Hypnotherapeut - Rotterdam - Victor Kraemer  Afslank coach Virtuele Maagband  Rotterdam Den Haag Amsterdam
  • Victor Kraemer Afslank coach Virtuele Maagband Rotterdam Den Haag Amsterdam

  • (6)
  • Rotterdam
  • Hypnotherapeut
  • € 135,00 per 2 uur

Stuur Victor Kraemer Afslank coach Virtuele Maagband Rotterdam Den Haag Amsterdam een bericht

Boek een consult met Victor Kraemer Afslank coach Virtuele Maagband Rotterdam Den Haag Amsterdam

Delen:

Over / Bio

Virtuele Maagband
Je hebt er waarschijnlijk al veel over gehoord: de virtuele maagband. Maar wat is het nou eigenlijk? Hoe werkt het precies? En werkt het écht?

Waarom een Virtuele Maagband?
Afvallen.. Een ware strijd voor bijna iedere man en vrouw. Je volgt dieet na dieet, maar het gewenste resultaat blijft uit. Het lijkt een eindeloos gevecht met jezelf.

Waarschijnlijk heb je ook van alles geprobeerd. Van sportschool tot diëten tot extra wandelingen maken. Hoezo wil het dan niet lukken? Waarom blijven de resultaten toch uit? En als het afvallen dan eindelijk lukt, waarom vliegen de kilo’s er net zo hard weer aan?

De oorzaak achter het eetgedrag
Overgewicht heeft verschillende oorzaken. De logische hiervan zijn; veel eten, weinig bewegen, niet kunnen bewegen, ziekte, medicijngebruik enzovoort. Toch vergeet men vaak de emotionele oorzaak.

Heb je er zelf wel eens over nagedacht waarom je eet? Denk aan de momenten dat je niet lekker in je vel zit en vervolgens een zak chips pakt om jezelf te troosten. Of het moment dat de tranen je in de ogen stonden omdat je weer teleurgesteld voor de spiegel stond, want:

“Je voelt jezelf een mislukking”.
“Niemand zal op deze manier van je houden”.
“Je bent het helemaal niet waard om slank te zijn”.
Herken je dit? Bovengenoemde voorbeelden zijn allemaal vormen van negatieve overtuigingen die zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn.

Wat is een Virtuele Maagband & Hoe werkt het?
De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties beginnen te eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of herstelperiode.

Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 5 hypnosesessies.

Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Al wat je lekker vindt mag je blijven eten, maar je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie is natuurlijk bij iedereen verschillend. Door bijkomend te gaan sporten, raak je uiteraard nog sneller je overtollige kilo’s kwijt.

Sessie 1 - Kennismaking hypnose en installeren van je doel
Sessie 2 - Blokkades, overtuigingen en motivatie
Sessie 3 - Plaatsen van de maagband
Sessie 4 - Levensstijl
Sessie 5 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Sessie 6 - Zelfhypnose

Overzicht van het virtuele maagband traject:
In de eerste sessie bespreken we wat jouw doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom afvallen nog niet gelukt is. We onderzoeken we waarom je eet. Verder worden er nieuwe gewoontes ingebracht die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen. Tot slot kijken we naar wat je eet. Zo kan het zijn dat je te weinig of juist de verkeerde dingen eet.

In de tweede sessie wordt de virtuele maagband geplaatst. De suggesties worden versterkt en eventuele problemen worden opgelost. Je krijgt tips en aanvullende informatie, zodat je goed kunt beginnen. Je ontvangt een handig informatieboek, plus MP3-opname. Tot slot krijg je toegang tot een besloten Facebook pagina, waar leden elkaar aanmoedigen, steunen en adviseren.

In de derde en vierde sessie gaan we verder op zoek naar de oorzaak van het (over)gewicht. Er is namelijk altijd een oorzaak te vinden voor het gewicht dat je nu hebt. Alleen ligt deze oorzaak vaak in het onderbewuste. Voorbeelden hiervan zijn: negatieve overtuigingen over jezelf, emoties en bepaalde gewoontes of onbewuste tegenwerking (‘je verdient het niet om slank te worden’). Je hoeft echt niet zelf te weten waar het vandaan komt, want daar komen we met hypnose wel achter. Met hypnose gaan we ‘in gesprek’ met het onderbewuste om de oorzaken op te sporen en weg te nemen.

In de vijfde sessie gaan we gezamenlijk evalueren op de voortgang en het proces. Zijn er bijvoorbeeld nog bepaalde triggers? Hoe heb jij de behandelingen ervaren? En zijn er nog andere aandachtspunten? In deze laatste sessie zetten wij ‘de puntjes op de i’, zodat er in de toekomst geen jojo-effect ontstaat.

In de zesde sessie gaan we alle sessies nogmaals nader bekijken en bijstellen van de maagband of regressie sessie of er nog steeds triggers aanwezig zijn die jou afval proces bellemeren.
* We kijk ook naar past life regressie
* familie lijnen om afval triggers weg te kunnen halen.
* We werken met het Hoger Zelf,
* Herhaling van sessie 1,2,3,4,5 delen
* Body scan.
* Bijstellen van de maagband,
* Zelf hypnose coaching

Voor wie is de virtuele maagband geschikt?
De virtuele maagband is niet geschikt voor iedereen! Geen enkele methode is toepasbaar op ieder mens. Mensen verschillen van elkaar en ook de eetgewoonten zijn bij iedereen anders. Lees deze pagina eens aandachtig door en trek zelf je conclusies. Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor het plaatsen van een virtuele maagband, is afhankelijk van de beoordeling door de therapeut. Deze zal meerdere factoren afwegen en op deze wijze bepalen of een virtuele maagband mogelijk geschikt voor jou is. In dit kader raden wij iedereen aan om eerst het gratis spreekuur te bezoeken zodat je meer duidelijkheid hebt voordat je hiermee aan de slag gaat. Bedenk: er zijn meerdere alternatieven met directe hypnose die leiden tot het behalen van jouw persoonlijk doelgewicht. Laat je vooraf dus goed informeren!

Een virtuele maagband, wat is dat?
Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn echter maakt dit geen verschil. Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Dit volle gevoel zorgt er weer voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten waardoor je dus eigenlijk minder eet. Dit heeft tot gevolg dat je minder calorieën binnenkrijgt waardoor vetreserves aangesproken worden en je dus zult gaan afvallen.

Bij het plaatsen van een maagband of maagring wordt de maag, en daarmee de maaginhoud, geringer. Je kunt dus niet meer die hoeveelheden eten die je gewend was. Het is dan ook in het algemeen een prima methode voor mensen die te veel eten. Het voorkomt echter niet dat je vaker gaat eten en zo toch teveel calorieën binnenkrijgt. Mensen die gedurende de dag vaak snoepen of tussendoortjes eten of mensen die veel suikerhoudende frisdrank tot zich nemen, doen er goed aan om na te gaan of een virtuele maagband wel een oplossing kan bieden. Voor zogenaamde emotie-eters zijn er betere, alternatieve methoden die toegepast kunnen worden om persoonlijke doelstellingen te halen.

De virtuele maagband, de afweging in jouw persoonlijke situatie
Je komt in aanmerking voor het plaatsen van een virtuele maagband indien jouw Body Mass Index (BMI) 30 of hoger is. Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is. Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent. Indien je er samen met de therapeut uit bent om de virtuele maagband te laten plaatsen, ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven. Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Dus niet bezigzijn met eten maar op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Heb je gekozen voor de virtuele maagband, dan doorloop je een traject. Het gehele traject bestaat uit 4 behandelingen waarbij je tussendoor opdrachten uitvoert die in het werkboekje omschreven zijn. Hoewel persoonlijke omstandigheden wijzigingen kunnen inhouden, bestaat het traject uit volgende stappen:

Op de eerste afspraak vindt er een uitvoerig intake gesprek plaats. Hier wordt duidelijk aangegeven wat je mag verwachten maar ook wat we van jou verwachten. Het werkboekje wordt doorgenomen en in samenspraak met de therapeut worden doelen gesteld voor het tweede bezoek. Aansluitend vindt de eerste sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose. Daarnaast is dit een voorbereiding op wat komen gaat.

Op de tweede afspraak wordt besproken welke opdrachten vervuld zijn en worden nieuwe opdrachten geformuleerd. In de tweede behandeling wordt de virtuele maagband aangebracht waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. Het advies is om tussen de eerste en tweede behandeling een periode van minimaal 2 weken in acht te nemen.

De derde afspraak vindt 2 weken plaats nadat de tweede sessie heeft plaatsgevonden. Tijdens deze afspraak worden de resultaten tot dan toe doorgenomen, worden opnieuw opdrachten geformuleerd en vindt in een sessie het bijstellen van de virtuele maagband plaats.

In de vierde sessie wordt vooral ingegaan op de reden waarom iemand overgewicht had. Deze bronaanpak zorgt ervoor dat er geen compensatiegedrag gaat plaatsvinden. Om alle sessies goed te verzegelen vindt er uitleg plaats van de thuissessie die na de laatste behandeling gebruikt dient te worden. Ook na de laatste behandeling is de therapeut tot redelijke termijn beschikbaar voor het geven van persoonlijke adviezen.

Tarief:
Virtuele Maagband Programma , 3 maanden
* Duur , 12 weken , week 1, 3, 5, 7, 9 , 11
* € 749 voor 6x sessies ( 1 op 1 of online sessie)
* Normale prijs €894,-
* Gratis intakegesprek
* 1,5 uur per sessie
* 6 x Gratis Hypnose MP3
* Zelf hypnose training (code woord + verdieping )
* 3 x Werkboek + informatieboek
* Gratis hulpmaterialen (centimeter, golfbal)
* MIR methode extra afval programma
6 sessies , weken 2, 4, 6, 8, 10 , 12 week

Virtuele Maagband (2 maanden Programma)
* Duur van 8 weken programma
* € 599,- voor 5 x sessies
* Normale prijs, € 745,-
* Gratis intakegesprek
* 1,5 uur per sessie
* 4x Gratis Hypnose MP3
* 2x Werkboek + informatieboek
* Gratis hulpmaterialen (centimeter, golfbal)
* Toegang tot besloten Facebook-groep

Virtuele Maagband (1 maand Programma)
* € 449,- voor 4 sessies
* Normale prijs € 596,- euro
* Gratis intakegesprek
* 1,5 uur per sessie
* 4x Gratis Hypnose MP3
* Werkboek + informatieboek
* Gratis hulpmaterialen (centimeter, golfbal)
* Toegang tot besloten Facebook-groep

Voor intake;
mail naar; victor@hypnose-praktijk.nl
whatsapp: 0628286432 of bel gerust voor meer info

Victor Elzo Kraemer
Hypnotherapeut
Trainer familie opstellingen
Body de armouring
EFT practitioner
NLP coach
Quantum Business Hypnosis
Beyont Quantum Healing
Quantum Healing Hypnosis

Hypnose Centrum Rotterdam
Hypnose Centrum Amsterdam
Hypnose praktijk Den Haag

Hypnose Praktijk Amsterdam, Herengracht 282, 1016 BX, Amsterdam, Nederland
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-amsterdam-hypnotherapie/

Hypnose Praktijk Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 109, 3014 GH Rotterdam centrum
https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/victor-kraemer-rotterdam-hypnotherapie/

Hypnose Praktijk Den Haag, Allard Piersonlaan 192, 2522 MV, Den Haag

Therapieën

Hypnotherapie, Aura & Chakra healing, Business coaching Amsterdam, Coaching, Coaching & Healing, Engelenwerk, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, gestaltcoaching, Gestalttherapie, Healing, Hypnose, Hypnotherapie, Neurofeedback training, NLP Master, Quantum hypnose, Regressietherapie.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Angsstoornissen, angst voor kanker, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Assertiviteitsklachten, Belemmerende overtuigingen, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkades, Boulimia, Burn out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, depressief, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Emotionele blokkades, Faalangst, Familieproblemen, Gedragsproblemen, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Laag zelfbeeld, Leerproblemen, Menopauze, Midlifecrisis, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Obesitas, Overgewicht, Piekeren, stoppen met roken, stoppen met wiet en hash roken.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Welkom bij Hypnose praktijk Rotterdam - Hypnose centrum Amsterdam en
Hypnose praktijk Den Haag!
Als je wilt afvallen op een veilige en effectieve wijze dan kan de, "'Virtuele Maagband" een uitkomst voor je bieden.

‘Virtuele maagband biedt uitkomt voor mensen met overgewicht’
“Door middel van hypnose wordt een denkbeeldige maagband geplaatst waardoor het onderbewuste denkt dat er echt een operatie heeft plaats gevonden, want het onderbewuste kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie. Je kunt het vergelijken het zogenoemde placebo-effect.”

"'De virtuele maagband kent volgens Victor geen risico’s zoals bij een echte operatie."

“Wij zijn uniek in Nederland, omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvallen met hypnose en omdat we onze eigen Virtuele Maagband -methode hebben ontwikkeld. Wij zijn in staat om de werkelijke oorzaak van overgewicht op te sporen en de virtuele maagband kan een onderdeel van de behandeling zijn.”

Ontspannen afvallen met de virtuele maagband
Je kunt je voorstellen dat je bewuste geest op dezelfde lijn moet zitten met je onbewuste geest om succesvol te kunnen afvallen. Bij het zetten van de virtuele maagband wordt in trance (hypnose) gemakkelijk met het onbewuste gecommuniceerd. Na de behandeling kun je gemakkelijk belemmerende overtuigingen loslaten en nieuwe gewoontes programmeren. Het grote verschil met andere methodes is dat je bewuste en onbewuste voor 100 procent meewerken! Je valt dus niet meer terug in gewoontes.

Je hebt geen shakes of zelfs een medische ingreep meer nodig, je valt af door MINDPOWER!

"14 kilo afgevallen in 12 weken! En dat allemaal door de virtuele maagband, bel naar
0628286432"

Je hebt geen dieet meer nodig!
Een dieet kost vaak veel wilskracht en is tijdelijk. Het volgen van een dieet zorgt vaak ook nog eens voor het welbekende jojo-effect en een slecht humeur. Ik programmeer in jouw onbewuste en bewuste geest de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen, je hebt dus geen dieet nodig maar gaat vanuit jezelf gezonder leven. Door het oplossen van de onderliggende oorzaken van je overgewicht zal je moeiteloos je leefstijl willen en kunnen aanpassen! Hierdoor zal je blijvend slank en gezond worden.

Geen medische ingreep nodig!
Een virtuele maagband wordt geplaatst door middel van hypnose. Dit wordt gezien als een uiterst veilige vorm van therapie. In tegenstelling tot een echte maagband is er geen medische ingreep nodig. Zie hier de voordelen van een virtuele maagband op een rijtje:
* Geen medische ingreep
* Geen lange herstelperiode
* Geen pijn
* Geen littekens
* Je blijft op jouw streefgewicht

Geen last meer van eetverslavingen!
Naar wens kun je tegenzin / afkeer programmeren tegen bepaald voedsel waar je moeilijk ‘nee’ tegen kunt zeggen. Heb jij bijvoorbeeld last van onbedwingbare trek in bepaald voedsel? Dan werkt deze techniek snel en enorm effectief. Het heeft onszelf ook al van bepaalde verslavingen zoals chips en chocolade af geholpen. Start met afvallen en geef je op!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten om samen gezond en vitaal te worden.

"Start deze week nog met langdurig afvallen, bel of stuur whatsapp 0628286432"

Virtuele Maagband!
De Virtuele Maagband, helpt je te veranderen op basis van je eigen innerlijke wijsheid en je natuurlijke verlangen naar lichter, gemakkelijker en vrijer. Vergelijkbaar met hoe de rups gedreven wordt zich te ontpoppen tot de vlinder die hij in potentie altijd al was.
Transformatie gaat altijd over verandering van binnenuit. Het helpt je méér van jezelf aan te boren en realiseren. Behalve met de fysieke, mentale, emotionele, houdt het ook rekening met de spirituele aspecten van je menszijn. Met het bewuste, maar ook met het onbewuste.

Virtuele maagband!
De virtuele maagband of hypnose maagband is het snelle én veilige alternatief voor de maagband operatie. Feit is dat velen van ons last hebben van overgewicht en de reden daarvan is meestal dat we minder eten verbranden dan we innemen.

Diëten werken niet
Obesitas is een levensbedreigende aandoening die vaak leidt tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit. Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen. Om dit op te lossen wordt (te) vaak een maagbandoperatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen is overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico’s verbonden. Bovendien worden de onderliggende redenen waarom je teveel eet niet aangepakt.

Dankzij de kracht van Directe Hypnose, is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is, maar dan zonder de gevaren van een operatie.

Voordelen van de Virtuele Maagband;
De hypnose maagband is de snelle route naar minder eten en het heeft voordelen, zoals:
* Geen narcose
* Geen littekens
* Geen herstelperiode
* Blijvend resultaat
* Het is een wereldwijd getest programma

Dit klinkt als een droom of een fantasie?
Het werkt echt. De Britse Sheila Granger ontwikkelde de hypnose techniek. In het Verenigd Koninkrijk werkt ze al samen met het Ministerie van Gezondheid.

Hoe werkt de virtuele maagband?
Met behulp van hypnose plaats ik een denkbeeldige maagband in je onderbewuste. Je onderbewuste kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie en denkt dat er echt een maagband is geplaatst. Je zit sneller vol en zo eet je een stuk minder.

Wat is het voordeel van dit programma?
Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen!

De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kunt dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets ‘blijft hangen’. Je kunt vervolgens slank blijven.

Er zijn meerdere sessies nodig voor een maximaal resultaat.

De Virtuele Maagband is een denkbeeldige maagband die tijdens een hypnose sessie wordt geïnstalleerd. Net als bij een echte maagband voel je deze maagband duidelijk zitten. Dat komt omdat je onderbewustzijn denkt dat er een echte maagband geïnstalleerd is. Hierdoor voelt je maag sneller vol en zult je kleinere maaltijden eten. Dit zorgt ervoor dat je geleidelijk zult afvallen.

Bij een echte maagband dien je een operatie te ondergaan. Hieraan zijn risico’s verbonden: er kunnen tijdens of na de operatie complicaties optreden. Daarnaast kost het veel geld en dien je je aan een dieet te houden.

Een Virtuele Maagband is veilig en werkt effectief. Je hoeft ook géén dieet te volgen. Je ervaart dus de voordelen van een echte maagband, maar zonder de nadelen en risico’s.

Een complete aanpak!
Het Virtuele Maagband Traject bestaat uit drie hypnose sessies waarbij er naast de installatie van de Virtuele Maagband ook stilgestaan wordt bij de oorzaken van het overgewicht. Oude, ongewenste overtuigingen en patronen worden omgezet in een positieve, krachtige mindset.

Hieronder kun je zien wat je van de hypnose sessies kunt verwachten:

Normale Virtuele Maagband 3 weken Programma
Voorbereiding:
* 1x mp3 zelf hypnose
* Hypnose uitleg mp3

Sessie 1
* Uitgebreid intakegesprek;
* Plaatsing van de Virtuele Maagband;
* Aanpak suikerverslaving + (mind machine)
* Je ontvangt documentatie( werkboek + info boek)

Sessie 2
* Bijstellen maagband
* Aanpak suikerverslaving
* Aanpak van de achterliggende oorzaken;
* Je ontvangt een thuis-hypnose audiobestand.
* Regressietherapie , overeten , eetbuien , suiker verslaving, emotioneel eter enz.

Sessie 3
* Bijstellen maagband
* Aanpak suikerverslaving
* Leren zelf hypnose
* Zelfhypnose leren toepassen op jezelf
* Zelfstandig de maagband strakker zetten
* Verwerken van emoties;
* Loslaten van oude, negatieve overtuigingen;
* Aanleren zelfhypnose (om zelf je maagband strakker te kunnen zetten)

Tarieven:
Virtuele maagband Programma; € 405, -

Aanvullen Programma;
- MIR Methode 6 weken afval programma
€ 99,- euro
- 3 maanden , 6 maanden , 12 maanden afval programma
€ 149,- € 249,- € 349,-

Gedurende deze periode sta ik jouw bij om uw streef gewicht te behalen
Ik krijgt iedere maand een extra sessie online of face tot face om de
maagband bij te stellen of een maat gemaakte sessie die u afval programma
weer op de rails houd. Het aanvullend programma is ontworpen om te
zorgen dat u succesvol slank blijft! En niet terug val op oude gewoontes
suikerverslaving , snacks , emotionele buien enz.


Hypnotherapie;
Is een therapie die meteen naar de kern van het probleem gaat en deze oplost.
Resultaten al mogelijk in één sessie. Ik ben Victor Elzo Kraemer van Hypnose praktijk Amsterdam/Den Haag / Rotterdam.

Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties van cliënten en het oplossen van problemen. zoals Eetstoornissen, Angsten en fobieën, verslavingen , seksuele problemen, stoppen met roken. Met hypnotherapie help ik mensen met echte en blijvende veranderingen in hun leven. Geen wachtlijst!

Welkom bij Hypnose-praktijk Rotterdam - Amsterdam
Als je wilt afvallen op een veilige en effectieve wijze dan kan de Virtuele Maagband een uitkomst voor je bieden.

Voor meer informatie en acties of korting maanden vraag gerust meer informatie!


Victor Elzo Kraemer ,
victor@hypnose-praktijk.nl
whatsapp nummer 0628286432

Beroepsverenigingen

Society of NLP , HVNL, Hypnose Vereniging Nederland , Internationaal Hypnotherapist Register (IHR), The Society of NLP ( Dr. Richard Bandler) , beroepsvereniging BVAT.be

Opleiding/cursussen

Access Consciousness Bars
Quantum Business Hypnosis
Quantum Connetion Hypnosis
Quantum Channeling
BQH, Beyond Quamtum Healing , Candace Craw-Goldman
Soul Speak , Julia Cannon
Sexual Healing & De-Armouring, Susanne Roursgaard
Body De-Armouring , Deepening the present, 5 elements, De'an Metuka
Body De-Armouring , Gosse Beerda
Primal Rebirth® therapie, Zomer week, AUMM instituut , lichaamswerk ,Divyan Kranenburg
Past Life Regression
QHHT, Quantum Healing Hypnosis Therapy, Level 2 , Dolores Cannon
QHHT , Quantum Healing Hypnosis Therapy, Level 1 , Dolores Cannon

Rookstop-Coach
Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie, Martijn Groenendal
PMA , Progressive Mental Alignment, online training
TCT practitioner , Henk Riem, The Hypnoacademy
Street & Show hypnosis , Martin Castor Peterson , The Hypnoacademy
The Arrow Techniek
Oldpain2go, Monique Vrolijk
Stage hypnose, Tom Silver
Advanced Scientific EEG Hypnosis , Tom Silver
Scientific Hypnotherapy Safety, Tom Silver
Emotional Replacement Therapy, (ERT) Tom Silver
Familie- en Organisatieopstellingen Opleiding, Hylke Bonnema
Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie, Barbelo Uijtenbogaardt
Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen, Barbelo Uijtenbogaardt
Simpson Protocol , Gina
Clinical Hypnosis by Barry Thain (Mentor in hypnosis)
Hypnos Opleiding tot Hypnotherapeut
Hypnos Opleiding tot Therapeutisch begeleider Familieopstellingen
NLP Master Coach, Joost van der Leij
Opleiding tot hypnotherapeut, IRH
Stoppen met Roken , Hypnose Master klas, Marcel Borst
Virtuele Maagband Pro, Isa Kose
Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden, Isa Kose
Jeffrey Stephens protocol , Ruud de Noijen
Familieopstellingen training , Hypnos academie
Master class , Roy Martina
Assistent bij de NLP practitioner , 2010, 2011, 2016,2017
NLP Master Coach, Joost van der Leij
NLP Magick , Joost van der Leij
NLP Master class, Dr. Richard Bandler & John Lavalle
NLP Master Coach, unlp , Marcel & Vincent
NLP Master practitioner , Joost van der Leij
NLP Master practitioner , Paul Liekens
NLP Practitioner , Ted Evers
EFT practitioner
Tijd Lijn Therapie practitioner
IET , Integrated Energy Therapie , Master Instructor, Stevan Thayer
Reiki 1, 2
Prana Healing 1
NLP training , Jean Pierre Janet 1995
Fysiotherapie Thim van der Laan

Testimonials

Hoi Victor,
Ik zou nog vertellen over mijn ervaring met hypnose en met jou als hypnose therapeut. Je krijgt nog wel een keer foto's en een nieuw bericht, maar dat doe ik als mijn doel behaald is.
Bij deze:

Ik weet nog mijn eerste gedachten toen ik op de ligstoel lag: gaat dit nou echt werken? Terwijl mijn onderbewustzijn naar jou luisterde Victor, was ik zelf sceptisch aan het nadenken over de onwaarschijnlijkheid. Maar goed: baat het niet, dan schaad het niet. Na de eerste sessie, ruim 2 uur later, liep ik de deur uit van de praktijk en dacht bij mezelf: goh, we zullen het wel zien.

Op het eerste gezicht voelde ik mij niet anders. Toch merkte ik al snel in de uren erna dat mijn behoefte aan snoepen was verdwenen. Ik dacht opzettelijk aan dingen die ik normaal wel even zou mee snaaien van de To Go. Het deed me niks. Ook de dagen erna lieten de snoepjes en ongezonde dingen mij koud. Waarom zou ik? Dat is toch helemaal niet gezond voor me? Het stemmetje dat normaal zou instemmen met een lekkere reep chocolade, snapte nu niet waarom we dat nog zouden moeten nemen.

Ik werd zelfs zo onrustig dat ik, geheel uit mijzelf, een sportschool ben gaan opzoeken. Immers val je niet van de hypnose af, maar de acties die er uit volgen. 3 a 4 keer per week sta ik mij uit te leven tussen de gewichten.

Zo zijn eigenlijk de afgelopen weken gegaan. De momenten van therapie zijn de momenten geweest waarop ik kon aansterken en weer steviger in mijn schoenen zou staan. Nog meer vertrouwen dat ik het kon.

Inmiddels ben ik sinds 24 februari (toen was sessie 1) 13 kilo afgevallen. Niet vocht of spieren, maar wezenlijk vet. Mijn vetpercentage is afgenomen met 15% en ik merk dat niet de weegschaal, maar mijn gemoedstoestand het belangrijkste is.

Ik ben oprecht blij dat ik de 'gok' heb genomen. Ik ben nog nooit zo ver gekomen als nu. Ik ben slanker dan ik in 10 jaar ben geweest en het regent complimenten (wat ook niet geheel vervelend is).

Bedankt Victor, voor je begeleiding en je vriendelijkheid. Bedankt voor je tips! Ik weet nu, meer dan ik ooit eerder heb geweten, dat ik de kracht heb om mijn doel te behalen!

Groetjes, Claudia

Kaart

Reviews

Rianne

05-06-2021 11:04
Eetbuien
“Nooit gedacht dat ik ooit onder hypnose zou gaan! Dat lijkt mij niets, ik ben daar toch veel te nuchter voor en tegelijkertijd te angstig. Ik was al een paar jaar aan het tobben met mijn gewicht. Ik heb totaal geen discipline op het gebied van eten en ik heb ook nog eens een hekel aan sport. Toen ben ik mij gaan inlezen over een virtuele maagband. Ik vond het interessant omdat ik wel wat hulp kan gebruiken. Ik heb gekozen voor Victor, zijn profiel springt eruit en ik had bij zijn foto een goed gevoel. Na twee sessies was ik al om, zonder moeite zeg ik “nee” tegen taart, ik heb er geen enkele belangstelling in ongezond eten. Tijdens de tweede sessie zijn er blokkades behandeld zoals eetbuien, trek, en onverwerkte emoties. Niet verwacht maar wel verlichtend. Ik wil dit gevoel nooit meer kwijt!”
Groetjes, Rianne

Claudia

31-05-2021 21:21
Afvallen met hypnose

“Hoi Victor,
Ik weet nog mijn eerste gedachten toen ik op de ligstoel lag: “gaat dit nou echt werken?” Terwijl mijn onderbewustzijn naar jou luisterde Victor, was ik zelf sceptisch aan het nadenken over de onwaarschijnlijkheid. Maar goed: baat het niet, dan schaad het niet. Na de eerste sessie, ruim 2 uur later, liep ik de deur uit van de praktijk en dacht bij mezelf: “goh, we zullen het wel zien.”

Op het eerste gezicht voelde ik mij niet anders. Toch merkte ik al snel in de uren erna dat mijn behoefte aan snoepen was verdwenen. Ik dacht opzettelijk aan dingen die ik normaal wel even zou mee snaaien van de To Go. Het deed me niks. Ook de dagen erna lieten de snoepjes en ongezonde dingen mij koud. Waarom zou ik? Dat is toch helemaal niet gezond voor me? Het stemmetje dat normaal zou instemmen met een lekkere reep chocolade, snapte nu niet waarom we dat nog zouden moeten nemen.

Ik werd zelfs zo onrustig dat ik, geheel uit mijzelf, een sportschool ben gaan opzoeken. Immers val je niet van de hypnose af, maar de acties die eruit volgen. 3 a 4 keer per week sta ik mij uit te leven tussen de gewichten. Zo zijn eigenlijk de afgelopen weken gegaan. De momenten van therapie zijn de momenten geweest waarop ik kon aansterken en weer steviger in mijn schoenen zou staan. Nog meer vertrouwen dat ik het kon.

Inmiddels ben ik sinds 24 februari (toen was sessie 1) 13 kilo afgevallen. Niet vocht of spieren, maar wezenlijk vet. Mijn vetpercentage is afgenomen met 15% en ik merk dat niet de weegschaal, maar mijn gemoedstoestand het belangrijkste is.

Ik ben oprecht blij dat ik de ‘gok’ heb genomen. Ik ben nog nooit zo ver gekomen als nu. Ik ben slanker dan ik in 10 jaar ben geweest en het regent complimenten (wat ook niet geheel vervelend is).

Bedankt Victor, voor je begeleiding en je vriendelijkheid. Bedankt voor je tips! Ik weet nu, meer dan ik ooit eerder heb geweten, dat ik de kracht heb om mijn doel te behalen!”
Groetjes, Claudia

Alexandra Valencia Solleveld

30-05-2021 22:06
Virtuele maagband – Afvallen met hypnose
“Mijn naam is Alexandra Valencia, 36 jaar en woon in Voorhout. Mama van 2 kleine kinderen. Sinds mijn puberteit heb ik overgewicht en jojo ik van dik naar dun om vervolgens weer dik te eindigen. Zeker sinds ik mijn baan kwijt raakte na de geboorte van mijn kids ging het hard met de kilo’s. Alle diëten wel geprobeerd en allemaal werken ze…

Want ja als het knopje om is dan is afvallen geen probleem, maar o jee als ik een dag een misstap maakte dan was het hek weer van de dam. Er gaan dan gerust 2 zakken chips doorheen om vervolgens een uur later alweer een reep chocolade op te eten. Ik ben vooral een stiekeme eter. En o wee als mijn man er iets over zei…

Alles geprobeerd van dieetboeken naar consulenten. Eind maart radeloos naar de dokter gegaan voor hulp… In tranen daar gezeten en om hulp gesmeekt. Het antwoord was dat ik toch echt verslavingsgedrag vertoonde en weer wederom doorgestuurd richting een dieet goeroe. Nog gevraagd wat de huisarts vond van hypnose maar dat kon ze mij niet adviseren. Thuis de site van de goeroe bekeken en bij het zien van de prijzen weer zitten janken.

Diezelfde middag op onderzoek gegaan naar wat hypnose is en de stoute schoenen aangetrokken en Victor Kraemer een mail gestuurd. ‘s Avonds had ik hem aan de lijn en terughoudend gereageerd. Met een brok in mijn keel met mijn man overlegd dat ik dit wilde proberen.

Ben zelf nogal nuchter en 135 euro voor weer een probeersel is niet goedkoop maar ik wilde dit zo graag ervaren.

Op 4 februari mijn eerste sessie gehad in Rotterdam. In deze sessie werd de maagband geplaatst en had ik gelijk resultaat. Ik vond het rete spannend.
Dacht dat ik rond zou gaan lopen als een kip of een citroen zou eten. Maar de hypnose helemaal niet zo ervaren. Je gaat liggen, probeert je te ontspannen, je sluit je af voor je omgeving en focust je op de stem en je visualiseert alles wat er gezegd wordt. Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat ik gewoon mijn ogen open had kunnen doen als ik gewild had (wat ook de bedoeling was bij een hypnosesessie).

De 2e sessie gingen we op zoek naar de oorzaak. Wat bij mij heel emotioneel was. Victor heeft de sessie op een gegeven moment gestopt en in sessie 3 zijn we verder gegaan. Laatst ben ik in Amsterdam geweest bij zijn andere praktijk en daar heb ik mijn 4e sessie gehad. Heel grappig gewoon buiten in de binnentuin aan een tafel. Ik hoorde dat er mensen om mij heen waren maar daar heb ik mij volledig voor afgesloten. Ik stond daarvoor al 5 weken stil in gewicht en bam na die sessie ging ik ineens weer in sneltreinvaart in gewicht naar beneden. In deze sessie heeft hij de maagband strakker gezet.

Sinds mijn eerste sessie op 4 februari ben ik er inmiddels nu in 4 maanden tijd 13,3 kg kwijt. Het is echt mega bizar. Ik ben heel sceptisch en het leek mij mega zweverig. Maar na de eerste sessie waren er al zulke bizarre veranderingen. Ik heb voor het eerst in mijn leven een verzadigd gevoel. Ik eet van kleine borden ik eet minder en langzamer. Ik heb absoluut geen behoefte aan eten. Het voelt niet als een dieet maar ik taal gewoon niet meer om eten. En wat voor mij het belangrijkste is dat ik rust heb. Geen strijd in mijn hoofd. Ik had dit echt al 100 jaar eerder moeten doen. Dat had mij een boel leed bespaard.

Binnenkort ga ik weer langs de huisarts en zal ik haar mijn ervaring vertellen. Hoop dat ze mijn ervaring door kan geven aan anderen. Ook is het nu mijn missie om anderen te helpen. Dus mocht je vragen hebben, dan wil ik ze met liefde beantwoorden. Stuur gerust een bericht via facebook.”

Alexandra Valencia Solleveld

Helene

30-05-2021 15:25
Afvallen met hypnose - virtuele maagband
“Op vrijdag 3 weken geleden mijn eerste sessie gehad bij Victor Kraemer in Rotterdam.

Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven.

Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.”
Helene

Nicole

30-05-2021 07:58
Afvallen met hypnose
“Ook ik hoorde goede berichten over hypnose dus besloot ik me er verder in te verdiepen!! Zo ben ik bij Victor gekomen in Rotterdam!! De eerste kennismaking was gelijk goed voor me. Victor stelde me erg op me gemak!! Want ik vond het eerst een hocus pocus idee, maar dat komt omdat iedereen wel een mening heeft (weggegooid geld etc.) Maar ik heb altijd zoiets: je moet iets zelf gaan onderzoeken voordat je aan al die oordelen van wat men zegt er in meegaat!!

Dus de hypnose: het is raar maar waar. Ik merkte al gauw dat ik er heel rustig door werd! Dus niks hocus pocus. En bij thuiskomst lekker een plaid omgeslagen, kop thee erbij en het gekke is: ik had geen trek??? Zo raar. Ik had een heel vol gevoel dus besloot ik een soepje te nemen!! Ik kan alleen maar iedereen vertellen: ga het zelf ervaren en raad je wel Victor aan daarom!! Hij is erg goed hierin en weet er erg veel van. Bovendien is het ook zo dat je je er wel voor open moet stellen!! En een tip: luister niet naar anderen.
Ervaar het zelf na een aantal weken waarvan je 3 sessies nodig hebt!!

Maar geloof ook: ik heb geen drang meer in de overheerlijke stroopwafels, koekjes, snoepjes… noem maar op. Ik eet 3 kleine maaltijden. Soms iets van fruit tussendoor, maar ik eet als ik trek krijg!! En denk ik “ik zit vol”, dan stop ik ermee. Er zijn al de nodige cm van me taille af. Haha en me buur zei me “ben je zo afgevallen??” Dus men ziet het wel. Hypnose wordt allemaal geregeld door je mindset dus jij bepaalt wat je eet immers en jij bepaalt of je stopt. Zo simpel is het. Ook mijn drang naar snaaien is weg. Ik drink 2 liter water. Ik kan dit iedereen aanraden en al die diëten mensen doe het niet!!!

Het is tijdelijk en kost een hoop geld!! Dit heb je je levenslang dat je kan toepassen. Daarom raad ik het jullie aan.

Ook wilde ik mijn verhaal met jullie delen omdat ik anderen er mee wil helpen die twijfelen in dit gebeuren. Ik ben het bewijs dat hypnose echt werkt. Mijn leven lacht me in alles weer toe. Victor, bedankt en fijn dat ik altijd nog dingen aan je mag blijven vragen. Ben er heel happy mee.”
Dank je wel Victor voor jou begeleiding en advies.

Nicol

Alexandra

30-05-2021 07:22
“Wouw wat een bijzondere ervaring blijft het toch.

Vorig jaar was ik dankzij de hypnose ruim 15 kg afgevallen… In juli vorig jaar ervaarde ik veel stress en nodige shit en kropen de kilo’s er weer langzaam aan.
Door de corona (veel binnen zitten en niet de kracht om te bewegen, veel stress eten en continu moe zijn) slopen de laatste kilo’s er weer angstvallig snel bij…

Wat een geluk dat mijn hypnotherapeut ineens weer contact met mij opnam en ik dus zomaar vanavond een spontane online sessie had. Na heel lang niet mijn maag band gevoeld te hebben, zit hij er nu volgens mij weer… het was ook zeker weer een emotionele sessie met de nodige tranen en uiteraard de bekende dingen dat ik eens wat liever voor mezelf moet zijn, van mezelf moet houden en goed voor mezelf en mijn lijf moet zorgen.

Ik ben nu helemaal zen en met positieve energie gevuld. Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen maar ik heb er weer alle vertrouwen in.

Bedankt Victor.”

Alexandra

Schrijf een review 

Website

https://victorkraemer.nl/