It’s Just Therapy

Hooggevoelig? Balans vinden in deze tijd? Stress? Depressief? PTSS

  • Geschreven door It's Just Therapy vind een therapeut
  • laatst bewerkt Feb 23, 2021
Deel dit artikel:

Hooggevoelig? Balans vinden in deze tijd? Stress? Depressief? PTSS

Vind een therapeut, healer of coach. Stress rondom corona, hooggevoelig, meer balans of persoonlijke ontwikkeling? Je kan ondersteuning hierbij gebruiken? Boek hier een goede therapeut

Juist nu is het van belang om vertrouwen te blijven houden en balans te vinden. Het is een bijzondere tijd waarbij veel zaken naar de oppervlakte kunnen komen. Een tijd waarin veel getriggerd wordt en waarin allerlei gevoelens geraakt worden. Gevoelens van woede, verdriet, hulpeloosheid, angst en ook vreugde. Een tijd waarin je opeens veel meer tijd hebt of juist minder. Voor de een is dat verlossing, voor de ander levert dat een hoop spanning op. En wat heeft datgene wat in je geraakt wordt, daadwerkelijk te maken met wat er om je heen gebeurd ? 

Dus wat er nu om ons heen gebeurd kan een uitnodiging zijn om dieper te kijken wat er nu echt in jezelf geraakt wordt. Wil je met jezelf het onderzoek, de exploratie aangaan?

Vind dan hier een betrouwbare psychotherapeut, lichaamsgerichte therapeut of healer die je hierbij kan ondersteunen. Neem contact op met de therapeut van jouw keuze of boek direct een consult. Onze therapeuten zijn aangesloten bij een beroepsvereniging, veelal aanvullend vergoed, professioneel en dragen zorg voor een veilige omgeving en volgen de maatregelen van het RIVM. 

Wil je een online intake boeken? Maak dan hier direct een afspraak 

therapie bij stress - burnout hooggevoeligheid - ptss en trauma kopp relatieproblemen depressie ptss echtscheiding 

Onze therapeuten vind je in heel Nederland!

Boek hier direct de beste therapeut in jouw regio  Amsterdam - Utrecht Soest Amersfoort - Zeist - Deventer -Arnhem - Zutphen - Maastricht Eindhoven Den Bosch Leeuwarden - Den Haag - Leiden - Rotterdam 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht