Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness - Etten-Leur - Diana Castelijns
  • Diana Castelijns

  • (9)
  • Etten-Leur
  • Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness
  • € 60,00 per 1 uur

Stuur Diana Castelijns een bericht

Boek een consult met Diana Castelijns

Delen:

Over / Bio

Mijn focus zijn alle Fysieke en Mentale klachten via Lijfkracht Herstel en Coaching.
Intake bied ik gratis aan (+/- 30 min)

Mijn naam is Diana Castelijns 55 jaar en heb een gezellig gezin met kinderen en kleinkinderen
Ik woon in Etten-Leur. Heb al 35 jaar een eigen praktijk met de naam ANAÏD Bodytreatment.
Je blijft vernieuwen en zo kwam ik "Lijfkracht herstel Therapie" tegen en wist gelijk..dit is mijn laatste puzzelstuk. Het is een bijzondere alleszeggende aanvulling op de kennis die ik al had. De opleiding gedaan als energetisch therapeut en inmiddels ook als trainer. Dit alles is nu mijn werk en passie geworden.
Ik ben een gedreven, eerlijk en liefdevol persoon die mensen graag van hun klachten afhelpt zodat ze weer kunnen focussen op hun levensdoel en genieten van hun eigen "IK"
Mijn hobby`s zijn: schilderen, fotografie, koken en reizen
Het schilderen kunt u ook in de praktijk ervaren d.m.v workshops intuïtief schilderen(als therapie) of een totaal pakket samen met consulten.

"Mijn ervaring is de reis door mijn eigen leven "

Therapieën

Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Burn-out coaching, Creatieve therapie, ELW (emotioneel lichaamswerk], Energetische therapie, Holistische therapie, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Kindertherapie, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamswerk.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Afgewezen, Afwijzing, Allergie, Angsten, Bedplassen, Bewustzijns ontwikkeling, Blaasontsteking, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Corona stress, Depressie, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Fysieke klachten, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hormonale problemen, Huidklachten, Huilbaby, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Kinderen, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Mentale spanningen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overspannen, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Posttraumatische stress, Psychische klachten, Rug- en nekklachten, Schaamte, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Stress, Teveel in hoofd, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Voelen, Vol hoofd, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Mijn focus zijn alle Fysieke en Mentale klachten via Lijfkracht Herstel en Coaching

Wil je ook pijn en klacht vrij door het leven?
Graag werk ik met mensen die uit de automatische modus durven te stappen en de regie weer terug in eigen hand willen nemen. Mensen die zichzelf weer willen zijn en durven te zijn. Zelf ben ik iemand die het beste uit de cliënten wil halen. Mijn positie is in het begin achter de cliënt en hierdoor is er rust, geborgenheid en vrijheid. Ik neem je mee op reis door je eigen lichaam waardoor er tijdens de sessie de oorzaak van je klacht naar buiten komt. Mijn doel is je te coachen, zodat je na de behandeling vrij bent van klachten. Denk hierbij aan stress, burn-out, slapenloosheid, schouder klachten, rug problemen, longproblemen spijsvetering, hormoonstelsel enz. Kortom kan ik je van zowel fysiek als mentale klachten afhelpen.
Lijfkracht is mijn specialisatie en gaat uit van een totaal ( Holistisch) benadering van het lichaam. Je activeert de lichaamseigen energie op celniveau zodat disfuncties, pijnklachten en probleem gebieden onder handen worden genomen.
Binnen mijn praktijk doe ik verschillende dingen, ik werk 1 op 1 met cliënten,
ik geef hierin de basis en de verdieping modules/ trainingen aan klanten en collega`s v, geef lezingen en organiseer workshops om op therapeutische basis creatief te schilderen.
Wilt u meer weten? neem gerust contact op via een persoonlijk telefonisch gesprek, mail of neem een kijkje op mijn website. www.anaid.nl
Liefs Diana

Beroepsverenigingen

SOLO Partners

Opleiding/cursussen

Lijfkracht herstel Therapie Basis en Verdieping Praktijk Blauw te Enschede
Opleiding tot energetische therapeut/trainster bij praktijk Blauw te Enschede
Sport massage NGS Bergen op Zoom
EHBSO (eerste hulp bij sportongevallen) NGS Utrecht
Voetreflexologie Arhur van de Dijs Bergen op Zoom
Chiropodie Opleidingsinstituut van Duuren Breda

Testimonials

Arianna van Rijswijk: Echt een aanrader om Lijfkracht therapie te ervaren.
Diana van Dorp: Zeker de moeite waard, Heb uit eigen ervaring en van mijn vrienden al goede resultaten. Voel me veilig en geborgen en deze therapie haalt me eigen Lijfkracht weer eruit. Voel me sterk en klachtvrij.
Riky van de Graaf : Zowel de praktijkruimte(s) als de site zien er prachtig uit. En ik vind jou en lief prachtmens

Kaart

Reviews

Mieke van Helst

19-01-2022 18:18
Diana is echt een heel mooi mens. Direct voelde ik een hele mooie en echte connectie. Ze voelde me echt aan en heeft me echt heel goed geholpen in een hele korte tijd. Ze voelt als een vriendin die er altijd voor me is met goede raad. Ze heeft me zoveel verder geholpen op veel vlakken en ik zal zeker contact met haar houden. Ik zou haar voor iedereen willen aanraden.... ze is goud waard..... en kan het verschil voor je maken....
Mieke van Helst

Arianne van Rijswijk

18-12-2020 15:48
Lijfkracht weekend bij Diana, wat een verwennerij voor jezelf. Ik had al wat behandelingen gehad en nu het weekend om de lijfkracht zelf te leren geven.
Thuiskomen bij jezelf, voor mij het laatste puzzel stukje om nog dieper in mijzelf te kunnen.

Lieve mooie mensen ontmoeten en samen in een mooi en warm proces te komen, liefdevol begeleid door Diana, wat een kracht komt er vrij wanneer je volledig in het proces durft te stappen, mooi om te zien hoe we aan het weekend begonnen en hoe wij het weekend afsloten.

Love you Diana

Saskia Vermeulen

09-12-2020 22:06
Wat er gelijk in me opkomt is: wat is Diana toch een mooi warm mens. Eerst heb ik van haar een behandeling gehad. Door haar prettige aanwezigheid voelde ik me direct op mijn gemak en durfde ik mij open te stellen. Achteraf besef ik nu dat ik dankzij deze behandeling weer open ben gaan staan en sinds jaren kan ik weer huilen. Zoals Diana zo mooi zegt, huilen is het schoonspoelen van de vensters van je ziel. Tijdens de behandeling brak ik op een gegeven moment, waardoor ik mezelf ben kunnen gaan helen. Hoe mooi is dat. Ik ben Diana hier nogsteeds heel dankbaar voor!

Van de lijfkracht heb ik ook de basis cursus gevolgd. Het was super mooi om te zien wat het met de verschillende mensen uit de groep heeft gedaan (inclusief mijzelf). We zijn er allemaal sterker uitgekomen, door de geleerde technieken maar zeker ook door ons eigen proces. Doordat Diana een hele veilige omgeving creëerde, kon iedereen goed de verschillende technieken leren. Daarnaast was er ook ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Dit was heel prettig. Diana legde heel duidelijk uit wat we moesten doen en op het moment dat ik tijdens het uitvoeren even niet precies wist wat ik moest doen, kwam ze mij direct helpen. Wat een prachtige cursus is het. Ik ben heel blij dat ik hier deel van heb mogen uitmaken.

Warme groet,
Saskia

Ilse Verrijt

15-11-2020 13:11
Enorm dankbaar ben ik dat ik mezelf de cursus Lijfkracht herstel cadeau gegeven heb. Afgelopen weekend heb ik mogen ervaren hoe ongelooflijk mooi een lichaam in elkaar steekt, hoe krachtig het is en hoe bijzonder het werkt. Dat we er dan ook heel erg blij mee mogen zijn en daarom met heel veel liefde en zorg mee om moeten gaan.

Samen met een klein groepje, totaal verschillende en ieder op zich prachtige mensen, hebben we een heel intens weekend meegemaakt wat ik in ieder geval nooit meer ga vergeten! Ik was al op de goede weg om te genezen en heb nu nog meer handvaten en vooral vertrouwen gekregen dat het me gaat lukken.

Dank jullie wel allemaal en vooral Diana Castelijns, die deze prachtige ervaring vol enthousiasme, professionaliteit, gastvrijheid en liefde begeleid heeft. Daarnaast Dorien, die dit weekend mijn maatje was en een speciaal plekje gekregen heeft in mijn hart. Zij heeft me weten te triggeren en me weer een stapje verder gebracht.

Kortom, ik kan het iedereen aanraden!

- Ilse Verrijt

Dorien Bosveld

22-10-2020 21:59
Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It's Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; 'Do what you love and love what you Do' en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

- Dorien

K. Tieman

28-04-2020 15:19
Een zeer deskundige en ervaren lijfkracht coach die goed afstemt op de werkelijke situatie en op maat de juiste toon en aanpak vindt. In het doolhof der therapeuten, een absolute aanrader.

Dorien

23-04-2020 18:50
Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It's Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; 'Do what you love and love what you Do' en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

Manon Jochems

17-02-2020 19:08
Afgelopen week end de cursus lijfkracht gedaan bij Diana. Wist niet goed wat ik kon verwachten maar alles werd heel duidelijk uitgelegd door Diana. Wat ik ook erg fijn vond dat het vooral veel doen en zelf ervaren was (en niet leren uit een boek) wat lijfkracht nu is doet en kan.
Echt bijzonder om te zien en ervaren waar je eigen lichaam toe in staat is en klachten te voelen verdwijnen. Naderhand zijn er ook oefenochtenden waar je naar toe kan dat wil ik ook zeker doen zodat je kan oefenen en lereb en lijfkracht kan blijven toepassen. Hele mooie ruimte, rustgevend en ook lunch en koffie/thee super goed verzorgd. Was fijn bijzonder week end

marijke brood

17-02-2020 18:30
Een bijzonder weekend gehad, een mooie ruimte met fijne energie die daar aanwezig is. Ik heb de cursus Lijfkracht gedaan, heel bijzonder om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest is. Dankje wel Diana voor deze 2 leerzame dagen. Ik kreeg duidelijke uitleg van Diana ze weet waar ze over praat. Het was TOP!!

Schrijf een review 

Website

www.anaid.nl