Creatief Therapeut - Rotterdam - Krimpen aan den IJssel - Linda Overbeeke
  • Linda Overbeeke

  • (3)
  • Rotterdam - Krimpen aan den IJssel
  • Creatief Therapeut
  • € 62,50 per voor 90 minuten

Stuur Linda Overbeeke een bericht

Boek een consult met Linda Overbeeke

Delen:

Over / Bio

Creatief therapeut voor psychosomatische klachten, burn out, stress, weinig zelfvertrouwen en nog veel meer. Rotterdam/Krimpen aan de IJssel

Ik heb een brede interesse, luister graag, zie in alles mogelijkheden en oplossingen. Mijn hele leven ben ik al creatief bezig en geïnteresseerd in andere vormen binnen de geneeskunde en levenswijze dan het reguliere. Mijn grootste uitdaging is om psychosomatische klachten te verminderen door middel van creatief beeldend werk.
Even niet met het hoofd te werken maar uitsluitend met het hart, non verbaal of niet. Even jouw wereld iets lichter te maken.
Voor een ieder die daar behoefte aan heeft of in de reguliere medische wereld niet verder komt.

Therapieën

Creatieve therapie, Beeldende therapie, Creatieve coaching, Tekentherapie & creatieve therapie.

Onderwerpen

Burn out, Chronische vermoeidheid, Corona stress, Eigenwaarde, Emotioneel, Futloos, Fysieke klachten, Groei, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke motivatie, Innerlijke strijd, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke stress, Mentale spanningen, Negatieve gedachten, Nervositeit, Onverwerkte emoties, Overspannen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Psychosomatische klachten, Rouwverwerking, Spanningen, Stress, Teveel in hoofd, Zelfacceptatie, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Creatief.

Meer over werkwijze

Na een eerste kennismakingsmoment op neutraal terrein in Rotterdam of elders, bespreken we in het kort jouw hulpvraag en aan de hand daarvan of mijn methode geschikt is voor je. En of het tussen ons "klikt". Zoja, dan maken we een afspraak voor in mijn praktijkruimte.
We gaan aan de slag met een gewenst creatief werk en ik 'volg' jou in jouw proces. Het proces geeft inzichten en rust in het lijf.
We doen naast het beeldende werk, (afhankelijk van wat er speelt) meditatieve oefeningen, ademhalingsoefeningen of Voice Dialogue.
Ik bespiegel waar nodig maar je doet het vooral zelf. Het gaat om het proces en al doende kunnen we vaststellen hoe lang het therapietraject zal duren. Na ieder therapie moment zullen we kort evalueren en krijgt je eventueel "huiswerk" mee. Het is een laagdrempelige therapie die voor iedereen geschikt kan zijn. Creatieve therapie kan ook een manier zijn om een bezoek aan de psycholoog uit te stellen of te voorkomen.

Opleiding/cursussen

Na de studies van o.a. beeldend vak therapeute, kunsttherapie, voice dialogue en therapeutische kennistechnieken ben ik mij in de breedte gaan verdiepen in psychosomatische klachten.

Kaart

Reviews

Jasmine

22-12-2023 07:49
Fijne sessies. Precies wat ik nodig had.

Annemieke

03-12-2023 11:24
Linda blijkt een therapeut die “anders dan anders” werkt (in de goede zin des woords) Warm, zeer betrokken, en door de creativiteit zeer laagdrempelig. Wat een geruststellende invloed heeft op het verwerken. Ook is door het creëren van iets, een werk, de sessie “tastbaar” geworden. Een hele fijne manier om zodoende aan jezelf te werken. Ook ik blijf graag bij Linda komen.

Jacky Jacobussen

20-11-2023 14:46
Linda werkt zoals ze beschrijft op haar website en in haar profiel. Laagdrempelig en met een groot empathisch vermogen. We hebben fijn in alle rust een aantal werken gedaan waar ik mij goed bij voelde. Ondanks dat de therapie non verbaal kan zijn kreeg ik de behoefte om mijn problemen verbaal te maken. De praktijkruimte is erg prettig en licht. Ik woon in Rotterdam maar de afstand naar haar praktijk is heel goed te doen. Linda heeft een werkwijze waarbij ze het per sessie op zich in laat werken, in overleg met mij. Erg prettig dus. Ik zie nu al uit naar de volgende sessie.

Schrijf een review 

Website

creatievepsyche.nl