It’s Just Therapy
Intake consultant - Amsterdam - Saskia  
  • Saskia  

  • (3)
  • Amsterdam
  • Intake consultant

Stuur Saskia   een bericht

Boek een consult met Saskia  

Delen:

Over / Bio

Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat voor therapie je nodig hebt? Boek dan nu een (online) consult (kan ook via Skype, Facetime of whats app video) en we helpen je op weg naar de beste therapeut of coach.

Na een carriere bij VNU en Randstad als marketing manager Cosmopolitan, Marie Claire, Intermediair, Management Team en Sprout volgde ik diverse opleidingen tot lifecoach, gecertificeerd mindfulness-therapeut, yogadocent en lichaamsgerichte psychotherapeut.

Tijdens een verblijf in India voltooide ik de opleiding 'Science & Philosophy of Yoga & Meditation' over de kracht van meditatie, yoga en onze ademhaling. Daarna volgde ik de 3 - jarige HBO opleiding tot lifecoach (School of Life), cursussen in meditatie (Deepak Chopra, Vipassana) en ben ik opgeleid als lichaamsgerichte therapeut en mindfulnesstrainer en yogadocent en beoefen ik zelf Hatha Yoga, Kundalini Yoga. Steeds blijf ik up to date en me verder verdiepen in yoga - en mindfulness technieken, transformatieve coaching, consulting en bewustzijnswerk.

Ik ben een mensenmens empathisch, sensitief en ook wijs, krachtig, pragmatisch en vooral zonder oordeel. Ik ben scherp en zie. Als je bij mij een intake sessie boekt dan krijg je een veilige liefdevolle spiegel: helder, bekrachtigend, en inspirerend. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige sessie en/of een motiverend ontwikkelingsplan of een optimale match!

Therapieën

Intake (50 euro p/u), Healing, Lichaamsgerichte Therapie, Lifecoaching, Mindfulness therapie, Personal coaching, Reading, Yogatherapie.

Onderwerpen

Angsstoornissen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Chronische vermoeidheid, Depressie, Emotioneel, Familieopstellingen, Familieproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke strijd, Karakterstructuur, Keuzestress, Narcisme, Onzekerheid, Posttraumatische stress, Stress, Teveel in hoofd, Veel denken.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Reading.

Meer over werkwijze

Ik ben intuitief, analytisch, heldervoelend en eerlijk en zie snel wat er aan de hand is. Op basis van ons gesprek van een uur (50 euro) geef ik je praktische tools, inzichten die je direct kan toepassen en match ik je met de beste therapeut en/of maak ik samen met jou een ontwikkelingsplan (multi-aanpak).

Tarieven
€ 50 per uur
€ 75 per 1,5 uur

Beroepsverenigingen

 VMBN

Opleiding/cursussen

- Mindfulness MBSR/MBCT - See True, Den Bosch 2015
- Tranformatieve Yoga Teacher - Sai Mithra, Amsterdam 2013-2015
- Bars Acces Consciousness , Amsterdam 2015
- Body Psychotherapy i.o (European Association Body Psychotherapy) - Siegmar Gerken Frankrijk, Dld 2013 - 2015
- Reading & Healing - School of Life Opleidingsinstituut voor levenstherapie, Amsterdam 2007 - 2010
- Asthanga Vinyasa Yoga 200 hours - Yogatree Katiza Ivulic , Gokarna India 2008

Testimonials

 

Kaart

Reviews

Frans van L.

25-11-2015 10:26
Echt een goede plek om te starten als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, maar geen idee hebt waarmee je het beste geholpen bent. Intake gesprek alleen al was voor mij al een eye opener en gaat op een erg ontspannen manier. Saskia wist vervolgens goed wie en wat bij mij past. Kan het zeker aanraden.

Jorieke

22-10-2015 12:53
Enkele weken geleden heb ik heerlijk door het park met je gelopen en uitgelegd waarmee ik vastliep. Dat was nogal wat, ik schaamde me er bijna voor. Ik was mezelf even helemaal kwijt, gelukkig kon ik alles kwijt aan je. Je opmerkingen waren spot on en daar raakte me. Na het gesprek gaf je me al snel enkele adressen van therapeuten die me verder konden helpen. En daar ben ik nog steeds dankbaar voor!

Esther W.

19-10-2015 20:44
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een reading van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je reading is zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn

Schrijf een review 

Website

http://www.rishis.nl/nl/coaching-massages/consult/_page_1/_naam_online-consult-saskia/