Holistisch therapeut - Den Haag - Yasmine Setoe van Praktijk Ki
  • Yasmine Setoe van Praktijk Ki

  • (4)
  • Den Haag
  • Holistisch therapeut
  • € 85,00 per 1

Stuur Yasmine Setoe van Praktijk Ki een bericht

Boek een consult met Yasmine Setoe van Praktijk Ki

Delen:

Over / Bio

Ik ben Yasmine. Als 19-jarige verhuisde ik vanuit Limburg naar Den Haag om te studeren. Ik heb lang over mijn studie gedaan, omdat ik al snel voelde dat ik niet op mijn plek zat. Ik voelde aan alles dat ik meer met mensen moest doen, maar meer met mensen is een breed begrip! Ondertussen werd ik chronisch ziek, kwamen jeugdtrauma's omhoog en koos ik voor de makkelijke weg, want omgaan met mijn ziekte en cptss (complexe posttraumatische-stressstooris) vond ik ingewikkeld genoeg. Ik ging in therapie, leerde omgaan met mijn ziekte én kon traumatische gebeurtenissen op de juiste manier verwerken: in verbinding met en vanuit liefde voor mezelf. Om dit te doen, kwam ik in contact met psychotherapeuten, psychiaters, masseurs, lichaamsgerichte therapeuten en alternatieve  coaches. De klachten rondom mijn ziekte zijn drastisch verminderd en de cptss klachten heb ik al jaren niet meer. Een zware reis, waar ik met trots op terugkijk.

Dit hele pakket aan hulpverleners gaf mij het inzicht hoe ik me professioneel wilde ontwikkelen, zodat ik vanuit verbinding en liefde een ander kan begeleiden in verwerkings- en verbindingsprocessen. Als je in verbinding bent met jezelf, kun je horen wat je lichaam zegt en jezelf geven wat je nodig hebt. Dit geldt ook voor zelfliefde: wanneer je naar je hart en intuïtie leert luisteren vanuit liefde en verbinding, kun je vol vertrouwen keuzes maken, acties ondernemen, je leven leven. In combinatie met prachtige methodieken zijn mijn lichaam, hart en onderbuik de tools die ik inzet om een ander te begeleiden.

Therapieën

Holistisch therapeut, Ademtherapie, Body Mind therapie, Burn out, Chakra healing, Chakrapsychologie, Coaching, Coaching & Healing, Coaching via Skype/Zoom, EFT, Energetische therapie, Familieopstellingen, Haptonomie, Heart & Soul Healing, Holistic Pulsing , Holistisch therapeut, Holistische therapie, Hoogsensitiviteit coaching, Innerlijk kind therapie, Lichaamsgerichte therapie, Lichaamswerk, Lifecoaching, Marokkaanse therapeuten - Turks - Surinaams - Indiaas - Midden Oosten, Meditatie , Personal coaching, Persoonlijk leiderschap, PTSS en Trauma, Rebalancing, Regressietherapie, Reichiaans lichaamswerk, Reiki, Reiki 2, Reiki 1, RET (rationeel emotieve therapie], Rouwverwerking, Schema therapie, Stress, Systeemwerk, Tekentherapie, Therapie, Transactionele analyse , Transformatieve coaching, Traumawerk, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Balans, Beroepskeuze, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Groei, Healing, Onverwerkte emoties, Posttraumatische stress, Rouwverwerking, Traumaverwerking, Zelfacceptatie, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Wanneer de verbinding met jezelf lastig voor je is, kan ik je helpen onderzoeken wat jou in de weg staat om die verbinding met jezelf te maken. Soms zijn het onderliggende angsten, nare ervaringen of teleurstellingen die ervoor zorgen dat je de verbinding nu niet voelt. Een oordeelloos bewustwordingsproces helpt jou om ze te overwinnen. Met respect en liefde voor jezelf opent dit de weg om de verbinding te maken met jezelf zoals jij dat wilt. Je ervaart een verschuiving in jezelf door de innerlijke transformatie. Je ontwikkelt weer eigenwaarde, zelfliefde, meer vertrouwen in jezelf en je vergroot je intuïtieve vermogens.

Beroepsverenigingen

CAT

Opleiding/cursussen

Holistisch Therapeut - ZoMa Opleidingen
Reiki 1, 2 - ZoMa Opleidingen
Reiki Master / Teacher - Soul Insight
Relatietherapie - NTI
Lifecoaching - NTI
Creatieve therapie - NHBO

Kaart

Reviews

David

10-05-2022 12:11
Ik zocht lang naar een reiki cursus die voor mij resoneerde, bij praktijk Ki had ik gelijk een goed gevoel. Erg kundig in wat ze doet, een fijne en oprechte energie en dat is voelbaar. Reiki is energie, en merkte dat ze mij gaf en kon leren wat ik op dat moment nodig had in proces. Ik kan deze cursus zeker aanraden en als die bij jezelf resoneert!

Sarah

10-05-2022 12:09
Yasmine gaf me een reikibehandeling bij mij thuis. Op de slaapkamer van onze zoon, vouwde ze haar behandeltafel uit. Toen ik ging liggen, raasden er aanvankelijk duizenden gedachten door mijn hoofd. Maar al vrij snel kon ik mezelf overgeven aan het moment en door Yasmine’s ontspannen en geïnteresseerde houding, kon ik ook diep ontspannen. Het was wonderlijk, prachtig en energiegevend. Niet cognitief te bevatten maar echt enorm verrassend en prettig. Het bracht veel teweeg in positieve zin en toen we na de behandeling nog kort even spraken, kwamen dingen heel mooi samen. Ik zou het iedereen aanbevelen! Zeker bij Yasmine van Praktijk Ki!

Denise

10-05-2022 12:09
Ik ben bij Praktijk Ki terecht gekomen via Facebook. Een post over holistische therapie, ik had er wel eens over gehoord maar wist niet wat het was en was er nieuwsgierig naar, vooral in aanvulling op mijn studie. Ik heb met Yasmine een afspraak gemaakt voor een chakra analyse en een healing sessie. De afspraak hadden we in mijn studentenkamer en ze zorgde overal voor. Ik hoefde er alleen maar te zijn. Ik voelde me zeer ontspannen en ontladen na de sessie. Yasmine is een heel lieve en zachtaardige vrouw. Ondanks dat de afspraak thuis was, voelde ik me erg welkom. In haar aanwezigheid nam ze me mee naar mijn eigen werkelijkheid.

Nanna

10-05-2022 12:08
Bij Yasmine kwam ik terecht omdat ik op zoek was naar een coach die met me meedenkt en niet een standaard traject volgt. Ik heb gebruikt gemaakt van de chakrabehandeling, meerdere regressiebehandelingen en een behandeling met tafelopstelling. Deze behandelingen gaven zoveel inzicht in waar mijn bijna automatische reacties op bepaalde situaties vandaan komen.
Heel dankbaar dat ik Yasmine vond met Praktijk Ki en dat ik hier in behandeling ben gegaan. Bedankt, Yasmine!

Schrijf een review