Hypnose therapeut - Utrecht - Victoria Gorbunova
  • Victoria Gorbunova

  • Utrecht
  • Hypnose therapeut
  • € 125,00 per 1.5 uur

Stuur Victoria Gorbunova een bericht

Boek een consult met Victoria Gorbunova

Delen:

Over / Bio

Wie is Victoria Gorbunova?
Mijn naam is Victoria, ben 35 jaar oud, heb twee mooie kinderen en een lieve vriend. Mijn grootste passie is om mensen te helpen. Hypnotherapie is een zeer effectieve methode om snel lastige problemen te overwinnen, je levenswensen te realiseren en de beste versie van je zelf te worden.

Hypnotherapie heeft mij geholpen om van mijn chronische migraine af te komen. Dankzij hypnotherapie ben ik na jarenlang gestopt met dagelijkse preventieve medicatie en is de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd. Omdat ik zelf de kracht van hypnose heb mogen ervaren, ben ik zó enthousiast geworden dat ik heb besloten mijn werk in de commerciële wereld achter me te laten en me volledig te gaan richten op hypnotherapie. De realisatie van Hypnotherapie Utrecht is dan ook het resultaat van mijn passie!

Mocht u inmiddels nieuwsgierig zijn geworden dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Hypnotherapie Utrecht. Als internationaal erkend hypnotherapeut met ervaring, verstand en kennis van hypnotherapie en een empathische houding, zorg ik ervoor dat u met een vertrouwd en comfortabel gevoel een hypnose sessie kunt ervaren. Ik werk cliënt- en resultaatgericht en samen gaan we voor de beste oplossing van uw probleem, klacht of aandoening. Hebben wij hier allemaal niet wat recht op? Het leven is te mooi om er niet het maximale uit te halen.

Therapieën

Hypnose, Corona stress behandeling, Healing via Skype/Zoom, Hypnotherapie.

Onderwerpen

Afwijzing, Agressie, Belemmerende overtuigingen, Bijna dood ervaringen, Blokkades, Burn out, Chronische pijn, Contact met lichaam, Depressie, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Gezinsproblemen, Hoofdpijn en migraine, Innerlijke kracht, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Seksuele problemen, Sexualiteit, Verslaving, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Het is wel belangrijk dat je de juiste therapeut voor jezelf kiest, iemand die je leuk vindt, vertrouwt en waarbij je prettig voelt en waarmee je makkelijk kan praten. Ik bied een gratis intakegesprek die ons de gelegenheid geeft tijdens vrijblijvend consult je behoeften te bespreken en dat ik daarmee gepaste therapie aan te bieden.

Beroepsverenigingen

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Opleiding/cursussen

Diploma Internationaal Register Hypnotherapeut, Certificaat Advanced Hypnosetechnieken, Certificaat Therapie en Regressie, Certificaat Pijnreductie, Anesthesie &Acute Zorg, NLP practitioner

Testimonials

Viktorija is een zeer positief persoon en ik voelde me meteen op mijn gemak om mijn probleem te bespreken. Ze heeft me geholpen met mijn angstproblemen. Slechts in twee sessies merkte ik al heel snel een groot verschil in mijn reacties op stressvolle situaties. Bedankt, Viktorija, je hebt me veel geholpen.
Sandra van de Berg

Ik rook al 15 jaar, ben een paar keer gestopt, voor een korte periode, maar elke keer begon ik weer te roken. Soms begon ik weer met roken vanwege stressvolle situaties, soms tijdens het feest. Mijn vriend heeft mij Viktorija aanbevolen, dus ik heb besloten om het eens te proberen. Ik was verbaasd hoe gemakkelijk het was om te stoppen met roken. Ik verwachtte de onbedwingbare trek te bestrijden, en er was niemand die de gewoonte kon bestrijden, en het was zo gemakkelijk om nee te zeggen. Ik heb helemaal geen zin om te roken, en ik heb geen idee hoe ik het me kon veroorloven of tijd had om te roken. Iets zo moeilijk werd zo gemakkelijk.
​Ton Sanders


Ik was sceptisch over hypnotherapie, maar nu niet meer. Bedankt, Viktorija, dat je me op de goede weg hebt geholpen om af te vallen. Ik putte mezelf uit met fysieke oefeningen, maar kon niet de gewenste resultaten behalen. Ik was een emotionele eter, een voedselplukker bij het bereiden van maaltijden en een nachtelijke eter, dus ik saboteerde al het harde werk dat ik in de sportschool deed. Dat is allemaal veranderd na te zijn gehypnotiseerd door Viktorija. Ik ben gestopt met emotioneel overeten. Ik eet kleinere porties, eet niet meer 's nachts. Het is ongelooflijk, en nu zie ik de resultaten van het gewichtsverlies. Ik denk niet meer 24/7 aan eten en het is makkelijker voor mij om bewust voor gezonde voeding te kiezen boven junkfood.

Kris Michaels

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

praktijk-hypnotherapie.nl