It’s Just Therapy
Coach - Zeist - Wineke van Doezelaar
  • Wineke van Doezelaar

  • (5)
  • Zeist
  • Coach
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Wineke van Doezelaar een bericht

Boek een consult met Wineke van Doezelaar

Delen:

Over / Bio

Buitenplek Time-Out biedt effectieve 1-op-1 coaching en Time-Out trajecten voor vrouwen die weer energiek, bevlogen en gelukkig willen werken en leven.

Time-Out traject
Het Time-Out traject is afwisselend, onderzoekend en uitdagend. Het is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld waarbij het fysieke en mentale optimaal op elkaar worden afgestemd. Je leert je eigen route uit te stippelen en van de standaard paden af te wijken en te vertrouwen op je intuïtie. Je gaat jouw unieke leiderschap ontwikkelen, helemaal passend bij jou. Ook ga je ontdekken wat jou drijft, welke potenties je hebt, waar je energie van krijgt, hoe je maximaal uit de verf komt én hoe je dit vertaalt in de praktijk; zakelijk en privé.
Kortom: Bij Buitenplek Time-Out ga je weer vertrouwen op je eigen binnenwereld. Om van daaruit intrinsieke keuzes te maken en duurzame stappen te zetten in de buitenwereld.

Time-Out coaching
Time-out coaching begint met bewustwording en inzicht krijgen in jouw ideeën, wensen, overtuigingen, blokkades, drijfveren en potenties. Pas dan kan er verandering ontstaan. Tijdens de time-out coaching gaan we kijken naar wat je wenst en waar je last van hebt. Ik laat je ervaren wat gevoelens en gedachten met je doen. Hoe je ermee om kunt gaan en hoe je bewust de leiding kunt nemen over jouw leven. Hierbij ga ik uit van jouw kracht, wijsheid en kwaliteiten. Je ontdekt wat je echt belangrijk vindt. Wat jou ontspanning geeft, inspireert, in beweging zet en vreugde geeft. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je komt in je kracht, maakt heldere keuzes en ervaart zingeving. Kortom: je leeft!

Wie ben ik?
Ik voel mij betrokken, bewust, sensitief, talentvol, vrouwelijk, krachtig, lief en vol lef. Ik volgde diverse studies en trainingen waaronder de universitaire studie Communicatiekunde & Internationale bedrijfscommunicatie, de 3-jarige opleiding Toegepaste Integrale Psychologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) practitioner en master trainingen, Oplossingsgericht en Systemisch werken en human potential coach.
Mijn werkzaamheden als coach en communicatiespecialist bij profit en non-profit organisaties en mijn eigen levenservaringen, zorgen ervoor dat ik je op een professionele, integere, directe en respectvolle manier benader, wakker schudt en verder op weg help naar meer verbinding en voluit leven. In mijn vrije tijd speel ik piano, zing, lees, schilder, tennis en dans de Argentijnse tango met mijn liefdespartner. Ik woon in Zeist en heb één zoon.
Mijn drijfveer is: het binnenste vinden en verbinden!

Overleggen wat het beste bij je past? Bel me dan gerust of stuur mij een mail. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.buitenplektimeout.nl.

Therapieën

Coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Creatieve coaching, Familieopstellingen, Lichaamswerk, Loopbaan coaching, Massage therapie, Meditatie , Mindfulness, NLP.

Onderwerpen

Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Communicatieproblemen, Familieopstellingen, Grenzen aangeven, Identiteitsproblemen, Innerlijke kracht, Keuzestress, Levensmissie, Loopbaanbegeleiding, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Neerslachtig, Onrust, Spirituele ontwikkeling, Verdriet, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfontplooiing, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Ik bied jou mijn liefdevolle en oprechte aandacht, mijn kennis en talenten, een echt luisterend oor, een scherpe blik en praktische aanwijzingen. Voor zowel je werk gerelateerde als persoonlijke zaken. Mijn kracht is dat ik vanuit rust heel goed kan luisteren en analyseren. Ik kom hierdoor snel tot de kern. Ik help je vervolgens om vanuit deze kern een praktische, liefdevolle en krachtige vertaling te maken.
Spannend? Nou en of. Leuk? Dat ook. Maar bovenal het grootste cadeau aan jezelf: voluit leven!

Opleiding/cursussen

ITIP (Instituut voor toegepaste Integrale Psychologie) 3-jarige opleiding, NLP practionar en master bij NTI NLP in Limmen, Systemisch coachen, Human Potential Coach, ACT therapeut (Acceptance Commitment Therapy)

Testimonials

"Wineke is intelligent, betrokken en invoelend.
Ze helpt je als geen ander om bij jezelf te komen, om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn, waar je je focus het beste naar toe kunt laten gaan. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt."
Robijn Tilanus

Coaching, een veel gehoord begrip op vele manieren te ervaren. Coaching door Wineke van Doezelaar is een begrip op zich. Haar rust en absolute aandacht, een juiste vraag op precies dat ene moment, maken dat je ervaart in professionele handen te zijn. Het verschil zit in het luisteren, naar het verhaal wat zich laat horen en het verhaal wat zich nog niet laat zien. De oplossing die er ligt en graag gevonden wil worden. Wineke’s ruime ervaring en professionele achtergrond kenmerkt haar als coach. Haar talenten zijn dan ook op vele manieren in te zetten zowel binnen organisaties als individuele gesprekken. Ik noem haar met hart en ziel een levenscoach".
Ineke van de Laak

"Door een aantal zakelijke tegenvallers was ik totaal verloren wat ik wilde halen uit mijn carrière en heb ik op advies van een vriendin een afspraak met Wineke gemaakt. Al binnen de kortste keren kwamen er zaken naar boven die ik diep van binnen waarschijnlijk wel wist maar nooit aan de oppervlakte heb laten komen. Door een combinatie van doorvragen, oefeningen doen en haar kwaliteit om hoofdzaken van bijzaken te scheiden, maakte dat ik al na een uur volledige omgeslagen en met een enorme hoeveelheid positieve energie naar buiten liep. Het resultaat: een geweldige nieuwe baan die echt bij me past".
Suzanne Berings

”Een inspirerende dag in een bijzondere omgeving die dankzij de goed doordachte begeleiding van Wineke bij mij heeft geleid tot rust en reflectie, zodat ik weer weet wat écht belangrijk is. Zo’n ‘energieboost’ gun ik iedereen” .
Sonja van Teijlingen, programmaleider bij het Bureau Algemene Bestuursdienst van BZK.

”Ik voel me echt veel beter dan toen ik aankwam”.
Petra Brand, P&O manager

”Geweldig concept! Mooie plek, prettige sfeer en goede begeleiding”.
Radboud van Hal

Kaart

Reviews

Susan Berings

25-10-2018 15:39
Door een aantal zakelijke tegenvallers was ik totaal verloren wat ik wilde halen uit mijn carrière en heb ik op advies van een vriendin een afspraak met Wineke gemaakt. Al binnen de kortste keren kwamen er zaken naar boven die ik diep van binnen waarschijnlijk wel wist maar nooit aan de oppervlakte heb laten komen. Door een combinatie van doorvragen, oefeningen doen en haar kwaliteit om hoofdzaken van bijzaken te scheiden, maakte dat ik al na een uur volledige omgeslagen en met een enorme hoeveelheid positieve energie naar buiten liep. Het resultaat: een geweldige nieuwe baan die echt bij me past.

Ineke

25-10-2018 15:34
Coaching, een veel gehoord begrip op vele manieren te ervaren. Coaching door Wineke van Doezelaar is een begrip op zich. Haar rust en absolute aandacht, een juiste vraag op precies dat ene moment, maken dat je ervaart in professionele handen te zijn. Het verschil zit in het luisteren, naar het verhaal wat zich laat horen en het verhaal wat zich nog niet laat zien. De oplossing die er ligt en graag gevonden wil worden. Wineke’s ruime ervaring en professionele achtergrond kenmerkt haar als coach. Haar talenten zijn dan ook op vele manieren in te zetten zowel binnen organisaties als individuele gesprekken. Ik noem haar met hart en ziel een levenscoach.

Anoniem

25-10-2018 15:32
Wineke laat je stap voor stap ontdekken wat jouw drijfveren, doelen en ambitie zijn. Haar rust, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding geven je de richting die je in de hectiek van het alledaagse leven was kwijtgeraakt.

Sonja van Teijlingen

25-10-2018 15:27
”Een inspirerende dag in een bijzondere omgeving die dankzij de goed doordachte begeleiding van Wineke bij mij heeft geleid tot rust en reflectie, zodat ik weer weet wat écht belangrijk is. Zo’n ‘energieboost’ gun ik iedereen” .

Robijn Tilanus

25-10-2018 15:21
Wineke is intelligent, betrokken en invoelend. Ze helpt je als geen ander om bij jezelf te komen, om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn, waar je je focus het beste naar toe kunt laten gaan. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.

Schrijf een review 

Website

www.buitenplektimeout.nl