IEMT therapeut - Hengelo - Esther Wagelaar
  • Esther Wagelaar

  • (3)
  • Hengelo
  • IEMT therapeut
  • € 90,00 per 1 uur

Stuur Esther Wagelaar een bericht

Boek een consult met Esther Wagelaar

Delen:

Over / Bio

De glimlach aan het eind van een sessie (met soms best wat tranen) daar word ik erg blij van. Met IEMT (Integral Eye Movement Therapy) kan ik effectief en duurzaam onbewust opgeslagen overtuigen en gevoelens als het ware resetten. Een herinnering wordt neutraal en daarmee is de zwaarte uit het verleden verdwenen. Blijft over lichtheid en eigenwaarde!

Therapieën

IEMT Therapie, Burn-out coaching, Coaching, Familieopstellingen, .

Onderwerpen

Angst- paniekaanvallen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Depressie, Eigenwaarde, Faalangst, Familieopstellingen, Grenzen aangeven, Levensvragen, Negatief zelfbeeld, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Paniekaanvallen, Perfectionisme, Posttraumatische stress, Rouwverwerking, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Familie; karmisch; systemisch, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Geen enkele coachsessie is hetzelfde. Steeds stem ik volledig af op mijn cliënt en afhankelijk van zijn/haar onverwerkte gevoelens, overtuigingen of zelfbeeld issues gaan we aan het werk.
Respect, compassie maar ook resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor mij en mijn werkwijze.

Net als bij EMDR trauma therapie (ook een oogbewegingsmethode) ontstaan gezonde grenzen tussen verleden en heden. De cliënt blijft zich bewust van de gebeurtenis alleen de lading (emoties, overtuigingen), die er onbewust aan die gebeurtenis in het brein waren gekoppeld, wordt neutraal.

IEMT is zeer effectief bij trauma, stress en burn-out.

Voor meer informatie zie: www.estherwagelaar.nl

Beroepsverenigingen

De IEMT opleidingen zijn geaccrediteerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook voldoen de door mij gevolgde opleidingen officieel aan de strenge kwaliteitscodes en -normen die de CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland).
De jaaropleiding die ik bij de Academie voor Opstellingen heb gevolgd is KTNO en NOBCO geaccrediteerd.
De Foundation Coach opleiding die ik bij Bold Coach Academy volgde is opgebouwd rond de 11 coachcompetenties zoals die door de Internationale Coach Federation (ICF) zijn gedefinieerd en ook geëxamineerd.

Opleiding/cursussen

IEMT Basis en Advanced opleidingen bij Anne ten Brinke van IEMT-training.
Jaaropleiding Opstellingen bij Hylke Bonnema.
Foundation Coach Opleiding bij Bold Coach Academy.

Testimonials

"Esther stemde zich goed af en wist precies wat ik nodig had in de sessie. Dat voelde erg fijn en ik voelde me gehoord en gezien. Na de sessie voelde ik me veel krachtiger en sterker en voelde ik me erg bij mezelf. Ook de dagen erna waren voor mij een verandering in hoe ik mezelf opstelde op het werk en prive. Ik had zelfs 3 dagen lang bijna geen gedachten. En de oude, negatieve gedachten die ik vaak had, kwamen niet meer langs.
Een aanrader voor mensen die met gevoelens van onzekerheid zitten, lage eigenwaarde hebben en die burn-outklachten ervaren. Zo kun je de oorzaak aanpakken en het zorgt ervoor dat je je veel beter voelt."

"Na een jaar van complete chaos in mijn hoofd door stress en een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn leven is er na enkele IEMT behandelingen rust in mijn hoofd. Ik denk er niet meer aan en als ik er aan denk heeft het geen lading meer. Er is een zware last van mijn schouders gevallen".

"IEMT heeft mij rust gegeven. Bovendien gaf het me verlichting en overzicht en ben ik van mijn negatieve gevoelens en gedachten af".

Man, midden 40, 2e burnout: "Na een aantal sessies eindelijk inzicht gekregen hoe ik mijn leven anders moet en wil gaan inrichten. Veel oude wonden opgeruimd en antwoorden gekregen die ik zocht en nodig had".

"De IEMT-methode heeft mij erg goed geholpen. Na 8 maanden in een burnout, voel ik eindelijk weer ontspanning in mijn lijf en hoofd en kan ik nieuwe stappen zetten. Ik zie de toekomst weer positief! Eindelijk! Super fijn!"

"Ik (man, ondernemer en sinds twee maanden hopeloos single) zou mijzelf omschrijven als zakelijk en nuchter maar merkte dat ik sinds onze breuk regelmatig emotioneel reageerde en zakelijk niet al te best functioneerde. Mijn toevallige ontmoeting met Esther resulteerde in een IEMT sessie die voor mij emotioneel maar zeker waardevol was. Esther luisterde geduldig, zonder een oordeel te geven. En zonder op het ‘waarom’ van mijn verdriet in te gaan haalde ze de emotionele lading van de herinneringen af. Ik kan na maanden eindelijk weer ademen en dat is heel fijn".

"Bij Esther op consult geweest. Ze behandelt items zoals onverwerkte negatieve ervaringen. In mijn geval waren die niet eens zo dramatisch, maar ik was nieuwsgierig naar eventueel resultaat. Haar behandeling vraagt niet om benoeming, maar ze laat jou zelf uitvergroten en afstand nemen. Onlangs vroeg Esther me hoe het met mijn issues was. Ik had er nooit meer aan gedacht... "

"Soms neem je even niet genoeg tijd voor jezelf. Esther heeft me geholpen om een aantal zaken inzichtelijk te krijgen en helpt bij het oplossen daarvan. Ik voel me (letterlijk) lichter na een sessie met haar!"

Kaart

Reviews

Harrie van Tuijn

11-06-2020 16:59
Esther is een echt mensenmens. Met haar vriendelijkheid, innemende kwaliteiten, glimlach en humor raakte ze mij direct. Ze heeft mij in korte tijd, bijzonder goed geholpen. Esther bedankt.

henri

24-11-2018 10:44
estther heeft met haar manier van werken er voor gezorgd dat ik nu heel anders met mijn problemen omga. ik heb een betere nachtrust en kijk positiever tegen alles aan.
ook ik ben esther heel dankbaar

Vera

01-11-2018 10:49
De sessies bij Esther heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik heb vele inzichten gekregen en er is een bepaalde rust over mij gedaald waardoor ik mij ook weer verbonden voel met mijn lijf.
Door de rust in mijn lijf en hoofd, voel ik me nu krachtiger en zelfverzekerder in het leven staan. Ik ben Esther daar heel dankbaar voor.

Schrijf een review