Quantum hypnose therapeut - Den Haag - Victor Elzo Kraemer
  • Victor Elzo Kraemer
    Aanvullend vergoed

  • (2)
  • Den Haag
  • Quantum hypnose therapeut
  • € 270,00 per ( 1x sessie duur 5-7 uur)

Stuur Victor Elzo Kraemer een bericht

Boek een consult met Victor Elzo Kraemer

Delen:

Over / Bio

QHHT - Victor Elzo Kraemer - It’s Just Therapy
Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik Quantum Healing Hypnose Technique samen met jouw Hogere Zelf. Neem contact op.

Beschrijving
Quantum Healing Hypnosis Technique,(QHHT)
Dolores Cannon ontwikkelde QHHT werd ontwikkeld door Dolores Cannon, u kent haar vast van de YouTube filmpjes of de boeken die ze geschreven heeft over QHHT.

Deze vorm van Past Life Regressietherapie welke door haar, ruim 40 jaar geleden, samen met haar man, werd ontdekt en verder ontwikkeld, maakt gebruik van een hypnose techniek waarin instant Quantum Healing® kan worden ontvangen.

Deze techniek is niet de hypnose zoals velen hem kennen waarbij de hypnotiseur cliënten suggesties kan geven, maar een soort diepe meditatie, een hypnotische trance (somnambulistische staat) waarin iedereen zich al twee keer per dag bevindt; ’s morgens bij het wakker worden en ’s avonds bij het in slaap vallen.

Quantum Healing Hypnosiseen(QHHT) bijzondere, door Dolores Cannon ontwikkelde, vorm van regressietherapie.

Heeft u fysieke of psychische klachten, of wilt u graag meer weten over u zelf, lees dan verder hoe uw klachten tijdens deze sessie kunnen verminderen of zelfs terstond weggenomen worden, en hoe u antwoorden kunt vinden op uw (levens)vragen.
* Quantum Healing Hypnosis Technique, (QHHT),
* Beyond Quantum Healing, (BQH),
* Quantum Business Hypnose, (QBH),
* Regressietherapie,
Hypnotherapie,
alle overige diensten die ik aanbied, mogelijk voor u kan betekenen.

Over Victor:
In mijn praktijk als NLP coach miste ik een ruimere perspectief op menselijke stoornissen en hoe deze sneller en met meer eenvoud tot gewenste resultaten te brengen. Tijdens oriëntatie in de hypnotherapie heeft QHHT mij geboden waar ik precies naar zocht.

Een holistische visie en benadering van waaruit we op een natuurlijke wijze effectief kunnen werken aan de echte oorzaak van je klacht. QHHT Hypnose is hier een geweldige methode om samen met jou meer vrijheid en balans terug te brengen in je leven.

Soms gaat het niet zozeer om een probleem, maar gaat het om de uitdaging om ons leven veel verder te nemen, voorbij onze belemmeringen te geraken, grotere stappen te zetten, om iets te doen waar we tot nu toe alleen over hebben gedroomd en het je nieuwe realiteit te maken. Victor kan je helpen te leren op nieuwe manieren om je hopen en dromen werkelijkheid te laten worden en nog meer van je leven te houden in het proces.

Ben je nieuwsgierig naar QHHT?
Mooi, ik vertel je graag meer! Want dit is echt een hele transformerende manier van werken. Zelf vond ik mijn eigen QHHT sessie een fantastische en indrukwekkende ervaring. Daar vertel ik je graag meer over! Inmiddels heb ik mijn QHHT level 2 certificering gehaald.
Tijdens de QHHT-sessie pas ik exact dezelfde werkwijze toe zoals Dolores Cannon het heeft ontwikkeld en die wordt onderwezen aan de QHHT Academy.

QHHT hypnose is ontwikkeld door Dolores Cannon, een Amerikaanse hypnotherapeute, die 44 jaar lang duizenden mensen over de hele wereld heeft behandeld, vaak vol verwondering over ​het resultaat. Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven over de kennis die ze opdeed tijdens haar QHHT-sessies.

De door haar opgerichte QHHT Academy leidt wereldwijd QHHT practitioners op die op hun beurt ook getuige zijn van bijzondere inzichten die naar voren komen tijdens een QHHT hypnose-sessie. Kijk hier onder voor meer informatie over Dolores Cannon.

Wat is QHHT?
Quantum Healing Hypnose Technique, "QHHT ,is een diepgaande en transformerende reis van je bewustzijn. Het is een ervaring die er altijd op gericht is je vooruit te helpen, gericht op het loslaten van ballast en oude pijn en die heling biedt en inzichten brengt. Het is een uitgebreide regressie sessie onder diepe hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met je Hoger Zelf voor heling. Dat laatste maakt de sessie echt heel bijzonder”.

Quantum Healing Hypnosis Technique, QHHT, is een manier om, terwijl je in trance of hypnose bent, een reis door je innerlijk te maken. Om antwoorden te krijgen uit je eigen innerlijk, om de wijsheid en de oneindige liefde van jouw onderbewuste voor jou zelf te ervaren. Om heling te krijgen en te ervaren.

Tijdens een QHHT sessie komt alle informatie van jouw onderbewuste (of onbewuste of Hoger Zelf of hoe je deze bron wil noemen). Ik ben dus niet aan het readen of healen. Ik begeleid en reis met je mee.

QHHT werkt samen met het Hogere Zelf!
QHHT geeft mensen toegang tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat op vragen waar mensen mee zitten. Of het nu pijnklachten , depressie, fobieën of andere dingen zijn.

QHHT maakt een connectie met je Hogere Zelf!
QHHT is daarom een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot dit alwetende deel van onszelf. Als we namelijk op aarde incarneren, vergeten we onze vorige levens en de verbinding met onze ziel en de bron.

De Hoger Zelf of Superbewuste "SC'' is dat grotere deel van onszelf dat altijd verbonden is en blijft met De Bron, of God, en onbeperkte kennis en vermogens bezit om het fysieke lichaam te genezen.

Wat doet QHHT?
Soms zijn mentale en fysieke aandoeningen geworteld in trauma uit vorige levens; soms zijn ze verbonden met lessen die moeten worden geleerd in het huidige leven van een persoon .

De Superbewuste "SC'' onthult de oorzaak en zal helpen volgens de specifieke lessen van elke ziel. Het zal informatie onthullen die onbekend is bij de bewuste geest van de persoon en die zal hem/haar helpen bij het blootleggen van de oorzaken van zowel mentale als fysieke aandoeningen, ziekten en fobieën waarna genezing kan plaatsvinden.

Het Superbewuste "SC'' selecteert daarom altijd de informatie die het meest nuttig is voor de cliënt. Het SC is van nature verwant aan de ziel en begrijpt daarom de hele situatie en elk aspect van het individu, inclusief kwesties uit vorige levens die hen mogelijk in hun huidige leven beïnvloeden.

Zodra verbinding met het Superbewuste "SC'' is gelegd tijdens een QHHT-sessie, vraagt ​​de hypnotherapeut aan het Superbewuste "SC'' om de oorzaak achter een probleem te identificeren en uit te leggen aan cliënt , en vraagt ​​vervolgens of het toegestaan ​​en mogelijk is om de aandoening te genezen.

Directe verandering en genezing?
Als de Superbewuste "SC'' hiermee akkoord gaat, is genezing onmiddellijk, zonder ongemak, medicatie of operatie. In veel gevallen, zodra de Superbewuste "SC'' de oorzaak van de aandoening of het psychologische probleem heeft onthult, vindt directe vrijlating plaats in het lichaam en de geest van de patiënt, en wordt de patiënt bevrijd van zijn klacht of aandoening.

Voor wie is een QHHT sessie geschikt?
Een QHHT sessie is geschikt voor jou als je blijvend en diepgaand los wil laten wat je in de weg zit. Als je (weer) jezelf wilt worden. Hoe groot jouw verandering is, hangt af van je bereidheid om dit aan te gaan.

Kinderen?
Een QHHT sessie is geschikt vanaf 16 jaar. Voor kinderen jonger dan 16 jaar geldt, dat een ouder in hun plaats kan komen. We werken zo via jou als ouder om antwoorden en heling te krijgen voor je kind. Dat betekent, dat we in jouw sessie vragen stellen voor en over je kind, zo krijg je de informatie die je verder helpt. We noemen dit een surrogaat sessie.

Zo kunnen we ook werken met mensen, die om andere redenen geen QHHT kunnen doen (zie ook hieronder). En verder is het handig als je me kunt horen.

Zwangerschap?
Ook is het prima mogelijk om tijdens je zwangerschap een QHHT sessie te doen. Het is een prachtige mogelijkheid om vragen te stellen over dit nieuwe mensje!

De reden waarom mensen een afspraak maken voor een sessie is erg verschillend.
Redenen zijn bv.:
* gezondheidsproblemen
* ziektes
* emotionele ballast
* levensvragen
* zingeving
* inzicht opdoen
* nieuwsgierigheid
* je hebt vragen over of voor je kind of voor een andere persoon,
die zelf niet kan komen.

Wat levert een QHHT sessie je op?
Als je een grote bewustzijnsverschuiving wilt maken, als je echt oude ballast los wilt laten, als je heling nodig hebt en af wil van fysieke klachten, is QHHT een bewezen en veilige manier om deze stappen te zetten. En dat kan groots zijn!

Hoe snel ervaar je dan effecten?
Dat varieert van meteen tot de weken na je sessie...Wees je daarbij bewust, dat de verschuivingen en de heling zo groot zijn, als jij wil. D.w.z. wat gun jij jezelf?
Mag alles weg? Dan kan dat en daar zijn wereldwijd genoeg bijzondere verhalen over bekend. Wil je graag toch nog vasthouden aan ziekteverschijnselen of belemmerende patronen, omdat dit je weg is? Dan is dat ook wat er gebeurt. Vrije wil zogezegd.

Is QHHT veilig?
De primaire zorg van Dolores Cannon en elke QHHT beoefenaar (ik zelf als hypnotherapeut) is om altijd het welzijn van de cliënten op de eerste plaats te stellen .

Daarom volg ik ook het protocol van Dolores Canon wat zich heeft bewezen in de praktijk als veilig en effectief. Dit betekent dat alleen veranderingen worden aangebracht bij de cliënt als het is toegestaan door het SC.

Wat is nodig?
Een open geest van de cliënt is de sleutel om de QHHT sessie te volgen en te ondergaan om tot een succesvol resultaat te komen.

QHHT is het niet geschikt bij:
* Psychiatrische problemen zoals een ernstige depressie,
* Alzheimer,
* Bipolaire stoornis,
* Borderline,
* Psychose,
* Schizofrenie,
* Labiele persoonlijkheid,
* Zelfmoordgedachten,
* Ernstige verslavingsproblemen.
Het zodanige gebruik van gevoel onderdrukkende medicatie, dat je emotioneel te vlak bent om profijt te hebben van hypnotherapie. En nogmaals: iemand anders kan dan voor jou in zijn of haar sessie de vragen stellen, die jou verder helpen.

Twijfel je? Neem gewoon even contact met me op.

Tarief;
Tot slot voorlopig zijn er nog 3 boekingen per week mogelijk, normaal kost een sessie , kost een sessie tussen de €150,- en € 400,- euro). Nu actie prijs € 150,- , de sessies duren gemiddeld (4-7 uren) soms langer!

Betaling:
Sessies dienen ter plekke afgerekend te worden. Pinnen is mogelijk! via Tikkie.

Gratis: Ontvang je geluidsopname van je jouw sessie!

Voor meer informatie;
Wil je graag persoonlijk afstemmen om te horen of QHHT iets voor jou kan zijn?
Neem contact met me op via rode knop hier naast. Je mag gerust deze pagina van mij met anderen delen, zo helpen we samen aan betere wereld, waarin je fysieke- en emotionele- of mentale pijn opgelost mag worden.

Je bent het waard om gezond door het leven te gaan!

Locaties;
Hypnose & QHHT praktijk Amsterdam ,
Hypnose & QHHT praktijk Den Haag , Allard Piersonlaan 192 , 2522 MV Den Haag
Hypnose & QHHT praktijk Rotterdam ,

Talen Ik doe mijn behandelingen in volgende talen : Nederlands, Engels

Therapeut:
Victor Elzo Kraemer;
Niemand verdient het om met problemen te blijven zitten.
We willen allemaal aan onszelf werken, onszelf versterken, gelukkiger worden en soms hebben we daarbij een duwtje in de rug nodig of een stem die ons kan begeleiden naar onze doelen.

Via hypnose wil ik jou helpen om sneller de resultaten te krijgen waar je naar verlangt. Ik ga met jou die diepte in tot in de kern van je probleem. We bekijken uitgebreid wat het probleem precies is en wat jij nodig hebt om het op te lossen.

Heb je een probleem in je leven dat je moet verbeteren?
of het nu gaat om angsten en fobieën, gewoonten en verslavingen of gewoon om de stukjes van je wereld op te pakken en weer verder te gaan, Victor kan je helpen om tot de kern van de zaak te komen en met je samen te werken om je leven voor altijd van binnenuit te transformeren.

In hypnose krijg je toegang tot je superbewuste en kunnen we op relaxte manier naar de oorsprong van je probleem, wat heel dikwijls al in je kinderjaren is ontstaan.

Zo kunnen we sneller de juiste oplossing vinden, voel je je weer goed en kun je voluit leven zoals je dat zelf wilt. De wereld in jezelf en om je heen wordt dan weer een fijne plaats om te leven en daar wil ik je graag naar begeleiden.

Victor Elzo Kraemer

Therapieën

Quantum hypnose, Aura & Chakra healing, Chakra healing, Healing, Heart & Soul Healing, Hypnose, Hypnotherapie, Lichaamsgerichte therapie, Quantum hypnose, Regressietherapie, Traumawerk, Tweelingziel therapie.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Assertiviteitsklachten, Balans, Bedplassen, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blaasontsteking, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Borderline, Boulimia, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, citotoets stress, Claustrofobie, Coming-out, Communicatieproblemen, compulsieve stoornis, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Controle impulsief gedrag, Corona stress, Depressie, depressief, Discipline, Dissociatieve stoornis, Donkere kant, driftbuien, Dwangstoornis, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Entiteiten, examenstress, Faalangst, Familieproblemen, Fobieen, Futloos, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Geheugenproblemen, Gevoelloosheid, Gezinsproblemen, Gezondheidsproblemen, Gordelroos, Grenzen aangeven, Groei, Grootheidswaanzin/narcisme, Hartritmestoornissen, Healing, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hormonale problemen, HSP - hooggevoeligheid, Huidklachten, Huilbaby, Hulp bij opvoeding, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke motivatie, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Karakterstructuur, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Laag zelfbeeld, Leerproblemen, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Loslaten, Masochisme, Menopauze, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Mishandeling, Nachtmerries, Narcisme, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nerveus, Nervositeit, Nieuwetijdskinderen, Obesitas, Onrust, Onveilige hechting, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Opvoeding, Ouderproblematiek, Ouderschap, Overspannen, Passie vraagstukken, Pesten, Piekeren, pleegzorg, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, PTSS, Pyschopathie, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rigiditeit, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Sabotage, Schaamte, Scheiding, Seksuele problemen, Sexueel misbruik, Slaapproblemen, Slachtofferhulp, Slapeloosheid, smetvrees, Somberheid, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Spirituele ontwikkeling, stilzitten als een kikker, Stralingsgevoeligheid/EHS, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Transformatie, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Vergeetachtigheid, Verlatingsangst, Verlegenheid, Verslaving, Vluchtgedrag, Voelen, Vol hoofd, volle hoofdjes, Vruchtbaarheidsproblematiek, Winterdepressie, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen, Zwarte magie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Quantum Healing Hypnosis Technique; QHHT
Dolores Cannon ontwikkelde QHHT , u kent haar vast van de YouTube filmpjes of de boeken die ze geschreven heeft over QHHT. Deze vorm van regressietherapie welke door haar, ruim 50 jaar geleden, samen met haar man, werd ontdekt en verder ontwikkeld, maakt gebruik van een hypnose techniek waarin instant Quantum Healing kan worden ontvangen.

In een Quantum Healing Hypnosis Technique(QHHT) sessie ben je in een zeer diepe en aangename staat van ontspanning, waarin jouw brein zich van nature al twee keer per dag bevindt, namelijk wanneer je bijna in slaap valt en wanneer je wakker aan het worden bent. Dit is de theta-hersengolf. In deze fijne staat van ontspanning ben je bij bewustzijn, maar jouw bewustzijn is veel minder actief. Hierdoor kan je gemakkelijk contact maken met je onderbewustzijn (ook wel het ‘Hogere Zelf’ of ‘Hoger Bewustzijn’ genoemd).

Het onderbewustzijn is dat deel van onszelf dat ons bewustzijn overstijgt en altijd in verbinding staat met de bron waar we vandaan komen. Tijdens dit contact met het onderbewustzijn kun je antwoorden krijgen op de door jou meegebrachte vragen die jou bezighouden, en is het zelfs mogelijk om (indien dat voor jou de bedoeling is en je er in gelooft) een directe verlichting van fysieke klachten te ontvangen.

Deze techniek is niet de hypnose zoals velen hem kennen waarbij de hypnotiseur cliënten suggesties kan geven, maar een soort diepe meditatie, een hypnotische trance,
(de somnambulistische staat) waarin iedereen zich al twee keer per dag bevindt; ’s morgens bij het wakker worden en ’s avonds bij het in slaap vallen.

“Quantum Healing Hypnosis Techniek” ook wel QHHT genoemd.
Deze sessie geeft je zoveel inzicht in jezelf en je ontvangt antwoorden vanuit je eigen essentie. Dit is een sessie die tussen de 4 en 6 uur duurt. Het is een privé sessie en wordt gegeven in een rustige en warme omgeving. Het is bijzonder en uniek. Er is niets zoals dit. We werken op een diep niveau van trance.

Wat ik fantastisch vind aan deze sessies is dat we werken met de rechter hersenhelft.
We sluiten de ego/analytische kant uit en switchen naar de kant waar alle beelden en plaatjes binnenkomen, de ziel!!

We reizen door tijd en ruimte heen naar vorige levens of dit leven en jij laat jezelf zien wat nodig is voor dit moment.

We maken contact met je HOGERE ZELF en jij geeft jezelf informatie. Niet ik, maar jij.
Deze ervaring is zo krachtig, zuiver en eerlijk. Dit is een ervaring die je gevoeld wil hebben.
Wanneer jij jezelf toestaat en kan loslaten dan voel je de meest waardevolle gevoelens en energieën. We werken via de Akashic records (het wetende veld om iedereen heen) en de Quantum healing.

Het HOGERE ZELF bestaat uit de hoogste vibratie-energie en is instaat pijn en ziektes te genezen. Jij stelt je HOGERE ZELF vragen waar jij antwoord op hebt. We doen een
bodyscan om je lichaam te genezen. Jij vertelt jezelf wat jij nodig hebt. Dit is magie!
Meer dan deze waarheid bestaat niet!

Leuk dat je een QHHT sessie gaat doen!
Het zijn altijd bijzondere sessies. Voor mij is het belangrijk dat ik het een en ander van je weet. Zoals je weet ga ik in gesprek met je hogere zelf en daarvoor heb ik informatie nodig om vragen te stellen. Dus schrijf op wat je kan en weet. Stuur het naar me terug en als we samen zijn vraag ik nog het een en ander om een compleet beeld van je te krijgen! Alvast bedankt en tot gauw!! Leuk!! Neem al je nieuwsgierigheid mee.

De Sessie!
Een Quantum Healing Hypnose Technique (QHHT) sessie bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel is een interview waarin je mij vertelt over thema's uit jouw leven die relevant zijn.
Deze informatie heb ik nodig om jouw vragen tijdens de hypnose in de juiste context te kunnen plaatsen. Daarnaast nemen we de door jou meegebrachte vragen samen uitgebreid door.
Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur minimaal!

Daarna nemen we een korte (lunch)pauze en starten we het tweede deel van de sessie, de hypnose die ook ongeveer 2 uur duurt. Deze bestaat uit een regressie naar een tijd of dimensie die verband houdt met jouw vragen, en een interview dat ik voer met jouw onderbewustzijn, waarbij jouw onderbewustzijn jou uitleg geeft over de getoonde levens en antwoorden geeft op de door jou meegebrachte vragen.

Nadat ik jou uit trance heb gehaald praten we nog even na over de uitkomst van de sessie. In totaal neemt een QHHT-sessie dus ongeveer 4-6 uur in beslag. Van de hypnose-sessie wordt een audio-opname gemaakt die je meekrijgt. Voor jouw privacy bewaar ik er zelf geen kopie van.

Veiligheid!
Het welzijn van mijn cliënten is voor mij het allerbelangrijkste en staat voorop gedurende de gehele sessie. QHHT bevat voldoende technieken om jou veilig in trance te brengen en ook weer volledig uit trance te halen zodat je daarna geheel bij waakbewustzijn je dag probleemloos kunt voortzetten.

Daarnaast bevat QHHT tools die jou, in een eventuele emotionele scène tijdens de regressie, beschermen, zodat je beter in balans blijft. Uiteraard valt alles wat je me vertelt onder mijn professionele geheimhoudingsplicht.

Veel gestelde vragen;
* Is hypnose veilig?
* Kan ik erin blijven?
Hypnose oftewel trance is een diepe en aangename staat van ontspanning waarbij je bewust en aanwezig bent, en je controle over jezelf blijft houden. Je brein bevindt zich dan in de theta-hersengolf waarin je van nature al twee maal per dag verkeert, namelijk wanneer je in slaapt valt of wanneer je wakker wordt. Het is dus volkomen veilig en je kan er niet ongewild in blijven. De meeste mensen voelen zich na de hypnose zeer ontspannen, helder en opgefrist.

Hoe word ik onder hypnose gebracht?
De techniek die bij QHHT wordt toegepast is vergelijkbaar met een meditatie waarin je wordt begeleid door middel van visualisaties. In een QHHT-sessie wordt het script gebruikt dat door Dolores Cannon, de grondlegger van QHHT, is vastgesteld.

Wat als ik niet onder hypnose kom?
De meeste mensen hebben hier geen problemen mee omdat ze van nature dagelijks al in de theta-hersengolf terechtkomen (voor het in slaap vallen en tijdens het wakker worden). Je kunt je goed voorbereiden door vóór de sessie een aantal dagen achter elkaar minstens een kwartier een begeleide meditatie met visualisaties te doen.

Wat is het onderbewustzijn?
Je kunt het ook je hogere zelf (Higher Self), je intuïtie, of het hogere bewustzijn noemen. Het is dat deel van jou dat dit leven overstijgt en voort blijft bestaan na dit leven. Het is verbonden met de goddelijke bron waar we vandaan komen en heeft daarom een onuitputtelijke bron van wijsheid tot zijn beschikking. Op deze bron tappen we in tijdens een QHHT-sessie omdat daar de antwoorden op jouw vragen liggen. Het onderbewustzijn zal echter alleen informatie met je delen die geschikt is om op dat moment te ontvangen. Dit geldt ook voor een eventuele verlichting van fysieke symptomen ('healing'). Dit kan je alleen ontvangen als dit voor jou de bedoeling is, je erin gelooft, en het geen levenslessen of het inlossen van karma in de weg staat.

Voorbereiding op deze sessie!
Welke vragen kan ik stellen aan mijn HOGERE ZELF ;
- Wat wil je weten?
- Wat zou je het allerliefste willen?
- Wat hoop je te vinden?
- Wat wil je graag weten?
- Waarin wil jij je verder ontwikkelen?
- Wat heb je nodig?
- Waarin wil jij begeleid worden?
- Zijn er andere belangrijke dingen die ik van je moet weten?
- Schrijf al je vragen op! Alles is welkom!

Samenvating sessie:
* Duurt 4-6 uur
* Ik stel je veel vragen over je leven tot nu toe
* Jij vertelt je levensverhaal van geboorte, gezinssamenstelling, levensloop.
* We leren elkaar kennen en krijgen inzicht in je behoeften en verlangens.
* De hypnose duurt 2 uur, je ligt in een comfortabel zacht bed / bankstel!
* Quantum Healing Hypnosis
* Regressie en vorige levens
* Heling op diep niveau
* Antwoorden op je levensvragen
* Je ontvangt thee en water
* De sessie wordt opgenomen en krijg jij na de sessie mee.
* We bespreken de sessie kort na of eindigen in stilte, wat prettig is voor jou
* Je hebt alle tijd en ruimte met mij
* Overdracht van mijn kennis en wijsheid
* Jij ontvangt een ontspannen en rustig gevoel
* Een reis die je nooit meer vergeet

Soms gaat het niet zozeer om een probleem, maar gaat het om de uitdaging om ons leven veel verder te nemen, voorbij onze belemmeringen te geraken, grotere stappen te zetten, om iets te doen waar we tot nu toe alleen over hebben gedroomd en het je nieuwe realiteit te maken. Victor kan je helpen te leren op nieuwe manieren om je hopen en dromen werkelijkheid te laten worden en nog meer van je leven te houden in het proces.

Je voorbereiding voor de sessie deel 2:
- Overgave, zin, bereidheid, toewijding en geloof
- Neem makkelijk zittende kleding mee
- Schrijf alle vragen op waar je antwoord op zou willen krijgen en neem dit mee!
- Ook je lichamelijke klachten en de symptomen die je ervaart
- Drink geen alcohol de dag van te voren

Let op:
De intensiteit en het succes van de sessie hangt helemaal van jou af.

Hoe meer jij kan ontspannen, je overgeven en loslaten, hoe meer inzicht en informatie we kunnen verkrijgen. Jij krijgt altijd wat je nodig hebt. Jij bepaalt de sessie. Ik ben de gids die je begeleidt en je vragen stelt.

Wanneer jij echt bereid bent om de waarheid onder ogen te zien, te veranderen en te helen dan is dit een mooie sessie voor jou. Deze methode is voor iedereen boven de 18 jaar en het verandert je leven. Een sessie is vaak genoeg om informatie te krijgen.

Sommige mensen zijn zo nieuwsgierig en willen meer zien of meer helen. Ook dit is mogelijk.
In deze sessie is het ook mogelijk om vragen te stellen voor kinderen en anderen. Jij kunt om heling vragen voor kinderen, omdat zij te jong zijn om zelf deze sessies te ondergaan. Wanneer jij toestemming hebt van een ander, kan je heling geven aan iemand die het nodig heeft of met het HOGERE ZELF van een overleden, gids of meester in gesprek gaan.
De sleutel tot diepe healing en antwoorden op al je vragen is overgave.

Voor het bekijken van een sessie check: Alba Weinman op Youtube

Quantum Healing Hypnosis is een hypnose techniek, ontwikkeld door Dolores Cannon , in haar 45 jarige carrière als regressie therapeut. Zij werkte met duizenden cliënten over de hele wereld. Door haar techniek verkreeg Dolores informatie van cliënten die zij gebruikte in haar boeken, live talks en haar cursussen, maar ook stelde het haar in staat om een aantal cliënten onmiddellijke healing van enkele fysieke ziektes te laten ervaren.

De techniek houdt in dat de cliënt in een staat van trance wordt gebracht
(somnambulistische staat), door visualisatie. In deze staat bevind je je normaal maar twee keer per dag: het moment vlak voordat je wakker wordt en het moment vlak voordat je in slaap valt.
In het verleden hebben hypnotiseurs nauwelijks onderzoek gedaan naar patiënten die zich in deze toestand bevonden vanwege de vreemde en vaak onverklaarbare resultaten die werden genoteerd. Dolores’ nieuwsgierigheid en interesse heeft haar gestimuleerd om met mensen in deze somnambulistische staat te werken.

Dit heeft ertoe geleid dat zij ontdekte dat het mogelijk is om toegang te krijgen tot eventuele vorige levens die men geleefd heeft. Het onderzoek dat zij verrichtte met cliënten die in deze staat verkeerden, heeft er ook voor gezorgd dat Dolores ontdekte dat elk mens een deel heeft waarin zich oneindige kennis en kracht bevinden waarmee de cliënt contact kan maken en kan communiceren.

Dolores ontdekte dat dit deel van onszelf altijd aanwezig is en dat het zich bevindt net onder de oppervlakte van het bewuste deel van ons verstand. Daarom heeft ze het het onderbewuste (het HOGERE ZELF) genoemd.

Dit HOGERE ZELF geeft haar en andere therapeuten die door haar zijn opgeleid en deze techniek ook toepassen, toegang tot vorige levens en leidt tot genezing wanneer dat nodig en mogelijk is. Tijdens haar 45-jarige loopbaan is haar techniek succesvol gebleken bij duizenden mensen over de hele wereld, ongeacht hun leeftijd, geslacht, karakter, lichamelijke klachten, religieuze overtuiging of culturele achtergrond.

Wat is regressie naar een vorig leven?
Regressie naar een vorig leven houdt in dat de cliënt wordt teruggevoerd naar en begeleid door een vorig leven. Het HOGERE ZELF kiest welk vorig leven de cliënt te zien krijgt en de cliënt wordt door de QHHT-therapeut door dat leven gegidst. Het vorige leven dat het HOGERE ZELF kiest, is altijd belangrijk en relevant voor het huidige leven en het is niet ongebruikelijk dat iemand meerdere vorige levens te zien krijgt tijdens de sessie.

De QHHT-therapeut gidst de cliënt door een vorig leven door het stellen van een aantal vragen waarmee kan worden bepaald over welke periode het gaat en in welke sociale omgeving het leven zich afspeelde. Het onderbewuste waarmee cliënten in contact komen via QHHT gaat verder dan het onderbewuste zoals wordt gebruikt door psychologen en conventionele medische beroepsbeoefenaren.

In haar beginperiode als hypnotherapeut kwam Dolores er achter dat met de unieke techniek die zij gebruikt om in hypnose te gaan, zij in contact kwam en kon communiceren met het onderbewuste (het HOGERE ZELF), een deel dat ver voorbij het niveau van het bewustzijn reikte.

Het ‘onderbewuste’ is een toepasselijke term in het werk van Dolores. Zowel religieuze als spirituele leraren hebben in de loop der geschiedenis geprobeerd dit grotere deel van onszelf te identificeren en er een naam aan te geven, zoals het HOGERE ZELF, de Al geest, het Christusbewustzijn, hoger bewustzijn, de Universele geest of de eenheid.

Het HOGERE ZELF heeft Dolores meerdere keren gezegd dat het er niet toe doet hoe zij genoemd wordt. Het is er gewoon en wil werken met iedereen die een zuiver hart en goede bedoelingen heeft. Kenmerken van het HOGERE ZELF

Als de communicatie met het HOGERE ZELF eenmaal tot stand is gekomen en het aanwezig is, kan er een reeks fascinerende veranderingen optreden, zowel bij de cliënt als de omgeving. Zo neemt de energie in de ruimte vaak enorm toe. Het kan ervaren worden als een gevoel van kracht en intense liefde.

Het HOGERE ZELF weet alles wat er te weten valt over iemand en over het leven dat de persoon leidt. Eén van de eerste dingen die de QHHT-therapeut doet, is aan het HOGERE ZELF de vragen van de cliënt stellen. Het verkrijgen van deze informatie is voor de cliënt van cruciaal belang voor het genezingen aspect van de therapie, omdat deze informatie troost en steun geeft en leidt tot een groter begrip op veel gebieden in zijn of haar leven.

Het HOGERE ZELF zal alleen informatie geven aan de cliënt die op dat moment geschikt is en waar de cliënt profijt van heeft.

De verklaring die van het HOGERE ZELF komt over waarom wij ziek zijn, zal zeer waarschijnlijk het geloof dat veel mensen in onze huidige medische en wetenschappelijke paradigma ́s hebben op de proef stellen. We maken momenteel grote veranderingen en overgangen door en veel mensen voegen nieuwe ideeën en concepten toe aan wat zij geloven, doordat ze kennis nemen van alternatieve informatie die door de heersende wetenschap afgedaan of genegeerd wordt. Veel kennis die lang voor waar werd aangenomen, begint af te brokkelen en wordt langzaam vervangen door ideeën en concepten die niet langer onderdrukt kunnen worden als gevolg van het internet en bliksemsnelle, wereldwijde communicatie.

Om het HOGERE ZELF en het betreffende onderdeel van de QHHT-techniek te kunnen begrijpen, zal men zijn geest moeten openstellen. Het is aanvankelijk een grote uitdaging om dit concept zelfs maar in overweging te nemen en sommigen zullen het in eerste instantie afwijzen als zijnde onlogisch of irrationeel.

De enorme vooruitgang die de afgelopen decennia geboekt is op het gebied van de kwantumfysica heeft geleid tot een lawine van bewijs voor het idee dat de belangrijkste gedachten die wij hebben de realiteit die wij ervaren, bepalen.

Er bestaat inmiddels een grote hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat gedachten een direct, meetbaar effect hebben op materie. Dit kan gemakkelijk begrepen worden als men bedenkt dat alle materie slechts energie is die met verschillende frequenties vibreert. Een gedachte is de projectie van energie en wij zijn geëvolueerd tot het punt waarop we bewuste controle hebben over onze gedachte.

De gesproken woorden ‘ik hou van je’ of ‘ik haat je’ zijn fysieke projecties van gedachten energie. Denk nu eens na over wat voor effect deze zinnen hebben op de fysieke lichamen van de mensen tegen wie je deze woorden zegt.

Heling!
Het HOGERE ZELF maakt de aard en oorzaak van elk lichamelijk probleem in het lichaam aan de QHHT-therapeut kenbaar, of het nu om een probleem uit het huidige leven of uit een vorig leven gaat. Dan wordt aan het HOGERE ZELF gevraagd of het mogelijk is dat
het probleem genezen wordt, en als dat zo is, wordt dat direct gedaan, zonder
medicijnen, operatie of pijn. Het is vaak al genoeg om alleen maar te begrijpen waarom men een bepaalde ziekte heeft of een bepaalde emotie ervaart om dit door het HOGERE ZELF te laten wegnemen.

In de loop van haar carrière heeft Dolores sessies geleid waar bij cliënten een mate van genezing plaatsvond die zelfs voor haar moeilijk te begrijpen was. Ze leerde haar techniek al tien jaar lang aan studenten over de gehele wereld die haar vervolgens schreven over soortgelijke wonderlijke gebeurtenissen in sessies die zij hebben gegeven.

Er bestaan geen garanties, maar dit zijn een aantal van de opmerkelijke resultaten die
Dolores en haar QHHT-therapeuten met cliënten hebben behaald:
◦ Allerlei typen kanker in allerlei stadia zijn genezen;
◦ Kraakbeen in gewrichten groeide aan;
◦ Aids werd genezen en verdween uit het lichaam;
◦ Hart- en vaatziekten werden genezen en een operatie was niet meer nodig;
◦ Beschadigde levers herstelden zich en functioneren weer volledig normaal;
◦ Beschadigd nier weefsel herstelde zich volledig;
◦ Open wonden genazen zonder littekenweefsel achter te laten;
◦ De achterliggende oorzaak van migraine werd duidelijk gemaakt en
weggenomen;
◦ Het gezichtsvermogen werd hersteld waarbij cliënten geen corrigerende
bril of lenzen meer nodig hadden;
◦ Diabetes werd genezen en de oorzaak ervan werd duidelijk gemaakt;
◦ Darmproblemen werden opgelost;
◦ Mensen werden bevrijd van pijn in de onderrug of ter hoogte van het middel;
◦ Nek- en schouderpijn verdwenen;
◦ Problemen die samenhangen met de longen werden genezen;
◦ Huidproblemen genazen.

Genezing:
Gezegd moet worden dat genezing alleen mogelijk is als een cliënt ook daadwerkelijk genezen wil worden en als dit de doeleinden van dit leven niet in de weg staat. We zijn onsterfelijke zielen die op aarde geïncarneerd zijn om specifieke persoonlijke ervaringen op te doen.

Het onderbewuste van een blinde zou diens blindheid niet genezen als dit een van de belangrijkste aspecten zou zijn die deze cliënt in dit leven moet ervaren. Het zal ook geen lichamelijk probleem genezen dat iemand over zichzelf heeft afgeroepen door slecht voor zijn lichaam te zorgen als hij niet eerst de les heeft geleerd dat hij van zijn lichaam moet houden en het moet respecteren. Het onderbewuste gaat heel letterlijk te werk.

Voor meer informatie, neem contact met mij op 0628286432!
Victor Elzo Kraemer

English --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique;
QHHT achieves the deepest level of hypnosis possible, the Somnambulistic level of trance. The Somnambulistic state is ordinarily experienced two times a day: just before becoming awake and just before falling asleep.
Most hypnotists do not work in the Somnambulistic level, either because they don’t have the ability to access this level of trance, or they are weary of working in the most mysterious level of hypnosis, which can produce unexpected results, such as reliving a past life.
Dolores Cannon’s curiosity and fearlessness about the unknown and untried has ensured her enduring legacy as a pioneer in past life regression who continues to pave the way for.

Dolores Cannon began her research of sacred knowledge and reincarnation nearly 50 years ago by fine-tuning her QHHT method of hypnosis.
By creating a safe and effective method that bypasses the chatter of the conscious mind and focuses on obtaining unlimited information in the Somnambulistic state, Dolores Cannon discovered time travel is possible at any time or place to relive anyone’s past lives.

QHHT is a powerful tool to access that all knowing part of ourselves that has been called The Higher Self, The Oversoul, even the Soul itself. When we incarnate on Earth we forget our previous lives and connection to our souls and The Source.
QHHT enables all people from any background, culture, religion or belief system to engage with what she called The Subconscious, since it resides beyond the conscious mind.
Dolores’s term The Subconscious, which she later abbreviated to The SC, is that greater part of ourselves that is always connected to The Source, or God, and has unlimited knowledge and an unlimited ability to heal the physical body.
Sometimes mental and physical ailments are rooted in trauma from past lives; sometimes they are connected to lessons being learned in a person’s present life. The SC reveals the cause and will assist according to any soul’s particular lessons.

By helping thousands of people relive their past lives and heal themselves by using QHHT, Dolores Cannon discovered a treasure trove of lost knowledge and insights she shared as an author of 19 extraordinary books that cover a myriad of metaphysical concepts and feature historical figures such as Jesus and Nostradamus, as well as Extraterrestrials, UFOs, the origins of life, and The Source of all creation.

Dolores Cannon continued to work diligently on multiple books and projects including her QHHT classes until she passed away at the age of 83 in October 2014. Her most recent book, The Search for Hidden Sacred Knowledge, was published posthumously in December 2014. Her next book, The Convoluted Universe: Book Five, was published in Summer 2015.

Dolores Cannon: Pioneer of Past Life Regression
In 1968, Dolores Cannon, along with her husband Johnny Cannon, discovered that not only could a subject be taken back to beginning of their present life, they could be regressed beyond their most recent birth to relive multiple past lives.

Past Life Regression is the cornerstone of Dolores Cannon’s QHHT method of hypnosis, which she successfully used thousands of times over several decades. Dolores developed a tried and true formula to regress individuals to the Somnambulistic level and guide them to a past life that The Subconscious determined was helpful for them to view, including birth, daily life and important events, and death. Multiple past lives can be explored with QHHT to discover lessons, recurring issues and karmic ties that have an effect on the present life.

Dolores Cannon’s Past Life Regression methodology made possible by QHHT enables the certified QHHT Practitioner to ask questions and communicate with the subject’s Subconscious to navigate multiple past lives on this and other worlds, the between life and death state where incredible information is available, and obtain answers that would be impossible to know without accessing the Somnambulistic state of hypnosis.

The past lives the Subconscious or SC selects for the subject to relive are always the most relevant to their questions and the issues they face.

It is important that you come with No Expectation!
Know that your session is tailored perfectly for you, so don't expect it to be like
anyone else's. That is very important.

Below is a little of what you need to know;
- I suggest writing your 20-35 questions down early rather than later (see below).
- These can be emailed to me before the session to save time the day of.
- E-mail me your questions prior to the session, qhhtlevel2@gmail.com
- Print them out or write them neatly. Nothing is off limits.
- The only limitations are those in your mind.

Please practice guided meditations before your session, it will help you to follow my voice. Some people do silent ones, but we need to be able to visualize during our session, so visualization exercises are very important.
Here is a guided meditation I like by Aaron Doughty.
https://www.youtube.com/watch?v=I0VBZVc4zQ4

If you don’t like this particular one you can find a number of other guided ones
available on YouTube.

Also, here is a good video to watch by Suzanne Spooner about being aware during the session. Some people think they will be asleep and remember nothing, but it doesn’t happen often anymore:
https://youtu.be/MnjtcTqIV-8

Also, please read below, it will explain all you need to know on pre-work needed to be done prior to your session.

The most important one is to come with NO EXPECTATIONS!

How to Prepare for an Amazing QHHT Session;
* Here is some basic information and suggestions you can use to begin your
preparations BEFORE the day of your session.
* Engaging the Right Side of the Brain
* Have you ever been driving for several miles when suddenly you realize you
don’t remember driving those miles?
* Or have you ever caught yourself daydreaming during a meeting or class?
* Or visualizing how you would like your next home to look?
* What type of house would you design? - brick? , - stone? - a mixture?
* What colors would You paint the walls?
* What type of fireplace would You create?
* When we daydream, or create something in our mind, we are engaging the
part of the brain that we work within a QHHT session. It is the right hemisphere of the brain.
* The opposite hemisphere, the left side - has a very important, function too, when we need to
analyze data or work with numbers, but when we do a QHHT session, it is important to
give that part of our brain a rest.
* You could imagine turning a light switch off on the left side of your brain and.
* Imagine it going dark—it’s still there and knows what’s going on, but we
want the right side of the brain to take center stage now.
* Imagine turning the light switch ON to the right side!
* Imagine the right side of the brain lighting up!

In the days or weeks prior to your QHHT session, the more you can engage
the right side of your brain, the more easily the information can flow from your
Higher Self, or what I refer to as the SubConscious (SC)

Higher Self= SubConscious (SC).
It is the part we will be working with in your session.

* There are many exercises you can do to start stretching, warming up,
and activating this part of your brain before coming to your session.
* Do anything that puts you into that “dreamy” sort of state.
* Relaxation is always needed to be able to produce this effect, so do those things that
you know will have positive results for you. It could be walking, jogging, gardening,
fishing, listening to music, taking a bubble bath with candle light, listening to some
guided visualizations, etc.

Relax;
* Your upcoming session is something good that you are doing for yourself.
* Take this interlude from your busy life and just relax into this beautiful process.
* The process has already begun from the moment you decided to schedule your
appointment.
* Let it unfold from your Higher Self—allow your Higher Self to communicate with you easily
and clearly. I will be there to guide and assist you in this process during your session, but
even before that day, you can begin training your mind in preparation for it. If you hear
anything from the left side of the brain trying to interrupt this beautiful peace within you
just say, “Shhhh…..take a rest for now. I appreciate what you do for me when I need
you, but right now, during these moments, my creative side has come out to play.
I am giving it front and center of the stage right now.
- Let’s hear what it has to say…
- Let’s see what it has to show me…
- Let’s see what information it has for me…”

If you meditate, this would be a perfect time to be doing this every day leading
to your session, and again the day of your session.
If you have trouble quieting the chatter of the left brain when you are trying to relax, it
will be helpful for you to spend some time each day listening to a guided visualization or guided meditation during a time you will not be interrupted.

I strongly suggest you keep paper and pen nearby.
* Write down ideas, images, scents, feelings, or information that comes through
for you when in this relaxed state.
* It could be only a single word or a tiny piece of a picture--write it down anyway!
* Sometimes you will find that when you put your pen to the paper, to write one little word
or image down, much more information will start coming to you.

Set your Intention!
* Intentions are very important. What is it that you would most like to gain from
your session?
* Here is an intention that you can write and keep near your bed at night or tape a
few copies of it in various places that will get your attention during the day.
* Say it to yourself often - especially as you fall asleep at night:
- "I have Clear & Direct Contact with my Higher Self.
- I connect with my Higher Self easily and effortlessly."
* Please understand that everything is already pre-arranged.
* I would say the most important work starts before the session, when the practitioner
opens up to serving and the client allows to be guided to the right practitioner.

Prepare a List of Questions!
* Bring a list of questions with you to your session.
* These need to be neatly handwritten or typed, so that I can easily read them.
* They need to be pertinent to your life only—not someone else’s life.
* They need to be open-ended questions for the most part—not questions that require
only a “yes” or “no” answer.
* You can ask ANYTHING (no judgement here) and as many as you want, although you will
need to prioritize them (put the most important ones first), so that if we run out of time,
we will have covered the most important ones.
* 20-35 questions/physical symptoms would be a general guideline.

We will discuss your questions List during our 2 hour "Interview" at
the beginning of your session.

Here are a few sample questions;
* Relationships:
* What is the purpose of my relationship to my partner in this lifetime?
* Have we achieved what we came to do together or is there more we need to do?
* Are there other relationships in my life (past, present, or future) which you can give me
guidance for?
* Physical/Health:
* You can just list symptoms and I will create the questions
(also include medications you are on).

Career:
* I’m feeling burnt out at my current job.
* What should I do?
* What do I need to do next in my career?

Spiritual:
* What is my purpose here?
* How should I proceed on my path to benefit myself and others?
* What changes do I need to make for a more joyous and balanced life?
* What is the best way for me to communicate clearly and directly with my Higher Self?
* What do I most need to know right now?

Curiosities:
* Why have I been finding so many feathers lately?
* Are these messages from Spirit?
* Should I be working with the energy of these feathers, or just observe
them as messages?
* What was the “Spiral” tunnel I felt myself falling into when I drifted off to
sleep every night when I was about five years old?
* To provide the best possible outcome for your session, it's best to follow a few
guidelines:

Beroepsverenigingen

Society of NLP , HVNL, Hypnose Vereniging Nederland , Internationaal Hypnotherapist Register (IHR), The Society of NLP ( Dr. Richard Bandler) , beroepsvereniging BVAT.be

Opleiding/cursussen

Quantum Business Hypnose, (QBH), Roy Martina
BQH Beyond Quamtum Healing , Candace Craw-Goldman
Soul Speak, Julia Cannon
QHHT, Quantum Healing Hypnosis Therapy, Level 2 , Dolores Cannon
QHHT , Quantum Healing Hypnosis Therapy, Level 1 , Dolores Cannon
Past Life Regression,
Life Between Life , Mark Baele
Past Life for Healer, Mark Baele
Innerd Child Therapy, Dr. Karin Wells
Advanced Past Life Regression , Dr. Karin Wells
Release Past Life Block with Past Life Regression , Mary Collings
Hypnos Academie tot Hypnotherapie
Hypnos Academie tot Therapeutisch begeleider Familieopstellingen
Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden, Isa Kose
Jeffrey Stephens protocol , Ruud de Noijen
IRH, Internationaal Register Hypnotherapeut
Tijd Lijn Therapie practitioner, NLP punt , Tara Brink
NLP Master Coach, Joost van der Leij
NLP Magick , Joost van der Leij
NLP Master class, Dr. Richard Bandler & John Lavalle
NLP Master Coach, UNLP, Marcel & Vincent
NLP Master practitioner , Joost van der Leij
NLP Master practitioner , Paul Liekens
NLP Practitioner , Ted Evers
Intuïtieve ontwikkeling , Heling, TranceArt Academie
IET , Integrated Energy Therapie , Master Instructor, Stevan Thayer
IET , Integrated Energy Therapie , Advanced level, Annelies Hooidonk
IET , Integrated Energy Therapie , Intermediate level, Annelies Hooidonk
IET , Integrated Energy Therapie , Basic Level, Annelies Hooidonk
Sjamanistisch & Rebirthing Breathwork
Sjamanistisch Soulretrievals
Sjamanistisch Ademwerk
Sjamanistisch Protection
Prana Healing practitioner
Reiki Level 2 ,
Reiki Level 1 ,
Sexual Healing & De-Armouring, Susanne Roursgaard
Body De-Armouring , Deepening the present, 5 elements, De'an Metuka
Body De-Armouring , Gosse Beerda
Primal Rebirth therapie, Zomer week, AUMM instituut , lichaamswerk ,Divyan Kranenburg
Voetreflexzone massage
Bindweefsel massage
Ayurveda massage
Klassieke massage
Fysiotherapie , Thim van der Laan

Kaart

Reviews

Peter

20-01-2021 22:22
In December 2020 heb ik een QHHT sessie gedaan bij Victor Elzo Kraemer. De reden dat ik contact opnam met Victor is omdat ik al een maand last had van mijn rug en heup met uitstraling naar mijn linker been. De pijn was dusdanig dat ik met veel pijn en moeite een stukje kon lopen en dat ik grotendeels van de dag op de bank lag me in allerlei posities manoeuvrerend om zo min mogelijk pijn te hebben.

Het bijzondere vind ik zelf dat ik in de ochtend contact met Victor had via de whatsapp voor het inplannen van een sessie, ik in de middag via acupunctuur van een blokkade tussen mijn ruggenwervels af werd geholpen waardoor ik al iets mobieler werd. Hierdoor werd het mogelijk voor mij om de reis naar Den Haag te maken vanuit Brabant.

De verwelkoming van Victor was heel erg fijn. Voordat de sessie begon hebben wij zeker 3,5 uur gesproken. Dat lijkt nu lang maar de tijd vliegt voorbij. Victor was oprecht geïnteresseerd in mijn levensverhaal en daar waar mogelijk deelde hij ook persoonlijke levenservaringen. Ik vond het gesprek dat wij hadden voor mijn sessie al een sessie op zich. In het gesprek kwamen er al gauw zaken uit het verleden naar boven waar ik nog nooit eerder over gesproken had waardoor er veel emotie en verdriet los kwam. Doordat het goed en vertrouwd aanvoelde bij Victor had ik geen moeite om deze gevoelens te tonen.

Na een korte pauze en een uitleg over de Quantum hypnose sessie na ons gesprek zijn we dan ook begonnen aan mijn QHHT sessie. Omdat ik al ervaring heb met hypnose sessies ben ik er blanco in gegaan maar had ik bij Quantum Hypnose nog geen idee wat ik kon verwachten. Het voelde of de sessie maar ongeveer 30 minuten had geduurd maar in werkelijkheid was het ongeveer 2,5 uur. In eerste instantie ging ik nog niet naar een vorig leven maar kwamen we uit op een situatie uit dit leven. Later bleek dat ik hier een hele waardevolle les uit moest leren.

Na een reis door twee vorige levens waaruit hele mooie inzichten zijn gekomen heeft Victor contact gemaakt met mijn hogere bewustzijn. Dit is een erg bijzondere ervaring waardoor duidelijk werd wat de bron van mijn klachten was. Dit inzicht heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat mij tegen heeft gehouden in de band en de relatie met mijn vader. Hierdoor weet ik nu wat wij miste in onze relatie waardoor ik liefdevoller naar mijn vader kijk en onze band sterk is verbeterd.


Het contact na de sessie met Victor is ook heel waardevol gebleken, via de telefoon nog enkele fijne gesprekken gehad met Victor. De belangrijkste les uit onze sessie is dat ik mijn hart open moet stellen voor liefde, ik merk dat zeker door de huidige situatie met de Corona crisis enzo ik daar erg veel moeite mee heb. Door de sessie die Victor opgenomen heeft nog een paar keer te beluisteren werd duidelijk dat ik daar moeite mee heb en dat ik daar aan moet werken.

De klachten die verdwenen waren na onze sessie komen op andere plaatsen in mijn lichaam terug. Erg fijn dat door het luisteren van de sessie dat inzicht weer boven komt wat voor mij betekend dat ik weet dat de klachten ook weer kunnen verdwijnen.
Dank voor de sessie,
Peter

D.a.m.c de Kok

06-01-2021 12:29
Met nog wat stukken in de schaduw die naar het licht mochten kwam ik op de website van Victor en dat sprak me direct aan. Heb al heel wat gedaan. Van NLP tot aan breathfulness. Had al langer het gevoel dat dat waar ik steeds tegenaan leef lopen te maken had met een vorig leven dus hypnose leek me het juiste nog te doen. Victor daagde me vanaf dag 1 uit en gaf me voor de sessie audio met zelfhypnose. Dit hielp al veel om dieper te ontspannen. De hypnosesessie en quantumhealing hebben me nog meer bewustzijn en ontspanning gebracht over en in de schaduwstukken. Victor is een intelligente professional met humor en aandacht. Echt een aanrader!

Schrijf een review 

Website

https://www.ze.nl/artikel/246148-onder-hypnose-naar-een-vorig-leven-ineens-stond-ik-op-een-19e-eeuwse-prairie-ze-op-therapie