Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness - Amsterdam - Saskia Beugel
  • Saskia Beugel

  • (17)
  • Amsterdam
  • Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness
  • € 95,00 per 1,5 uur

Stuur Saskia Beugel een bericht

Boek een consult met Saskia Beugel

Delen:

Over / Bio

Mindfulness (VMBN), lichaamsgerichte therapie - ademhalingswerk (live of Zoom.) Een intake is 50 euro via ZOOM. Mijn sessies zijn mogelijk aanvullend vergoed (afhankelijk van je zorgverzekeraar)

Wil je meer richting in je leven? Weer meer kunnen voelen. Meer jezelf kunnen zijn. Heb je moeite met grenzen stellen en je behoeftes te uiten? Mijn aanpak helpt bij oude trauma's, depressie, KOPP, stress, moeite hebben met grenzen, ervaringen met mensen met narcistische kenmerken.

Ervaar je zelfs wel eens depressieve gevoelens of terugkerende patronen? Maar weet je dat je diep van binnen dat bruisende, levenslustige en zelfvertrouwen gewoon hébt? Als je bereid bent om echt naar jezelf te kijken en de weg van je hoofd en hart te willen volgen dan zit je bij mij helemaal op je plek.

Ik kan je steunen en met je meelopen, gelijkwaardig. Ik werk op psychologisch, spiritueel, lichaamsgericht niveau en maak gebruik van methodes als mindfulness, lichaamsgerichte psychotherapie en regressie/innerlijk kind werk en reading en healing. Samen komen we tot de kern en je komt dichterbij je gevoel. Ik ben zelf door waardevolle verdiepende (spirituele) processen gegaan die me veel inzicht en kracht hebben gegeven dus kan je niet alleen vanuit mijn opleidingen bijstaan maar ook vanuit mijn eigen levenservaring.

Mijn achtergrond en bio: tijdens een reis door India kwam ik in aanraking met yoga en mindfulness (meditatie). Ik verbleef enige tijd in een ashram aan de rivier de Ganges. Voor mij was yoga als sporten en daar was ik goed in dus ik besloot om de beste in yoga te worden. Maar yoga ging over heel wat anders. Het ging eens even niet om resultaat en prestatie en de beste en snelste te zijn.

Ik werd gegrepen door India en leerde mediteren. In Rishikesh ben ik persoonlijk ingewijd en begeleid en bestudeerde de filosofie van Yoga en Meditatie, Advaita Vedanta en de Bhagavad Gita en hij ondersteunde mij in mijn proces. Inmiddels woont hij in Boulder Colarado waar hij zijn eigen 'sangha' heeft. Rishikesh aan de Ganges voelde voor mij als 'thuiskomen'. De eeuwenoude wijsheid van India raakte me diep van binnen en zo besloot ik me verder te verdiepen in mijn persoonlijke en spirituele groei en die van de mens in het algemeen.

Mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en een bewust leven lieten me niet meer los. Ik zette mijn onderneming Rishis op en pionierde in het spiritueel duurzame event circuit. Ik liet Amsterdam kennismaken met bewustwording en persoonlijke groei in combinatie met dansfeesten en ging zelf in therapie omdat ik de nodige zaken voor mijn kiezen kreeg (van dakloosheid tot financiele uitdagingen en diverse verlichtingservaringen).

Ik leerde Reichiaans lichaamswerk van dr. Els Kikke en volgde daarna zelf diverse internationale gecertificeerde opleidingen en trainingen tot lichaamsgerichte psychotherapeut (School of Life - Reading & Healing, International Institute of Core Evolution - Body oriented & mindfulness centered therapy EABP - Siegmar Gerken i.o), Mindfulness Trainer (See True - MBCT/MBSR) en de opleiding to yogadocent (Yogaschool Sai Mithra Amsterdam - Ganga Hoogendoorn, Yoga Tree - Asthanga Vinyasa Yoga Katiza Ivulic).

Ik volgde diverse trainingen en courses in de Vipassana, de Course in Miracles en Pranic Healing. De reis door India hield dus niet op. Mijn leven bleek een reis, een inwijdingsproces. Inspirerend en soms verdrietig. Verdiepend en verrassend. Speels en confronterend. Magisch en rauw. Het werd bovenal een reis naar binnen, naar mijn hart. Een reis naar liefde, naar zelfliefde en naar vrijheid wat ik wilde delen en leren aan anderen.

Ik blijf steeds up to date en verdiep me dagelijks in yoga - en meditatie technieken, healing, transformatieve coaching en bewustzijnswerk. Bovenal pas ik bewustzijn en mindfulness toe in mijn eigen leven. Ik ben een warm persoon, sportief ook, houd van een feestje, een 'mensenmens', heb een scherpe intuïtie'. Ik bied met de nodige humor en heldere communicatie snel vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Soms confronterend en vlijmscherp maar altijd oprecht en in waarheid. Ik werk met aandacht en kan een groep in korte tijd ondersteunen bij transformatieprocessen waarin openheid, balans en verbinding belangrijke pijlers zijn. Ik combineer kracht en sensitiviteit (yin en yang).

Naast geregistreerd mindfulness-trainer en therapeut (aanvullend vergoed), yogadocent & coach ben ik ondernemer (eigenaar van Rishis® en co-owner van de VOF It's Just Therapy®). Daarvoor werkte ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU, Sanoma, Randstad). Met mijn teams ontwikkelde ik de marketing- en sales strategie, positionering, in- en externe communicatie van grote merken als Intermediair, Cosmopolitan, Maire Claire, newmonday.com, Management Team. Ook ontwikkelde en lanceerde ik Sprout (voor ondernemers). Artikelen over mijn onderneming Rishis en It's Just Therapy verschenen regelmatig in de media (Financieel Dagblad, Dagblad de Pers, Volkskrant, Marie Claire, Living, KRO Radio, Amsterdam FM, Sante, Cosmopolitan

Therapieën

Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Barbara Brennan Healing, Burn out, Burn-out preventie, Coaching, Core Energetica, Core Evolution, Depressie, Energietherapie, Hoogsensitiviteit coaching, Innerlijk kind therapie, KOPP coaching, KOPP, kind van ouders met psychische problemen, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamstherapie Amsterdam, Lichaamswerk, Meditatie , Mindfulness, Mindfulness therapie Amsterdam, Mindfulness therapie bij PTSS, Narcisme, Pranic healing, Reading, Regressietherapie, Reichiaans lichaamswerk, Reiki, Schuld coaching, Somatic Experiencing, Stress, Therapie, Therapie bij PTSS, narcistisch misbruik, Trauma en PTSS, Traumatherapie, Traumawerk, Yoga, Yogacoaching.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Bipolair, manisch depressief, Borderline, Burn out, Communicatieproblemen, Depressie, Grootheidswaanzin/narcisme, Hoofdpijn en migraine, Innerlijke kracht, Karakterstructuur, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Kundalini, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Nachtmerries, Narcisme, Neerslachtig, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Psychose, Schulden, Schuldgevoel, Slapeloosheid, Spirituele ontwikkeling, Stress, Toekomstvragen, Traumaverwerking, Veel denken, Winterdepressie, Woede.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Ik 'volg' jou in jouw proces en we doen (afhankelijk van wat er speelt) mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen, lichaamsgericht werk, voice dialogue en vooral innerlijk kind werk om je eventuele blokkades op een veilige manier op te lossen. Ik bespiegel je waar nodig maar je doet het vooral zelf.

Bereidheid tot reflectie en willen voelen is key. Dit betekent soms ook dat er gevoelens (soms uit je verleden) opkomen of dat oude emoties op borrelen (boosheid, wanhoop, verdriet). Ik bied je daarvoor, zonder oordeel, alle ruimte. Vervolgens leer je deze om deze te integreren zodat je meer 'heel' bent en meer kracht voelt om je eigen ruimte in te nemen en een gelukkiger leven te leiden.

Mensen omschrijven mij als warm, iemand met een groot inlevingsvermogen, eerlijk, geestig, betrouwbaar en ook nuchter, liefdevol, professioneel en bovenal zonder oordeel.

Als je bij mij een mindfulness-sessie of een traject boekt dan krijg je een gedegen programma waarin je diverse mindfulness oefeningen krijgt. Je krijgt een veilige liefdevolle spiegel: helder, helend, bekrachtigend, en inspirerend en je bent verzekerd van groei, inzicht en resultaat!

Intake: 50 euro
Traject
Prive: 1,5 uur / €125,- incl. btw
Prive traject: 6 sessies a 1,5 uur / € 650,- incl btw (inclusief thuisoefeningen, tips)
vergoeding is mogelijk via je verzekeraar (lid VMBN)

Individueel Mindfulness Traject MBSR/MBCT is ook mogelijk (795,-)

* eventueel factuur op je onderneming

zie voor meer informatie www.saskiabeugel.com

Beroepsverenigingen

Geregistreerd Mindfulness Trainer MBSR/MBCT (See True)
VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen)
Transformatieve Yoga Sai Mithra Ganga Hoogendoorn
EABP i.o

Opleiding/cursussen

Mindfulness Trainer - MBSR/MBCT (See True Opleiding Instituut), Mindfulness & Compassion Training Enrique Arrelano Farais (Alan Walace/Dalai Lama), Lichaamsgerichte Therapie (Body-Oriented Mindfulness Centered Therapy - Core Evolution EABP gercertificeerd), Lifecoaching, Reading & Healing (gecertificeerde opleiding School of Life), Transformatieve Hatha Yoga & Meditatie (Sai Mithra - Ganga Hoogendoorn), Ashtanga Yoga (Katiza Ivulic), Pranic Healing Basic & Advanced (Alex te Paske), Acces Consciousness/Acces The Barrs (Willem van Eekelen), Science & Philosophy of Yoga & Meditation (Yogacharya Dharmananda), Vipassana (Goenka)

Testimonials

De reading bij Saskia was heel bijzonder. Wat ze me vertelde gaf me veel herkenning. Ik wist dat wat ze zei, waar was. Het gesprek heeft me dan ook gestimuleerd om door te gaan op de ingeslagen weg en om vertrouwen te hebben, of beter gezegd, zeker te weten, dat wat ik graag wil bereiken, er al is. Daarnaast heeft ze me ook een paar hints gegeven, over dingen die ik zou kunnen doen. Dus na deze reading ga ik enthousiast verder op mijn levenspad - Vic Lamboo Qualitymanager Tom Tom

Je hebt bij mij iets in werking gezet wat ik je nooit kan terugbetalen en dat is heling en vergeving en het afschudden van het ego en de verwelkoming van essentie en liefde. Wat jij voor mij hebt gedaan is ongelooflijk! Niemand geen therapie al die jaren kon kant noch wal raken en toen kwam jij. De wereld is echt anders voor mij nu. Iedereen ziet mijn enorme transformatie. Wat ben jij empathisch en present! Je hoeft er niet eens moeite voor te doen, je ziet en heelt alles - Norma Kempers, Projectmanager

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een reading van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je reading is zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Ik heb je dan ook al tig keer een mail geprobeerd te typen, maar elke keer lijk ik maar niet tot de kern te kunnen komen waarvoor ik je nou wil bedanken. En elke keer besef ik me dat ik nog eerlijker naar mezelf kan zijn, eerder lijkt de mail er niet uit te mogen naar jou. Het komt er op neer dat ik eindelijk in mezelf durf te geloven, verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven wil nemen, de zin voel, voor het eerst in mijn leven een vertrekpunt voel om vanuit te kunnen koersen en niet langer perse een levensdoel nodig heb als houvast, die ik voorheen nodig leek te hebben voor de angst mezelf anders in deze wereld te verliezen, maar welke tegelijk maar niet kon 'verzinnen', omdat ik er eerst natuurlijk meer 'moet' zijn...kortom, inmiddels een enorme stap in bewustwording gemaakt, en durf ik steeds meer te zijn in deze wereld. Je reading heeft me zo geïnspireerd en gemotiveerd. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn - Esther W, Marktplaats

'It was super! I am really happy and impressed that as a business we are going into this direction and trying to help our employees and ourselves to having a less stressful time at work.'
Carine Kunz- Lenting, HR Tom Tom International BV

'It was a very nice training! Saskia her soothing voice really helped to relax and and get emerged in the training'
Daan Smit, Talent Acquisition Consultant Tom Tom International BV

'Ik vond het een goeie training en zeker als aanvulling op de fysio en yoga die ik volg maakt mindfullness het helemaal af voor mij. De opzet vond ik prettig, 2 meditatie oefeningen en 1 met meer beweging. Saskia is echt een zeer geschikte mindfulness-trainer' - Jennifer Kartowikromo, Coaching Specialist Tom Tom International BV

Saskia heeft tot zeer grote tevredenheid een mindfulness-training gegeven voor medewerkers van SVB/FVP. Ze deed dit zeer professioneel, voelde bijzonder goed aan waar de groep behoefte aan had en kon hier snel op schakelen. Het leverde ook verrassende interactiemomenten op. Na een korte introductie ging de groep aan de slag met praktijkopdrachten waar alle deelnemers op hun eigen manier baat bij hebben gevoeld'
Mr. Frank Neyendorff, Jurist & Projectmanager FVP/SVB


Kaart

Reviews

K. B.

23-11-2021 08:56
Bij Saskia heb ik een traject gevolgd waarin ik vooral innerlijk kind werk heb gedaan met focus op narcisme en cptss. Hier heb ik absoluut profijt van gehad. Ik heb Saskia ervaren als een betrokken en kundige therapeut. Wat ik erg prettig vond is de combinatie van spiritualiteit enerzijds en een down to earth benadering anderzijds. Zo sta ik zelf ook in het leven en dat sloot dus goed bij mij aan.

Gail Kersout

04-03-2021 23:07
Op een punt in mijn leven, waar ik overspoeld werd door emoties, heeft een consult met Saskia mij erg geholpen om weer te ´landen/aarden´. Haar praktische kijk op zaken en nuchterheid was net wat ik nodig had op dat moment!

Marieke Assink

11-06-2020 16:12
Ik heb een paar coachingsafspraken met je gehad en je wist vrijwel meteen tot de kern te komen bij mij. Waar mijn blokkade zat en hoe ik dichter bij mijn gevoel kan komen. Je hebt me in hele korte tijd kunnen laten zien, of beter gezegd laten voelen, waar ik naartoe wilde. Heel waardevol en daar wil ik je ook echt voor bedanken! Ik zit middenin een proces van bewustwording en de handvaten en tips die je me gegeven hebt helpen me hierin enorm. Op een aantal punten ben ik ook nog zoekende dus op een bepaald moment klop ik graag weer bij je aan!

Marieke Assink, HR Adviseur

D. Smit, Consultant TomTom

25-11-2018 20:39
It was a very nice training! Saskia her soothing voice really helped to relax and and get emerged in the training' D. Smit, Talent Acquisition Consultant TomTom International BV

Frank N

25-11-2018 20:36
Saskia is een zeer professionele mindfulness trainer, voelde bijzonder goed aan waar de groep behoefte aan had en kon hier snel op schakelen. Het leverde ook verrassende interactiemomenten op. Na een korte introductie ging de groep aan de slag met praktijkopdrachten waar alle deelnemers op hun eigen manier baat bij hebben gevoeld'

Mr. F. Neyendorff, Jurist & Projectmanager SVB

V. Lamboo, TomTom

25-11-2018 20:29
'De sessie bij Saskia was heel bijzonder. Wat ze zag gaf me veel herkenning. Ik wist dat wat ze zei, waar was. Het gesprek heeft me dan ook gestimuleerd om door te gaan op de ingeslagen weg en om vertrouwen te hebben, of beter gezegd, zeker te weten, dat wat ik graag wil bereiken, er al is. Daarnaast heeft ze me ook een paar hints gegeven, over dingen die ik zou kunnen doen. Dus na deze coaching-sessie ga ik enthousiast verder op mijn levenspad'

Vic Lamboo Qualitymanager TomTom

NK

25-11-2018 20:28
Je hebt bij mij iets in werking gezet wat ik je nooit kan terugbetalen en dat is heling en vergeving en het afschudden van het ego en de verwelkoming van essentie en liefde. Wat jij voor mij hebt gedaan is ongelooflijk! Niemand geen therapie al die jaren kon kant noch wal raken en toen kwam jij. De wereld is echt anders voor mij nu. Iedereen ziet mijn enorme transformatie. Wat ben jij empathisch en present! Je hoeft er niet eens moeite voor te doen, je ziet en heelt alles - Norma K, Projectmanager

Esther W

25-11-2018 20:27
et is alweer een tijdje geleden dat ik een aantal sessies van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je inzichten zijn zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Het komt er op neer dat ik eindelijk in mezelf durf te geloven, verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven wil nemen, de zin voel..kortom, inmiddels een enorme stap in bewustwording gemaakt, en durf steeds meer te zijn in deze wereld. Je hebt me zo geïnspireerd en gemotiveerd. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn'

Esther W, Marktplaats

Carine Kunz, TomTom

25-11-2018 20:26
'It was super! I am really happy and impressed that as a business we are going into this direction and trying to help our employees and ourselves to having a less stressful time at work.'

Carine Kunz- Lenting, HR TomTom International BV

Peter Koster

25-11-2018 20:25
Ik heb Saskia leren kennen als een ervaren, prettige en mindful coach, waarbij zij middels onderbouwde theorie en uiteenlopende oefeningen een verschil voor mij heeft kunnen maken in de manier waarop ik naar bepaalde zaken (zakelijk en privé) kijk en hoe daar vanuit mindfulness op te reageren. Ik pas de aangereikte tips dagelijks in mijn praktijk toe.

Peter Koster, Commercieel Directeur Kreuze Telecom

Rik Lamme

25-11-2018 20:24
Ik vond de mindfulness training zeer goed met een hele mooie opbouw. Ik kon de gehele retreat vaak bij je terecht om voornamelijk mijn verhaal te doen. Voor mij was jij als persoon de ideale mix (deskundig, humor, vertrouwen, vriendelijk, veilig), waarbij niks echt uit balans was.

Rik Lamme, Developer AVRO/TROS

Liesbeth v B, HR adviseur

25-11-2018 20:23
Met Saskia een mooie groepssessie mee mogen maken. Geweldig hoe zij onze groep heeft geleid in alle openheid en respect voor elkaar. Een mooie energie en diepe onderlinge verbondenheid ontstond. Echt een bijzondere ervaring.

Liesbeth v B, HR adviseur

MvL, sales director mobile/ict

25-11-2018 20:22
Ik vond het een heerlijk retreat: deskundig, professioneel, helder, duidelijk, veilig, vertrouwd en dit gaat me ondersteunen in mijn leven, relaties en mijn werk.

MvL, director Mobile/ICT

Sierra H.

21-01-2018 20:16
Saskia worked with me regularly durning for several months and I saw a dramatic difference between when I began and how I felt at the end. Her presence, mindfulness exercises and inner child work she led me in were really wonderful to experience and very helpful.

Yvonne Wijnstekers

02-12-2017 23:15
Heerlijke groepsmeditatie gehad met Saskia. De oer-vrouwelijke energie (bij de man de oer-mannelijke energie) vanuit de buik in verbinding met het Al. Hele bijzondere, liefdevolle en krachtige ervaring. Saskia voelde ieders energie feilloos aan en kon daardoor zorgen dat we allemaal gegrond bleven.

Marieke A.

17-04-2016 16:38
Ik heb een paar coachingsafspraken met je gehad en je wist vrijwel meteen tot de kern te komen bij mij. Waar mijn blokkade zat en hoe ik dichter bij mijn gevoel kan komen. Je hebt me in hele korte tijd kunnen laten zien, of beter gezegd laten voelen, waar ik naartoe wilde. Heel waardevol en daar wil ik je ook echt voor bedanken! Ik zit middenin een proces van bewustwording en de handvaten en tips die je me gegeven hebt helpen me hierin enorm. Op een aantal punten ben ik ook nog zoekende dus op een bepaald moment klop ik graag weer bij je aan!

Elena Sanchez

01-02-2016 13:32
I found the mindfulness training truly amazing and very beneficial. Felt more relaxed, more motivated to work and creative since then, I practice it at home almost every morning (together with yoga). Saskia is a very clear, friendly, knowledgeable and experienced trainerElena Sanchez, Customer Care Trainer TomTom

Schrijf een review 

Website

www.saskiabeugel.com