It’s Just Therapy
Psychodynamische therapeut - Houten - Zeynep Güleç-Bekkers
  • Zeynep Güleç-Bekkers

  • Houten
  • Psychodynamische therapeut
  • € 75,00 per Max. 1,5 uur

Stuur Zeynep Güleç-Bekkers een bericht

Boek een consult met Zeynep Güleç-Bekkers

Delen:

Over / Bio

Ik ben een psychodynamisch medium therapeut die invoelt op jouw vraag. Afhankelijk van je vraag kan ik je een geschreven bericht sturen waarin ik je vertel wat er op dat moment de aandacht nodig heeft in jouw ontwikkeling. Je krijgt dus iets wat jou helpt om verder te komen met jouw dilemma of vraag. Het gaat over diepere vraagstukken, niet over de dagelijkse problemen zoals bijvoorbeeld hoe ga ik om met mijn collega. Dat is meer een coachingsvraagstuk.
Wanneer je mail binnen is ga ik me afstemmen en begin met invoelen van wat er is. Ik voel en weet dan wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld waar de blokkades zitten.. Daarnaast kan ik contact hebben met overleden dierbaren die mij ook veel kunnen doorgeven.
Er zijn verschillende manieren waarop ik jouw vraag kan behandelen. Dit kan een geschreven bericht zijn, een energetisch tekening, verschillende therapie vormen of een healing.

Ik vind het prachtig om mensen te zien zoals ze zijn. Niets is mooier dan te zijn. Ik ben blij wanneer ik zie dat je weer verder kan. Dan ben ik dankbaar dat ik degene ben die dat mag doen.

Therapieën

Psychodynamische therapie, EMDR, Healing, Hypnotherapie, Innerlijk kind therapie, NLP Master, Psychodynamische therapie, Reading, Regressietherapie, Systeemwerk.

Onderwerpen

Angsten, Depressie, Laag zelfbeeld, Spirituele ontwikkeling, Traumaverwerking, Zelfontplooiing, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Reading.

Meer over werkwijze

Psychodynamica is een therapievorm waarbij de beste technieken uit diverse therapie├źn worden gecombineerd. Als psychodynamisch therapeut beschik ik over een veelheid van technieken om jou te begeleiden. Je hoeft je dus niet af te vragen of je naar een regressie-, EMDR- of RET therapeut moet gaan, of dat je een familieopstelling of bijvoorbeeld bio-energetisch lichaamswerk wilt doen. Je hoeft je alleen maar op jezelf te concentreren en ik kies de beste techniek om het probleem aan te pakken.

Daarnaast ben ik ook medium. Je kunt je ontwikkeling niet alleen vanuit een therapeutisch of coachend oogpunt bekijken maar ook vanuit een dieper spiritueel niveau. Wil je hier meer over weten bezoek dan mijn website!

Opleiding/cursussen

Psychodynamisch therapeut
Eclectisch medium therapeut
NLP practitioner en master
Journey therapie
Bedrijfskundig informatica
Projectmanagement
Teamcoach


Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.bewust-zeyn.nl