It’s Just Therapy

Corona - tijd van verbinding, weg met angst, onzekerheid en pijn

  • Geschreven door Diana Castelijns
  • laatst bewerkt May 26, 2020
Deel dit artikel:

gratis intake, praktijk, angst, onzekerheid, Breda, Roosendaal, therapeut

Deze tijd zie ik als een tijd van verbinding, een tijd van liefde en een tijd om goed voor elkaar te zorgen.

Omdat ik helaas ook genoodzaakt ben mij aan de regels, gesteld door het  RIVM, te houden is er op dit moment geen mogelijkheid om consulten of trainingen te geven op locatie. 

In de afgelopen dagen ontvang ik steeds meer reacties van mensen die de behoefte voelen toch gebruik te maken van mijn coaching en lijfkracht herstel. Daarom heb ik besloten om een gratis online intake te gaan verzorgen (van max. 30 min). Hier kan ik luisteren naar je vragen, zorgen of problemen. Zo kunnen we samen een concreet  plan maken voor een live consult. Op deze manier kan de coaching en Lijfkracht Herstel gewoon door gaan.

Het activeren van je eigen lichaamsenergie op cel niveau, ligt in ieders bereik. Deze activatie in combinatie met mijn coaching en intentie zal jouw lijfkracht positief beïnvloeden, versterken en ontwikkelen. Samen zijn we de schakels van het grote geheel.

 

Neem contact op voor een gratis (online) intake met o.a Diana Castelijns

 

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht