Aanbod 'complementaire therapeuten met vertrouwen in wetenschap'

  • Geschreven door Saskia Beugel
  • laatst bewerkt Feb 26, 2021
Deel dit artikel:

Aanbod  'complementaire therapeuten met vertrouwen in wetenschap'

Ben je lid van de Facebook groep 'complementaire therapeuten met vertrouwen in de wetenschap'?

Sluit je bij ons aan en ontvang meer dan 50% korting op je eerste jaar

It's Just Therapy is een modern, overzichtelijk platform voor (holistische) therapeuten, coaches en healers, de gids voor persoonlijke en groei en bewustwording. We nemen het giswerk weg en begeleiden mensen in het oerwoud van complementaire en holistische therapie naar de juiste professional. Mensen kunnen zélf online zoeken of wij begeleiden ze persoonlijk via een intakeconsult. 

Samen bewaken we de kwaliteit van de therapeuten; wij selecteren en checken zorgvuldig en de client spreekt zicht uit via ons reviewsysteem. Zo streven we ernaar om de drempel naar de juiste therapie en kwalitatieve therapeuten te verlagen én maken we persoonlijke groei & bewustwording prettig en inspirerend. 

Wij van It's Just Therapy onderschrijven de visie van de groep complementaire therapeuten op Facebook en willen de veiligheid van onze clienten waarborgen. We distantieren ons net als deze groep actief van complotdenken en het bagataliseren van COVID 19 en staan achter de maatregelen zoals 1,5 meter afstand, mondkapjes en vrijwillige vaccinatie.  

Wij zijn ons ervan bewust dat wij, als mensheid, zélf debet zijn aan een overbelaste aarde en dat dit één van de gevolgen daarvan is. Daar lossen we nu echter niet de nijpende maatschappelijke problemen mee op; als de zorg sector omvalt, vallen we immers als samenleving om: geen hulp, geen zorg, geen uitvaartdiensten, geen 112 kunnen bellen - de rest is aan ieders invulling over te laten - is scenario wat in onze ogen eenvoudigweg niet gevolgd had kunnen, en nog altijd niet gevolgd kan, worden. We willen echter in deze tijden benadrukken dat gezond verstand en spirituele wijsheid gecombineerd zouden moeten worden.

Ben je lid van deze groep en sta je achter bovenstaande dan verwelkomen we je graag op onze site!

Wil je je aansluiten hier is de deal

Mail je dan hier aan en laat ons weten wat je naam is, je email adres, je website en of je lid bent van een beroepsvereniging en zo ja, welke en of je een basic (100) of premium (150) wil. We maken dan een abonnement aan. Over een jaar ontvang je een mailtje of je je abonnement wilt verlengen of stoppen. 

Met een premium kan je ook bloggen, ontvang je een elearning om een goede blog te schrijven en word je website link geplaatst. Je ontvangt dan een bevestiging en een aanmeldingslink, vervolgens activeer je je abonnement en we sturen je een tikkie of betaallink. 

Stuur een mail naar info@itsjusttherapy.com met je tel nr dan nemen we contact met je op

* let op deze actie geldt alleen voor therapeuten die nog niet aangesloten zijn en die aangesloten zijn bij de bovengenoemde Facebook groep en zich daar hebben voorgesteld. 

 

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht