Aura en chakra healer - Castricum - Energetisch therapeut
  • Energetisch therapeut

  • Castricum
  • Aura en chakra healer
  • € 49,00 per 50 min.

Stuur Energetisch therapeut een bericht

Boek een consult met Energetisch therapeut

Delen:

Over / Bio

Vanuit mijn interesse in esotherie en in het "meer" ben ik ooit begonnen met het aanleren van de tarot. Deze gebruik ik als tool tijdens counseling gesprekken in mijn praktijk, waarbij ik mijn helder gevoeligheid inzet. Ik heb kennis opgedaan in de astrologie, reiki en voltooide de opleiding tot energetisch therapeut, met kennis over Bach bloesems en edelstenen. Ik geef healings met energie doorgifte aan iemand, waarbij ik edelstenen gebruik. Ik geloof in de kracht van de natuur en haar kennis. Ik geef ook les in spirituele zaken, zoals pendelen, tarot en orakelkaarten.

Therapieën

Aura & Chakra healing, Counseling, Reiki, Tarot Coaching.

Onderwerpen

Blokkade, depressief, Eigenwaarde, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Lusteloosheid.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Ik werk met hogere energie, die het systeem, lichaam en aura in zijn natuurlijke kracht zet. Dit doe ik vooral met energetische reiki, waarbij ik edelstenen gebruik. Ook gebruik ik de tarot om de benodigde wijsheid te geven, die iemand op een eerlijke manier bemoedigen op zijn/haar pad.

Opleiding/cursussen

Plusschool, Castricum, Civas (online), Anand massageopleidingen te Zaandam, Laudius (online), reiki master J. Stengs Castricum

Testimonials

"Ik vond dat je mijn legging mooi verwoord had. Ik herken mijn terughoudendheid...........en dat is wat je in de kaarten terug leest. En het is fijn om te lezen dat ik dus wel toenadering kan zoeken.. hoe spannend ik dat ook vind..."
"Fijne dame die je meet een heerlijk geovel naar huis laat gaan."
"Ik had na afloop een heel prettig gevoel toen ik beneden in het restaurant nog wat ging drinken... Het vertrouwen in mijn genezingsproces is toegenomen en mijn bloedwaardes zijn gezakt!"
"Het was een hele fijne sessie in een fijne omgeving!"
"Was een leerzame ontmoeting. Zeer vriendelijk!"
"Annette, het was heel inspirerend en geweldig om te doen..! Het is bijna verslavend haha. Tot een volgende keer... wellicht een vervolg van deze workshop? Lieve groetjes Chantal"

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.inspiri.nl