Integratief counselor - Rotterdam - Ylske Tammel
  • Ylske Tammel

  • (4)
  • Rotterdam
  • Integratief counselor
  • € 90,00 per Uur

Stuur Ylske Tammel een bericht

Boek een consult met Ylske Tammel

Delen:

Over / Bio

Als professioneel integratief coach, counselor én ervaringsdeskundige help ik vrouwen bij het terugpakken van de regie over hun eigen leven. Ben jij die vrouw die verstrikt zit in een toxische relatie of nog steeds worstelt met de naweeën daarvan? Samen maken we een plan zodat jij de weg van liefde, vrijheid en geluk gaat bewandelen. Weg uit relaties die pijn doen, weg uit het donker, op weg naar het licht.

Voor meer informatie of het plannen van een gratis telefonisch intake gesprek kun je contact met mij opnemen via de rode contactbutton hier links of via info@ylsketammel.nl of telefoonnummer: +31 630782051

Mijn praktijkruimte bevindt zich in Rotterdam, maar naast live ontmoetingen kunnen de sessies ook plaats vinden via Zoom.

Therapieën

Integratieve counseling, Counseling, Creatieve coaching, Lichaamsgerichte therapie, Narcisme, Pedagogiek, Persoonlijk leiderschap, Traumawerk, Yoga.

Onderwerpen

Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energietekort, Familieproblemen, Fysieke klachten, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Grootheidswaanzin/narcisme, Hechtingsproblematiek, HSP - hooggevoeligheid, Hulp bij opvoeding, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Kinderen, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Mishandeling, Missie/passie vraagstukken, Narcisme, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onveilige hechting, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Opvoedingsproblemen, Ouderschap, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Relatieproblemen, Schaamte, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Lichaamsgericht, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Als gediplomeerd integratief coach en counselor (en psychotherapeut i.o.) heb ik de afgelopen jaren vele vrouwen (en ook een enkele man!) mogen begeleiden in hun veranderingsproces.

Ik werk vanuit de overtuiging dat jij weet welke stappen je wilt zetten én dat je dat zelf kunt, al voelt het nu misschien alsof je niet weet waar je moet beginnen. Ik werk cliënt-based, jíj bent het uitgangspunt tijdens de sessies, in al je facetten. Ik help je jouw eigen kracht en hulpbronnen opnieuw te ontdekken zodat jij die effectief kunt inzetten, op weg naar verandering.

Praten alleen is niet genoeg. Jij bestaat uit meer dimensies dan alleen het hoofd en het denken. We praten, maar dalen ook af, naar binnen en naar het lichaam. Dit doen we door onder andere te werken met beelden (visualisaties en imaginaties), oefeningen gericht op lichaamsbewustzijn en eventueel creatieve opdrachten, al naar gelang wat bij jou past. Ik gids jou door jouw individuele veranderingsproces en mijn schat aan ervaringen, zowel professionele als persoonlijke, zet ik in om jou hierbij te ondersteunen.

Opleiding/cursussen

- Na mijn middelbare school ben ik Orthopedagogiek gaan studeren aan de Rijks Universiteit Leiden. Ik studeerde af in 2000
- Vanuit de innerlijke overtuiging dat het kunstzinnig bezig zijn mij een kans bood om mij te ontwikkelen, zowel als privé persoon als therapeut, koos ik ervoor om in Breda een opleiding te gaan doen aan De Kleine Tiki, school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling.
- In diezelfde periode ontstond mijn interesse in lichaamswerk. Aan den lijve ondervond ik de heilzame werking van yoga. Een yoga-opleiding zou een mooie toevoeging zijn aan mijn koffer vol ‘instrumenten’ in het vak van coachen. En vanuit die wens kwam ik terecht bij De Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos. Daar leerde ik over de diepere lagen van het menselijk lichaam en de connectie tussen lichaam en geest.

Ook leerde ik werken met groepen. In mijn werk als coach, counselor en therapeut verbind ik mijn levenservaring, mijn talenten en mijn opleidingen met elkaar. Al mijn kennis en kunde en liefde voor de mens integreer ik in het voeren van mijn eigen praktijk en het geven van (yoga)workshops, lezingen en trainingen.

- Inmiddels mag ik mijzelf Integratief coach en counselor noemen en studeer ik verder aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie in Amsterdam. 

Testimonials

Samen met Ylske heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling tijdens en na een depressieve periode. 
Samen hebben we mijn kwaliteiten, valkuilen, overtuigingen en oude patronen op verschillende manieren onderzocht, steeds met aandacht voor hoe ik me zou willen voelen in het heden. 
Ylske luistert zonder oordeel en weet tot de kern te komen door open, kritische vragen te stellen. 

Door haar liefdevolle, warme benadering voelde ik me vanaf dag één thuis, ook op momenten dat het niet gemakkelijk of heel kwetsbaar was. 

Tijdens de sessies met Ylske ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heeft ze me praktische handvatten gegeven om zelf mee aan de slag te gaan. 

Ylske is een échte vakvrouw; ik gun iedereen met uitdagingen de zoektocht naar zichzelf samen met haar!
 
- Belle  ( 29 jaar ) -


Een jaar geleden kwam ik bij Ylske nadat mijn vertrouwde leven mij gevoelsmatig abrupt en onrechtvaardig ontnomen was. 

Een moment in mijn leven vol verdriet en onzekerheden en af en toe zelfs een beetje wanhoop. Een moment in mijn leven waarop ik, ondanks de steun van heel veel lieve mensen om mij heen, een ‘zwarte’ toekomst voor mij zag als ware de overblijfselen van een zware bosbrand waarbij alles wat ooit bloeide en leefde nu zwart was. Ylske leerde mij anders te kijken, vertrouwen in mijzelf te krijgen, sterkte mij. 

Door de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Door te leren begrijpen wat er gebeurd was. Door vertouwen te geven in mijn eigen kracht. Het mooie van verbrande aarde (of bos) is dat juist deze aarde heel vruchtbaar is. Er groeit nieuw leven, ander leven. Ik heb dat leren zien en  merk nu dat ‘mijn bosbrand’ een heleboel nieuws en moois brengt in mijn leven. 

Ik durf zelfs voorzichtig te beweren een beter leven. Ik ben nu een jaar verder en hoewel er natuurlijk altijd pijn blijft over datgene wat er gebeurd is kan ik wel weer genieten van de kleine dingen. Ik ben Ylske dankbaar voor haar hulp in mijn traject!

- Katrijn  ( 46 jaar ) -

Kaart

Reviews

van Gemeren

11-12-2020 20:12
Ylske, is een warm en liefdevol mens waar ik enorm veel van heb geleerd, tijdens een coaching traject.

Sanne van Drunen

10-12-2020 21:31
Empathisch, liefdevol en héél intelligent: ze maakt dat je je beter voelt over jezelf

Marleen

10-12-2020 19:08
Mooi mens die door ervaring zeker veel mensen verder kan helpen !

Twan Vermeulen

10-12-2020 18:28
Daadkrachtig, doordacht en de juiste snaar raken, dat is Ylske voor mij.

Schrijf een review 

Website

www.ylsketammel.nl