dat je er wat hulp bij kunt gebruiken.
Ik zal mij even voorstellen, ik ben Linda, moeder van een zoon en van meerdere sterrekindjes, ik begeleid vrouwen en stellen/ gezinnen die ook het verlies van hun zwangerschap hebben meegemaakt. Bijvoorbeeld na een stilgeboorte, miskraam, abortus of bijvoorbeeld een verlies tijdens een fertiliteitstraject.
Ik ben al heel wat jaren hulpverlener en met mijn opleidingen als miskraambegeleider, verpleegkunde en Maatschappelijk werk, samen met mijn ervaringsdeskundigheid kan ik je helpen om tijdens of een groot verlies tijdens je zwangerschap, je leven weer voort te kunnen zetten, ook als dit soms al jaren later is. Ik kan je weer vertrouwen geven in je lijf, rust in je hoofd en helpen in de rouw die je door maakt.
Zo kom je weer sterk en positief in het leven (en wellicht een nieuwe zwangerschap) te staan, kun je verbetering merken in je relaties, op je werk en in je nachtrust.
Soms worden vergoedingen gegeven vanuit de aanvullende verzekering of door de werkgever.
Voel je vrij om contact op te nemen, zonder verplichtingen.
Liefs, Linda.

Therapieën

Psychosociale therapie, Coaching, Cognitieve therapie, Familieopstellingen Amsterdam, Gedragstherapie, Gezinstherapie, Intake consult, Meditatie , Mindfulness, Online therapie, Personal coaching, Systeemwerk, The Work (Byron Katie].

Onderwerpen

Angsten, Bewustwording, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Emotioneel, Familieopstellingen, Gedachten, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Inzicht, Loslaten, Nachtmerries, Negatieve gedachten, Nervositeit, Onrust, Onverwerkte emoties, onvruchtbaarheid, Rouwverwerking, Slaapproblemen, Somberheid, Spanningen, Verdriet, Voelen, Zelfontplooiing.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Familie; karmisch; systemisch, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Samen gaan we pratenderwijs door jouw/ jullie ervaringen en verhaal.
Door verschillende stappen/ opdrachten samen te doorlopen, komt er steeds meer duidelijkheid in het verdriet en leer je hoe je verdriet te ervaren, leer je hoe het er mag zijn en hoe je er mee verder kan, zonder dat het ongevraagd je dag beheerst.
Zo leer je weer vol rust en vertrouwen in het leven te staan. Ook voor een eventuele nieuwe zwangerschap die vaak zo gewenst, maar ook zo spannend is na zo’n verlies.

Beroepsverenigingen

BPSW; beroepscode voor sociaal werkers
Big register

Opleiding/cursussen

Miskraambegeleiding (Miskraambegeleiding Nederland)
Maatschappelijk werk en dienstverlening (Inholland)
Verpleegkundige (ROCvA)

Testimonials

Er wordt momenteel gewerkt aan het opvragen van ervaringen.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

vanvegtencoaching.nl