It’s Just Therapy
Energetisch therapeut - Houten - Wilmar Vaartjes
  • Wilmar Vaartjes

  • (1)
  • Houten
  • Energetisch therapeut
  • € 90,00 per uur, mogelijke vergoeding vanuit aanvullend pakket

Stuur Wilmar Vaartjes een bericht

Boek een consult met Wilmar Vaartjes

Delen:

Over / Bio

Praktijk LavaHealing is de natuurgeneeskundige praktijk van Wilmar Vaartjes (1968).
Er worden snelwerkende behandelingen aangeboden die in korte tijd een diepe transformatie kunnen verwezenlijken.

Wilmar is met zijn opleidingen begonnen om bij zichzelf diepgewortelde thema’s te transformeren.

“Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik astma en eczeem gehad. Op bepaalde momenten was de astma zo hevig dat ik hiervoor een aantal maal in het ziekenhuis heb gelegen. Voor mij was het altijd duidelijk dat de astma versterkt werd door diepgewortelde emoties, voornamelijk angst en ingehouden woede.

Het proces dat ik ben ingegaan, mede door het volgen van de Vortexhealing-opleiding en de daaruit volgende verdieping, heeft de positie van waaruit ik het leven leef volledig veranderd. De bronnen die de astma veroorzaakten zijn tot op diep niveau getransformeerd en sindsdien heb ik geen astmaklachten meer ondervonden.

Al het innerlijke transformatiewerk dat ik deed door het transformeren van alle angst, boosheid en frustratie, en nog veel meer, creëerde een zee aan innerlijke ruimte. Dit proces van graven ging zo diep dat onder in de put zuiver ’levenswater’ ontsprong. Hiermee is mijn systeem een bron geworden waar ook anderen heling door kunnen ontvangen. Werken vanuit deze positie van Eenheid geeft een onbeschrijfelijk gevoel van vreugde en voldoening.

Mensen helpen bevrijden van lasten die jaren of soms een heel leven worden meegedragen vind ik een van de mooiste dingen die er zijn."

Therapieën

Energetische therapie, Coaching, Energetische therapie.

Onderwerpen

Adhd/Add, Agressie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Autisme, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Boosheid, Burn out, Emotionele blokkades, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Mystieke ervaringen, Neurose, Onverwerkte emoties, Posttraumatische stress, Sexueel misbruik, Spirituele ontwikkeling, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Dankzij de kracht en diepte van het werken met Eenheidsbewustzijn kunnen er in korte tijd diepe transformaties worden gerealiseerd. Gevolg is een herstel van het emotionele evenwicht, sterkere aarding en gronding en het ervaren van meer en dieper levensgeluk.

Eenheidsbewustzijn is geen ’methode’ het is de pure kracht van het ZIJN die zich openbaart. Het heeft zich in mij geopenbaard als een natuurlijke ont-wikkeling en evolutie. Als kind was ik mij hiervan al bewust. De gevolgde VortexHealing-opleiding heeft dit proces in een stroomversnelling gebracht.

Tijdens het werken met Eenheidsbewustzijn wordt direct ingewerkt op de blokkades die aan de basis liggen van vele soorten lichamelijke en emotionele gesteldheden. Er wordt zo weer ruimte gemaakt voor het ervaren van innerlijke vreugde.

De Behandeling:
Een behandeling bestaat uit twee delen, het eerste deel wordt er ongeveer 10 tot 15 minuten gesproken waarbij hetgeen wat er op dat moment op de voorgrond ligt wordt belicht en verhelderd. Door een scherp en helder zicht worden vaak direct de diepere oorzaken van wat er speelt besproken. Deze herkenning en erkenning geeft meestal al een gevoel van rust en vertrouwen.

Tijdens het tweede deel van de behandeling ligt de cliënt, volledig gekleed, op een behandeltafel. Er hoeft niet gesproken te worden of speciale oefeningen gedaan te worden.

Over Eenheidsbewustzijn:
In ons leven ervaren we onszelf meestal als een apart individu. Een "ik" tegenover "anderen". Wanneer de identificatie met dit "ik" wat ook wel ego genoemd kan worden, wordt losgelaten openbaart zich een nieuwe manier van ZIJN. Wat eens gescheiden leek is nu diep met elkaar verbonden.

Beroepsverenigingen

 BATC

Opleiding/cursussen

 Vortexhealing® in NL, VS, UK, IR, ES.

Testimonials

Vrouw 47 jaar, Hulpverlener:
Wilmar is een goede therapeut die met zijn energie en humor gerust weet te stellen. Je voelt je veilig bij hem. Hij weet goed in te gaan en aan te sluiten bij wat er momenteel speelt en waar het vandaan komt. Hij heeft een unieke werkwijze die diep doordringt. De sessies hebben me erg en vrij snel door diepe stukken heen geholpen. Ik voel me veel lichter en vrolijker.

Natanja, 60 jr:
Voor mij is er dankzij Wilmars behandelingen een diepgaande transformatie op gang gebracht die op alle fronten positief uitwerkt in mijn leven!
Ik beveel Wilmar dan ook van harte aan en hoop dat velen de weg naar hem zullen vinden.

Man, 56 jaar, Zelfstandig ondernemer:
De aanleiding om Wilmar te bezoeken was een burn-out waarin ik werkelijk rock-bottom zat, met oa angst- en paniekaanvallen. Al bij de eerste behandeling kon ik de heilzame werking van de behandeling ervaren. Vooral ook door de behandeling van Wilmar, heb ik mijn burn-out snel weten te ’verwerken’ en heeft hij mij ook helpen inzien hoe ik een herhaling kan voorkomen.

K. S. Vrouw, 28 jaar, Trainer:
Tijdens de eerste sessie wist Wilmar precies zijn vinger op de juiste plekken te leggen. Het bleek dat mijn hartpijn het gevolg was van heel veel diepgaande processen. Het verbaasde me dat hij veel processen aan kon geven waar ik op dat moment zelf niet bewust van was. Het bleek dat mijn hele lichaam onder spanning stond....Naarmate de behandelingen vorderen begrijp ik ook steeds beter waar ik sta en de verbanden die hij ziet. En het mooie is dat het niet alleen bij praten blijft. Als Wilmar mij behandelt voel ik fysiek heel erg veel gebeuren in mijn lichaam...Wilmar heeft mijn leven met zijn behandelingen echt verandert en ik ben super blij en dankbaar dat ik hem heb leren kennen.

Man, 50 jaar, Project Manager:
Sinds mijn puberteit heb ik last van depressieve periodes, eerst zonder dit zelf te beseffen. Rond mijn 35e heb ik dit met hulp van een therapeut "benoemd". Vanwege de bijwerkingen heb ik nooit serieus medicatie overwogen, ik kwam er zelf wel weer uit. Toch kreeg ik een steeds grotere angst voor de volgende sombere periode.
Ik ben nogal exact en technisch ingesteld en heb weinig kennis van de behandelings-methode van Wilmar, dus ik ben begonnen met de instelling van "baat het niet dan schaadt het niet". Na 2 à 3 behandelingen was de somberte verdwenen!
Ik ben verder gegaan met sessies omdat mij dit meer brengt dan welke therapie/coaching dan ook: ik ben beter in staat om met werkstress om te gaan, heb meer energie en meer rust in mijn hoofd. Ook thuis wordt het verschil duidelijk opgemerkt, mijn leven is een stuk "lichter" geworden.

Voor nog veel meer testimonials bezoek je www.lavahealing.nl

Kaart

Reviews

Wouter

28-01-2016 14:27
Wilmar voelde als een erg warm & veilig persoon, met veel kennis. Hij luisterde erg goed in zijn fijne praktijkruimte. Eigenlijk zag hij al van alles voordat ik echt op de behandeltafel lag. Hij sloeg de spijker op z'n kop. Mijn lichaam heeft blokkades bij mijn 1e chakra (heup/bekkengebied), wat vaak al vroeg in je leven begint doordat je ergens bang voor bent bijvoorbeeld. Ook bij mijn keel zag hij blokkades, waar ik inderdaad veel spanning heb vaak, met vastzittende kaken. Allemaal tekenen van spanning. Hij omschreef een deken dat over mijn vreugde, expressie en energie heen ligt rond het bekkengebied. Het zorgt ervoor dat ik me vaak inhoudt in mijn expressie, veel twijfel en daardoor mezelf niet altijd volledig laat zien (of voor mezelf op kom, want dat is ook vaak zo). Mijn grenzen zijn dan flink oprekbaar voor anderen. Het voelde helemaal kloppend met wat ik zelf al jaren onbewust voelde. Ik houd me ook vaak in en het onbevangen speelse is inderdaad wat minder vaak te zien. Zonde, want het beperkt mijn geluk! Dit soort oude (onveilige) patronen beïnvloedden mij nog steeds, dat wist ik. Erover praten gaat mij hééél makkelijk af. Ik besef het ook steeds beter als ik me onveilig voel bijv. Maar het is altijd mijn lichaam dat het als eerste aangeeft. Mijn lichaam is niets vergeten en geeft precies aan wat er aan de hand is en hoe het met me gaat. Tijd dus om écht met mijn lichaam aan de slag te gaan d.m.v. een healing op de behandeltafel. Ik lag heerlijk op de tafel, hoefde niets te doen en Wilmar werkt vervolgens met de energie die hij voelt in en rond mijn lichaam. Wilmar voelt erg veilig en dat is belangrijk. Al snel zak ik helemaal in de tafel en worden mijn handen zwaar. Mijn bekken voelt vrijer maar ook voller. Na de sessie ben ik veel meer aanwezig en in mijn lijf. Dit is dus hoe het voelt als je je ruimte inneemt en in je lijf zit. Wat een energie voel ik! Ik neem eindelijk de ruimte in die ik mag innemen door Wilmar zijn werk. Belangrijke tip van hem als je jezelf ook veiligheid wilt leren geven (bijv bij die ene stomme collega): vind een plek in jezelf of ergens of een persoon waar je vrolijk van wordt of je veilig bij voelt en gebruik dit in meditaties/mindfulness oefeningen of denk aan die plek of persoon...bijvoorbeeld vlak voordat je een meeting in gaat. Zo blijf je erbij en kan je jezelf helemaal laten zien. Heerlijk een therapeut die ervoor zorgt dat je op eigen benen gelukkig(er) kan zijn!

Schrijf een review 

Website

www.lavahealing.nl