It’s Just Therapy
Mindfulness Therapeut - Amsterdam - Saskia Beugel
  • Saskia Beugel

  • (4)
  • Amsterdam
  • Mindfulness Therapeut
  • € 95,00 per 1,5 uur

Stuur Saskia Beugel een bericht

Delen:

Over / Bio

Burn out coaching, mindfulness-based therapie, lichaamsgerichte psychotherapie en 'inner child' work.

Stress, overspannen? Burn out? Stress preventie? Depressie? Zit je vast of niet lekker in je vel? Ga aan de slag met je thema's. Ik kom snel tot de kern en breng je dichtbij je gevoel. Mijn mindfulness en coaching-trajecten zijn aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van mensen in bedrijven en organisaties (o.a SVB, TomTom, Booking.com).

Mijn achtergrond en bio: tijdens een reis door India kwam ik in aanraking met yoga en meditatie. Ik verbleef enige tijd in een ashram aan de rivier de Ganges. Voor mij was yoga als sporten en daar was ik goed in dus ik besloot om de beste in yoga te worden. Maar yoga ging over heel wat anders. Het ging eens even niet om resultaat en prestatie en de beste en snelste te zijn.

Ik werd gegrepen door India en leerde mediteren. Een bijzondere leraar uit Rishikesh heeft mij persoonlijk ingewijd en begeleid. Hij leerde me over de filosofie van Yoga en Meditatie, Advaita Vedanta en de Bhagavad Gita en hij ondersteunde mij in mijn proces. Inmiddels woont hij in Boulder Colarado waar hij zijn eigen 'sangha' heeft. Rishikesh aan de Ganges voelde voor mij als 'thuiskomen'. De eeuwenoude wijsheid van India raakte me diep van binnen en zo besloot ik me verder te verdiepen in mijn persoonlijke en spirituele groei en die van de mens in het algemeen.

Persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en een bewust leven lieten me niet meer los. Ik ging in therapie en leerde over transpersoonlijke psychologie en Reichiaans lichaamswerk van dr. Els Kikke en volgde daarna zelf diverse internationale gecertificeerde opleidingen en trainingen tot psychotherapeut (School of Life - Energetische psychotherapie, International Institute of Core Evolution - Body oriented & mindfulness centered therapy en inner child work EABP - Siegmar Gerken i.o), mindfulness trainer (See True - MBCT/MBSR) en yogadocent (Yogaschool Sai Mithra Amsterdam - Ganga Hoogendoorn, Yoga Tree - Asthanga Vinyasa Yoga Katiza Ivulic). Ik volgde diverse trainingen en courses in de Vipassana, de Course in Miracles en Pranic Healing. De reis door India hield dus niet op. Mijn leven bleek een reis, een inwijdingsproces. Inspirerend en soms verdrietig. Verdiepend en verrassend. Speels en confronterend. Magisch en rauw. Het werd bovenal een reis naar binnen, naar mijn hart. Een reis naar liefde, naar zelfliefde en naar vrijheid.

Ik blijf steeds up to date en verdiep me dagelijks in yoga - en meditatie technieken, healing, transformatieve coaching en bewustzijnswerk. Bovenal pas ik bewustzijn en mindfulness toe in mijn eigen leven. Ik ben een warm persoon, sportief ook, houd van een feestje, een 'mensenmens', heb een scherpe intuïtie, een visionair en 'zie'. Ik bied met de nodige humor snel vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Soms confronterend en vlijmscherp maar altijd oprecht en in waarheid. Ik werk met aandacht en kan een groep in korte tijd transformeren tot een hecht team waarin openheid, balans en verbinding belangrijke pijlers zijn. Ik combineer kracht en sensitiviteit (yin en yang).

Naast mindfulness-trainer, yogadocent & coach ben ik marketeer en ondernemer en oprichter & eigenaar van Rishis®, Isis Brand Consultancy® en co-owner van de VOF It's Just Therapy®. Daarvoor werkte ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU, Sanoma). Met mijn teams ontwikkelde ik de marketing- en sales strategie, positionering, in- en externe communicatie van grote merken als Intermediair, Cosmopolitan, Maire Claire, newmonday.com, Management Team. Ook ontwikkelde en lanceerde ik Sprout (voor ondernemers). Artikelen over mijn onderneming Rishis verschenen regelmatig in de media (Financieel Dagblad, Dagblad de Pers, Volkskrant, Marie Claire, Inspirerend Leven, Living, KRO Radio, Amsterdam FM, Sante, Cosmopolitan, Ohm omroep).

Website

www.saskiabeugel.com

Therapieën

Mindfulness therapie, Barbara Brennan Healing, Body Mind therapie, Burn-out coaching, Chakra healing, Coaching, Communicatiecoaching, Core Energetica, Geweldloze communicatie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Life coaching, Mindfulness, Mindfulness therapie, Pranic healing, Reading, Yoga, Yogacoaching.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Bipolair, manisch depressief, Borderline, Burn out, Communicatieproblemen, Depressie, Hoofdpijn en migraine, Innerlijke kracht, Karakterstructuur, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Kundalini, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Narcisme, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Psychose, Spirituele ontwikkeling, Stress, Toekomstvragen, Veel denken, Winterdepressie.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Jij brengt in wat er speelt en daar kijken we naar. Ik 'volg' jou in jouw proces en we doen (afhankelijk van wat er speelt) mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen, healings, lichaamsgericht werk, voice dialogue en/of innerlijk kind werk om je eventuele blokkades op een veilige manier op te lossen. Ik geef je ook praktische tools en inzichten.

Belangrijk is wel dat je bereid bent echt naar jezelf te kijken en te voelen. Dit betekent soms ook dat er gevoelens uit je verleden opkomen of dat oude emoties op borrelen (boosheid, wanhoop, verdriet). Ik bied je daarvoor, zonder oordeel, alle ruimte. Vervolgens leer je deze om deze te integreren zodat je meer 'heel' bent en meer kracht voelt om je eigen ruimte in te nemen en een gelukkiger leven te leiden.

Mensen omschrijven mij als warm, hoogsensitief, iemand met een groot inlevingsvermogen, eerlijk, geestig, betrouwbaar en ook nuchter, liefdevol, krachtig, professioneel en bovenal zonder oordeel. Ik zal niet schromen om ongeziene (schaduw) zaken aan het licht te laten komen.

Als je bij mij een mindfulnesssessie of een traject boekt dan krijg je een gedegen programma waarin je diverse mindfulness oefeningen krijgt. Je krijgt een veilige liefdevolle spiegel: helder, helend, bekrachtigend, en inspirerend en je bent verzekerd van groei, inzicht en resultaat!

Mindfulness Therapie/Lichaamsgerichte psychotherapie
Prive: €95 excl. btw/1,5 uur - traject 6 sessies 550 excl btw (inclusief thuisoefeningen, tips)
Zakelijk*: €250 excl btw/1,5 uur - traject van 6 sessies 1350 excl btw (inclusief thuisoefeningen, tips)
* met factuur op naam van onderneming

Individueel Mindfulness Programma MBSR/MBCT 8 weken a 2 uur zakelijk*
incl reader met informatie, oefeningen en inspiratie, yoga, thuisoefeningen en begeleiding indien nodig tussendoor
Tarief €1.600 excl. btw
* met factuur op naam onderneming

www.rishisbusiness.nl en www.saskiabeugel.com

Beroepsverenigingen

Geregistreerd Mindfulness Trainer (See True), VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen) aspirant lid, EABP (i.o)

Opleiding/cursussen

Mindfulness Trainer - MBSR/MBCT (See True Opleiding Instituut), Mindfulness & Compassion Training Enrique Arrelano Farais (Alan Walace/Dalai Lama), Lichaamsgerichte Therapie (Body-Oriented Mindfulness Centered Therapy - Core Evolution EABP gercertificeerd), Lifecoaching, Reading & Healing (gecertificeerde opleiding School of Life), Transformatieve Hatha Yoga & Meditatie (Sai Mithra - Ganga Hoogendoorn), Ashtanga Yoga (Katiza Ivulic), Pranic Healing Basic & Advanced (Alex te Paske), Acces Consciousness/Acces The Barrs (Willem van Eekelen), Science & Philosophy of Yoga & Meditation (Yogacharya Dharmananda), Vipassana (Goenka)

Testimonials

De reading bij Saskia was heel bijzonder. Wat ze me vertelde gaf me veel herkenning. Ik wist dat wat ze zei, waar was. Het gesprek heeft me dan ook gestimuleerd om door te gaan op de ingeslagen weg en om vertrouwen te hebben, of beter gezegd, zeker te weten, dat wat ik graag wil bereiken, er al is. Daarnaast heeft ze me ook een paar hints gegeven, over dingen die ik zou kunnen doen. Dus na deze reading ga ik enthousiast verder op mijn levenspad - Vic Lamboo Qualitymanager Tom Tom

Je hebt bij mij iets in werking gezet wat ik je nooit kan terugbetalen en dat is heling en vergeving en het afschudden van het ego en de verwelkoming van essentie en liefde. Wat jij voor mij hebt gedaan is ongelooflijk! Niemand geen therapie al die jaren kon kant noch wal raken en toen kwam jij. De wereld is echt anders voor mij nu. Iedereen ziet mijn enorme transformatie. Wat ben jij empathisch en present! Je hoeft er niet eens moeite voor te doen, je ziet en heelt alles - Norma Kempers, Projectmanager

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een reading van je heb mogen ontvangen en daar wil ik je echt nogmaals ontzettend voor bedanken!! Je reading is zo waardevol voor mij geweest, dat ik het maar niet in woorden kan uit drukken. Ik heb je dan ook al tig keer een mail geprobeerd te typen, maar elke keer lijk ik maar niet tot de kern te kunnen komen waarvoor ik je nou wil bedanken. En elke keer besef ik me dat ik nog eerlijker naar mezelf kan zijn, eerder lijkt de mail er niet uit te mogen naar jou. Het komt er op neer dat ik eindelijk in mezelf durf te geloven, verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven wil nemen, de zin voel, voor het eerst in mijn leven een vertrekpunt voel om vanuit te kunnen koersen en niet langer perse een levensdoel nodig heb als houvast, die ik voorheen nodig leek te hebben voor de angst mezelf anders in deze wereld te verliezen, maar welke tegelijk maar niet kon 'verzinnen', omdat ik er eerst natuurlijk meer 'moet' zijn...kortom, inmiddels een enorme stap in bewustwording gemaakt, en durf ik steeds meer te zijn in deze wereld. Je reading heeft me zo geïnspireerd en gemotiveerd. Alles wat je hebt gezegd hebt resoneert met mij, je hebt het onzichtbare voor mij zichtbaar gemaakt. En nieuwsgierig gemaakt naar meer. En niet alleen wat je verteld hebt, maar ook de manier waarop vooral. Ik voel me serieus genomen in de drama van het leven, je hebt me praktische handvaten gegeven en tegelijk heb je het ook heel ontnuchterend gebracht, met droge humor, dat vond ik echt heel fijn - Esther W, Marktplaats

'It was super! I am really happy and impressed that as a business we are going into this direction and trying to help our employees and ourselves to having a less stressful time at work.'
Carine Kunz- Lenting, HR Tom Tom International BV

'It was a very nice training! Saskia her soothing voice really helped to relax and and get emerged in the training'
Daan Smit, Talent Acquisition Consultant Tom Tom International BV

'Ik vond het een goeie training en zeker als aanvulling op de fysio en yoga die ik volg maakt mindfullness het helemaal af voor mij. De opzet vond ik prettig, 2 meditatie oefeningen en 1 met meer beweging. Saskia is echt een zeer geschikte mindfulness-trainer' - Jennifer Kartowikromo, Coaching Specialist Tom Tom International BV

Saskia heeft tot zeer grote tevredenheid een mindfulness-training gegeven voor medewerkers van SVB/FVP. Ze deed dit zeer professioneel, voelde bijzonder goed aan waar de groep behoefte aan had en kon hier snel op schakelen. Het leverde ook verrassende interactiemomenten op. Na een korte introductie ging de groep aan de slag met praktijkopdrachten waar alle deelnemers op hun eigen manier baat bij hebben gevoeld'
Mr. Frank Neyendorff, Jurist & Projectmanager FVP/SVB


Kaart

Reviews

Sierra H.

21-01-2018 20:16
Saskia worked with me regularly durning for several months and I saw a dramatic difference between when I began and how I felt at the end. Her presence, mindfulness exercises and inner child work she led me in were really wonderful to experience and very helpful.

Yvonne Wijnstekers

02-12-2017 23:15
Heerlijke groepsmeditatie gehad met Saskia. De oer-vrouwelijke energie (bij de man de oer-mannelijke energie) vanuit de buik in verbinding met het Al. Hele bijzondere, liefdevolle en krachtige ervaring. Saskia voelde ieders energie feilloos aan en kon daardoor zorgen dat we allemaal gegrond bleven.

Marieke A.

17-04-2016 16:38
Ik heb een paar coachingsafspraken met je gehad en je wist vrijwel meteen tot de kern te komen bij mij. Waar mijn blokkade zat en hoe ik dichter bij mijn gevoel kan komen. Je hebt me in hele korte tijd kunnen laten zien, of beter gezegd laten voelen, waar ik naartoe wilde. Heel waardevol en daar wil ik je ook echt voor bedanken! Ik zit middenin een proces van bewustwording en de handvaten en tips die je me gegeven hebt helpen me hierin enorm. Op een aantal punten ben ik ook nog zoekende dus op een bepaald moment klop ik graag weer bij je aan!

Elena Sanchez

01-02-2016 13:32
I found the mindfulness training truly amazing and very beneficial. Felt more relaxed, more motivated to work and creative since then, I practice it at home almost every morning (together with yoga). Saskia is a very clear, friendly, knowledgeable and experienced trainerElena Sanchez, Customer Care Trainer TomTom

Schrijf een review