Holistisch therapeut - Eygelshoven - Wendy Luijs
  • Wendy Luijs

  • (2)
  • Eygelshoven
  • Holistisch therapeut
  • € 50,00 per 1 uur

Stuur Wendy Luijs een bericht

Boek een consult met Wendy Luijs

Delen:

Over / Bio

Sinds 2010 werkzaam in de reguliere zorg. 2020 afgestudeerd als verpleegkundige met BIG registratie.
Mijn affiniteit en ervaring binnen de reguliere zorg, ligt binnen de GGZ en jeugdzorg.
Sinds april 2021 mijn eigen praktijk gestart binnen de alternatieve zorg.
Ik merk binnen de reguliere zorg, dat er te weinig oog is voor de cliënt en er vaak gekozen wordt voor symptoombestrijding. Ik wil hier het verschil in gaan maken met mijn praktijk. Mijn kennis en expertise van de reguliere zorg met de alternatieve zorg verbinden. Om zo, zoveel mogelijk cliënten terug in hun kracht te zetten.
Dit doe ik door mijn cliënten op nr 1 te zetten, samen met hen zoeken naar de dieper gelegen oorzaak van de klacht/stoornis.

Therapieën

Holistische therapie, Bach-bloesemtherapie, Chakra healing, Energetisch huis reinigen, Healing, Holistische therapie, Klankschalen, Regressietherapie, Reiki, Reiki 2.

Onderwerpen

Adhd/Add, Assertiviteitsklachten, Balans, Bewustwording, Borderline, Chakra's, Fysieke klachten, Gedragsproblemen, Hechtingstoornis, Onzekerheid, Psychosomatische klachten, Zelfacceptatie, Zelfbeeld.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Ik ben een liefdevolle spiegel, helder, bekrachtigend en confronterend als het bijdraagt aan het proces. Ik merk dat cliënten zich vrijwel direct op hun gemak bij mij voelen. Hierdoor heb ik snel een vertrouwensband met cliënten. Dit is ook wat de cliënten mij teruggeven als feedback.
Mijn kwaliteiten zijn het begeleiden van cliënten met “probleemgedrag”, denk aan persoonlijkheidsstoornissen, moeilijk opvoedbare kinderen, etc. Door mijn rustige, maar zelfverzekerde houding ben ik een steunpilaar voor velen. Ik ben open en eerlijk in mijn communicatie, dit creëert een gevoel van veiligheid bij cliënten.
Aan de hand van jouw fysieke/mentale klacht, neem ik je mee de diepte in. Om zo tot de oorzaak van je klacht te komen en je verder te helpen om meer vanuit je ware essentie te gaan leven.

Beroepsverenigingen

CAT (collectief alternatief therapeuten)

Opleiding/cursussen

Verpleegkundige, Leeuwenborgh opleidingen te Maastricht.
Holistisch therapeut, Zoma opleidingen te Westervoort.
Reiki 1, 2 en Master, Zoma opleidingen te Westervoort.
Reiki trainer, Jose Broeke te Landgraaf.
Basis systemisch kindercoach, Ynnergy te 's Hertogenbosch.

Kaart

Reviews

Jacqueline

25-10-2021 12:55
16 oktober een klankschaalhealing gehad van Wendy. Ik voelde dat er nog een stuk balans in mijn lichaam/energie mocht komen. De sessie was heel erg prettig, rustig en vooral helend. Ter plekke voelde ik de energie al doorstromen naar de onderste chakra/s waardoor deze ook geheeld / open werden. De combinatie met reiki was zeer prettig te ervaren. Sindsdien is de emotionele rollercoaster doorgegaan, waarbij ik 22.10 een paardencoaching sessie heb gehad om over mijn angst voor paarden heen te komen. Wat bleek een stuk verlatingsangst vanuit vorige levens en in dit leven gemanifesteerd door overlijden van dierbaren ook nog gezien mocht worden zodat dit geheeld kon worden. Gister 24.10 kwam de definitieve balans in mezelf en ik kon en mocht het laatste restje emoties loslaten. Mijn kracht is terug!!! Met dank aan Wendy en aan mezelf ;) Zeer aan te bevelen als je nog niet volledig je kracht vindt. Lieve Wendy, dankjewel dat je er voor me was/bent. Shine bright like a diamond. Liefs xxx Jacqueline

Matthes

18-08-2021 16:48
Vandaag "18-08-2021" ben ik de praktijk geweest, het was een hele fijne ervaring om lekker ook tot rust te komen. Ze heeft veel liefde en passie voor haar eigen werk, maar alles in een woord vond ik het hemels! Ga zo door Wendy! U rock it

Schrijf een review