Mindfulness & regressietherapeut - Amsterdam - Saskia Beugel
  • Saskia Beugel
    Aanvullend vergoed

  • (31)
  • Amsterdam
  • Mindfulness & regressietherapeut
  • € 125,00 per 1,5 uur

Stuur Saskia Beugel een bericht

Boek een consult met Saskia Beugel

Delen:

Over / Bio

Mindfulness Trainer (categorie 1, VMBN - lichaamsgericht werk Amsterdam - regressie Amsterdam (geregistreerd Mindfulness Register, VMBN), mindfulness centered & body oriented therapy/core evolution - mindfulness coaching Amsterdam - innerlijk kind werk & rescripting - ademhalingswerk. Available in Dutch and English.

Een telefonische korte kennismaking van ca 5 min is gratis, een live intake in mijn praktijk is 50 euro. Mijn mindfulness programma is deels aanvullend vergoed als geregistreerd mindfulness trainer Mindfulness Register/VMBN (afhankelijk van je zorgverzekeraar)

Wil je meer kunnen voelen. Meer jezelf kunnen zijn. Meer richting aan je leven? Heb je moeite met grenzen stellen en je behoeftes te uiten? Mijn aanpak helpt bij oude trauma's, depressie, KOPP, stress, moeite hebben met grenzen, en ervaringen bij narcistisch misbruik. Ik werk volgens de core evolution methode (EABP, Siegmar Gerken) en compassionate enquiry (Gabor Mate)

Ervaar je zelfs wel eens dips of terugkerende patronen? Maar weet je dat je diep van binnen dat bruisende, levenslustige en zelfvertrouwen gewoon hébt? Als je bereid bent om echt naar jezelf te kijken en de weg van je hoofd én hart wil volgen dan zit je bij mij helemaal op je plek.

Ik kan je steunen en met je meelopen, we doen dat altijd op basis van een gelijkwaardig relatie. Ik werk op psychologisch, spiritueel, lichaamsgericht niveau en maak gebruik van methodes als mindfulness, mindfulness centered & lichaamsgerichte therapie en coaching en regressie/innerlijk kind werk.. Samen komen we tot de kern en je komt dichterbij je gevoel.

Meer over mij: ik ben zelf door zeer pijnlijke maar waardevolle, diepe processen gegaan die me veel inzicht en kracht hebben gegeven dus kan je niet alleen vanuit mijn opleidingen bijstaan maar ook vanuit mijn eigen levenservaring. Ik heb in het verleden te maken gehad met een scheiding, een prestatie gerichte opvoeding, emotionele verwaarlozing, burn out, narcistisch misbruik, financiële problemen en dakloosheid en ben hier uitgekomen (en ook sterker en krachtiger uitgekomen). Dit was hard werken maar door diverse opleidingen, coaching, innerlijk kind werk, lichaamsgericht werk (core evolution) yoga en meditatie (naast hulp van vrienden) ben ik er echt helemaal doorheen gegaan . Ik ken dus de klappen van de zweep, heb geen oordeel en kan hierdoor talentvolle mensen met angsten en (onverwerkte) tegenslagen en trauma's bijstaan als geen ander. De laatste jaren kan ik mijn ervaring dus succesvol en met hele goede resultaten goed in zetten in mijn praktijk. Na een traject van 6 - 10 sessies is vaak al enorme verbetering zichtbaar vooral als je traumas en blokkades te maken hebben met onverwerkte gebeurtenissen uit je jeugd, narcistisch misbruik en emotionele verwaarlozing.

Mijn achtergrond: tijdens een reis door India kwam ik in aanraking met yoga en mindfulness (meditatie). Ik verbleef enige tijd in een ashram aan de rivier de Ganges. Voor mij was yoga als sporten en daar was ik goed in dus ik besloot om de beste in yoga te worden. Maar yoga ging over heel wat anders. Het ging eens even niet om resultaat en prestatie en de beste en snelste te zijn (zoals ik was grootgebracht).

In Rishikesh ben ik opgeleid in de meditatie en yoga. De eeuwenoude wijsheid van India raakte me diep van binnen en zo besloot ik me verder te verdiepen in mijn persoonlijke groei en anderen hierbij te helpen en coachen.

Mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en een bewust leven lieten me niet los. Ik zette mijn onderneming Rishis op (evenementen in de kerken van Amsterdam). Om anderen ook bij te staan leerde ik Reichiaans lichaamswerk van dr. Els Kikke en volgde daarna zelf diverse internationale opleidingen en trainingen tot lichaamsgerichte therapeut (School of Life - Reading & Healing, International Institute of Core Evolution - Body oriented & mindfulness centered therapy EABP - Siegmar Gerken i.o), geregistreerd Mindfulness Trainer (See True - MBCT/MBSR) en de opleiding to yogadocent (Yogaschool Sai Mithra Amsterdam - Ganga Hoogendoorn, Yoga Tree - Asthanga Vinyasa Yoga Katiza Ivulic).

Ik volgde diverse trainingen en retraites in de Vipassana, Dhammadipa en Compassie en Mindfulness van Allan Wallace. Verdiepend en verrassend. Speels en realistisch. Het werd bovenal een reis naar binnen, naar mijn hart en ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou.
Ook ben ik co founder van dit platform It's Just Therapy op.

Bovenal pas mindfulness toe in mijn eigen leven. Ik ben een verbinder, omgevingsbewust, houd van een feestje, een 'mensenmens', heb een scherpe intuïtie' en werk resultaargericht. Ik bied met de nodige humor en heldere communicatie snel vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Soms confronterend en vlijmscherp maar altijd oprecht en in waarheid. Ik werk met aandacht en kan een groep in korte tijd ondersteunen bij veranderingsprocessen waarin openheid, balans en verbinding belangrijke pijlers zijn. Ik combineer kracht en sensitiviteit.

Naast geregistreerd mindfulness-trainer en therapeut (aanvullend vergoed), yogadocent & coach ben ik ondernemer (eigenaar van Rishis® en co-owner van de VOF It's Just Therapy®). Daarvoor werkte ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU, Sanoma, Randstad). Met mijn teams ontwikkelde ik de marketing- en sales strategie, positionering, in- en externe communicatie van grote merken als Intermediair, Cosmopolitan, Maire Claire, newmonday.com, Management Team. Ook ontwikkelde en lanceerde ik Sprout (voor ondernemers). Artikelen over mijn onderneming Rishis en It's Just Therapy verschenen regelmatig in de media (Financieel Dagblad, Dagblad de Pers, Volkskrant, Marie Claire, Living, KRO Radio, Amsterdam FM, Sante, Cosmopolitan. Ik heb dus ook de nodige zakelijke en professionele ervaring

Therapieën

Mindfulness, regressietherapie & rescripting, Aanvullend vergoed, Ademtherapie, Angsttherapie, Aura & Chakra healing, Burn out, Coaching, Core Energetica, Core Evolution, Depressie, Healer, Holistische EMDR, Hoogsensitiviteit coaching, Innerlijk kind therapie, KOPP coaching, KOPP, kind van ouders met psychische problemen, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamstherapie Amsterdam, Lichaamswerk, Meditatie , Mindfulness, Mindfulness bij depressie, Mindfulness therapie Amsterdam, Mindfulness therapie bij PTSS, , Narcisme, Online mindfulness & therapy, Pranic healing, Reading, Regressietherapie, Reichiaans lichaamswerk, Reiki, Schuld coaching, Sjamaan, Sjamanisme, Sjamanistische healing, Somatic Experiencing, Stress, Therapie, Therapie narcistisch misbruik, Therapy, Therapy Amsterdam - therapy English -expat coaching, Traumatherapie, Traumawerk, Yoga, Yogacoaching.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Bipolair, manisch depressief, Borderline, Burn out, Communicatieproblemen, Depressie, Grootheidswaanzin/narcisme, Hoofdpijn en migraine, Innerlijke kracht, Karakterstructuur, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Kundalini, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Nachtmerries, Narcisme, Neerslachtig, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Psychose, Schulden, Schuldgevoel, Slapeloosheid, Spirituele ontwikkeling, Stress, Toekomstvragen, Traumaverwerking, Veel denken, Winterdepressie, Woede.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Mindfulness is een aanpak die erop gericht is om aandacht te geven aan het huidige moment, met een niet-oordelende houding. De sessies bevatten meditatie, yoga oefeningen en therapeutische regressie sessies. Regressietherapie is een vorm van psychotherapie die erop gericht is om mensen te helpen herinneringen aan eerdere ervaringen te herkennen en te verwerken die van invloed kunnen zijn op hun huidige leven. Mindfulness kan worden gebruikt als onderdeel van regressietherapie om de cliënt te helpen zich te concentreren op het heden en om te gaan met emoties die naar boven komen tijdens de regressie. Samen kunnen deze methoden helpen bij het verkrijgen van inzicht in oude ervaringen en het verminderen van negatieve gedachten en emoties in het heden.

Ik 'volg' jou in jouw proces en we doen (afhankelijk van wat er speelt) mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen, lichaamsgericht werk, voice dialogue en vooral innerlijk kind werk om je eventuele blokkades op een veilige manier op te lossen. Ik bespiegel je waar nodig maar je doet het vooral zelf.

Bereidheid tot reflectie en willen voelen is key. Dit betekent soms ook dat er gevoelens (soms uit je verleden) opkomen of dat oude emoties op borrelen (boosheid, wanhoop, verdriet). Ik bied je daarvoor, zonder oordeel, alle ruimte. Vervolgens leer je deze om deze te integreren zodat je meer 'heel' bent en meer kracht voelt om je eigen ruimte in te nemen en een gelukkiger leven te leiden.

Mensen omschrijven mij als warm, iemand met een groot inlevingsvermogen, eerlijk, geestig, betrouwbaar en ook nuchter, liefdevol, professioneel en bovenal zonder oordeel.

Als je bij mij een mindfulness-sessie of een traject boekt dan krijg je een gedegen programma waarin je diverse mindfulness oefeningen krijgt. Je krijgt een veilige liefdevolle spiegel: helder, helend, bekrachtigend, en inspirerend en je bent verzekerd van groei, inzicht en resultaat!

Intake: 50 euro
Traject
Prive: 1,5 uur / €125,- incl. btw
Prive traject: 6 sessies a 1,5 uur / € 750,- incl btw (inclusief thuisoefeningen, tips), via It's Just Therapy betaal je 700,-
vergoeding is mogelijk via je verzekeraar (lid Mindfulness Register/VMBN)

Individueel Mindfulness Traject MBSR/MBCT is ook mogelijk (900,-) via It's Just Therapy 750,-

* eventueel factuur op je onderneming

zie voor meer informatie www.saskiabeugel.com

Beroepsverenigingen

Geregistreerd en categorie 1 Mindfulness Trainer MBSR/MBCT (See True, Mindfulness Academie)
VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen)
Mindfulness Register
Transformatieve Yoga Sai Mithra Ganga Hoogendoorn
Body Oriented & Mindfulness Centered Therapy EABP i.o

Opleiding/cursussen

Mindfulness Trainer - MBSR/MBCT (See True Opleiding Instituut), Mindfulness & Compassion Training Enrique Arrelano Farais (Alan Walace/Dalai Lama), Lichaamsgerichte Therapie (Body-Oriented Mindfulness Centered Therapy - Core Evolution EABP gercertificeerd), Lifecoaching, Reading & Healing (School of Life), Hatha Yoga & Meditatie (Sai Mithra - Ganga Hoogendoorn), Ashtanga Yoga (Katiza Ivulic), Pranic Healing Basic & Advanced (Alex te Paske),Science & Philosophy of Yoga & Meditation (Yogacharya Dharmananda), Vipassana (Goenka)

Testimonials

De reading bij Saskia was heel bijzonder. Wat ze me vertelde gaf me veel herkenning. Ik wist dat wat ze zei, waar was. Het gesprek heeft me dan ook gestimuleerd om door te gaan op de ingeslagen weg en om vertrouwen te hebben, of beter gezegd, zeker te weten, dat wat ik graag wil bereiken, er al is. Daarnaast heeft ze me ook een paar hints gegeven, over dingen die ik zou kunnen doen. Dus na deze reading ga ik enthousiast verder op mijn levenspad - Vic Lamboo Qualitymanager Tom Tom

Je hebt bij mij iets in werking gezet wat ik je nooit kan terugbetalen en dat is heling en vergeving en het afschudden van het ego en de verwelkoming van essentie en liefde. Wat jij voor mij hebt gedaan is ongelooflijk! Niemand geen therapie al die jaren kon kant noch wal raken en toen kwam jij. De wereld is echt anders voor mij nu. Iedereen ziet mijn enorme transformatie. Wat ben jij empathisch en present! Je hoeft er niet eens moeite voor te doen, je ziet en heelt alles - Norma Kempers, Projectmanager

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een reading van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je reading is zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Ik heb je dan ook al tig keer een mail geprobeerd te typen, maar elke keer lijk ik maar niet tot de kern te kunnen komen waarvoor ik je nou wil bedanken. En elke keer besef ik me dat ik nog eerlijker naar mezelf kan zijn, eerder lijkt de mail er niet uit te mogen naar jou. Het komt er op neer dat ik eindelijk in mezelf durf te geloven, verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven wil nemen, de zin voel, voor het eerst in mijn leven een vertrekpunt voel om vanuit te kunnen koersen en niet langer perse een levensdoel nodig heb als houvast, die ik voorheen nodig leek te hebben voor de angst mezelf anders in deze wereld te verliezen, maar welke tegelijk maar niet kon 'verzinnen', omdat ik er eerst natuurlijk meer 'moet' zijn...kortom, inmiddels een enorme stap in bewustwording gemaakt, en durf ik steeds meer te zijn in deze wereld. Je reading heeft me zo geïnspireerd en gemotiveerd. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn - Esther W, Marktplaats

'It was super! I am really happy and impressed that as a business we are going into this direction and trying to help our employees and ourselves to having a less stressful time at work.'
Carine Kunz- Lenting, HR Tom Tom International BV

'It was a very nice training! Saskia her soothing voice really helped to relax and and get emerged in the training'
Daan Smit, Talent Acquisition Consultant Tom Tom International BV

'Ik vond het een goeie training en zeker als aanvulling op de fysio en yoga die ik volg maakt mindfullness het helemaal af voor mij. De opzet vond ik prettig, 2 meditatie oefeningen en 1 met meer beweging. Saskia is echt een zeer geschikte mindfulness-trainer' - Jennifer Kartowikromo, Coaching Specialist Tom Tom International BV

Saskia heeft tot zeer grote tevredenheid een mindfulness-training gegeven voor medewerkers van SVB/FVP. Ze deed dit zeer professioneel, voelde bijzonder goed aan waar de groep behoefte aan had en kon hier snel op schakelen. Het leverde ook verrassende interactiemomenten op. Na een korte introductie ging de groep aan de slag met praktijkopdrachten waar alle deelnemers op hun eigen manier baat bij hebben gevoeld'
Mr. Frank Neyendorff, Jurist & Projectmanager FVP/SVB


Kaart

Reviews

Mickey Oudkerk Pool

03-03-2024 00:46
Onlangs heb ik de acht weekse training voor Mindfulness gevolgd bij Saskia Beugel waar ik via zomindfull terecht kwam op google. De training, die in Buitenveldert werd gegeven, heeft mij sowieso heel goed gedaan omdat ik er beter van voor mezelf ben gaan zorgen. De mindfulness bevalt mij dan ook uitstekend. Saskia heeft daar zeker aan bijgedragen. De sfeer die zij in haar bijeenkomsten neerzette was prettig en voelde veilig. Alle keren ben ik er met een goed gevoel naar toe gegaan en ook weer met een prettig gevoel vandaan gekomen. Ik ben heel blij dat ik deze training bij Saskia heb gevolgd omdat Saskia duidelijk met haar hart werkt. Ze draagt een warm gevoel uit en ze laat zien dat ze om mensen geeft. Het voelde daarom vertrouwd voor mij want daar gaat het voor mij om in het leven. De stilte dag vond ik ook zeer de moeite waard. Hier en daar zelfs verrassend, Zohair Elabd leidde deze sessie. Prima trainer! Dank jullie wel Saskia en Zohair. Namasté. Peace - Mickey Oudkerk Pool

Monique Koot

03-03-2024 00:45
De Mindfulness training in Amsterdam Zuid was in een kleine groep en dat maakte dat ik mij al heel snel op mijn gemak voelde. Dit kwam ook door de zeer prettige, respectvolle manier waarop de training werd geleid door Saskia Beugel. Zij luisterde goed en zorgde ervoor dat een ieder van ons voldoende aandacht kreeg. Er was daarnaast genoeg variatie in de meditaties en andere oefeningen. Ook de stilte middag die geleid werd door Zohair heb ik als mooi en waardevol ervaren. Ik zou de Mindfulness training bij ZoMindful zeker aanbevelen en Saskia met haar rustige, warme persoonlijkheid als trainster - Monique Koot

Sophie Haafkens

03-03-2024 00:44
Ik heb een hele fijne mindfulness training gehad van Saskia! Ze is erg geduldig en lief, stelt goede vragen en creeert een fijne omgeving om je veilig in te voelen. De 8 weken ging heel snel voorbij maar ook daarna heeft ze veel tips voor hoe je verder kan en aanbevelingen voor mooie boeken! Ik raad deze cursus iedereen aan en Saskia in het speciaal! - Sophie Haafkens

Frank Maas

03-03-2024 00:43
Mijn vriendin en ik hebben veel geleerd bij Saskia. De bijeenkomsten mindfulness waren steeds zeer aangenaam, goed voorbereid en afwisselend. De meditaties waren fijn, goed geleid ook. De gesprekken konden diepgaand zijn. Dank -

Frank Maas

Joke van der Heide

03-03-2024 00:42
De afgelopen weken heb ik, samen met mijn partner, deelgenomen aan de cursus mindfulness bij Saskia Beugel. Ik stapte er eigenlijk vrij blanco in. Het was een heel goede ervaring. Saskia begeleidt helder en vriendelijk door de verschillende facetten van wat mindfulness is. Het heeft me 'tools' gegeven om rust te vinden en te zijn met wat is. Ik heb post covid en daarbij zijn de oefeningen echt ondersteunend. Nogmaals dank aan Saskia.

Joke van der Heide

Femke Venema

14-01-2024 14:54
Femke Venema
 10 weken geleden
Heel fijn traject met Saskia ervaren. Ze luistert heel goed en laat je op je gemak voelen. Ze neemt onwijs de tijd voor je en prikt door de bovenste laag heen om bij de essentie te komen. Zou zeker een traject met haar aanraden!

Ilah

06-04-2023 00:13
Ik ben bewuster geworden van waar ik mee bezig ben en de stem van Saskia is perfect om te ontspannen en tot jezelf te komen, het heeft mij enorm geholpen. Echt een aanrader

Marielle

04-04-2023 22:29
Ik vond de mindfulness cursus enorm goed in elkaar vond zitten, de opbouw, de oefeningen, de sfeer ook vooral. En ik bewonder hoe goed Saskia actief kan luisteren - Marielle

Carel

04-04-2023 22:28
Zeer betrokken, erg goed, professioneel, veel kennis, grote inzet - Carel

T.

04-04-2023 22:27
Saskia is een hele prettige mindfulnesstrainer die een veilige omgeving en hele fijne sfeer creert waarin iedereen open en respectvol met elkaar omgaat - T

Jeroen (directeur Ventraco)

12-12-2022 15:45
Saskia luistert goed en weet de juiste sfeer te scheppen voor een openhartig gesprek. En met de juiste oefeningen een ontspannen omgeving te creëren. Ik heb er veel baat bij gehad en kan Saskia aanbevelen als je jezelf beter wil leren kennen. Jeroen

Iris van den O

04-02-2022 15:47
Ik heb een traject gevolgd bij Saskia tijdens een uitdagende periode dankzij de sessies voelde ik meer zelfvertrouwen, zelfrespect en kon ik helderdere keuzes maken en ook beter mijn grenzen aangeven zowel in werk als in prive situaties. Het hielp me enorm om te praten over het Polyvagal model om inzicht te krijgen in de stress en de manier waarop ik reageer naar mensen. Ben dus heel blij met de sessies en voelde me enorm gezien en gehoord.

Iris van den O, Den Bosch

Anita V

04-02-2022 15:46
Ik wilde even zeggen dat ik je echt een hele goede therapeut vind, ik heb er veel steun aan

Anita V, Amsterdam

Sierra H

04-02-2022 15:45
Saskia worked with me regularly durning for several months and I saw a dramatic difference between when I began and how I felt at the end. Her presence, mindfulness exercises and inner child work she led me in were really wonderful to experience and very helpful.

Sierra H. Booking.com

K. B.

23-11-2021 08:56
Bij Saskia heb ik een traject gevolgd waarin ik vooral innerlijk kind werk heb gedaan met focus op narcisme en cptss. Hier heb ik absoluut profijt van gehad. Ik heb Saskia ervaren als een betrokken en kundige therapeut. Wat ik erg prettig vond is de combinatie van spiritualiteit enerzijds en een down to earth benadering anderzijds. Zo sta ik zelf ook in het leven en dat sloot dus goed bij mij aan.

Gail Kersout

04-03-2021 23:07
Op een punt in mijn leven, waar ik overspoeld werd door emoties, heeft een consult met Saskia mij erg geholpen om weer te ´landen/aarden´. Haar praktische kijk op zaken en nuchterheid was net wat ik nodig had op dat moment!

Marieke Assink

11-06-2020 16:12
Ik heb een paar coachingsafspraken met je gehad en je wist vrijwel meteen tot de kern te komen bij mij. Waar mijn blokkade zat en hoe ik dichter bij mijn gevoel kan komen. Je hebt me in hele korte tijd kunnen laten zien, of beter gezegd laten voelen, waar ik naartoe wilde. Heel waardevol en daar wil ik je ook echt voor bedanken! Ik zit middenin een proces van bewustwording en de handvaten en tips die je me gegeven hebt helpen me hierin enorm. Op een aantal punten ben ik ook nog zoekende dus op een bepaald moment klop ik graag weer bij je aan!

Marieke Assink, HR Adviseur

D. Smit, Consultant TomTom

25-11-2018 20:39
It was a very nice training! Saskia her soothing voice really helped to relax and and get emerged in the training' D. Smit, Talent Acquisition Consultant TomTom International BV

Frank N

25-11-2018 20:36
Saskia is een zeer professionele mindfulness trainer, voelde bijzonder goed aan waar de groep behoefte aan had en kon hier snel op schakelen. Het leverde ook verrassende interactiemomenten op. Na een korte introductie ging de groep aan de slag met praktijkopdrachten waar alle deelnemers op hun eigen manier baat bij hebben gevoeld'

Mr. F. Neyendorff, Jurist & Projectmanager SVB

V. Lamboo, TomTom

25-11-2018 20:29
'De sessie bij Saskia was heel bijzonder. Wat ze zag gaf me veel herkenning. Ik wist dat wat ze zei, waar was. Het gesprek heeft me dan ook gestimuleerd om door te gaan op de ingeslagen weg en om vertrouwen te hebben, of beter gezegd, zeker te weten, dat wat ik graag wil bereiken, er al is. Daarnaast heeft ze me ook een paar hints gegeven, over dingen die ik zou kunnen doen. Dus na deze coaching-sessie ga ik enthousiast verder op mijn levenspad'

Vic Lamboo Qualitymanager TomTom

NK

25-11-2018 20:28
Je hebt bij mij iets in werking gezet wat ik je nooit kan terugbetalen en dat is heling en vergeving en het afschudden van het ego en de verwelkoming van essentie en liefde. Wat jij voor mij hebt gedaan is ongelooflijk! Niemand geen therapie al die jaren kon kant noch wal raken en toen kwam jij. De wereld is echt anders voor mij nu. Iedereen ziet mijn enorme transformatie. Wat ben jij empathisch en present! Je hoeft er niet eens moeite voor te doen, je ziet en heelt alles - Norma K, Projectmanager

Esther W

25-11-2018 20:27
et is alweer een tijdje geleden dat ik een aantal sessies van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je inzichten zijn zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Het komt er op neer dat ik eindelijk in mezelf durf te geloven, verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven wil nemen, de zin voel..kortom, inmiddels een enorme stap in bewustwording gemaakt, en durf steeds meer te zijn in deze wereld. Je hebt me zo geïnspireerd en gemotiveerd. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn'

Esther W, Marktplaats

Carine Kunz, TomTom

25-11-2018 20:26
'It was super! I am really happy and impressed that as a business we are going into this direction and trying to help our employees and ourselves to having a less stressful time at work.'

Carine Kunz- Lenting, HR TomTom International BV

Peter Koster

25-11-2018 20:25
Ik heb Saskia leren kennen als een ervaren, prettige en mindful coach, waarbij zij middels onderbouwde theorie en uiteenlopende oefeningen een verschil voor mij heeft kunnen maken in de manier waarop ik naar bepaalde zaken (zakelijk en privé) kijk en hoe daar vanuit mindfulness op te reageren. Ik pas de aangereikte tips dagelijks in mijn praktijk toe.

Peter Koster, Commercieel Directeur Kreuze Telecom

Rik Lamme

25-11-2018 20:24
Ik vond de mindfulness training zeer goed met een hele mooie opbouw. Ik kon de gehele retreat vaak bij je terecht om voornamelijk mijn verhaal te doen. Voor mij was jij als persoon de ideale mix (deskundig, humor, vertrouwen, vriendelijk, veilig), waarbij niks echt uit balans was.

Rik Lamme, Developer AVRO/TROS

Liesbeth v B, HR adviseur

25-11-2018 20:23
Met Saskia een mooie groepssessie mee mogen maken. Geweldig hoe zij onze groep heeft geleid in alle openheid en respect voor elkaar. Een mooie energie en diepe onderlinge verbondenheid ontstond. Echt een bijzondere ervaring.

Liesbeth v B, HR adviseur

MvL, sales director mobile/ict

25-11-2018 20:22
Ik vond het een heerlijk retreat: deskundig, professioneel, helder, duidelijk, veilig, vertrouwd en dit gaat me ondersteunen in mijn leven, relaties en mijn werk.

MvL, director Mobile/ICT

Sierra H.

21-01-2018 20:16
Saskia worked with me regularly durning for several months and I saw a dramatic difference between when I began and how I felt at the end. Her presence, mindfulness exercises and inner child work she led me in were really wonderful to experience and very helpful.

Yvonne Wijnstekers

02-12-2017 23:15
Heerlijke groepsmeditatie gehad met Saskia. De oer-vrouwelijke energie (bij de man de oer-mannelijke energie) vanuit de buik in verbinding met het Al. Hele bijzondere, liefdevolle en krachtige ervaring. Saskia voelde ieders energie feilloos aan en kon daardoor zorgen dat we allemaal gegrond bleven.

Marieke A.

17-04-2016 16:38
Ik heb een paar coachingsafspraken met je gehad en je wist vrijwel meteen tot de kern te komen bij mij. Waar mijn blokkade zat en hoe ik dichter bij mijn gevoel kan komen. Je hebt me in hele korte tijd kunnen laten zien, of beter gezegd laten voelen, waar ik naartoe wilde. Heel waardevol en daar wil ik je ook echt voor bedanken! Ik zit middenin een proces van bewustwording en de handvaten en tips die je me gegeven hebt helpen me hierin enorm. Op een aantal punten ben ik ook nog zoekende dus op een bepaald moment klop ik graag weer bij je aan!

Elena Sanchez

01-02-2016 13:32
I found the mindfulness training truly amazing and very beneficial. Felt more relaxed, more motivated to work and creative since then, I practice it at home almost every morning (together with yoga). Saskia is a very clear, friendly, knowledgeable and experienced trainerElena Sanchez, Customer Care Trainer TomTom

Schrijf een review 

Website

www.saskiabeugel.com