Hypnotherapeut - Amsterdam - Victor Kraemer
  • Victor Kraemer
    Aanvullend vergoed

  • (41)
  • Amsterdam
  • Hypnotherapeut
  • € 135,00 per 2 uur

Stuur Victor Kraemer een bericht

Boek een consult met Victor Kraemer

Delen:

Over / Bio

Hypnotherapie - NLP coach - QHHT - Victor Kraemer - It’s Just Therapy
Mijn missie is om jou te helpen leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie samen met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Live sessies 1-op-1 Amsterdam of Rotterdam of Den Haag of Utrecht of online. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met mij op.

Over / Bio
Victor Elzo Kraemer is een zeer ervaren NLP-coach en hypnotherapeut. Hij heeft training ontvangen van verschillende trainers uit binnen- en buitenland, waaronder Joost van der Leij, Dr. Richard Bandler, Tom Silver, Isa Kose, Giovanni Eleonora, Ruud de Nooyen, Arno vd Munckhof, Martin Groenendaal, Barbelo Uijtenbogaardt, Barry Thian, Martin Castor Peterson, en Zack Zackaria.

Hij heeft ook expertise in Familieopstellingen en systemisch coaching, waarbij hij individuen helpt om inzicht te krijgen in de dynamiek van hun familiesysteem en onbewuste patronen op te lossen. Daarnaast is hij een trainer in stoppen met roken en Quantum maagband, waarbij hij mensen ondersteunt bij het overwinnen van ongewenste gewoonten en het bereiken van een gezondere levensstijl.

Als Past Life Regressie coach is Victor gespecialiseerd in het begeleiden van individuen bij het verkennen van vorige levens en het oplossen van onopgeloste kwesties uit het verleden. Hij heeft zich gespecialiseerd in de Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) van Dolores Cannon, een methode die diepe trance en regressie gebruikt om toegang te krijgen tot vorige levens en heling te bevorderen.

Victor heeft ook expertise in innerlijke kind therapie, gronding en aarde technieken, zoals de trainer in het Schumann Resonantie. Hij helpt individuen om contact te maken met hun innerlijke kind en onverwerkte emoties en trauma's uit het verleden te helen. Daarnaast ondersteunt hij cliënten bij het verbinden met de aarde-energie en het creëren van een stevige basis voor welzijn.

Hij is ook bekwaam in Emotionele Lichaamswerk en coaching, waarbij hij het lichaam en emoties integreert in het coaching proces. Hij helpt cliënten om bewustzijn te ontwikkelen over de signalen van het lichaam en emoties, en ondersteunt hen bij het loslaten van spanningen en het bevorderen van emotionele balans.

Met zijn achtergrond in fysiotherapie versterkt Victor zijn begrip van het lichaam en de fysieke gezondheid, waardoor hij een holistische benadering kan bieden in zijn coaching en therapie.

Met zijn diverse achtergrond en expertise biedt Victor een breed scala aan technieken en benaderingen om individuen te ondersteunen bij persoonlijke groei, transformatie en welzijn.
Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij vertrouwen van groot belang is daarom vertel ik je graag alvast wat meer over mijzelf. Ik ben Victor Kraemer in 1966 geboren in Chile Zuid Amerika maar woon inmiddels al 42 jaar in Nederland. Sinds 2009 ben ik hypnotherapeut met een eigen praktijk en werk ik voornamelijk vanuit;
Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Mijn missie;
Mijn missie is om jouw te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Zo word je je bewust van wat je onbewust doet en kunt. De sleutel tot jouw persoonlijk succes zit namelijk al in je. Samen ontdekken wij die en draaien het slot om en openen de deur.

NLP Master Coach en Hypnotherapeut en Rookstopcoach!
Sinds 2009 ben ik een NLP coach met certificering van The Society of NLP.
Dit is hét toonaangevende instituut van NLP, de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler, is hieraan verbonden. Ik heb meer dan 12 jaar ervaring met NLP en hypnose. Hypnotherapie is een effectieve manier om problemen bij de kern aan te pakken. Bovendien studeerde ik fysiotherapie. Door mijn achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Daardoor lossen we blokkades sneller op.

Combinatie van doelgerichte NLP en hypnotherapie voor snel en goed resultaat
Door de doelgerichte technieken van NLP toe te passen binnen hypnose zijn concrete resultaten voor jou vaak snel zichtbaar, binnen 1 à 2 sessies. In sommige gevallen is 1 sessie al voldoende om je van jouw fobie of vervelende gewoonte af te helpen. Denk aan: pleinvrees, vliegangst, braakfobie, presentatieangst of nagelbijten.

Door mijn achtergrond heb ik een goed inzicht in zowel fysieke als innerlijke aspecten, die vaak aan elkaar verwant zijn. Stel: je hebt overgewicht, obesitas of klachten van binge eating. Binnen de hypnotherapie maak ik gebruik van de virtuele maagband. Hiermee worden wereldwijd goede resultaten behaald. In mijn werkwijze hieronder lees je meer over mijn programma stoppen met roken!

Ontdek jezelf en kom in beweging en stop vandaag nog met stoppen met roken!
Ik ga voor een concreet resultaat. Mijn doel is om jou in beweging te brengen. Dit doen we samen. Ik hou van mensen en geloof in de kracht van empathisch luisteren. Niets maakt mij blijer dan jouw uit te zien groeien tot de persoon die jij wilt zijn.

De NLP & Hypnose Coach?
Victor Elzo Kraemer is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnose Praktijk Amsterdam.

Met korte en gerichte coaching trajecten helpt hij zijn cliënten snel vrijer, positiever en zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose & meditatie geluidsopnamen van Victor hebben al velen mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

Victor’s coaching trajecten maken het mogelijk om in hele korte tijd meer grip te krijgen op je gedachten, emoties en gedrag. Deze technieken lenen zich daarom uitstekend voor het oplossen van angsten en onzekerheden, het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde en het vormgeven van mindset en het eigen functioneren.

Ervaar de kracht van hypnose & meditatie online (nu met handige app!)
* Snel stress en spanningsklachten kwijtraken
* Snel in slaap vallen en slaap verbeteren
* Onzekerheid oplossen en in je kracht staan
* Ontwikkel een hechte vriendschap met je diepste zelf
* Ervaar meer balans, welzijn & positiviteit in je leven
* Ervaar zelf de diepgaande werking van (zelf)hypnose & meditatie

Directe hypnose!
Hypnose is een staat waarin ons onderbewustzijn onder bepaalde omstandigheden suggesties accepteert. Op veel websites wordt uitgelegd wat hypnose is maar eigenlijk wordt hier meer nadruk gelegd op hoe hypnose aanvoelt. Er wordt je bijvoorbeeld vertelt dat hypnose een staat is van ontspanning. Maar wist je dat ontspanning beslist geen voorwaarde is voor hypnose? In een show waarin hypnose wordt toegepast, zijn deelnemers vooral op een actieve manier bezig. In dit geval is er geen sprake van ontspanning maar van inspanning. Toegegeven, omdat mensen ontspanning verwachten krijgen ze dit ook vaak aangeboden maar het is geen voorwaarde!

Directe hypnose wordt zowel in een tolerante als meer in een autoritaire vorm toegepast in de showhypnose. De showhypnotiseur geeft een opdracht (instructie) die daarna wordt uitgevoerd door de deelnemer. Ogenschijnlijk lijkt het er op dat de deelnemer iedere wens van de hypnotiseur tot uiting laat komen maar niets is minder waar. Elke deelnemer is zich ervan bewust wat zijn opdracht inhoud en kan door hem/haar genegeerd worden. De hypnotiseur dient dan ook een flinke dosis mensenkennis te hebben zodat deze kan inschatten waartoe de deelnemer werkelijk in staat is. Wordt een suggestie eenmaal geaccepteerd door het onderbewustzijn, dan wordt dit als "waar" aangenomen. Dit kan echter alleen indien de gegeven suggesties niet in tegenspraak zijn met iemands persoonlijkheid.

Directe hypnose wordt ook toegepast voor therapiedoeleinden en werkt volgens het zogenaamde mind-model. De toepassing van dit model onderscheidt hypnotherapeuten die directe hypnotherapie toepassen van hypnotherapeuten die op een indirecte manier werken. Indirecte werkwijzen zijn meer gebaseerd op invloeden uit de psychotherapie. Ook NLP kent een indirecte werkwijze die zijn oorsprong kent in de inzichten van Milton Erickson.

NLP Coaching
NLP Coaching is heel anders dan de geestelijke gezondheidszorg. Psychiaters zijn er trots op dat zij in de negentiende eeuw het voor elkaar hebben gekregen dat we psychische problemen als geestesziekten zijn gaan beschouwen. Dat is één grote vergissing. Natuurlijk is het zo dat soms iemand fysiek een ander brein heeft dan een gemiddeld persoon. Dit zie je bijvoorbeeld bij ADHD of autisme. Heel soms hebben psychiaters dan een medicijn dat helpt. Voor die mensen is dat dan een prima uitkomst. Maar voor het overgrote deel van de mensen met psychische problemen is de reguliere hulpverlening de verkeerde weg omdat de reguliere hulpverlening denkt dat je ziek bent en moet worden geheeld.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) kijkt daar heel anders tegenaan. Bij NLP gaan we er vanuit dat je geenszins ziek bent en dat er niets kapot is. Er hoeft niets te worden gerepareerd of te worden geheeld. Het enige dat er aan de hand is, is dat je nog niet hebt geleerd om goed om te gaan met moeilijke situaties. Het enige dat nodig is, is educatie. Om die reden gaat NLP uit van educatie in plaats van medicatie.

De meeste mensen met psychische problemen zien zelden een psychiater. In plaats daarvan gaan ze naar de psycholoog. Een psycholoog schrijft geen medicijnen voor, maar gaat nog steeds uit van een medisch perspectief op de problemen. Om die reden werkt een psycholoog zelden of nooit.

Daar komt bij dat je met NLP binnen enkele weken erachter komt of het werkt of niet. In tegenstelling tot de psycholoog die oneindig lang in je verleden wil graven, ga je bij NLP concreet aan de slag met speciale technieken om meteen van je klachten af te komen. Daarbij geldt: of NLP werkt wel bij je of NLP werkt niet. En dat weten we binnen enkele weken. Als dan blijkt dat NLP niet werkt, dan gaan we ook niet verder. Omdat je er zo snel achter bent hoe goed NLP jouw problemen oplost, is het altijd slim om eerst met NLP aan de slag te gaan. Mocht dan overhoopt blijken dat het niet werkt, dan is er nog meer dan tijd genoeg om naar de reguliere hulpverlening te gaan.

NLP coaching.
Wil je aan de slag, vul dan je gegevens in en maak een keuze voor een of meerdere niveaus van coaching. Alle coaching sessies worden gegeven in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam. NLP coaching traject , het gaat hier om
3 a max 5 sessies van twee uur. Het tarief is voor de oplossing ongeacht hoeveel tijd daarvoor nodig is.

Even Voorstellen:
Hypnosetherapeut Victor Elzo Kraemer of het nu gaat om traumatische herinneringen, stoppen met roken, afvallen, kritische zelfbeeld, onzekerheid, niet kunnen opkomen voor jezelf, depressie of slaapproblemen … Victor heeft ze allemaal bestudeerd. Met zijn diepe verstand en kennis, zijn jarenlange ervaringen in hypnose, zijn steunende empathische houding voor zijn klanten, en zijn humor en gevoel voor comfort helpt hij jaarlijks honderden mensen van hun problemen af.

Mijn naam is Victor Kraemer en ik ben hypnotherapeut en NLP coach , Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
Tijdens mijn opleiding voor Hypnotherapie, bleek ik al snel goede resultaten te boeken bij sessies, met de thema stoppen met roken en samen met en samen met en collega student zijn we en hypnose praktijk begonnen voor stoppen met roken. Stoppen met roken is onze specialiteit geworden en met een aanzienlijk hoger slagingspercentage dan andere collega hypnotherapeuten. Ik gespecialiseerd in Stoppen met roken.

Waar vinden de sessies plaats?
De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam.
Een hypnose sessie uitvoeren is één, maar deze op een zo comfortabel mogelijke manier voor de cliënt uit te voeren, dat is iets geheel anders. U staat immers centraal. Uw comfort, uw gemak en uw gemoedstoestand: dat zijn de sleutelwoorden tot een succesvolle sessie.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn worden mijn sessies daarom gehouden in mijn professionele praktijken in Nederland.

Maakt u gebruik van een van mijn praktijken, dan wandelt u binnen in rustige en geriefelijke omgeving. Elk van deze ruimtes werden met oog op onze klanten ingericht. Indien aanwezig, zijn de wachtruimtes sereen en vredig. Onze praktijken stralen harmonie en rust uit. Er is een ruime parkeergelegenheid, die makkelijk bereikbaar is. Kortom: de ideale omgeving om een hypnose sessie uit te voeren.

Wenst u meer informatie over onze locaties of over hun bereikbaarheid? Neem dan contact op via ons telefoonnummer of e-mailadres.

Ook met andere vragen over onze werkwijze en tarieven kan u hier altijd terecht.

U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.

Tarieven:
Losse sessies , € 135,- voor 2 uur lang

Trainingen: Victor Elzo Kraemer


Stoppen met roken programma's, voor particulieren of voor bedrijven.

Betaling via tikkie of constant / cash!Veel succes,

Victor Kraemer
app of bel naar; 0628286432 of victor@hypnose-praktijk.nl of victor@hypnosezorg.nl

Ben u aanvullend verzekerd , vraag van tevoren naar de mogelijkheden!
Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad en Zandvoort.
Driemond, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude en Zunderdorp, en het kunstenaarsdorpje Ruigoord.
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en Zeist.
zijnde Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenlanden, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas en Zwijndrecht.

Therapieën

Hypnotherapie, Ademtherapie, Assertiviteitsbehandeling, Aura & Chakra healing, Aura healing, Barrs healing/Access Consicousness, Body Mind therapie, Bodywork, Burn out, Burn-out coaching, Burn-out therapie, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Business coaching en psychologie, Chakra healing, Coaching & Healing, Communicatiecoaching, Depressie behandeling, EFT, Energetische therapie, Energiecoaching, Energietherapie, Energy Healing Training, Engelenwerk, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, fysiotherapie, Healing Amsterdam, Healing Rotterdam, Hypnose, Hypnotherapie, Innerlijk kind therapie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamswerk, Lichtwerk, Meditatie , Meditatie Training, NLP, NLP Master, Online therapie, PTSS en Trauma, Quantum hypnose, Regressietherapie, Slaapcoaching, Transformatieve coaching, Traumatherapie, Traumawerk.

Onderwerpen

Adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angsstoornissen, angst hersenberoerte, angst voor copd, angst voor kanker, angst voor longkanker, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Assertiviteitsklachten, Balans, Bedplassen, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Borderline, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, citotoets stress, Claustrofobie, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Controle impulsief gedrag, Corona stress, Depressie, depressief, Discipline, Dissociatieve stoornis, Donkere kant, doodsangst, driftbuien, Dwangstoornis, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Entiteiten, examenstress, Faalangst, Familieopstellingen, Familieproblemen, Fobieen, Futloos, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Geheugenproblemen, Gevoelloosheid, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Grootheidswaanzin/narcisme, Healing, Helderziendheid, Hoogbegaafdheid, Huidklachten, Identiteitsproblemen, Menopauze, nicotineverslaving, Sexualiteit, Stemmingswisselingen, stoppen met roken, stoppen met wiet en hash roken, suikerverslaving, Transformatie, Voelen, Vol hoofd, volle hoofdjes, Vruchtbaarheidsproblematiek, Winterdepressie, Wisselende stemmingen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen, Zwarte magie.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Met apparaat, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Directe hypnose mind model?
Directe hypnose is gebaseerd op een zogenaamd mind-model. Dit mind-model, dat wereldwijd wordt toegepast, is voor het eerst uiteengezet door Gerald Kein. Hoewel wij niet beweren dat dit model van de geest de absolute werkelijkheid is, is het wel een model dat zich de afgelopen decennia heeft bewezen en door de enorme successen stand heeft gehouden.

Een definitie van hypnose volgens het US department of Education en waarbij het mind-model van toepassing is luidt: "Hypnose is het passeren van de kritische factor, behorende tot het bewustzijn en het vastleggen van selectieve aanvaardbare gedachten."

De kritische factor kan hier enigszins vergeleken worden met de firewall van een computer. Door toepassing van hypnosetechnieken wordt de "instelling van de firewall" aangepast. Indien deze kritische factor sterk vermindert is, zullen suggesties die reeds door het bewustzijn geaccepteerd zijn, meer of minder ongehinderd het onderbewustzijn bereiken en als "waar" aangenomen worden. Hierdoor is een permanente wijziging van negatieve gewoonten, valse- en misovertuigingen mogelijk. Bij directe hypnose gebeurt dit door middel van directe instructies en communicatie met het onderbewustzijn. Directe hypnose is daarmee een serieus en beter alternatief voor soms verouderde technieken en inzichten.

Wat is hypnotherapie?
Hypnotherapie is een therapie die volgens wetenschappelijk onderzoek van positieve invloed is op uw geestelijke, lichamelijke en emotionele welbevinden. Er wordt gebruik gemaakt van trance, waardoor u dichter bij uw onderbewustzijn komt en we de problemen bij de wortel kunnen aanpakken. Doorgaans kunnen we ons onderbewustzijn amper benaderen. Dankzij deze behandeling krijgt u meer inzicht in uzelf. U leert uw gevoelens, gedachten en herinneringen te doorgronden. Deze behandeling kan ingezet worden bij verschillende klachten, waaronder bij:
* Migraine
* Depressie
* Prikkelbare darm
* Zelfvertrouwen
* Burn-out
* Angst en fobieën
* Stoppen met roken
* Afvallen
* Chronische pijnklachten
* Angsten
* Stop poeple pleasen
* Seksueel misbruik
* Verslavingen , alcohol of cocaïne
* Trauma

Dit doet de behandeling met uw onderbewustzijn?
In ons onderbewustzijn zijn alle ervaringen, gevoelens en emoties uit ons leven opgeslagen. Dit is tegelijkertijd ook de plek waar ziektes, ongewenste gedragingen of verslavingen beginnen. Uw onderbewuste kent de diepere oorzaak van uw problemen en klachten. Als u middels hypnotherapie toegang krijgt tot uw onderbewustzijn, kunnen we de oorzaak van uw probleem achterhalen en het probleem bij de wortel aanpakken.

Hoe werkt hypnose?
Het is heel goed mogelijk om jezelf te hypnotiseren. Je kunt dit zelf op de volgende manier oefenen.

Begin met je ogen dicht te doen en rustig adem te halen. Denk terug aan een leuke herinnering uit je leven. Stel je weer levendig voor dat je daar weer bent, zie weer met welke mensen was en hoor weer welke geluiden je hoorde. Je merkt dat het goede gevoel nu weer bij je terug komt. Blijf deze beelden en geluiden afspelen totdat je het goede gevoel weer helemaal terug hebt. Doe nu je ogen weer open en merk dat je een beetje beter voelt dan daarvoor.

Dit is een hele eenvoudige versie van zelfhypnose om je snel goed te voelen. Als je hier meer oefent kun je allerlei situaties terughalen van vroeger en je er weer goed over voelen. Zo train je jouw brein om meer op zoek te gaan naar positieve informatie waardoor dit na verloop van tijd vanzelf gaat.

Controle houden met hypnose
Soms denken mensen de controle te verliezen als ze onder hypnose gaan en dat ze risico lopen om heel vreemd gedrag te gaan vertonen. Niets is minder waar; tijdens hypnose heb je namelijk juist heel veel controle. Je kan daarom hypnose ook beter benoemen als concentratie. Dat wil zeggen, als je in hypnose bent ben je eigenlijk heel sterk geconcentreerd op een bepaald onderwerp, gevoel of situatie.

Waarin wordt hypnose nog meer toegepast?
Hypnose is ook heel goed toe te passen tijdens NLP coaching. Er zijn hele simpele en hele uitgebreide hypnose technieken, die je toepast op jezelf of anderen afhankelijk van wat je wil bereiken. Je gebruikt hypnose om iemand een goed gevoel te geven, positieve herinneringen op te halen en negatieve herinneringen of problemen los te laten.Wat zijn de Bars?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…

Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die andere mensen nog bij zich dragen, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.

Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

Welke bijdrage kan deze dag zijn?
De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

Acces Bars Sessies!
Ons lichaam is zo krachtig! De hele dag door pikt het van alles op, verwerkt het en slaat het op.
Dit gaat zo natuurlijk dat we hier niets van merken, totdat het ineens niet meer vanzelf lijkt te gaan
en je merkt dat het hapert....
* je hoofd zit vol,
* gedachten blijven malen,
* je bent snel overprikkeld,
* je reageert emotioneler,
* bent sneller vermoeid
* slaapt minder goed,
* hebt last van stress,
* stemmingswisselingen,
* of allerlei andere lichamelijke klachten!
Kortom; jouw harde schijf is vol gelopen! Access Bars is eigenlijk de Control-Alt-Delete button voor lichaam & geest.

Het is een manier om stress, gedachten, gevoelens en emoties die je beperken eenvoudig los te laten.

Beroepsverenigingen

CAT, Collectief Alternatieve Therapeuten
HVNL, Hypnose Vereniging Nederland , Internationaal Hypnotherapie Register (IHR),
The Society of NLP ( Dr. Richard Bandler) ,
Beroepsvereniging BVAT.be
SBLP , Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie​

Opleiding/cursussen

Kundalini Awakening Facilitator
Begeleider plantmedicijnen
PRT opleiding tot Primal Rebirth Therapie, AUMM , 3 jaar
IET master Instructor , tot Integrated Energy Therapy , Maria


Transformatief Coachen, Robert Bridgeman
The Silva Ultramind System , Mindvalley
MatriXmethode, Ingrid Stoop
Benston energie healing methode

Elohim-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"
Elohim-cursus "Kosmisch Vuur 1"
Elohim-cursus "Kosmisch Vuur 2"
Elohim-cursus "Magic Merlin Healer
Elohim-cursus Heilige Magiër en nieuwstijd Sjamaan

Innerlijk kind therapie ,
The Board of Knowledge 1,2

Trainer in Schumann Resonantie, Anton Teuben
Cursus , Schumann Resonantie , 2 dagen , Anton Teuben

Acces Bars , Bert & Bianca
Acces Bars body training , Bert & Bianca


PRT, Primal Rebirth Therapy, 4 jaar HBO opleiding, AUMM instituut (nog bezig)
Primal Rebirth® Therapy, Zomerweek 2022, AUMM Instituut, Bodywork, Divyan Kranenburg
Primal Rebirth® Therapy, Zomerweek 2020, AUMM Instituut, Bodywork, Divyan Kranenburg

Body De Armouring , Seksuele genezing en lichaamswerk, Susanne Roursgaard
Body De Armouring , 5 elementen & Lichaamswerk, De'an Metuka
Body De Armouring , Sjamanisme & body work ,Gosse Beerda
Osho Meditatie Trainer/Facilitator,

Quantum Chenneling, Roy Martina en Joy Martina
Quantum Verbinding Hypnose
Quantum Zakelijke Hypnose
BQH, Beyond Quantum Healing, Candace Craw-Goldman
Soul SpeakJulia Cannon
regressie in vorige levens
QHHT, Quantum Healing Hypnose Therapie, Niveau 2, Dolores Canyon
QHHT, Quantum Healing Hypnose Therapie, Niveau 1, Dolores Canyon
vorige levensregressie,
Leven tussen levens, Mark Baele
Vorig leven voor de genezer, Mark Baele
Innerlijke kindertherapie, Dr. Karin Wells
Geavanceerde regressie van vorige levens, Dr. Karin Wells
Laat het blok van vorige levens los met regressie uit vorige levens, Mary Collings

Stoppen met roken trainer
Geavanceerde regressie- en transformatietherapie, Martijn Groenendal
PMA, Progressive Mental Alignment, online training
TCT Practitioner, Henk Riem, The Hypnoacademy
Straat- en showhypnose, Martin Castor Peterson, The Hypnoacademy
De pijl techniek
Oldpain2go, Monique Vrolijk
Toneelhypnose, Tom Silver
Geavanceerde wetenschappelijke EEG-hypnose, Tom Silver
Veiligheid van wetenschappelijke hypnotherapie, Tom Silver
Emotionele substitutietherapie, (ERT) Tom Silver
Onderwijs in familie- en organisatieopstellingen, Hylke Bonnema
Hypnotherapie en uitgebreide psychosociale therapie, Barbelo Uijtenbogaardt
Therapeutisch begeleider Familieopstellingen, Barbelo Uijtenbogaardt
Simpson-protocol, Gina
Klinische hypnose door Barry Thain (hypnosementor)
Hypnos opleiding tot hypnotherapeut HBO.
Hypnos Opleiding tot therapeutisch therapeut Familieopstellingen HBO.

NLP Master Coach, Joost van der Leij
Opleiding tot hypnotherapeut, IRH
Stoppen met roken, masterclass hypnose, Marcel Borst
Virtuele maagband Pro, Isa Kose
Onderdelentherapie: werken met deelpersoonlijkheden, Isa Kose
Protocol door Jeffrey Stephens, Ruud de Noijen
Familieopstellings training, Hypnos Academy
Masterclass, Roy Martina

NLP Practitioner Assistent, 2010, 2011, 2016,2017
NLP Master Coach, Joost van der Leij
NLP Magie, Joost van der Leij
NLP Masterclass, Dr. Richard Bandler en John Lavalle
NLP Master Coach, Unlp, Marcel & Vincent
NLP Master Practitioner Joost van der Leij
NLP Master Practitioner, Paul Liekens
NLP beoefenaar, Ted Evers
EFT beoefenaar
Timeline Therapy Practitioner

Jaartraining Intuïtieve ontwikkeling, Trance Art
Jaartraining Rebirthing en Sjamanisme

Sjamanistische ademhaling en wedergeboorte, vormingsjaar
Shamanic Soul Retrieval, Petra Giesbergen
Sjamanistisch leven en dood ritueel niveau 1, Petra Giesbergen
Sjamanistische bescherming, Petra Giesbergen
Shamanic Breng je ziel naar huis, Petra Giesbergen

Genezingsreis met Jezus, Robert van Mierlo
De vrouwelijke en mannelijke Christus en de schepping van een nieuwe wereld,
Gabriela en Reint Gaastra
Inwijding van Christus, bedrading, Noor Eiffers
Seminar over het werk van de Jezus-cel - Niveau 1, Elia
Leren channelen, Meester van het Licht Sananda, Yvette Bor

Tachyon-initiatie
Angel Therapy, Tetsia Blijham
White Time Universal Healing, Level 1 & 2 , Myra'lin 2022
White Time Universal Healing, Level 2 , Loes de Waard
White Time Universal Healing, Level 1, Loes de Waard

IET, Geïntegreerde Energietherapie, Master Instructor, Stevan Thayer
IET, Geïntegreerde Energietherapie, Gevorderd Niveau, Annelies Hooidonk
IET, Geïntegreerde Energietherapie, Halfgevorderden, Annelies Hooidonk
IET, Geïntegreerde Energietherapie, Basisniveau, Annelies Hooidonk
Kosmisch vuur deel 1, Joke Noten
Reiki 1, 2,3a
Prana genezing
Sulaka helende energie

Training in NLP, Jean Pierre Janet 1995
Voetreflexzone massage
Cursus cardiopulmonale reanimatie, EHBO
Sportmassage/Klassieke massage
Bindweefselmassage
Ayurvedische massage
Fysiotherapie NCOI Nijmegen
Fysiotherapie Thim van der Laan

Testimonials

Hallo Victor,

hierbij stuur ik je een stukje als referentie inzake jouw begeleiding bij het afvallen.
mijn gewicht schommelt rond de 65-67 kg. Hier zeer tevreden mee.

'Eind 2016 heb ik Victor Kraemer benaderd voor hulp bij het afvallen. Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan om structureel gewicht te verliezen, echter zonder het gewenste effect. O.a. sonja bakker dieet, dr. Frank dieet en op wilskracht minder eten had ik geprobeerd.
Nou is mijn situatie zo dat ik niet veel overgewicht had (lengte 1,71 meter, gewicht was 74 kg), maar ik was hier zelf niet tevreden mee en merkte o.a. bij het voetballen dat ik hierbij trager was dan teamgenoten.

Ik heb in het verleden eens een sportmedisch onderzoek gehad, waarbij de sportarts aangaf dat een lichaamsgewicht van 65 kg passend zou zijn, ook na een conditioneel onderzoek van 2015 kreeg ik het advies dat er nog winst te behalen was door gewicht te verliezen.

Toen ik van Victor vernam dat hij bekwaam was in het plaatsen van een virtuele maagband en begeleiding gaf bij het afvallen i.c.m. hypnose, was mijn interesse gewekt.
Ik had wel een stille hoop dat het mij eindelijk het gewenste resultaat zou geven, echter ook scepsis, gezien mijn eigen pogingen uit het verleden.

Uiteindelijk heb ik in 4 sessies begeleiding gehad, waarbij ik mijzelf het doel gesteld had om een streefgewicht van 68 kg aan te houden (enigzins terughoudend, gezien eerder advies van 65 kg). Deze sessies vonden plaats in een periode van 2 maanden, wat ook samenhing met de afstand tussen Victor (den haag / amsterdam) en mij (wierden, overijssel). Echter na de 1e twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ik had eerder een verzadigd gevoel, kon gemakkelijk eten afslaan (terwijl ik alles lust en ook graag hiervan geniet...) en had hierbij geen honger gevoel. Ook mijn voormalige reacties om bij stress meer te gaan eten of snoepen, blijf als vanzelf achterwege. Ik ervoer hierbij meer een innerlijke rust en dat verbaasde mij wel. Dit gaf wel enige verbazing bij mijzelf.

Na deze verbazing begon ik ook te merken dat mijn gewicht begon af te nemen, zonder dat ik daar voor mijn gevoel moeite voor aan het doen was. In deze periode luisterde ik vrijwel dagelijks naar de audiobestanden die ik van Victor gekregen had, om mijn onbewuste te ondersteunen in het proces. Daarbij was ik altijd al, ook voordat ik de sessies bij Victor had, 2-3 keer per week aan het sporten, waarbij ik merkte dat ik ook makkelijker mijn trainingsintensiteit (zowel krachttraining als cardiotraining) kon verhogen.

Sinds mei 2017 zit ik al ruim 4 maanden op een lichaamsgewicht tussen de 65 en 67 kg, dus nog onder het ingestelde lichaamsgewicht. Blijkbaar vindt mijn onbewuste dit prettiger... Dit gaat mij af als vanzelf. Ik ben bezig om mijn kledingkast opnieuw te vullen, aangezien ik nu 1 a 2 kledingmaten kleiner nodig heb, dit ervaar ik als een mooie beloning...

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nieuwe gewicht kan aanhouden.

Victor, super bedankt voor je begeleiding hierbij en het overtreffen van mijn verwachtingen en doelstelling.'

Met vriendelijke groet,

John
fysiotherapeut

Kaart

Reviews

Fleur van Eck

30-05-2022 14:04
Fleur van Eck,

Zijn vakkundigheid en betrokkenheid verdient mijn respect

Annemarie

27-05-2022 16:47
Dank je Victor, graag wil ik je ook bedanken voor je goede zorg en de mooie inzichten die ik heb mogen ontvangen vandaag. Het was een geweldige ervaring en ik voel een rust over me heen gekomen. Ik ben heel benieuwd wat de komende tijd in petto heeft en hoeveel magic er op mijn pad komt. Ik ga lekker aan de slag.

Groet,
Annemarie

Brian

24-01-2022 22:17
Beste Victor,

A.s. woensdag zou ik mijn 2e sessie hebben voor het stoppen met roken.
Aangezien ik nadat ik bij jou ben geweest helemaal niks meer nodig heb gehad om ervan af te blijven denk ik dat het mij wel gelukt is en ik verder ook geen hulp meer nodig zal hebben.
Daarom dat ik graag mijn afspraak wil cancellen en je hartelijk wil bedanken voor de hulp die je me geboden hebt.

Met vriendelijke groet,

Brian

Anneke

22-09-2021 01:49
Stoppen met roken!

Hi Victor, het gaat fantastisch!
De 1e dag was even wennen, maar sindsdien geen enkele behoefte meer om te roken.
Kan het zelf bijna niet geloven! Om deze reden wilde ik onze vervolg afspraak afzeggen, ik zie namelijk geen puntjes waar ik hulp bij nodig heb. Indien dit veranderd, weet ik natuurlijk direct bij wie ik moet aankloppen!

Frans

06-05-2021 00:34
Met een drieluik aan klachten, kwam ik terecht bij Victor.
* Prikkelbare Darm Syndroom
* Rug klachten
* Overgewicht/negatief zelfbeeld

Een jaar geleden had ik met mijn 39 jaar, het Covid-19 virus opgelopen. Ik was er in 2020 goed ziek van tussen begin maart en eind mei en daardoor een lange tijd uit de running. Ik voelde dat ik weer 'beter' was en was energiek en blij. Letterlijk vijf dagen later werd ik voor het eerst wakker van de pijn. Pijn in mijn onderrug, aan de rechterkant. Het was toen net juni. Er volgde een lang traject van diverse behandelpogingen om die pijn in mijn rug weg te nemen, want: slecht slapen en wakker worden van de pijn is echt niet tof. Podotherapeut, nieuw matras, fysiotherapeut, huisarts, bloedonderzoek, foto van de rug, echo van de darmen... Maanden later kwam de huisarts in februari van 2021 tot deze conclusie: Prikkelbare Darm Syndroom. En het was ook nog eens zo dat ze bij de Universiteit van Antwerpen een onderzoek hadden uitgezet, in 2020 al, specifiek om te kijken naar mensen die Covid-19 hadden doorgemaakt en... Jawel... Het Prikkelbare Darm Syndroom als 'blijvende restklacht' hadden gekregen. Dus het leek ook bij mij zo te zijn, dat dit een restklacht was. De huisarts kon enkel zeggen: "als je wilt, kan ik een recept uitschrijven voor een laxeermiddel.".

Dat hoefde niet van mij. Ik startte een traject bij een natuurgeneeskundig therapeut waar ik hoge darmspoelingen heb laten doen. Acht weken lang, één keer per week. Want jazeker, naast die klacht van pijn in de onderrug, waren mijn darmen echt ook wel van slag en was ik daar bovenop, heel erg vermoeid geraakt.
Wat komt door wat? Geen idee.
Die darmspoelingen hebben geholpen en ik kreeg langzaam aan weer wat meer energie. Dat was al fijn, maar, de pijn in de rug was niet weg. Dus ik zocht verder. En zo leerde ik dat hypnotherapie als een bewezen effectieve behandeling was bij het Prikkelbare Darm Syndroom. Dus ja, dan moest ik daar natuurlijk zijn!

Zodoende kwam ik half april terecht bij Victor met dit drieluik: ik ben vermoeid en heb weinig energie, ik heb pijn in mijn rug waar ik 's nachts van wakker word en ik heb 'gedoe met mijn darmen, wat waarschijnlijk het Prikkelbare Darm Syndroom is'.

Ik ontmoette Victor in Rotterdam waar ik in een prettige sfeer ontvangen werd. Ik vertelde over mijn drieluik en hij luisterde goed en had al snel vele ideeën en mogelijke trajecten die ik kon gaan doorlopen. Ik kreeg hoop door het vertrouwen wat hij uitsprak en ging zelf óók vertrouwen op een goede uitkomst. We bespraken diverse opties en leerden elkaar kennen. Zijn prettige stem, een wat zware klankkleur met veel resonantie, deed me goed. En ik dacht: "Aha, dat is dus een kwaliteit van een hypnotherapeut". Later viel me op dat hij soms snel praat en hij bij vlagen minder goed verstaanbaar is. Dat leek me geen probleem omdat ik direct doorhad dat mijn onderbewuste hem vast heel goed zou begrijpen! Die eerste keer volgde er na het gesprek een hypnose oefening en als afsluiter een meditatieve oefening.

Tijdens de hypnose wilde ik proberen het allemaal zo goed mogelijk te doen en Victor zo goed mogelijk te begrijpen. Maar, dat bleek niet echt van belang: ik moest vertrouwen op mijn gevoel, of beter gezegd, op mijn onderbewuste. Dat ben ik gaan doen en dat werkte perfect! Het doel van deze eerste hypnosesessie was als eerste dan de pijn in mijn onderrug weg te nemen.

Wát hij precies deed, wát hij precies zei, en wat er precies van mij verwacht werd, weet ik niet meer zo goed. Ik herinner me wel, soort van, de manier waarop hij de zinnen uitsprak en de snelheid en herhaling in de woorden. Ik vond het tegelijkertijd erg interessant én ik voelde dat ik in trance was. Zowel in het 'hier', maar ook in het 'daar'. Dat vond ik bijzonder...

Bij de meditatieoefening die erop volgde kreeg ik een bril die kleuren uitzond voor mijn ogen, waarbij ik mijn ogen moest sluiten. Dat was op zich prettig en de lichtfrequenties zouden me helpen om in de meditatieve stand te komen. Daarbij nog een koptelefoon op met geluiden, of muziek, die speciaal met eenzelfde soort frequenties was gemaakt. (mind machine, verlagen van de hersen frequentie, van beta naar Thetha hersengolven)

Ik zou het niet new-age noemen, maar wel, nou ja, meditatief. Meer klanken dan melodieën en meer resonanties dan harmonieën. Aan het eind daarvan, was het ineens klaar. We hadden in ieder geval nog twee afspraken staan en voor deze eerste ontmoeting hadden we gewerkt aan de pijn in de rug. Ik was benieuwd, want Victor beloofde me bijna, dat ik geen pijn meer zou ervaren.

En warempel... Die avond ging ik slapen en ik werd de dag erna wakker. De pijn was weg. Pijn waar ik al zo aan gewend was geraakt, tussen juni en april, was er nu niet. Een aantal dagen bleef hij volledig weg. En toen kwam hij, met vlagen, terug. Maar, echt véél minder heftig. Als ik wakker werd, kon ik gewoon omdraaien en verder slapen. En ook dat was een gigantische verbetering natuurlijk!

Een week na de eerste ontmoeting, was ik weer in Rotterdam in de kamer. Victor had een plan bedacht. Om te werken aan de darmproblemen was zijn voorstel om een virtuele maagband aan te brengen. Want, nu ik mijn darmen zo schoon aan het maken was bij de natuurgeneeskundig therapeut, was het zonde om ze erna weer vol te proppen. En ik heb ook overgewicht, dus ik zei geen nee. Wat ik wilde is: gezonder worden, geen pijn meer hebben. En ja, als dan het overgewicht eraf gaat, dan is dat ook geen slecht idee! Ik stemde al snel in. Daarnaast zouden we een Kwantum-Sessie gaan doen. Dat is om echt de dieperliggende oorzaken te gaan onderzoeken en ervoor te zorgen dat langdurig en sterk herstel zou gaan optreden. Dat ik, als inmiddels 40-jarige, eens grondig in de APK ging en er op diep niveau, herstel kon gaan plaatsvinden. Ook daar had ik wel oren naar!

De tweede sessie werd de maagband gezet. Een heel bijzondere ervaring, onder hypnose. Deze hele sessie werd opgenomen op de smartphone en kreeg ik dus mee naar huis. Met de opdracht: iedere dag deze hypnose terugluisteren. Het is waarlijk bijzonder dat, wat er gezegd was tijdens de sessie, bij vlagen terug te horen was op de opname! Ik was dus ook thuis, in trance waarbij sommige delen 'bewuster' werden waargenomen, dan andere delen van de sessie. Na iedere dag, de rest van de week, de opname teruggeluisterd te hebben, kreeg ik toch een soort van compleet beeld van de inhoud van de volledige sessie. En het is een mooie inhoud! Heel gaaf om de stem van Victor te horen, haast als een Engel-Vader, die de suggesties en beelden bij mij, in mij, naar voren laat komen. En die de suggesties laat bestendigen. Die affirmaties inprent over hoe goed en waardevol ik als persoon ben. Die stem die uitlegt hoe de virtuele operatie verloopt. Hoe ik vanaf dat moment nog maar kleinere porties kan eten, hoe ik meer wil bewegen en gezond wil worden. Echt... Alles wat erin voorkomt, is ook wat ik echt wil, diep van binnen. Het is geen opgave om het terug te luisteren, iedere avond, maar steeds opnieuw een cadeau! En wat denk je? Die suggesties zijn zó sterk, dat ik ze naleef! Ik voel iedere dag de neiging om te bewegen, naar buiten te gaan en te gaan wandelen. En het wandelen zelf is ook heerlijk! Het eten is ook echt 'vreemd' voor mijn doen: ik hunker naar knapperige groentes! Iets dat ik nog nooit had gekend!!!

De derde sessie diende ervoor om de maagband te bestendigen en om een stapje verder te gaan. Bij het begingesprek vroeg Victor naar mogelijke oorzaken en hoe ik tegen mezelf aankeek. En hoe ik met mezelf omging.

Was ik straffend naar mezelf? Angstig? Een pleaser, of een helper?
We bleven hier niet te lang bij hangen, want dit zou verder uitgediept worden bij de Kwantumsessie. En we gingen over tot de sessie van deze dag. Het begon met een oefening om meer te kunnen aarden. Ik stelde mezelf voor dat ik geankerd ben in de Aarde, helemaal tot aan de kristallaag en dat de energie door mijn lijf, dankzij de chakra's die geopend en gezuiverd zijn, helemaal naar boven, naar de zon gaat. Dat ik gevoed wordt met energie. Dit was een soort 'warming-up', een soort belangrijke 'genezing', of 'heling' die ervoor dient dat de hypnose, opnieuw, van de maagband zou versterken. En ook dit keer werkt het prima. De sessie zelf is heel prettig: comfortabel liggend in twee stoelen, kussens overal en de stem die aangeeft dat ik mag ontspannen. Dat doe ik dan ook! En dan de suggesties in de hypnose: héérlijk! Die week heb ik opnieuw iedere avond de hypnose teruggeluisterd. Met hetzelfde heerlijke effect: dat ik me fantastisch voel!

Toen kwam de Kwantum-dag. Een sessie waarbij we zouden gaan werken aan alles wat er aan ten grondslag ligt, dat ertoe heeft geleid dat ik met mijn drieluik aan klachten bij Victor kwam. Dit keer was het in Den Haag. Terwijl we de week doornamen en praatten over hoe het mij vergaan was, had Victor een nieuw plan. Ik vertrouwde op zijn deskundigheid en ging al akkoord vóór ik wist wat het nieuwe plan was. De Kwantum-dag gingen we niet doen. In plaats daarvan wilde hij iets nieuws bij me proberen, een ander traject. De 'hypnose-zonder-woorden'. Een stille hypnose dus. En hij wilde energetisch met me werken. En daarna een bestendiging van de hypnoses die we gedaan hadden: de pijn weghalen, de maagband activeren en mezelf fit, gezond en energiek te laten voelen.

De stille hypnose was bijzonder. Er kwamen veel kleuren voor mijn geestesoog voorbij. Op de achtergrond klonk opnieuw een 'diepe meditatie'. Dit keer geluiden van de zee, speciaal gecomponeerd (opnieuw) om in een trance te kunnen komen. Maar niet zo erg bewust, denk ik, maar het werkte wel onbewust. Victor koppelde onze hogere zelven aan elkaar, zodat we verbonden waren. En daarmee ook geen woorden nodig hadden. Het was een bijzondere tijd, waar ik niet zoveel meer van herinner, maar ik kwam er helemaal ontspannen uit. Een soort meditatieve oefening, die me hielp bij de rest van de sessie. Want ik was al meer ontspannen.

Daarna volgde deel 2. Ik focuste me gedurende dit onderdeel op de einduitkomsten. Ik zag voor me dat ik energieker was en meer kon spelen en ravotten met de kinderen. Ik zag voor me hoe ik opstond, na het uitslapen en hoe ik soepel kon bewegen. Dat ik de pijn die ik ooit had, niet meer voelde. Ik zag voor me dat ik slank was, fit, gezond en energiek. Dat zag ik alsof ik naar mezelf keek, terwijl ik in 'mijn film' aan het spelen was. Ik zag steeds voor me hoe ik was, slanker, fitter, gezonder en energieker en wat dat betekende voor mijn interacties met mijn gezin. Met name met mijn kinderen.
Wat Victor deed, is mij steeds dieper in trance krijgen. Dat deed hij met zijn stem, zijn taal en de woorden. Maar dit keer ook met aanrakingen: mijn derde oog (chakra), mijn borstbeen (hart-chakra), mijn navel (chakra), mijn knieën en mijn enkels. Hoe het komt, weet ik niet, maar ik raakte inderdaad dieper in trance. En vooral die aanraking op mijn enkels was vreemd! Ik wist in het 'hier' dat het echt heel zacht was. En ik voelde, in het 'daar', dat het echt héél gevoelig was. Het tintelde direct. Mijn lijf ging van binnenuit stromen, want ik kreeg steeds lichamelijke sensaties van tintelingen, of, koude rillingen. Later hoorde ik dat Victor hierbij mijn energetisch veld heeft geoptimaliseerd. De 'zwarte puntjes' heeft hij 'wit' gemaakt, waardoor mijn energie beter in mijn lijf kon stromen. Wat hij verder precies heeft gedaan, durf ik niet te zeggen, maar ik voelde me hartstikke ontspannen en tevreden, dat weet ik wél!

En toen de mega-hypnose-sessie. Dit keer was het zó sterk, dat mijn lichaam meedeed! Ik wist dat mijn lichaam 'vreemd deed' in het 'hier' en liet het gewoon toe, vanuit het 'daar'. De teksten herkende ik, deels, uit de vorige hypnose sessies. Dit keer, bij het bestendigen van de maagband, was de suggestie zó sterk, dat mijn hele gezicht vertrok bij het idee aan het vettige en zoete van de snacks. De suggestie dat ik een snack in mijn mond deed, deed me haast fysiek kokhalzen. Mijn hele mond vertrok, ik merkte dat mijn tong probeerde het 'voedsel' eruit te werken. Het was te smerig voor woorden, in mijn 'daar'! En mijn 'hier' probeerde het weg te werken. De rest van de hypnose verliep rustig en goed en Victor heeft me geleerd hoe ik mezelf in en weer uit hypnose kan halen. Want dat wordt de komende tijd mijn opgave: terugluisteren van deze mega-sessie! En mezelf dus, wanneer ik iets aan mijn hogere zelf wil vragen, in hypnose te kunnen brengen. Ik weet dat ik daar nog even mee wacht en dat Victor er ook is als nazorg. Ik kan hem sowieso bellen en we maken over twee maanden nog een afspraak. Dan kan ik vertellen hoe het gaat, of mijn ingeprente streefgewicht dichterbij komt en hoe ik op dat moment in het leven sta.

Al met al merk ik nu, na iets meer dan drie weken na mijn eerste kennismaking met Victor, dat ik wezenlijk aan het veranderen ben. Ik voel me energieker dan ooit, ik voel me sterk en in mijn kracht, ik maak bewuste keuzes richting voeding, beweging maar ook richting hoe ik wil leven. Ik maak keuzes om iets NIET te doen in plaats van overal JA op te zeggen. En ik voel me enorm gesterkt!

Zoals Victor zegt: hij heeft me niet geholpen, hij heeft me niet veranderd. Hij is de facilitator. Hij heeft contact gelegd met mijn hogere zelf, heeft me geleerd dat ik mijn hogere zelf kan aanwenden en hij heeft dit alles mogelijk gemaakt. Ondanks dat hij geen credits wil voor zijn werk, verdient hij in ieder geval credits voor de prettige manier waarop hij dit alles heeft gefaciliteerd!

Dus ik zeg vanuit heel mijn hart: Victor, Bedankt!!!

Groet,

Frans

Josje

20-04-2021 17:18
‘Dit doen we samen’.... ( Een belofte die waargemaakt werd )

Na bijna 12 jaar tevergeefs zoeken naar een oplossing voor mijn alcoholprobleem klopte ik in februari met knikkende knieën bij Victor aan.
Ik had gelezen over hypnotherapie en de mogelijkheden bij alcoholverslaving. Durfde echter niet te geloven dat het beschreven positieve resultaat ook bij mij behaald zou kunnen worden... ik was tenslotte al meer dan 10 jaar een stevige stille drinker. Had al diverse trajecten tevergeefs doorlopen maar bleef zoeken naar een oplossing voor mijn alcoholprobleem.

Bij toeval ontdekte ik de website van Victor... Hypnotherapie?...Voelde twijfels... maar toch...

Het kortje zinnetje: 'Dit doen we samen' in de Bio van Victor bleef door mijn gedachten dwalen... evenals het benoemen van zijn 'intuïtieve kwaliteiten'.
Deze woorden gaven mij het fijne gevoel dat Victor niet iemand is die volgens vastgelegde regeltjes en protocollen werkt maar anticipeert op datgene wat de cliënt nodig heeft.

Daar was ik naar op zoek... en dus schoof ik enkele dagen later voor intake bij Victor aan tafel. De intake was héél relaxed en duurde ruim drie uur waarin we, behalve de kennismaking en de hulpvraag voor mijn alcoholprobleem, ook specifieke details uit mijn leven bespraken.

Victor bleek een geïnteresseerde luisteraar en doelgerichte vragensteller. Hij vertelde over het eventuele verloop van een hypnosetraject bij alcoholverslaving en gaf heldere uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt. Ook de uitleg over zijn manier van werken en de ondersteunende methoden zoals MIR-, SYSTEMISCH COACHEN, EMDR, EFT, NLP, visualisaties, meditaties, Aurahealing etc. waarvan hij
gebruik kan maken, was helder en duidelijk.

Tevens werd de mogelijkheid van een QHHT-sessie besproken. Het werd me al snel duidelijk dat Victor zich optimaal inzet voor het behalen van het gewenste eindresultaat... maar ook dat hij (terecht) eenzelfde motivatie en inzet van zijn cliënten verwacht.
De klik met Victor voelde voor mij direct vertrouwd, ongedwongen en warm.
Voor het eerst voelde ik geen drempels om te vertellen wat ik voor de buitenwereld al jaren verzwegen had.

Met een afspraak voor de eerste hypnosesessie wandelde ik naar huis. Ondanks mijn voornemen om vanaf intake tot 1e sessie al niet meer te gaan drinken, kocht ik op weg naar huis toch weer wijn... (hoezo... ik... alcoholist?)

De eerste sessie begon met een inleidend gesprek waarna Victor een gedetailleerde uitleg gaf over de hypnose die zou volgen. In het begin was het nog even een beetje wennen, maar met de vriendelijke begeleiding van Victor en wat ontspannende muziek om mijn gedachten tot rust te brengen leek het, alsof ik.. na het opvolgen van enkele aanwijzingen... bijna als vanzelf, in hypnose begon te glijden... werkelijk een heerlijk gevoel.

Na afloop herinnerde ik me niet meer zoveel van deze hypnose waarin Victor mijn
onderbewustzijn als het ware opnieuw programmeerde en ‘de alcohol’ in mijn onderbewustzijn verving door middel van nieuwe suggesties. Ik herinner me alleen dat het een fantastische ervaring was... de diepe ontspanning, de klank van de stem van Victor, het genieten van een steeds dieper wegzwevend gevoel en de mooie beelden en kleuren die ik in gedachten ‘zag’.

Terugkomend uit de hypnose, die ruim twee uur duurde maar voelde als een kwartiertje, had ik wel even tijd nodig om helder en goed wakker te worden.
Nog even kort nagepraat en daarna met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis gewandeld. Bij thuiskomst besefte ik dat ik vergeten was om wijn te kopen... had er ook eigenlijk geen zin in... geen trek, geen gedachten aan. Voelde me heerlijk.
En dat gevoel bleef zo tot de tweede sessie. Vol verwondering lag ik iedere avond in bed...verwonderd over alwéér een dag.... probleemloos... zonder alcohol.

Maar na een paar dagen begon ik te twijfelen. Het niet drinken ging te gemakkelijk....bijna als vanzelf.. Ik besloot het effect van de hypnose geforceerd te gaan testen en ben enige tijd op en neer langs de wijnrekken in de supermarkt gaan lopen. Heel bijzonder om dan in mezelf te ontdekken dat een fles wijn eenzelfde gevoel oproept als een fles schoonmaakmiddel.

Tijdens de volgende sessie vertelde ik Victor dat ik niet durfde ‘vertrouwen op en geloven in’ dat dit gevoel van geen trek in / geen verlangen naar alcohol altijd zo zou kunnen blijven. Victor stelde me gerust .. zolang ik de eerste slok alcohol niet neem zal het effect van hypnose blijvend zijn. Tijdens dit gesprek werd ook een begin gemaakt met het dieper graven naar de herkomst van mijn alcoholprobleem en vertelde Victor dat het belangrijk is om mijn grenzen en aura beter te gaan beschermen. Ik vond het verrassend om te merken hoe soepel, ongecompliceerd en open de gesprekken met Victor verlopen en dat er ook heerlijk gelachen
kan worden. Vandaag werkte Victor tijdens de hypnose, (die voor mij niet zo diepgaand voelde) aan het herstellen van mijn aura en het verwijderen van eventuele aanwezige entiteiten. Ook maakte ik kennis met zelfhypnose, waarvan ik later een geluidsopname kreeg om thuis te oefenen. Deze sessie was enigszins uitgelopen doordat we teveel hebben gepraat en dus moest ik snel weg want de volgende cliënt had zich al gemeld.

Dat vond ik, ook bij enkele volgende sessies, soms wel een beetje vervelend... alsof de afspraken met cliënten soms iets te snel op elkaar gepland waren.
Inmiddels begint mijn mailbox zich te vullen. Niet alleen met attente tussendoor-berichten van
Victor waarin hij steeds weer even vraagt hoe het met me gaat en of er iets is waarmee hij me kan helpen, maar vooral ook met extra informatie om te lezen en te doen... geleid meditaties, visualisaties, video’s met muziek, informatie over QHHT, oefeningen voor spiritualiteit, zelfhypnose etc. Veel is Engelstalig maar prima te volgen. Ik begin te beseffen dat ik toch wel iéts te gemakkelijk gedacht heb over dit hypnosetraject bij Victor.

Na intake verwachtte ik vier keer onder hypnose te gaan en dan was mijn alcoholprobleem verleden tijd. Oeps.. foute gedachte.

Victor gaat voor het beste resultaat en dat komt je nu eenmaal niet aanwaaien.. daar moet je ‘samen’ wel iets voor doen.
Na enkele weken begon het ‘niet drinken’ steeds meer normaal te worden en realiseerde ik me
vaak niet eens meer dat ik ‘niet meer drink’. De dagen zijn weer gevuld met het ’normale leven’ wat me nu, met een brede glimlach, zoveel gemakkelijker af gaat.
Maar het ‘niet meer drinken’, dankzij hypnose, is niet alleen maar fijn...

Het betekent ook minder verdoven, meer gaan voelen en vooral heel veel emoties die er, ook tijdens de sessies, absoluut mochten zijn en goed werden opgevangen door de attente zorgzaamheid van Victor.

Ook na de sessies volgde er altijd wel één of meerdere contactmomenten waarin geïnformeerd werd hoe ik me voelde en of hij nog ergens mee kon helpen.
Was gelukkig meestal niet nodig want de enorme hoeveelheid ontvangen meditatie- en visualisatievideo’s hebben me steeds weer geholpen om de rust in mezelf terug te vinden en te bewaren...
Voor een volgende afspraak stond een QHHT-sessie gepland maar deze werd onverbiddelijk uitgesteld omdat ik mijn voorbereiding niet goed in orde had.
Dat vind ik trouwens wel typerend voor de werkwijze van Victor.

Hij kan heel snel schakelen van plan A naar plan B. Kreeg hij bijvoorbeeld tijdens een sessie opeens het gevoel dat EMDR nodig is terwijl we met iets anders bezig waren, dan moest alles wijken en volgde direct EMDR... Moest ik beter gemotiveerd worden?... dan veranderde zijn vriendelijke aanpak in confronterend en kreeg ik een stevige veeg uit de pan...want, zoals Victor ooit eens zei:
‘We zitten hier niet om vrienden te worden, maar om ‘ons’ doel te bereiken’.
Zelf vond ik dat snelle wisselen van werkwijze soms wel een beetje verwarrend want ik begreep dan niet direct welke richting hij op wilde, maar het vond altijd weer z’n weg..

Inmiddels zijn we diverse sessies verder.. Het 'niet drinken' gaat nog steeds als vanzelf... Binnenkort volgt nog de uitgestelde QHHT-sessie en een korte hypnosesessie waarbij Victor een laatste alcoholcontrole uitvoert. Daarna is mijn hypnotherapie-traject ten einde... Terwijl ik dit schrijf is het exact twee maanden geleden dat ik als alcoholiste, voor de eerste keer, bij Victor onder hypnose ging. En nu ...het gaat fantastisch met me.

Ben inmiddels al twee maanden een volledige ’niet drinker’ en kijk met dankbaarheid en vol vertrouwen naar mijn mooie alcoholvrije toekomst. Nooit gedacht dat ik dit ooit nog eens zou mogen zeggen. En dit alles dankzij hypnose en de geweldige zorg, aandacht en warme begeleiding van Victor.

Voel me dankbaar... Dit was me nooit alleen gelukt. Victor is de belofte die in zijn BIO geschreven staat volledig nagekomen...

We hebben dit ‘samen’ gedaan. Ik hoop dat nog vele mensen de weg naar Victor en vooral naar zíjn manier van werken met mensen en hypnose mogen gaan vinden.

Victor.. bedankt voor je hulp bij terugvinden van mijn leven, je bent een geweldig mooi mens.

Josje

Gerard

14-04-2021 16:48
Gerard lage rugklachten

Goedemiddag Victor,

Hoewel jij waarschijnlijk niet zo verbaasd zult zijn, was ik dat wel. Na de sessie van gisteren werd ik inderdaad zonder pijn in de lage onderrug wakker. Dat is fantastisch!

Want, sinds ik dagelijks pijnklachten had in de nacht, heeft jou sessie echt geholpen.

Vriendelijke groeten,

Gerard

Peter

14-04-2021 16:39
Peter
Negatief zelfbeeld

Tnx! Ik ga ernaar kijken.
verder heel goed hier, druk met schrijven.
Liefde als een speer, samenwonen over paar jaar, helemaal goed.
Je sessies hebben me verder geholpen dit aan te kunnen.
We hebben contact.

Groet. Peter

Peter

20-02-2021 01:28
In December 2020 heb ik een QHHT sessie gedaan bij Victor Elzo Kraemer.
De reden dat ik contact opnam met Victor is omdat ik al een maand last had van mijn rug en heup met uitstraling naar mijn linker been. De pijn was dusdanig dat ik met veel pijn en moeite een stukje kon lopen en dat ik grotendeels van de dag op de bank lag me in allerlei posities manoeuvrerend om zo min mogelijk pijn te hebben.

Het bijzondere vind ik zelf dat ik in de ochtend contact met Victor had via de whatsapp voor het inplannen van een sessie, ik in de middag via acupunctuur van een blokkade tussen mijn ruggenwervels af werd geholpen waardoor ik al iets mobieler werd. Hierdoor werd het mogelijk voor mij om de reis naar Den Haag te maken vanuit Brabant.

De verwelkoming van Victor was heel erg fijn. Voordat de sessie begon hebben wij zeker 3,5 uur gesproken. Dat lijkt nu lang maar de tijd vliegt voorbij. Victor was oprecht geïnteresseerd in mijn levensverhaal en daar waar mogelijk deelde hij ook persoonlijke levenservaringen. Ik vond het gesprek dat wij hadden voor mijn sessie al een sessie op zich. In het gesprek kwamen er al gauw zaken uit het verleden naar boven waar ik nog nooit eerder over gesproken had waardoor er veel emotie en verdriet los kwam. Doordat het goed en vertrouwd aanvoelde bij Victor had ik geen moeite om deze gevoelens te tonen.

Na een korte pauze en een uitleg over de Quantum hypnose sessie na ons gesprek zijn we dan ook begonnen aan mijn QHHT sessie. Omdat ik al ervaring heb met hypnose sessies ben ik er blanco in gegaan maar had ik bij Quantum Hypnose nog geen idee wat ik kon verwachten. Het voelde of de sessie maar ongeveer 30 minuten had geduurd maar in werkelijkheid was het ongeveer 2,5 uur. In eerste instantie ging ik nog niet naar een vorig leven maar kwamen we uit op een situatie uit dit leven. Later bleek dat ik hier een hele waardevolle les uit moest leren.

Na een reis door twee vorige levens waaruit hele mooie inzichten zijn gekomen heeft Victor contact gemaakt met mijn hogere bewustzijn. Dit is een erg bijzondere ervaring waardoor duidelijk werd wat de bron van mijn klachten was. Dit inzicht heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat mij tegen heeft gehouden in de band en de relatie met mijn vader. Hierdoor weet ik nu wat wij miste in onze relatie waardoor ik liefdevoller naar mijn vader kijk en onze band sterk is verbeterd.


Het contact na de sessie met Victor is ook heel waardevol gebleken, via de telefoon nog enkele fijne gesprekken gehad met Victor. De belangrijkste les uit onze sessie is dat ik mijn hart open moet stellen voor liefde, ik merk dat zeker door de huidige situatie met de Corona crisis enzo ik daar erg veel moeite mee heb. Door de sessie die Victor opgenomen heeft nog een paar keer te beluisteren werd duidelijk dat ik daar moeite mee heb en dat ik daar aan moet werken.

De klachten die verdwenen waren na onze sessie komen op andere plaatsen in mijn lichaam terug. Erg fijn dat door het luisteren van de sessie dat inzicht weer boven komt wat voor mij betekend dat ik weet dat de klachten ook weer kunnen verdwijnen.

Dank voor de sessie,

Peter

D.a.m.c de Kok

11-02-2021 15:13
Met nog wat stukken in de schaduw die naar het licht mochten kwam ik op de website van Victor en dat sprak me direct aan.
Heb al heel wat gedaan. Van NLP tot aan mindfulness. Had al langer het gevoel dat dat waar ik steeds tegenaan leef lopen te maken had met een vorig leven dus hypnose leek me het juiste nog te doen. Victor daagde me vanaf dag 1 uit en gaf me voor de sessie audio met zelfhypnose. Dit hielp al veel om dieper te ontspannen. De hypnosesessie en QHHT sessie hebben me nog meer bewustzijn en ontspanning gebracht over en in de schaduwstukken. Victor is een intelligente professional met humor en aandacht.
Echt een aanrader!

D.a.m.c de Kok

Paul

01-01-2021 22:24
Ik ben prima geholpen door Victor. Hij is zeer een hulpvaardige, vriendelijke en vooral betrokken hypnose therapeut. Hij gaat door tot er een resultaat is. Ik ben er blij mee.

Dank Victor,

Pieter

30-12-2020 16:57
Ik heb echt alles geprobeerd om te stoppen met roken. Ik hoorde van hypnose en stoppen en nam contact op met Victor.
Ik vond het best wel eng om me te laten hypnotiseren en dacht dit gaat ook niet werken, maar tot mijn grootte verbazing heb ik nu al 10 dagen niet gerookt..
Dank je wel Victor.

Nabuurs

21-09-2020 11:39
Mijn ervaring met victor is erg goed! Na 24 pogingen te stoppen met roken op alle mogelijke manieren het nooit langer vol kunnen houden dan n week of n paar dagen, maar nu Vandaag 30dagen gestopt met roken dankzij 2sessie hypnose. Totaal geen behoefte aan sigaretten of om ze te kopen.

Erg blij met deze ervaring en zou het iedereen aanraden!!

Alexandra

20-05-2020 15:38
Wouw wat een bijzondere ervaring blijft het toch.

Vorig jaar was is dankzij de hypnose ruim 15kg afgevallen... In juli vorig jaar ervaarde ik veel stress en nodige shit en kropen de kilo's er weer langzaam aan. Door de corona (veel binnen zitten en niet de kracht om te bewegen, veel stress eten en continu moe zijn) slopen de laatste kilo's er weer angstvallig snel bij...

Wat een geluk dat mijn therapeut ineens weer contact met mij opnam en ik dus zomaar vanavond een spontane online sessie had. Na heel lang niet mijn maag band gevoeld te hebben zit hij er nu volgens mij weer... het was ook zeker weer een emotionele sessie met de nodige tranen en uiteraard de bekende dingen dat ik eens wat liever voor mezelf moet zijn, van mezelf moet houden en goed voor mezelf en mijn lijf moet zorgen. Ik ben nu helemaal zen en met positieve energie gevuld. En het maffe was mijn man zat gewoon naast mij op de bank... (Die zal ongetwijfeld gedacht hebben what gebeurd hier "er zit een zekere mate van zweverigheid in de sessies").

Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen maar ik heb er weer alle vertrouwen in.

Bedankt

Victor

Wim

06-05-2020 21:11
Beste Victor,
Ik ga overigens nog steeds lekker, neem rust als ik merk dat ik begin te stressen/negatief ga denken. Ben een stuk lichter, zit inmiddels op een weer betere plek in Amsterdam. Aan het IJ.

Dank voor jouw bijdrage hierin!

Wim

Fay

09-03-2020 13:10
Hi Victor,

Zoals het ernaar uitziet zien we elkaar niet meer. Ik wil je middels deze weg erg bedanken voor je hulp. Je hebt me begeleid naar het vinden van de root cause van issues die in mijn leven speelden. Super bedankt voor je tijd en energie! Ik waardeer wat je voor me hebt gedaan enorm en wens al het beste toe voor de toekomst!

Liefs,

Fay

Annette Simons

02-03-2020 23:48
Annette Simons

Ik heb in totaal vier sessie bij Victor gedaan. Mijn ervaring met Victor is heel positief. Hij weet je op je gemak te stellen en jou problematiek heel goed te analyseren. Bij mij heeft hij diverse methoden toegepast om mijn gevoel van niet gewenst zijn, niet goed genoeg zijn, op te lossen. Dat zat heel diep. Een grote geschiedenis die terugging tot mijn betovergrootmoeder. We hebben dit helemaal uitgediept en ik ben ontzettend blij dat dit nu is opgelost. Ik heb meer zelfvertrouwen en veel minder zelfkritiek. En dat voelt heel goed!
Annette

Lindsey Zimmerman

02-03-2020 23:45
Lindsey Zimmerman

De heer Victor Elzo Kraemer heeft mij de afgelopen maanden geholpen in mijn onderzoek naar hypnose voor mijn profielwerkstuk. Hij heeft mij hier niet alleen ontzettend netjes te woord gestaan en zeer nuttige en bruikbare informatie gegeven, maar ook geholpen door mij uit te nodigen bij lezingen over hypnose en het bijwonen van een hypnose secessie zodat ik hypnose ook daadwerkelijk in de praktijk heb kunnen ervaren. Victor is iemand die ergens 100% voor gaat en je enorm goed op weg kan helpen naar een prachtig resultaat. In mijn geval een 8,5 voor mijn werkstuk!

Lindsey

02-03-2020 23:36
dank aan de heer Victor Elzo Kraemer van Hypnose Praktijk Rotterdam wie mij
altijd zeer netjes te woord heeft gestaan en bij wie ik een uitermate interessante
lezing over hypnose heb mogen bijwonen waarbij iemand ook daadwerkelijk onder
hypnose is gebracht. Ook dank voor de mogelijkheid van het bijwonen van de
ontzettend bijzondere hypnose-sessie van mijn vader. Lindsey

Edwin

02-03-2020 22:37
“Op woensdag 20 november 2019 ben ik samen met Lindsey Zimmerman in het
kader van haar profielwerkstuk naar het centrum van Rotterdam gegaan om een
hypnotherapeut sessie te ondergaan bij Victor Elzo Kraemer.

Het was een hele bijzondere ervaring. Ik ben “blanco” het bezoek in gegaan zonder vooraf al te veel inhoudelijk te vinden van en over hypnose.

We begonnen met een “intake” gesprek over wat mij bezighield en waarvoor ik de
sessie wilde ondergaan. Mijn onderwerp was “timemanagement” en het ervaren van
stress hierdoor. Vervolgens vroeg Victor mij om een veilige omgeving in gedachten te nemen.

Daarnaast vroeg hij naar mijn lievelingskleur en die erbij in gedachten te nemen. Tot slot moest ik een heel prettige ervaring uit mijn leven in gedachten nemen.
Bij die gedachte moest ik mijn armen in de lucht houden en vroeg Victor mij te
ontspannen. Steeds meer en dieper.
Automatisch zakten mijn armen steeds verder naar beneden bij een steeds meer ontspannende sfeer. Ik moest hierbij een trap aflopen in een steeds meer ontspannende sfeer.

Dieper en dieper praatte Victor op me in. Op een gegeven moment kwamen mijn handen op mijn benen. Victor vroeg mij mezelf in een kamer voor te stellen met de prettige gedachten waarin ik zat.

Daarna vroeg hij mij een andere kamer voor te stellen en daarbij te denken
aan een moment dat ik de stress voor het eerst beleefde. Ik ging daar steeds sterker aan denken.

Door op mijn voorhoofd te tikken liet hij mij van de ene kamer in de andere gaan. Die van rust en fijne gedachte naar die van stress en onprettige gedachte en andersom. Hij liet mij het gesprek met beiden aangaan. Vanuit de ontspannen sfeer vragen stellen aan de stress sfeer waarom het zo beleefd werd en waarom er stress was en waardoor.

Over en weer ontstond er zo een gesprek tussen de verschillende kamers van rust en stress, waarbij de uiteindelijke vraag van rust aan stress was: “waarom ben je er”? “Ga weg”! Meer en meer werd daarop aangestuurd om stress weg te laten gaan uit de kamer.

Het meest bijzondere vond ik eigenlijk dat ik visueel heel goed de verschillende
kamers zag in gedachten en ook de gesprekken tussen de kamers zelf voerde en
daarbij op de achtergrond gewoon Victor met mij hoorde praten om mij bij het proces te begeleiden.

Toen de sessie werd beëindigd en ik mijn ogen opende, bleek dat ik ruim anderhalf
uur bezig was geweest, terwijl dat in mijn gedachten maximaal 20 minuten was. Ik
was ook moe. Het was een hele aparte beleving waarbij ik nog regelmatig terug denk aan de verschillende kamers als ik stress ervaar. Of het mij feitelijk verder heeft geholpen vind ik lastig.

Waar ik wel van overtuigd ben, is dat er met een andere “mind-setting” bepaalde gedachten anders kunnen worden ervaren, ingevuld of zelfs verbannen.” –
Erwin

Fenna

29-10-2019 17:58
Fenna

Wanneer je bij Victor komt voelt het alsof je hem al jaren kent. Hij weet precies waar hij naar moet vragen en weet je op je gemak te stellen. De hypnotherapie sessies zijn altijd weer bijzonder Nuttig?

Fenna

Helene

20-08-2019 12:15
Afvallen met hypnose, virtuele maagband

Op 17 juli mijn eerste sessie gehad bij Victor Elzo Kraemer in Rotterdam. Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Bij de tweede sessie lukte het me niet om in hypnose te geraken was te gespannen bezig met ik moet in hypnose kunnen gaan. Bij de derde sessie is het me wel gelukt en ook omdat Victor toen een andere methode gebruikte. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven. Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.

Helene

Helene

20-08-2019 12:14
Afvallen met hypnose, virtuele maagband

Op 17 juli mijn eerste sessie gehad bij Victor Elzo Kraemer in Rotterdam. Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Bij de tweede sessie lukte het me niet om in hypnose te geraken was te gespannen bezig met ik moet in hypnose kunnen gaan. Bij de derde sessie is het me wel gelukt en ook omdat Victor toen een andere methode gebruikte. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven. Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.

Helene

Alexandra Valencia Solleveld

09-08-2019 11:58
Mijn naam is alexandra Valencia 36 jaar en woon in Voorhout. Mama van 2 kleine kinderen. Sinds mijn puberteit heb ik overgewicht en jojo ik van dik naar dun om vervolgens weer dik te eindigen. Zeker sinds ik mijn baan kwijt raakte na de geboorte van mijn kids ging het hard met de kilo's. Alle diëten wel geprobeerd en allemaal werken ze... Want ja als het knopje om is dan is afvallen geen probleem maar o jee als ik een dag een misstap maakte dan was het hek weer van de dam. Er gaan dan gerust 2 zakken chips doorheen om vervolgens een uur later alweer een reep chocolade op te eten. Ik ben vooral een stiekeme eter. En o wee als mijn man er iets over zei...
Alles geprobeerd van dieet boeken naar consulenten eind maart radeloos naar de dokter gegaan voor hulp... In tranen daar gezeten en om hulp gesmeekt. Het antwoord was dat ik toch echt verslavingsgedrag vertoonde en weer wederom doorgestuurd richting een dieet goeroe. Nog gevraagd wat de huisarts vond van hypnose maar dat kon ze mij niet adviseren. Thuis de site van de goeroe bekeken en bij het zien van de prijzen weer zitten janken.
Diezelfde middag op onderzoek gegaan naar wat hypnose is en de stoute schoenen aangetrokken en Victor Elzo Kraemer een mail gestuurd. Savonds had ik hem aan de lijn en terughoudend gereageerd.
Met een brok in mijn keel met mijn man overlegd dat ik dit wilde proberen. Ben zelf nogal nuchter en 125 euro voor weer een probeersel is niet goedkoop maar ik wilde dit zo graag ervaren.

Op 4 april mijn eerste sessie gehad in Rotterdam. In deze sessie werd de maagband geplaatst en had ik gelijk resultaat. Ik vond het rete spannend dacht dat ik rond zou gaan lopen als een kip of een citroen zou eten. Maar de hypnose helemaal niet zo ervaren. Je gaat liggen, probeert je te ontspannen, je sluit je af voor je omgeving en focust je op de stem en je visualiseert alles wat er gezegd wordt. Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat ik gewoon mijn ogen open had kunnen doen als ik gewild had.
De 2e sessie gingen we op zoek naar de oorzaak. Wat bij mij heel emotioneel was.
Victor heeft de sessie op een gegeven moment gestopt en in sessie 3 zijn we verder gegaan.
Laatst ben ik in Amsterdam geweest bij zijn andere praktijk en daar heb ik mijn 4e sessie gehad. Heel grappig gewoon buiten in de binnentuin aan een tafel. Ik hoorde dat er mensen om mij heen waren maar daar heb ik mij volledig voor afgesloten. Ik stond daarvoor al 5 weken stil in gewicht en bam na die sessie ging ik ineens weer in sneltreinvaart in gewicht naar beneden. In deze sessie heeft hij nogmaals de maagband strakker gezet.

Totaal ben ik nu in 4 maanden tijd 13,3 kg kwijt maar wat voor mij het belangrijkste is dat ik rust heb geen strijd in mijn hoofd. Binnenkort ga ik weer langs de huisarts en zal ik haar mijn ervaring vertellen. Hoop dat ze mijn ervaring door kan geven aan anderen. Ook is het nu mijn missie om anderen te helpen dus mocht je vragen hebben dan wil ik ze met liefde beantwoorden. Stuur gerust een bericht via facebook , Alexandra Valencia Solleveld

Eddy

14-06-2019 00:47
Zelfvertrouwen & presentatie angst

De eerste keer dat ik bij Victor kwam was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee. Ook de tijd lijn therapie heeft me veel geholpen

Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen belangrijke issues meer zijn.

Groet,

Eddy.

Alexandra Valencia Solleveld

08-06-2019 17:51
Alexandra Valencia Solleveld Ik wil even reageren.

Sinds 4 april mijn eerste sessie ben ik er inmiddels 10kg kwijt. Het is echt mega bizar. Ik ben heel sceptisch en het leek mij mega zweverig. Maar na de eerste sessie waren er al zulke bizarre veranderingen. Ik heb voor het eerst in mijn leven een verzadigd gevoel. Ik eet van kleine borden ik eet minder en langzamer. Ik heb absoluut geen behoefte aan eten. Het voelt niet als een dieet maar ik taal gewoon niet meer om eten. Ik had dit echt al 100 jaar eerder moeten doen dat had mij een boel leed bespaard. Als er mensen zijn die meer willen weten neem gerust contact op. Ik ben bij Victor Elzo Kraemer geweest.

Daan

15-04-2019 10:52
Beste Victor,

Hierbij mijn review:

Ik heb enkele malen afgesproken met Victor en dat is goed bevallen. Hij is een prettig persoon die mij (naast hypnotherapie) ook coachingadviezen heeft gegeven. Dat heb ik als nuttig ervaren. Victor werkt vanuit een oprechte interesse in de ander en denkt volop met je mee.
Zijn betrokkenheid is mooi om te zien en dat geeft een goed gevoel. Dankjewel Victor!

Groet,
Daan

Roose

31-03-2019 22:33
Beste Victor,
Ik zocht een Hypnotherapeut in Rotterdam en kwam bij jou uit omdat je in Rotterdam Blaak gevestigd bent. De eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch.
Na de 1e twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging.ook heb ik het idee dat me maag kleiner is geworden ook onder hypnose gebeurd dat en je bent gauw vol van alles de maaltijden eet ik ook niet helemaal op hoor !!

De ijsjes met het zonnetje nu het doet me niks ook dat wordt gestuurd door je brain of blauwdruk ook wel eens geboekt hypnose kan ik echt iedereen aan raden want geloof me ik laat me nooit wat aanpraten en ik vind als je het niet heb ervaren dan kan je nooit zeggen Hey het helpt wel of niet maar het helpt zeker wel !! Ook slaap ik veel beter en voel me erg relaxt laat de zomer maar komen hoor!!!
Dank je Victor

Nicol Kramer

31-03-2019 22:02
Ook ik hoorde goede berichten over hypnose dus besloot ik me er verder in te verdiepen !! Zo ben ik bij Victor gekomen in Rotterdam !! De eerste kennismaking was gelijk goed voor me Victor stelde me erg op me gemak !! Want ik vond het eerst een hocus pocus idee maar dat komt omdat iedereen wel een mening heeft weg gegooid geld etc. maar ik heb altijd zo iets je moet iets zelf gaan onderzoeken voor dat je aan al die oordelen van wat men zegt er in mee ga !! Dus de hypnose het is raar maar waar maar ik merkte al gauw dat ik er heel rustig door werd?!

Dus niks hocus pocus en ik had het alleen daarna heel erg koud ?? Het schijnt als je in hypnose bent geweest? Dat dat daardoor komt !! Maar bij thuis komst lekker een plaid om geslagen kop thee erbij en het gekke is ik had geen trek ??? Zo raar ik had een heel vol gevoel dus besloot ik een soepje te nemen !! Ik kan alleen maar iedereen vertellen ga het zelf ervaren en raad je wel Victor aan waarom!! Hij is erg goed hierin en weet er erg veel van bovendien is het ook zo dat je er wel voor open moet stellen !! Anders werkt het nooit !! En een tip luister niet na andere ervaar het zelf na een aantal weken waarvan je 3 sessie nodig hebt!!of 2 dat hangt per persoon verschillend !!

Maar geloof ook ik heb geen drang meer in de overheerlijke stroopwafels koekjes snoepjes noem maar op ik eet 3 kleine maaltijden soms iets van fruit tussendoor maar ik eet als ik trek krijg !! En denk ik ik zit vol dan stop ik ermee er zijn al de nodige cm van me taille af Haha en me buuf zei me ben je zo afgevallen ?? Dus men ziet het wel als men open staat voor dit vertel ik het doen ze er raar over dan denk ik ik vertel niks !! Hypnose wordt allemaal geregeld door je mindset dus jij penaal wat je eet immers en jij bepaal of je stopt zo simpel is het ook mijn drang na snaaien is weg ik drink 2 liter water maar ook dat is vaak een vol gevoel !! Ik kan dit iedereen aan raden en al die diëten mensen doe het niet!!! Het is tijdelijk en kost een hoop geld !! Dit heb je je levenslang dat je kan toepassen daarom raad ik jullie

Victor ook zeker aan hij heeft het erg druk dus boek gelijk de sessies en je bent zeker van een plaats bij hem hij doet dit in Amsterdam ook ik wilde mijn verhaal met jullie delen omdat ik andere er mee wil helpen die twijfelen in dit gebeuren maar ik ben het bewijs dat hypnose echt bij iedereen !!! Gaat werken mijn leven lacht me in alles weer toe Victor bedankt en fijn dat ik altijd nog dingen aan je mag blijven vragen ben er heel happy mee

Marjan

18-03-2019 23:28
Bericht inhoud:
Nu precies 2 weken geleden voor het eerst bij Victor langs geweest en
al 6,5 kilo afgevallen. Ik kan er alleen maar blijer van worden.
Victor bedankt!! Marjan
Hypnose Praktijk Rotterdam

Rianne

10-03-2019 07:14
Nooit gedacht dat ik ooit onder hypnose zou gaan! Dat lijkt mij niets, ik ben daar toch veel te nuchter voor en tegelijkertijd te angstig.

Ik was al een paar jaar aan het tobben met mijn gewicht. Ik heb totaal geen discipline op het gebied van eten en ik heb ook nog eens een hekel aan sport.

Toen ben ik mij gaan inlezen over een virtuele maagband. Ik vond het interessant omdat ik wel wat hulp kan gebruiken. Ik heb gekozen voor Victor, zijn CV springt eruit en ik had bij zijn foto een goed gevoel. Na twee sessie was ik al om, zonder moeite zeg ik “nee” tegen taart, ik heb er geen enkele belangstelling in ongezond eten. Tijdens de tweede sessie zijn er blokkades behandeld zoals eetbuien, trek, en onverwerkte emoties. Niet verwacht maar wel verlichtend. Ik heb nu 3 sessies gehad en er komen er nog 2 bij. Ik wil dit gevoel nooit meer kwijt!

Groetjes Rianne

Dafne

10-03-2019 07:08
Beste Victor.
Ik moet zeggen voel me erg goed na de 1e sessie. En helemaal geen behoefte gehad aan zoet en eetbuien. Dus dat is heel positief.
Alleen ik zit niet heel ruim bij kas dus ik ga de 2e afspraak cancelen.
Het gaat nu ook heel goed. En een sessie is helaas niet goedkoop.
Ik denk dat ik zeker nog wel terug ga komen als ik iets meer gespaard heb! In elk geval heel erg bedankt.
En tot de volgende keer.
Groetjes dafne

Andre

08-03-2019 03:11
Victor ken ik van de opleiding van de Hypnos Academy te Bussum.
Victor straalt zelfvertrouwen uit, heeft de gave om snel rapport met mensen te maken en bovenal hij heeft heel veel ervaring met het coachen en helpen van mensen. Dit was voor mij de reden om bij hem een sessie te volgen.

Vorig jaar augustus (2018) heb ik Victor dan ook om hulp gevraagd inzake een issue waar ik al jaren last van heb. Een gebrek aan zelfvertrouwen. Op de een of andere manier was ik niet in staat dit zelf op te lossen.

Ik kan niets anders zeggen, dat na de sessie in augustus, mijn zelfvertrouwen door het dak is gegaan; alleen maar beter en beter. En dat na 1 sessie! Wat me vooral
bijgebleven is, is zijn creatieve en professionele manier van werken. Gericht op resultaat zonder oog te verliezen voor de menselijke kant, het hart op de juiste plaats! Daarom beveel ik Victor graag aan als Hypnotherapeut!
Met vriendelijke groet,
André

Marike (Virtuele Maagband)

27-01-2018 23:44
review van Marike

Ik ben niet zo iemand die ‘alles al een keer heeft geprobeerd’.

Al jaren weet ik: van diëten word je dik.
Toch wilde ik ook al jaren afvallen. Ik probeerde dus wel het een en ander, zoals meer sporten, ánders eten. Er ging wel iets af, maar het leek of ik daar dan zo van schrok, dat ik de kilo’s er meteen weer aan ging eten.

Diep in mijn hart wist ik natuurlijk al jaren dat er meer achter mijn overgewicht schuilt. Verdriet, angst, boosheid, trauma’s. Dik zijn kan heerlijk verhullend werken, nietwaar? Had ik iets te verbergen? Vast wel.

Ik geloof in hypnose en de helende kracht ervan. Onder andere ben ik gestopt met roken d.m.v. hypnose. Ik wist dus dat een hypnotische aanpak voor mij heel geschikt zou zijn. Maar, ik zou dan wel ‘voor de bijl’ moeten.

Ik ben een gezegend mens, dat ik Victor ben tegengekomen. Victor confronteerde en bevraagde mij. Hij liet mij inzien dat ík een goed en mooi persoon ben. Dat ik niets hoef te verbergen. Dat ik waardevol ben.

Deed hij dat in 1 sessie? Nee.

Deed hij dat door op een stoel te zitten en tegen me aan te praten? Nee.

Hij bracht me terug naar situaties en gevoelens van vroeger. In een veilige en prettige hypnotische setting. Ik kon onder ogen zien, zonder oordeel, wat mij zo tegenhield, al die tijd.

Ja, ik kreeg een virtuele maagband, en ja, die helpt me tot op de dag van vandaag met minder eten.

En ja, ik ben afgevallen! Niet zonder moeite. Niet zonder terugval. Nee. Maar er is iets wezenlijks veranderd!

Ik had eetbuien. Niet meer.

Ik liet me gaan met veel snoep en chocola. Niet meer.

Ik at te snel. Niet meer.De werkwijze van Victor is zeker niet standaard. Hij kijkt samen met jou naar wat bij je past. Hij experimenteert, geeft handvatten, exploreert, confronteert, laat je lachen en huilen. Voor een eigenzinnig type als ik, is hij de perfecte therapeut.

Jeanine Kruk

04-12-2017 01:21
Virtuele Maagband
Ik kwam bij Victor omdat ik 10 kilo wou afvallen.
En ik ben zeer tevreden weggegaan , Victor is
een enthousiaste man die je echt graag wilt helpen
en alles uit de kast haalt met tips en tools.
Inmiddels ben ik op mij streefgewicht.
Bedankt Victor en ga zo door!

Coen Rehman

12-09-2017 23:49
Beste Victor,

Het gaat erg goed, ik rook niet meer.
De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig.
Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af.

Hartelijk bedankt voor alles!!

Paul Abelen

11-09-2017 23:34
Eindelijk!! Na 41 jaar als roker door 't leven nu.. Al bijna 5 dagen niet roker!
Het was best spannend, m'n eerste ervaring met hypnose maar Victor
heeft snel mijn vertrouwen gewonnen door zijn openheid. Ik geef toe,
het is nog niet makkelijk maar 1 ding weet ik zeker. Ik rook nooit
meer, dankjewel Victor!!

Paul Abelen

Esther Deppe

11-09-2017 23:31
Virtuele Maagband

Goedenavond Victor,

Op 28 augustus heb ik.mijn 1e hypnose sessie gehad en is de virtuele maagband geplaatst. Eerst dacht ik niks te voelen dat ik bij Victor Elzo Kraemer wegging, maar toen ik thuis aankwam kreeg ik enorm pijn in mijn maag. Ik dacht dat het erbij zou horen. Ik heb 2 paracetamol ingenomen in de hoop dat de pijn en druk minder zou worden, maar dat werd het niet. Ik kreeg overgeef drang maar er kwam niks. S' morgens was het nog steeds niet gezakt. Het zweet brak me uit en mijn maagpijn was niet over.
Ik heb Victor een sms gestuurd met de vraag of dit normaal was. Gelukkig belde hij mij op en gaf aan dat de maagband misschien te strak zat.

Dit kon Victor met een telefonische sessie verhelpen zei hij en heb je ook direct gedaan. De maagband was losser gemaakt met succes en de pijn en misselijkheid was volledig weg.
Ik ben je er nog steeds erg dankbaar voor.

Gr Ester Deppe

John Heisterkamp

08-09-2017 20:21
Hallo Victor,

hierbij stuur ik je een stukje als referentie inzake jouw begeleiding bij het afvallen.
mijn gewicht schommelt rond de 65-67 kg. Hier zeer tevreden mee.

'Eind 2016 heb ik Victor Kraemer benaderd voor hulp bij het afvallen. Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan om structureel gewicht te verliezen, echter zonder het gewenste effect. O.a. sonja bakker dieet, dr. Frank dieet en op wilskracht minder eten had ik geprobeerd.
Nou is mijn situatie zo dat ik niet veel overgewicht had (lengte 1,71 meter, gewicht was 74 kg), maar ik was hier zelf niet tevreden mee en merkte o.a. bij het voetballen dat ik hierbij trager was dan teamgenoten.

Ik heb in het verleden eens een sportmedisch onderzoek gehad, waarbij de sportarts aangaf dat een lichaamsgewicht van 65 kg passend zou zijn, ook na een conditioneel onderzoek van 2015 kreeg ik het advies dat er nog winst te behalen was door gewicht te verliezen.
Toen ik van Victor vernam dat hij bekwaam was in het plaatsen van een virtuele maagband en begeleiding gaf bij het afvallen i.c.m. hypnose, was mijn interesse gewekt.
Ik had wel een stille hoop dat het mij eindelijk het gewenste resultaat zou geven, echter ook scepsis, gezien mijn eigen pogingen uit het verleden.

Uiteindelijk heb ik in 4 sessies begeleiding gehad, waarbij ik mijzelf het doel gesteld had om een streefgewicht van 68 kg aan te houden (enigzins terughoudend, gezien eerder advies van 65 kg). Deze sessies vonden plaats in een periode van 2 maanden, wat ook samenhing met de afstand tussen Victor (den haag / amsterdam) en mij (wierden, overijssel). Echter na de 1e twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ik had eerder een verzadigd gevoel, kon gemakkelijk eten afslaan (terwijl ik alles lust en ook graag hiervan geniet...) en had hierbij geen honger gevoel. Ook mijn voormalige reacties om bij stress meer te gaan eten of snoepen, blijf als vanzelf achterwege. Ik ervoer hierbij meer een innerlijke rust en dat verbaasde mij wel. Dit gaf wel enige verbazing bij mijzelf.

Na deze verbazing begon ik ook te merken dat mijn gewicht begon af te nemen, zonder dat ik daar voor mijn gevoel moeite voor aan het doen was. In deze periode luisterde ik vrijwel dagelijks naar de audiobestanden die ik van Victor gekregen had, om mijn onbewuste te ondersteunen in het proces. Daarbij was ik altijd al, ook voordat ik de sessies bij Victor had, 2-3 keer per week aan het sporten, waarbij ik merkte dat ik ook makkelijker mijn trainingsintensiteit (zowel krachttraining als cardiotraining) kon verhogen.
Sinds mei 2017 zit ik al ruim 4 maanden op een lichaamsgewicht tussen de 65 en 67 kg, dus nog onder het ingestelde lichaamsgewicht. Blijkbaar vindt mijn onbewuste dit prettiger... Dit gaat mij af als vanzelf. Ik ben bezig om mijn kledingkast opnieuw te vullen, aangezien ik nu 1 a 2 kledingmaten kleiner nodig heb, dit ervaar ik als een mooie beloning...
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nieuwe gewicht kan aanhouden.

Victor, super bedankt voor je begeleiding hierbij en het overtreffen van mijn verwachtingen en doelstelling.'

Met vriendelijke groet,

John

Marsha

21-06-2017 22:02
Virtuele Maagband:

Voor de eerste sessie had ik zoiets van: ik zie wel, ik heb van alles gedaan, geloof niet in diëten en ik weet zelf heus wel wat goed voor me is maar het lukt me niet, de knop moet om en hopelijk is dit het. Mijn lijf zat me in de weg en ik was het zat.

Tijdens de eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch, jeetje zou dit nou echt helpen? Het was een beetje onwennig. Het voelde een beetje vreemd eigenlijk. Op weg naar huis liep ik zo de (vreet) winkels voorbij zonder er over na te denken terwijl het toch wel etenstijd was. Toen ik drie kwartier later thuis kwam, hoefde ik al minder te eten en ging ik gelijk na het eten sporten. Normaal gesproken zou ik dat nooit doen zo vlak na het eten maar nu deed ik gewoon! Dat waren al twee veranderingen.

De volgende dag was ik een beetje hongerig. Het moest nog even wennen, denk ik, en ik zou nog mp3-tjes ontvangen en hoopte dat die mij dat laatste zetje de goede richting in zouden geven en dat deden ze. Sindsdien gaat het eigenlijk heel goed. Ik ben nu 6 weken verder en ik ben 9 kg lichter. Nog een hoop kilo’s te gaan maar het begin is er.

Maar wat belangrijker is nog meer veranderingen: ik ga niet meer zo obsessief met eten/drinken om. Niet meer trillen als ik weinig heb gegeten. De knop is om! Iedere dag bewegen, 3 keer in de week intensief en vier keer in de week wat minder intensief. Veel minder eten en geen tussendoortjes meer. De zaken chips zijn bijna over datum! Hahaha. Ik ben super blij dat ik bij Victor geweest ben. Super bedankt Victor!

Groetjes,
Marsha

Sjerida Stouthamer

08-06-2017 03:11
Nagelbijten

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw
betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd
tegen nagelbijten. Sinds mijn 8 ste beet ik nagels en vanaf mijn 13 e heb ik geprobeerd er vanaf
te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt
door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet

om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks
herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis
doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meesten mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht.
Door direct hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!

Sjerida

Schrijf een review 

Website

https://hypnosezorg.nl/coach/victor-elzo-kraemer/