Creatief coach - den haag - julie scott
  • julie scott

  • (3)
  • den haag
  • Creatief coach
  • € 75,00 per per uur

Stuur julie scott een bericht

Boek een consult met julie scott

Delen:

Over / Bio

Ik ben Julie Scott, zangeres, coach en creative advisor en ik ben gepassioneerd over alles dat te maken heeft met muziek, inspiratie, creatie en de connectie tussen mensen in de breedste zin des woords.

Ik ben geboren in Schotland en naar Nederland gekomen toen ik 4 jaar was. Als ik Engels praat is dit nog steeds met een zwaar Schots accent en ik ben ook niet vies van een goed glas whisky, maar aan remigreren denk ik niet, want ik woon met ontzettend veel plezier in Den Haag…vanwege de zee, de humor, fijne mensen, cultuur en het vele groen.

Ik maak graag lange reizen met mijn grote liefde Peek, liefst in een verrot busje die een beetje muf ruikt en niet al te groot is. Op die manier vallen we minder op en voelen we ons niet zulke toeristen.

Peek en ik zijn de initiators van Dune, een nieuw centrum voor persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn in de duinen van Den Haag. Kijk op www.dunecentre.com voor meer informatie over Dune ~ Oase aan Zee…

Ik hou van sporten en yoga, al moet ik mezelf soms liefdevol trappen om weer aan de bak te gaan. Ik ben bevlogen en gepassioneerd wat hier en daar een vleugje grilligheid met zich mee kan brengen…

Er zijn boeken en films die mijn leven hebben veranderd, muziek die mijn wereld deed stilstaan…leraren die me wezen op de pracht en waanzin van deze aardkloot, waarvoor eeuwig dank, het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben!
Nu help ik jou graag verder, als je op zoek bent naar nieuwe wegen, een spannend besluit wilt nemen of een creatieve oplossing.
Ik stem af op jou, maar daag je wel uit...ik bied je een veilige omgeving, maar we gaan ook naar buiten, het strand op...naar een museum, de Haagse Markt...op zoek naar fijne prikkels en mooie ingevingen!

Grote groet, Julie

Therapieën

Creatieve coaching, Creatieve coaching, Meditatie , Muziek therapie, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, , Balans, Beroepskeuze, Bewustwording, Blokkade, Burn out, Communicatieproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Hoog ademen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Keuzestress, Missie/passie vraagstukken, Passie vraagstukken, Persoonlijke ontwikkeling, Toekomstvragen, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Creatief, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Ik help jou graag verder, als je op zoek bent naar nieuwe wegen, een spannend besluit wilt nemen of een creatieve oplossing. Ik stem af op jou, maar daag je wel uit. Ik bied je een veilige omgeving, maar we gaan ook lekker naar buiten, het strand op, of bijvoorbeeld naar een museum, de Haagse Markt...in beweging en op zoek naar fijne prikkels en mooie ingevingen.

Opleiding/cursussen

Kunst Academie Arnhem, Primitive Voice (Jean Rene Toussaint), Mediation, Creative Conversations (Kunst &Zaken)

Testimonials

Al ruim 25 jaar kennen Julie Scott en ik elkaar. Werken met Julie leidt altijd tot verrassende, verfrissende nieuwe inzichten en ideeën. Met haar creatieve en inspirerende persoonlijkheid weet zij mensen te verbinden en in beweging te krijgen.
Julie spiegelt, geeft veel energie en daagt zowel individuen als groepen uit in het vinden van creatieve oplossingen voor allerhande vraagstukken. Christel Dingerdis, manager LeerwerkProject Cordaan, Amsterdam

Julie Scott ken ik als een enthousiaste en krachtige persoonlijkheid, de perfecte creative advisor. Ik heb enkele keren met haar mogen samenwerken om beleidsdoelstellingen te verwezenlijken en visies te ontwikkelen. Julie is voor mij de ultieme verbinder van allerhande sectoren, zoals creatieve industrie, overheid en het sociale domein, en weet met een frisse no-nonsense-blik de spreekwoordelijke vinger op de juiste plek te leggen. Ik zal in de toekomst zeker nog graag gebruik maken van de inzet en expertise van Julie. Arnout Timmerman, Strategisch beleidsadviseur Cultuur en Creatieve industrie

Kaart

Reviews

Roeland Drost

16-02-2017 00:48
Julie en ik werken veel samen. Zet Julie in denkbeeldig welk gezelschap of uitwisselingsmoment, zij luistert en ze legt nadat jij bent uitgesproken een ingeving op tafel waar je nooit op zou zijn gekomen.. "maar als je nou eens dit aanpakt", "heb je wel eens daar aan gedacht". Ze is zoo ontvankelijk, nieuwsgierig, ondernemend, oorspronkelijk en eigen in wat ze teruggeeft met bakken tegelijk.. zelfs nu we elkaar al zo'n 18 jaar kennen.. ze verstaat de kunst mij zo helemaal terug te geven aan mezelf. Onbetaalbaar, grondig en niet zelden zo relativerend! Hoeveel sterren kan ik geven?

Sanne van Bergenhenegouwen

15-02-2017 11:00
Julie is een bijzonder mens, iemand waar je je meteen bij op je gemak voelt.
Een sterke vrouw (schop onder je kont als je dat nodig hebt), maar met enorm veel gevoel en warmte voor de mensen om haar heen.

Marjolijn Soelaksana

14-02-2017 20:23
Julie doet je direct thuis voelen! Ze is open, direct, eerlijk en rechts door zee. Ze biedt altijd een luisterend ook als je deze nodig hebt en is oprecht geinteresseerd. Kan iedereen aanraden haar te leren kennen en een graantje mee te genieten van haar fantastische energie!

Schrijf een review 

Website

www.juliescott.nl