Tarotist - Alphen aan den Rijn - Yvonne Schrijver
  • Yvonne Schrijver

  • (6)
  • Alphen aan den Rijn
  • Tarotist
  • € 55,00 per ca. 1 uur

Stuur Yvonne Schrijver een bericht

Boek een consult met Yvonne Schrijver

Delen:

Over / Bio

Ik ben Yvonne Schrijver, 58 jr., geboren en getogen in Almelo maar inmiddels al weer ruim 15 jaar wonend in Alphen aan den Rijn. Ik ben getrouwd met Rob die werkzaam is als stress en burn-out coach en gezamenlijk hebben wij een zoon.
Naast mijn carriere in de danswereld heb ik vele cursussen gevolgd zoals: intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, Tarot e.d. In dit laatste heb ik mijn passie gevonden. Ik heb het leren kennen als een veelzijdig instrument om inzichten te verkrijgen. Onlangs heb ik een 2 jarige HBO beroepsopleiding tot Tarot Master in Hilversum succesvol afgerond. Met de opgedane kennis ben ik nu anderen in hun groeiprocessen aan het begeleiden. Een Tarot-Beeld zegt meer dan 1000 woorden en werkt daarom zeer doeltreffend. Meer info kunt u vinden op mijn site www.Ander-Zelf-Beeld.nl

Therapieën

Tarot, Bewegingstherapie, Burn-out coaching, Coaching, Creatieve therapie, Spirituele coach, Tarot, Tarot reading.

Onderwerpen

Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Gedragspatronen, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Onzekerheid.

Werkwijze

Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Energetisch; healing, Fysiek (beweging), Mystiek/Pyschologisch.

Meer over werkwijze

Tarot is een bij uitstek geschikt medium om ons te helpen bij diverse vraagstellingen en kan je door middel van beelden, symbolen, intuïtie, getallen en kleuren inzichten, adviezen en waarschuwingen aanreiken. Een tarot deck is onderverdeeld in 22 Grote Arcana kaarten die de levensweg en de grote levensvragen van een mens symboliseren en 56 Kleine Arcana kaarten die kleinere levenslessen vertegenwoordigen en op bepaalde momenten van belang zijn. Het woord Arcana betekend geheim en dat maakt het zo leuk dat er geheimen onthult kunnen worden waar we ons veelal niet bewust van zijn.
Tarot geeft o.a. inzichten over jezelf en hoe je je gedraagt naar de buitenwereld. Voor mij is Tarot de Beeld-Taal van je Ziel. Wat probeert je innerlijke kern jouw te vertellen en duidelijk te maken? Hoe gebruik jij je intuïtie? Wat zijn jouw schaduwkanten en kun je die accepteren en hen tot jouw kracht maken?

Mijn werkwijze gaat als volgt; Ik begin allereerst met het uitrekenen van je levensleskaart. Deze levenskaart is een archetypische tarotkaart die je verrassend veel over je eigen persoonlijke. steeds terugkerende issues of valkuilen kan vertellen. Dus echte leermomenten gedurende je gehele leven. Deze zijn dan ook voor een cliënt altijd herkenbaar en vragen om herkenning van het "probleem" om daarin te veranderen. Veranderen is doorgaans persoonlijk groeien en zelfbewuster worden en dat is het uitgangspunt. Van daar uit bespreken we de situatie waarover je een vraag wilt stellen om uiteindelijk een consult te kunnen starten. Ik schud de kaarten, jij schud de kaarten en jij trekt zelf het aantal kaarten die we bij een bepaalde legging gaan gebruiken. Alles gaat in overleg.. Tijdens het consult staat het communiceren over de betekenis van de kaart centraal. Ook zeer diepe lagen kunnen aangesproken worden zoals bijv. op ziel niveau. Het kunnen zelfs karma stukken zijn. Dit kan zeer verrassend en verhelderend zijn. Tarotkaarten kunnen zowel adviserend als waarschuwend zijn maar bezitten altijd een positieve intensie. Deze intensie heeft als doel je te begeleiden tot een zelfbewust persoon die stevig met beide benen op de grond staat en uit liefde voor zichzelf vrije keuzes vanuit het hart kan maken zonder zich te verliezen in verwachtingspatronen van anderen.

Beroepsverenigingen

TarotMaster

Opleiding/cursussen

2 jarige beroepsopleiding Academie voor Tarot te Hilversum tot TarotMaster
2 jaar Mediumschap te Boskoop, 3 jaar Tarotcursussen te Wateringen, Diverse korte opleidingen en workshops van healing tot chakra psychologie
Ruim 40 jaar werkzaam als gedipl. dansdocent en 15 jaar als gedipl. Lotus/acteur in scenariotrainingen.

Testimonials

De reacties die ik van mensen ontvang zijn positief. Men voelt zich veilig, gehoord en serieus genomen. Ook vinden ze mijn positief gerichte aanpak prettig met als het nodig is enkele ontspanning oefeningen. Het fijne van een consult vinden zij dat op het moment dat het achterliggende probleem duidelijk wordt en zij inzicht hebben gekregen in wat er speelt er een vorm van genezing en rust plaatsvindt. Alleen al het ventileren van datgene wat ze zo raakt of dwars zit lucht al op.

Ook is men enthousiast over de Tarotcursussen waarin ze zelf hun kaarten leren "vertalen". Hun intuïtieve vermogens worden aangesproken, versterkt en ze leren erop te vertrouwen. Erkenning voor datgene wat ze altijd, in mindere mate wellicht, al konden maar nu ook gaan erkennen dat ze intuïtief goed situaties kunnen aanvoelen en inschatten.

Kaart

Reviews

Stephanie Luik

15-02-2022 20:07
Ik kwam bij Yvonne terecht voor een Tarot kaarten reading. Voor mijn opleiding tot Holistisch Therapeut moeten we ook een stukje zelfontwikkeling doen en ik wilde graag weten wat de kaarten over mij te zeggen hadden. Heel interessant om te leren over mijn levenskaart! De reading die daarna plaatsvond was heel persoonlijk en ik vind het nog steeds erg bijzonder hoe die situatie uit de getrokken kaarten naar boven is gekomen.

Bedankt voor je gastvrijheid Yvonne en ik vond het een bijzondere en liefdevolle ervaring!

trudy de vries

04-06-2021 10:49
het was een hele goede sesion waar ik zeker iets mee kon doen bedankt Ivonne

kirsten

10-06-2019 10:46
Voordat ik het online consult van Yvonne ontving had ik nog nooit eerder een ervaring met tarot gehad waardoor ik extra benieuwd was.
Het consult was enorm uitgebreid, ontzettend fijn! Hierdoor heb ik het een aantal keer doorgelezen (met een geschreven consult is dit absoluut een bijkomend voordeel) voordat ik alles goed tot me heb kunnen laten komen. Ik denk dat ik dit document er nog vaak bij zal pakken, als ik even een extra zetje of wat moed nodig heb. Bedankt Yvonne, ga zo door!

Leonie Schilder

29-05-2019 16:28
Laat ik het eens proberen' dacht ik, met een hoop stormachtige gevoelens in mn lijf rondlopende op dat moment.
Yovnne slaat de spijker op z'n kop. Met 3 korte omschrijvingen over de situaties, ontving ik de mail van de kaartlezing waarin het lijkt of ze naast je staat, oordeelloos, liefdevol maar krachtig en eerlijk gelezen kaarten, waar je iets mee kunt, inzicht door krijgt en ook begrepen door voelt.
De lezing was echt een kadootje!
Ik ben dankbaar! Echt kundig, gevoelig en sterk! Zeker aan te raden als je even vastloopt!
Dank Yvonne, ik weet je nu te vinden

Patricia Schloer

29-05-2019 12:30
Ik had al geruime tijd last van een bepaald denk- en doe- gedrag. Mijn vraag was hoe ik dat achter me kon laten. Door haar advies voel ik me nu een stuk rustiger en kan ik me richten op hetgeen beter bij me past. Aanpak van Yvonne: veel begrip, positief en to the point.

Rob Schlör

29-05-2019 12:25
Onlangs heeft Yvonne een Tarot legging voor mij gedaan. Na gesproken te hebben over de situatie waarin ik mij bevond en mijn vraag gesteld te hebben die daaruit voortkwam, moest ik 7 kaarten pakken. Ik vond het verbluffend te zien hoe die kaarten en Yvonne samen werkten en hoe mooi niet alleen mijn vraag in die kaarten lag maar ook de antwoorden. Niet alleen heeft Yvonne op een sprankelende en duidelijke wijze mijn vraag beantwoord maar ook een helder inzicht gegeven in mijn gedrag en waar dit toe leidt. Mede door de uitleg en inzichten die ik mee gekregen heb, ben ik in staat de situatie waarin ik momenteel verkeer het hoofd te bieden.
Nogmaals hartelijk bedankt Yvonne
Rob

Schrijf een review