Intake consultant - Amsterdam - Saskia  
  • Saskia  

  • (5)
  • Amsterdam
  • Intake consultant

Stuur Saskia   een bericht

Boek een consult met Saskia  

Delen:

Over / Bio

Als je bij mij een intake sessie boekt dan krijg je een veilige liefdevolle spiegel: helder, bekrachtigend, en inspirerend. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige sessie en een motiverend ontwikkelingsplan of een optimale match! Samen kijken we naar het vraagstuk wat je wilt inbrengen en wat het best bij jou past. Ik ben een mensenmens met reading skills, empathisch, sensitief en ook wijs, krachtig, pragmatisch en vooral zonder oordeel.

Wie ben ik? En wat is mijn achtergrond. Ik kom uit het business leven en heb daarna een behoorlijke omslag gemaakt. Na een carriere bij VNU, Sanoma en Randstad als leidinggevende en marketing manager Cosmopolitan, Marie Claire, newmonday.com, Intermediair, Management Team en Sprout volgde ik diverse opleidingen tot reader, gecertificeerd mindfulness trainer, yogadocent en lichaamsgerichte psychotherapeut (Core Evolution).
Na een verblijf in Rishikesh richtte ik Rishis op (spirituele club) waarmee ik diverse internationale evenementen en feesten op het vlak van bewustwording organiseerde en spiritualiteit in Amsterdam op de kaart zette. Zo ken het (internationale) veld van holistische en reguliere zeer goed (en kan het kaf van het koren scheiden)

Tijdens een verblijf in India voltooide ik de opleiding 'Science & Philosophy of Yoga & Meditation' over de kracht van meditatie, yoga en onze ademhaling. Daarna volgde ik de 3 - jarige HBO opleiding tot reader en healer (School of Life), cursussen in meditatie (Deepak Chopra, Vipassana) en ben ik opgeleid als lichaamsgerichte therapeut (Core Evolution) en mindfulnesstrainer (lid VMBN) en yogadocent en beoefen ik zelf Hatha Yoga, Kundalini Yoga. Steeds blijf ik up to date en me verder verdiepen in yoga - en mindfulness technieken, transformatieve coaching, consulting en bewustzijnswerk.

Therapieën

Intake consult, Angsttherapie, Chakra healing, Healer, Healing, Healing Amsterdam, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamsgerichte therapie, Lifecoaching, Mindfulness, Online therapie, Personal coaching, Reading, Reading via Skype of Zoom, Yogatherapie.

Onderwerpen

Angsstoornissen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Chronische vermoeidheid, Depressie, depressief, Emotioneel, Familieopstellingen, Familieproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke strijd, Karakterstructuur, Keuzestress, Lichamelijke stress, Narcisme, Onzekerheid, Posttraumatische stress, PTSS, Stress, Teveel in hoofd, Veel denken.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Ik ben intuitief, analytisch, heldervoelend en eerlijk en zie snel wat er aan de hand is. Op basis van een intakeconsult (nu tijdelijk gratis) bespreken we waar je aan wilt werken en match ik je met de beste therapeut en/of maak ik samen met jou een ontwikkelingsplan (multi-aanpak).

Tarieven
Intake consult (60 min) 50 euro
Sessie € 95 per 1,5 uur

Beroepsverenigingen

 VMBN

Opleiding/cursussen

- Mindfulness MBSR/MBCT - See True, Den Bosch 2015
- Tranformatieve Yoga Teacher - Sai Mithra, Amsterdam 2013-2015
- Bars Acces Consciousness , Amsterdam 2015
- Body Psychotherapy i.o (European Association Body Psychotherapy) - Siegmar Gerken Frankrijk, Dld 2013 - 2015
- Reading & Healing - School of Life Opleidingsinstituut voor levenstherapie, Amsterdam 2007 - 2010
- Asthanga Vinyasa Yoga 200 hours - Yogatree Katiza Ivulic , Gokarna India 2008

Testimonials

 

Kaart

Reviews

M

04-04-2023 22:30
Ik vond het traject enorm goed in elkaar vond zitten, de opbouw, de oefeningen, de sfeer ook vooral. En ik bewonder hoe goed Saskia actief kan luisteren - M

Marieke Assink

17-06-2020 16:22
Ik heb een paar coachingsafspraken met je gehad en je wist vrijwel meteen tot de kern te komen bij mij. Waar mijn blokkade zat en hoe ik dichter bij mijn gevoel kan komen. Je hebt me in hele korte tijd kunnen laten zien, of beter gezegd laten voelen, waar ik naartoe wilde. Heel waardevol en daar wil ik je ook echt voor bedanken! Ik zit middenin een proces van bewustwording en de handvaten en tips die je me gegeven hebt helpen me hierin enorm. Op een aantal punten ben ik ook nog zoekende dus op een bepaald moment klop ik graag weer bij je aan!

Marieke Assink, HR Adviseur

Frans van L.

25-11-2015 10:26
Echt een goede plek om te starten als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, maar geen idee hebt waarmee je het beste geholpen bent. Intake gesprek alleen al was voor mij al een eye opener en gaat op een erg ontspannen manier. Saskia wist vervolgens goed wie en wat bij mij past. Kan het zeker aanraden.

Jorieke

22-10-2015 12:53
Enkele weken geleden heb ik heerlijk door het park met je gelopen en uitgelegd waarmee ik vastliep. Dat was nogal wat, ik schaamde me er bijna voor. Ik was mezelf even helemaal kwijt, gelukkig kon ik alles kwijt aan je. Je opmerkingen waren spot on en daar raakte me. Na het gesprek gaf je me al snel enkele adressen van therapeuten die me verder konden helpen. En daar ben ik nog steeds dankbaar voor!

Esther W.

19-10-2015 20:44
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een reading van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je reading is zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn

Schrijf een review 

Website

http://www.rishis.nl/nl/coaching-massages/consult/_page_1/_naam_online-consult-saskia/