Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness - Etten-Leur - Diana Castelijns
  • Diana Castelijns

  • (12)
  • Etten-Leur
  • Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness
  • € 75,00 per 1

Stuur Diana Castelijns een bericht

Boek een consult met Diana Castelijns

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Diana Castelijns, 57 jaar en trots op een steeds groter wordend gezin.

Heb jij ondanks je bewustzijn van de wisselwerking tussen jouw lichaam en je manier van denken, toch bepaalde klachten waar je al langere tijd mee kampt?
Dan kan ik je wellicht de sleutel bieden met de unieke door mij ontwikkelde Anaid Body Awareness methodiek.
Ieder mens is verschillend en daarom bied ik een op jouw lijf geschreven Anaid Body Awareness maatwerktraject. Dit specifieke samengestelde traject maakt jou niet alleen bewuster van de onderliggende oorzaak van jouw klachten, maar helpt jou versneld in je natuurlijke lichaamskracht te komen.
Anaid Body Awareness vermindert je klachten aanzienlijk of helpt ze zelfs te verdwijnen.

Ben jij bereid om bewust aan jouw lichaamskracht te werken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een gratis telefonisch consult (max 30 min) of neem contact per aanvraag via mijn profiel.

Lieve groet, Diana

"BOOST YOUR INNER POWER"Therapieën

Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Ademtherapie, Burn-out coaching, Coaching, Creatieve therapie, Energetische therapie, Holistische therapie, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamswerk, Narcisme.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Afgewezen, Afwijzing, Allergie, Angsten, Bedplassen, Bewustzijns ontwikkeling, Blaasontsteking, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Corona stress, Depressie, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Fysieke klachten, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hormonale problemen, Huidklachten, Huilbaby, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Kinderen, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Mentale spanningen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overspannen, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Posttraumatische stress, Psychische klachten, Rug- en nekklachten, Schaamte, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Stress, Teveel in hoofd, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Voelen, Vol hoofd, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Creatief, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Mijn focus zijn alle fysieke of mentale, acute of chronische en emotionele klachten.
Binnen mijn praktijk heb ik verschillende disciplines. Ik heb een unieke manier van werken, door div technieken die ik samenbreng, waardoor ik jou een optimaal maatwerktraject kan bieden.
Ik laat je graag zien waar je lichaam toe in staat is.
Ieder mens is verschillend en daarom bied ik een op jouw lijf geschreven Anaid Body Awareness maatwerktraject. Dit specifieke samengestelde traject maakt jou niet alleen bewuster van de onderliggende oorzaak van jouw klachten, maar helpt jou versneld in je natuurlijke lichaamskracht te komen.

Anaid Body Awareness vermindert je klachten aanzienlijk of helpt ze zelfs te verdwijnen.

Lieve groet, Diana

Beroepsverenigingen

SOLO Partners

Opleiding/cursussen

Lijfkracht herstel Therapie Basis en Verdieping Praktijk Blauw te Enschede
Opleiding tot energetische therapeut/trainster bij praktijk Blauw te Enschede
Sportmassage NGS Bergen op Zoom/ Utrecht
EHBSO (eerste hulp bij sportongevallen) NGS Utrecht
Voetreflexologie Arhur van de Dijs Bergen op Zoom
Chiropodie Opleidingsinstituut van Duuren Breda

Testimonials

Arianna van Rijswijk: Echt een aanrader om Lijfkracht therapie te ervaren.
Diana van Dorp: Zeker de moeite waard, Heb uit eigen ervaring en van mijn vrienden al goede resultaten. Voel me veilig en geborgen en deze therapie haalt me eigen Lijfkracht weer eruit. Voel me sterk en klachtvrij.
Riky van de Graaf : Zowel de praktijkruimte(s) als de site zien er prachtig uit. En ik vind jou en lief prachtmens

Kaart

Reviews

Faya Ottenhof

23-03-2022 21:01
Ik vond de lijfkracht therapie heel fijn! Iedere sessie die ik heb meegemaakt was een andere ervaring. Toen ik er voor de eerste keer was voelde ik zo’n fijne energie en wist dat dit goed zou aflopen. Ik raad haar aan iedereen aan. Bedankt voor de sessies, ik ben je dankbaar.

Rita Lokken

18-03-2022 16:40
De training was zeer leerzaam en we hebben veel nieuwe behandel methodes geleerd.
Diana weet alles zeer goed uit te leggen. Ze heeft mooie praktijk voorbeelden om alles te verduidelijken. Ze geeft op vragen uitgebreid antwoord.
Tevens let ze heel goed op of je de behadellposities goed uitvoert.
Ze heeft een mooie trainigsruimte en ook de lunch was perfect verzorgd.
Kortom het was geweldig om te doen.
Ik moest er een eind voor rijden, maar ben blij dat ik het gedaan heb.
Wanneer er een vervolg komt, zal ik zeker weer naar Diana gaan.
Ik kan het van harte aanbevelen, zelf ben ik van mening dat je het moet ervaren en niet via een boek of internet kunt leren.
Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon gaan je zult er geen spijt van krijgen.

Liefs, Rita

Jennie van den Broek

18-03-2022 16:36
De basiscurses Lijfkracht is heel bijzonder, als je dat niet meteen beseft dan wel in de dagen erna.
Er gebeurd zoveel met je, zowel geestelijk als fysiek. Of misschien juist andersom.
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen, Diana is een zeer kundige, betrokken vrouw.
Lijfkracht helpt je bij heel veel klachten.
Diana bedankt voor je goede zorgen, het was een indrukwekkende ervaring.

Liefs Jennie

Mieke van Helst

19-01-2022 18:18
Diana is echt een heel mooi mens. Direct voelde ik een hele mooie en echte connectie. Ze voelde me echt aan en heeft me echt heel goed geholpen in een hele korte tijd. Ze voelt als een vriendin die er altijd voor me is met goede raad. Ze heeft me zoveel verder geholpen op veel vlakken en ik zal zeker contact met haar houden. Ik zou haar voor iedereen willen aanraden.... ze is goud waard..... en kan het verschil voor je maken....
Mieke van Helst

Arianne van Rijswijk

18-12-2020 15:48
Lijfkracht weekend bij Diana, wat een verwennerij voor jezelf. Ik had al wat behandelingen gehad en nu het weekend om de lijfkracht zelf te leren geven.
Thuiskomen bij jezelf, voor mij het laatste puzzel stukje om nog dieper in mijzelf te kunnen.

Lieve mooie mensen ontmoeten en samen in een mooi en warm proces te komen, liefdevol begeleid door Diana, wat een kracht komt er vrij wanneer je volledig in het proces durft te stappen, mooi om te zien hoe we aan het weekend begonnen en hoe wij het weekend afsloten.

Love you Diana

Saskia Vermeulen

09-12-2020 22:06
Wat er gelijk in me opkomt is: wat is Diana toch een mooi warm mens. Eerst heb ik van haar een behandeling gehad. Door haar prettige aanwezigheid voelde ik me direct op mijn gemak en durfde ik mij open te stellen. Achteraf besef ik nu dat ik dankzij deze behandeling weer open ben gaan staan en sinds jaren kan ik weer huilen. Zoals Diana zo mooi zegt, huilen is het schoonspoelen van de vensters van je ziel. Tijdens de behandeling brak ik op een gegeven moment, waardoor ik mezelf ben kunnen gaan helen. Hoe mooi is dat. Ik ben Diana hier nogsteeds heel dankbaar voor!

Van de lijfkracht heb ik ook de basis cursus gevolgd. Het was super mooi om te zien wat het met de verschillende mensen uit de groep heeft gedaan (inclusief mijzelf). We zijn er allemaal sterker uitgekomen, door de geleerde technieken maar zeker ook door ons eigen proces. Doordat Diana een hele veilige omgeving creëerde, kon iedereen goed de verschillende technieken leren. Daarnaast was er ook ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Dit was heel prettig. Diana legde heel duidelijk uit wat we moesten doen en op het moment dat ik tijdens het uitvoeren even niet precies wist wat ik moest doen, kwam ze mij direct helpen. Wat een prachtige cursus is het. Ik ben heel blij dat ik hier deel van heb mogen uitmaken.

Warme groet,
Saskia

Ilse Verrijt

15-11-2020 13:11
Enorm dankbaar ben ik dat ik mezelf de cursus Lijfkracht herstel cadeau gegeven heb. Afgelopen weekend heb ik mogen ervaren hoe ongelooflijk mooi een lichaam in elkaar steekt, hoe krachtig het is en hoe bijzonder het werkt. Dat we er dan ook heel erg blij mee mogen zijn en daarom met heel veel liefde en zorg mee om moeten gaan.

Samen met een klein groepje, totaal verschillende en ieder op zich prachtige mensen, hebben we een heel intens weekend meegemaakt wat ik in ieder geval nooit meer ga vergeten! Ik was al op de goede weg om te genezen en heb nu nog meer handvaten en vooral vertrouwen gekregen dat het me gaat lukken.

Dank jullie wel allemaal en vooral Diana Castelijns, die deze prachtige ervaring vol enthousiasme, professionaliteit, gastvrijheid en liefde begeleid heeft. Daarnaast Dorien, die dit weekend mijn maatje was en een speciaal plekje gekregen heeft in mijn hart. Zij heeft me weten te triggeren en me weer een stapje verder gebracht.

Kortom, ik kan het iedereen aanraden!

- Ilse Verrijt

Dorien Bosveld

22-10-2020 21:59
Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It's Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; 'Do what you love and love what you Do' en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

- Dorien

K. Tieman

28-04-2020 15:19
Een zeer deskundige en ervaren lijfkracht coach die goed afstemt op de werkelijke situatie en op maat de juiste toon en aanpak vindt. In het doolhof der therapeuten, een absolute aanrader.

Dorien

23-04-2020 18:50
Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It's Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; 'Do what you love and love what you Do' en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

Manon Jochems

17-02-2020 19:08
Afgelopen week end de cursus lijfkracht gedaan bij Diana. Wist niet goed wat ik kon verwachten maar alles werd heel duidelijk uitgelegd door Diana. Wat ik ook erg fijn vond dat het vooral veel doen en zelf ervaren was (en niet leren uit een boek) wat lijfkracht nu is doet en kan.
Echt bijzonder om te zien en ervaren waar je eigen lichaam toe in staat is en klachten te voelen verdwijnen. Naderhand zijn er ook oefenochtenden waar je naar toe kan dat wil ik ook zeker doen zodat je kan oefenen en lereb en lijfkracht kan blijven toepassen. Hele mooie ruimte, rustgevend en ook lunch en koffie/thee super goed verzorgd. Was fijn bijzonder week end

marijke brood

17-02-2020 18:30
Een bijzonder weekend gehad, een mooie ruimte met fijne energie die daar aanwezig is. Ik heb de cursus Lijfkracht gedaan, heel bijzonder om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest is. Dankje wel Diana voor deze 2 leerzame dagen. Ik kreeg duidelijke uitleg van Diana ze weet waar ze over praat. Het was TOP!!

Schrijf een review 

Website

www.anaid.nl