Counselor - Rotterdam - Josiane Pires
  • Josiane Pires

  • Rotterdam
  • Counselor
  • € 45,00 per 1 uur

Stuur Josiane Pires een bericht

Boek een consult met Josiane Pires

Delen:

Over / Bio

Na jarenlang gewerkt te hebben als hulpverlener, was ik klaar voor de volgende stap. Hier begon de groei en de omscholing naar Integratieve Coach en Counselor en de start van een eigen praktijk. Vanuit de behoefte om de ander te helpen zijn eigen weg te vinden op weg naar (meer) geluk.

Ik geniet ervan om mensen te groeien naar ‘zijn wie zij in wezen zijn’, geluk hervinden in zichzelf. Soms door ervaringen in het leven verliezen we contact met onszelf, met wie wij nú echt zijn, wat wij zelf willen en passen wij ons gedrag aan, allemaal onbewuste en normale processen. Soms kunnen wij hier nog jarenlang ‘last’ van hebben, doordat het ons verandert heeft en wat is het fijn als we daar weer van verlost worden!

In mijn praktijk “Self”, sta jij centraal. Jij als unieke persoon, uniek met jouw eigen verhaal en jouw eigen beleving. Ik help jou om de antwoorden weer in jezelf te hervinden, zodat jij jouw doel kunt behalen.
Het is mogelijk!

Therapieën

Counseling, Psychosociale counseling.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Afgewezen, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, , Belemmerende overtuigingen, Bindingsangst, Blokkades, Burn out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Dissociatieve stoornis, Echtscheiding, Familieproblemen, Gedragspatronen, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Hechtingsproblematiek, Identiteitsproblemen, Lichamelijke klachten, Lusteloosheid, Obesitas, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Ouderschap, Posttraumatische stress, Traumaverwerking, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Welkom! Mijn naam is Josiane Pires en ik heb een praktijkruimte, Self Coach & Counseling in Capelle a/d Ijssel.

JIJ staat centraal
Genaamd "Self", omdat jij in de praktijk als persoon centraal staat! Hier wordt coaching en counseling geboden. Coaching en counseling is een stap vòòr psychotherapie, waarbij jij de verandering van binnen, in jouw eigen belevingswereld aangaat. Is er iets waar jij tegen aan loopt, waar jij last van hebt, wat jij anders wilt...? Jij gaat binnen afzienbare tijd verandering ervaren en dit zal blijvend zijn.

Gratis intake
De intake is gratis en vrijblijvend, omdat ik van mening ben dat de klik erg belangrijk is. Jij kunt dan ook ervaren wat coaching en counseling voor jou kan betekenen. Wij praten niet alleen, maar maken ook een plan en jij zult veranderingen diep van binnen aangaan, zodat het resultaat blijvend is en jij je ook anders zult voelen. Wil jij er meer over weten en wil jij er niet langer mee rondlopen?

Neem vandaag nog contact op en wij plannen gelijk een intakegesprek in.

Flexibele openingstijden
De praktijk is naast overdag, op verzoek ook open in de avonduren en in het weekend. Wij vinden een geschikt momenten voor ons beiden.

Specialisaties
Identiteitsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling,echtscheiding, opvoeding, vrouwen sensitieve benadering, depressie, somber, burn-out, werk gerelateerde klachten, rouw, verwerking, angsten, migratie, assertiviteit, grenzen, mishandeling en misbruik.

Beroepsverenigingen

SKJeugd

Opleiding/cursussen

Integratieve Counseling en Coaching aan de Nederlandse Academie voor Psychoterapie (Post HBO-WO)
Beroepscoach Practitioner (door de NOBCO geaccrediteerd) aan de Nederlandse Academie voor Psychoterapie
HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Rotterdam

Testimonials

” Wat ik als fijn heb ervaren is dat we per keer konden kijken naar het onderwerp en dat Josiane me niet alleen liet nadenken maar ook voelen bij mezelf van binnen. Het hielp mij inzichten te krijgen van binnenuit.”

E.L.
Cliënt

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.selfcounselor.nl