Lifecoach - Amsterdam - Astrid van Spronsen
  • Astrid van Spronsen

  • (8)
  • Amsterdam
  • Lifecoach
  • € 97,00 per uur

Stuur Astrid van Spronsen een bericht

Boek een consult met Astrid van Spronsen

Delen:

Over / Bio

Na mijn opleiding aan de TU Delft, verschillende banen in het bedrijfsleven en het hebben van een eigen bedrijf, was ik toe aan een nieuwe stap. Iets waar ik zowel mijn sterke analytische kant als mijn gevoel en intuïtie in kwijt kon. Op de een of andere manier was ik altijd al wel op zoek naar mijn eigen authentieke zelf. Wat is mijn unieke manier van dingen doen? Wat past bij mij en wat juist niet? Hoe kan ik trouw zijn aan dat wat diep van binnen goed voelt en wat houdt me hierin tegen? Wat wil ik in dit leven bijdragen? En ik kan je vertellen, dat vond ik niet altijd makkelijk…

Opgegroeid in een heel rationeel gezin en opgeleid als ingenieur, had mijn rationele kant nogal eens de overhand. Deze innerlijke tweestrijd tussen ratio en gevoel is lang mijn worsteling geweest, maar inmiddels heb ik mijn balans hier veel beter in gevonden (ik leer gelukkig iedere dag ook nog bij ;-)) en ervaar ik het juist als mijn kracht! Zowel mijn gevoel en intuïtie op hun waarde schatten als mijn analytisch denkvermogen hierbij inzetten. Ik snap als geen ander hoe sterk ons eigen beschermingsmechanisme kan zijn om maar niet te hoeven voelen. Maar als je dan wel met dat gevoel in contact bent, hoe mooi en waardevol dat dan kan zijn. Hoe het dan je leven kan verrijken!

Met heel veel plezier help ik nu mensen om vanuit overlevingsmodus weer in groeistand te komen. Ik kan er oprecht van genieten als ik zie dat mensen echt geraakt worden, dat er dingen in beweging worden gezet en mensen zich hierdoor, zowel persoonlijk als professioneel, verder kunnen ontwikkelen. Samen op zoek gaan naar ieders innerlijke kracht en unieke talenten, dat is wat ik het liefste doe. Emotionele blokkades, belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties omzetten naar nieuwe mogelijkheden…

Ik woon met mijn man en dochters op een heerlijke woonboot in Amsterdam.

Therapieën

Lifecoaching, Ademtherapie, Body Mind therapie, Burn-out coaching, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Coaching via Skype/Zoom, Hartcoherentie training, Journeytherapie Brandon Bays, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamstherapie Amsterdam, Lichaamswerk, Lifecoaching, Personal coaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, PMI Progressive Mental Alignement, Stress, The Work (Byron Katie], Therapie online, Transformatieve coaching, Traumawerk, vind een therapeut.

Onderwerpen

Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Faalangst, Fobieen, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Mentale spanningen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overtuigingen, Persoonlijke ontwikkeling, Spanningen, Stress, Teveel in hoofd, Zelfacceptatie, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Wil jij oude patronen doorbreken, minder spanning en stressklachten, voor jezelf durven kiezen, relaties met mensen om je heen verbeteren, meer genieten van het leven, leven vanuit je hart of je vrijer en gelukkiger voelen? Voel je dat dit het moment is om die verandering in gang te zetten?

Ik help je daar graag bij! Diep in onszelf zit het antwoord op al deze vragen al en dragen we die wijsheid altijd al bij ons. Gaandeweg zijn we alleen vergeten daarnaar te luisteren en moet er soms eerst wat opgeruimd worden voordat we erbij kunnen. Met heel veel plezier help ik mensen om hun eigen kern weer te vinden en in hun unieke kracht te komen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Met simpele, maar effectieve technieken, help ik jou deze belemmeringen te ontrafelen, te verhelderen en definitief op te lossen. Jij hebt je eigen innerlijke krachten en wijsheid al in je. Ik begeleid je alleen om deze oplossingen en antwoorden in jezelf te vinden. Door samen onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen aan te gaan en te transformeren zal je weer vrij en vervuld in het leven kunnen staan.

Ik begeleid jou bij het zetten van de juiste stappen om die gewenste doelen en veranderingen die je al langere tijd in je leven wil te realiseren. Samen gaan we kijken naar jouw doelen en hulpvragen en onderzoeken we wat jou belemmert in de realisatie hiervan. Ik zorg ervoor dat je focus op jouw doelen houdt en onderweg houd ik je een spiegel voor, stel ik krachtige vragen en help jou om zelf de antwoorden te vinden. Onderweg zal je stuiten op oude, onderbewuste remmingen en overtuigingen. Met behulp van simpele, maar effectieve technieken gaan we aan de slag om die samen duurzaam op te lossen.

Wees welkom!

Beroepsverenigingen

Opleiding geaccrediteerd door NOBCO / EMCC

Opleiding/cursussen

- Effortless Coaching, Effortless Coaching Expertise Centrum
- PMA , Progressive Mental Alignment
- The Journey, Brandon Bays
- PSYCH-K facilitator
- Diverse Emotioneel Lichaamswerk trainingen

Kaart

Reviews

Fiona

18-06-2020 11:58
Vanaf de eerste seconde voelde ik mij veilig bij Astrid en durfde ik mijn hart bloot te geven. Ik ben al heel lang bezig met issues waar ik zowel zakelijk als privé tegen aanloop. Deze gespreken en oefeningen zijn voor mij een doorbraak geweest. Ik heb meer inzicht in mijn emoties en keuzes en leer steeds beter mijn emoties te kanaliseren.

Ilona

15-06-2020 14:37
Ik heb Astrid ervaren als een zeer kundige coach. Ze is professioneel en gedreven op haar vakgebied. Ze weet je eenvoudig te ondersteunen bij het doorgronden van je overtuigingen en belemmeringen. Ze laat daarbij voldoende ruimte, zodat je het zelf ook goed kan doorleven en voelen. Hierdoor heb ik een diepgewortelde overtuiging kunnen ombuigen. Heel blij mee!

Eefke

15-06-2020 10:00
Astrid is allereerst een goede luisteraar. Tijdens een coaching-sessie creëert ze een prettige en veilige omgeving. Ze neemt de tijd en vraagt door met oprechte interesse en betrokkenheid. Haar warme persoonlijkheid en frisse energie zijn zeer uitnodigend. Haar benadering is persoonlijk, maar met een prettige afstand zonder dat het formeel wordt. En ze is méér dan alleen een klankbord. In de loop van onze gesprekken heeft ze me zeker een spiegel voorgehouden. Ze is in staat om je door je eigen weerstand heen te helpen met zachte doch dwingende hand. Ze zal hierbij ongetwijfeld coaching-technieken hebben toegepast, toch waren deze niet voelbaar. De gesprekken verliepen zeer natuurlijk en gelukkig is er ook altijd ruimte voor humor. Dankzij haar coaching heb ik oude overtuigingen die mij niet langer dienden los kunnen laten en is er ruimte ontstaan voor nieuwe inzichten. Heel waardevol! Ik kan de coaching van Astrid iedereen van harte aanbevelen!

Dick

11-06-2020 11:51
Onlangs een PMA sessie bij Astrid gedaan. Het verrassende was niet alleen de positieve uitkomst van de sessie, maar vooral de manier waarop Astrid de vragen stelt, doorvraagt en tot de kern van de zaak weet te komen. Haar aanpak is niet alleen liefdevol en geduldig, maar ook nog eens bijzonder effectief. Ik kan haar als PMA coach zeker aanbevelen.

Marcel

11-06-2020 10:33
Wat Astrid doet met haar oefeningen is veel nuttiger dan wat een psycholoog kan en doet. Niet kletsen maar door oefening komen tot de kern. Astrid heeft het geduld om tijdens de oefeningen te komen tot verwerking om te komen tot een nieuwe start.

Marieke

10-06-2020 19:01
Astrid heb ik als een prettige & liefdevolle coach ervaren met een mooie stem. Ze is met mij bij een belangrijke kern gekomen, daar waarvan ik niet wist dat het mij parten speelde, waardoor ik mijzelf beter ben gaan begrijpen en een nieuwe ruimte ervaar die heel licht voelt. Heel bijzonder & waardevol!

Lika

09-06-2020 20:24
Fijn om even de tijd te nemen om stil te staan bij bepaalde dingen en zo samen helder te krijgen wat mij eigenlijk energie geeft en welke dingen meer energie kosten dan dat ze opleveren! En dan gelijk te kijken hoe je met kleine stappen dingen al kan veranderen. Astrid legt je niets op maar laat je eigenlijk zelf naar een oplossing zoeken die dan dus ook goed bij je past. Ze gaf me zo gelijk de motivatie om daarmee aan de slag te gaan. Dat voelde erg goed en gaf me veel energie! Dank!

Bas

09-06-2020 17:19
Astrid’s manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Met veel rust en kundigheid heeft ze me door een mooi proces begeleid. Ik weet nu makkelijker mijn negatieve emoties om te zetten in positieve emoties. Die negatieve emoties kosten mij veel energie en leveren mij niks op. Nu kan ik ze zo omzetten dat ik er een positief gevoel van kan krijgen. Deze sessie heeft mij veel positieve energie opgeleverd en daar ben ik Astrid erg dankbaar voor!

Schrijf een review