Intake consultant - Amsterdam - Wouter  van de Ridder
  • Wouter  van de Ridder

  • (5)
  • Amsterdam
  • Intake consultant
  • € 50,00 per uur (incl. therapie&therapeut advies)

Stuur Wouter  van de Ridder een bericht

Boek een consult met Wouter  van de Ridder

Delen:

Over / Bio

Zie je door de bomen het bos niet meer, maar heb je geen zin of tijd of mogelijkheid om ons 1 op 1 te ontmoeten voor een orienterend intake consult. Boek dan nu een online consult (via Skype, Facetime of bellen) en we helpen je op weg naar de beste therapeut of coach. Klik dan op de rode button of bel voor een orienterend consult: 0630411883

'Jarenlang liep ik onbewust rond. Alles wat er gebeurde (van relaties tot werk) overkwam me. Als een collega me aansprak op iets, voelde ik direct de spanning in mijn lijf. Maar geen idee waar dat vandaan kwam. Ik wist alleen dat het niet fijn voelde.

Na een flinke portie therapie, trainingen en een opleiding kwam ik achter mijn belemmerende gedachten & overtuigingen die mij gevangen hielden. Het vinden van de juiste professionals waarbij ik me veilig voelde, was telkens weer een (online) zoektocht. Of ik kwam via via ergens terecht. Het maakte mijn ‘bewustzijnsreis’ niet makkelijker. Het was trial & error of diegene goed was of dat de therapiesoort bij mij pastte. Geen ideale situatie, want je legt wel elke keer je ziel bloot. Niet alleen ik, maar velen met mij verdwenen zo in het oerwoud van de vele geneeswijzen.

Met Its Just Therapy wil ik de juiste (complementaire en alternatieve) therapeuten en coaches op het pad brengen van iedereen in Nederland die de ambitie heeft om als persoon te groeien en bewuster te worden. Zodat ook zij in alle veiligheid kunnen genieten van een bewuster en minder ‘bumpy’ leven.
----------
Wouter kijkt graag met verwondering naar de mensen om zich heen. Hij neemt scherp waar wat er speelt en wat iemand nodig heeft om te groeien. Hij zegt waar het op staat en benadrukt vooral ook het positieve; datgene wat er al is, waar je op verder kan bouwen en waar je van mag genieten. Vanuit daar geeft hij vanuit vertrouwen, integriteit én met humor, richting aan jouw traject van persoonlijke en spirituele groei.

Therapieën

Intake consult, Coaching, .

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Grenzen aangeven, Healing, Relatieproblemen.

Werkwijze

Mentale coaching, Fysiek (aanraking).

Meer over werkwijze

Ik kijk graag met verwondering naar de mensen om mij heen. Ik kan scherp waarnemen wat er speelt en wat je nodig hebt om te groeien. Ik zeg waar het op staat en benadruk vooral ook het positieve; datgene wat er al is, waar je op verder kan bouwen en waar je van mag genieten. Vanuit daar geef ik met vertrouwen, integriteit én met humor, richting aan jouw traject van persoonlijke en spirituele groei.

Een oriënterend intake consult kost 50 Euro per uur (1 - 1,5 uur) en is inclusief therapie & therapeut advies.

Beroepsverenigingen

 

Opleiding/cursussen

Uva: master Economie
School of Life
DSM IV
RET training
Jaartraining Be Flow van InnerBalance
Overdracht/tegenoverdracht bijscholingscursus BIVT

Testimonials

Wouter is een fijne coach. Hij kijkt nergens van op en je kan écht je verhaal bij hem kwijt. Hij geeft je een veilig gevoel waardoor je proces enorm versneld. Hij heeft me enkele waardevolle inzichten gegeven waardoor ik me nu veel soepeler door het leven beweeg ;-).
(Anniek Tiemessen, Amsterdam)

Kaart

Reviews

Janine Van der Vecht

15-01-2016 13:31
Onlangs liep ik enorm vast met van alles tegelijk: werk, relatie en mezelf. Na een kort gesprek met Wouter kreeg ik enkele therapeuten gepresenteerd. Ik kon zelf kiezen bij wie ik me het meest prettig voelde. Uiteindelijk waren die sessies bij haar erg fijn. Superfijn dat er nu een partij is die mensen zoals ik helpt met orienteren, want dat is echt lastig. Duurde bij mij wel een tijdje. Dank Wouter!

Renske Goedkoop

14-09-2015 11:50
Ik had een erg fijn gesprek met Wouter. Hij luisterde goed en vond eigenlijk niets wat ik zei raar. Ondanks dat ik dat zelf wel vond.Ik wist even echt niet meer welke kant het opging, maar na dit gesprek is het veel duidelijkerwie me kan helpen. Groetjes, Renske

Schrijf een review 

Website

www.rishis.nl/nl/coaching-massages/consult/_page_1/_naam_online-consult-wouter/