Burn-out en vitaliteitscoach - Alkmaar - Eline van der Wal
  • Eline van der Wal

  • (1)
  • Alkmaar
  • Burn-out en vitaliteitscoach
  • € 57,00 per 1,5 uur

Stuur Eline van der Wal een bericht

Boek een consult met Eline van der Wal

Delen:

Over / Bio

Ik help vrouwen om weer in balans te komen en meer energie te krijgen. Veel vrouwen die ik ontmoet lopen vast omdat ze zoveel moeten, veel stress ervaren en niet weten hoe ze het anders kunnen doen. Door middel van energetische behandelingen en coaching help ik om die balans weer terug te vinden. Daarbij help ik ze om minder stress te ervaren, minder te piekeren en weer te kunnen ontspannen en genieten!

Zelf was ik een paar jaar geleden ook continu gestrest. Ik werkte als financieel manager, was een perfectionist en kon mijn grenzen niet goed aangeven. Dat maakte dat ik uiteindelijk twee keer een burn out kreeg. Voor mij was dat een wake up call, ik besloot om het anders te doen! Ik ben een opleiding gaan volgen en gebruik mijn ervaring nu om andere mensen te helpen.

Therapieën

Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, EFT, Energetische therapie, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamswerk, Personal coaching.

Onderwerpen

Balans, Belemmerende overtuigingen, Blinde vlek, Burn out, Contact met lichaam, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, HSP - hooggevoeligheid, Overspannen, Perfectionisme, Piekeren, Stress, Teveel in hoofd, Veel denken, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Ik ben er voor jou, om naar je te luisteren en je verder te helpen. Ik help je om jouw blinde vlekken boven tafel te krijgen zodat je af kunt rekenen met oude patronen en overtuigingen. Mijn doel is te zorgen dat jij weer beter in je vel komt te zitten en mag genieten.

Opleiding/cursussen

Multi Energetische Essentie therapie (MEE-therapie), opleiding gevolgd bij Centrum Puur

Testimonials

Mirjam:
"Sinds jouw behandeling voel ik mij echt fijner in mijn vel. Meer ruimte en rust in mijn lijf en ik merk dat ik hierdoor meer energie heb, zooo fijn. Alleen maar win win win tot nu toe, dank je wel!"

Kaart

Reviews

Mirjam

13-05-2019 16:34
Sinds jouw behandeling voel ik mij echt fijner in mijn vel. Meer ruimte en rust in mijn lijf en ik merk dat ik hierdoor meer energie heb, zooo fijn. Alleen maar win win win tot nu toe, dank je wel!

Schrijf een review