It’s Just Therapy
Reader - Amsterdam - Vanessa Vink
  • Vanessa Vink

  • (4)
  • Amsterdam
  • Reader
  • € 120,00 per 1 uur

Stuur Vanessa Vink een bericht

Delen:

Over / Bio

Energetisch werk is mijn passie, mijn roeping! 'Mezelf worden en zijn zodat ik kan ZIJN’ is de rode draad door mijn leven heen: readen en healen heeft mij weer laten worden wie ik was. 'ZIJN' is de motor geweest in het maken van belangrijke beslissingen door mijn leven heen en niets is zo helend als het volgen wat het beste is voor jezelf (en daarmee ook voor je omgeving). Dmv readen, healen en ander lichtwerk haal ik bij jou ook het spreekwoordelijke 'stof' eraf. Jij bent al JIJ. Jij weet de antwoorden al, alleen het is soms verborgen. Met liefde gebruik ik wat het beste is voor jou om dat naar de oppervlakte te brengen.

De combinatie van twee werelden, de academische en de spirituele, is mijn unique selling point zoals je het zou kunnen noemen. Ik word ‘de brug tussen Amsterdam-Zuid en de sprituele wereld’ genoemd. De combinatie van alles maakte mij heel. Dit ben ik! Ik ben een lichtwerker: ik schijn mijn licht op mensen zodat die mensen hun licht weer op hun mensen kunnen schijnen. De vibratie verhogen bij jou: geweldig!

Labels die je mij zou kunnen geven zijn:
Een energie intuïtief, een lichtwerker die een licht baken werd, een channeler, een medium, Akasha records-lezer, zieletijdslijn-lezer, een Blue Ray maar leek op een indigo, een Rainbow warrior, een hartopener, raar (en ik ben er trots op! haha, want hé raar is het nieuwe normaal!), helderziende, helderwetend, heldervoelend, helderempatisch en ik ben zelfs soms helderhorend, helderdromend, helderaanrakend, helderproevend en helderruikend, een indigo, een HSP (hoog sensitief persoon), Lemurië en Atlantis energie, Merlijn energie, Lady of the Lake Vivienne, Keltische water/zee priesteres, drakenenergie, verbonden met diverse natuurwezens, automatische schrijver, Universal Business ondernemer, een medisch intuïtief, oorspronkelijk van de Pleiaden en daarna van Andromeda, maar vooral zeilen op mijn eigen intuïtie met hulp van mijn geweldige team van gidsen en beschermengelen. Ik chat met alle entiteiten met gemak, of ze nou levend, of dood of of nooit geboren zijn. We zijn allemaal zielen en wij zijn één, dus ze voelen voor mij allemaal hetzelfde!

Omdat het allemaal met energiewerk te maken heeft, noem ik mijzelf een Personal Energizer. Als een Personal Energizer kan ik je op diverse manieren weer op het spoor zetten, zodat je (weer) je autonomie terugkrijgt en in je eigen kracht komt. Voor meer info: zie http://vanessavink.com/homenl/

Naast het heerlijke energetische werk heb ik ook diverse publicaties. Mijn nieuwste 'kindje' is de cursus die ik gecreëerd heb, als een van de Founding Instructors, voor Smart Healthy Women Academy: een nieuwe internationale, online Academy. Kijk hier voor meer info en/of voor registratie: https://smarthealthywomenacademy.com/share/5/ of op Facebook zie https://www.facebook.com/347619442042600/posts/1377274725743728?sfns=mo. Kom je er ook bij?

Website

http://vanessavink.com/homenl

Therapieën

Reading, Aura healing, Bio Tensor Therapie, Business coaching, Chakra healing, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Healing, Huisclearing , Medium technieken, Paranormale therapie, Reading.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Ambitie, Assertviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Claustrofobie, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Entiteiten, Familieproblemen, Futloos, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Gevoelloosheid, Gezinsproblemen, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, Huidklachten, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Keuzestress, Kinderen, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nieuwetijdskinderen, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overtuigingen, Passie vraagstukken, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Relatieproblemen, Spirituele ontwikkeling, Stemmen in hoofd, Teveel in hoofd, Transformatie, Verdriet, Verlatingsangst, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Reading, Energetisch; healing, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Diverse werkwijzen: ik heb legio manieren die ik kan gebruiken om glasheldere informatie door te kunnen geven, exact wat jij op dat moment nodig hebt voor jou volgende stap. Alles kan voorbij komen: readen, healen, channelen, medium zijn, naar Akasha gaan, naar je zieletijdslijn, met de biotensor werken, entiteiten detecteren en verwijderen, je contact laten maken met je gidsen, geopatische belasting detecteren en verwijderen….. Linksom rechtsom: je kan meer je zelf zijn en het spreekwoordelijke stof kan ervan af zodat jij je volledige potentieel kunt gaan benutten. Dat is zo ongeveer wat er gebeurd met een sessie met mij. Ik kan jou aangeven, door wat jij/jouw hoger zelf/jouw gidsen/jouw ziel of welk deel van jou dan ook mij laat zien, wat jij het meest nodig hebt om verder te komen.

Mijn motto: ik kijk niet naar het symptoom, maar naar de oorzaak. Ik kijk wat er energetisch is gebeurd, waardoor die oorzaak ontstaan is: ik kijk dus achter de oorzaak en daar werken we mee. "Als je weet wat het is, dan kan je het weghalen.": zeg ik altijd. Alles is te lezen in een reading, want alles is energie. In mijn praktijk kom ik de meest uiteenlopende dingen tegen, daarom heb ik zoveel klachten aangevinkt. Toekomst lezen kan ik wel, maar doe ik niet want het gaat om de reis en niet om de bestemming.

Ook zeg ik altijd dit: “Je krijgt niet wat je denkt dat je wil.... Vertrouw erop dat het universum je geeft wat het beste bij je past”. Dit is wat ik doe: ik open de mogelijkheid voor jou om stappen te nemen op dit punt in jouw energetische groei zodat jij er daarna verder mee aan de slag kan. Niet alleen jouw groei als mens maar ook jouw groei als ziel. Ik haal het spreekwoordelijke stof er af bij je zodat je werkelijk kan zijn of worden wie je in essentie bent. Dat is thuiskomen en dat is waar je passie en je doel te vinden is. Daar vind je je Roeping: wat je hier op aarde komt doen in dit leven. En dan trek je ook andere mensen aan die hetzelfde voelen. Energetisch werk, zoals reading en healing, maakt contact met wie jij in werkelijkheid bent en wat jij aan het uitvogelen ben in dit leven, zodat jij je eigen stem, je eigen intuïtie beter kan horen. Je kan jezelf zijn!

Dit zijn de diensten die ik aanbied: http://vanessavink.com/bookings-nl/

Beroepsverenigingen

x

Opleiding/cursussen

Masters Algemene Letteren’ aan de ‘Vrije Universitieit’ in Amsterdam; Reiki I te Amsterdam; vele cursussen bij het ‘Centrum voor Leven en Intuïtie’ in Utrecht (basis 1-4, Wezenlessen, Vrouw & Energie) en de Healing opleiding; gevolgd door de Reading opleiding en de Hands-on-Healing cursus bij ‘Flux Trainingen’ in Utrecht; en de biotensor cursus bij ‘De Zonnevlecht’ in Abcoude; diverse online cursussen via MindValley zoals 'Unlimited Abundance' en 'Chakra7' (U.S.A.); diverse online groepen en cursussen uit Australia, zoals 'Universal Business school', 'Universal Magic School' en 'Tapclub' van Kim Eibrink Jansen en 'Go direct with your Guides' van Anne Aleckson.

Testimonials

Hierbij wat delen van een aantal testimonials. Zie verder:
http://vanessavink.com/testimonials-nl/ (p.s. Energie kent geen tijd en afstand: als mensen niet naar mijn praktijk toe kunnen komen dan doen we de sessie online, daarom ook testimonials van mensen buiten Nederland.)

"... Je maakt het met je open verschijning en communicatie direct “veilig” om mezelf kwetsbaar op te stellen. Je luisterend oor is al helend, maar je bent ook heel kernachtig en to the point. Wat ik verder opvallend vind, is dat je integer bent. Je geeft ook steeds aan wat bij je zelf en je methodes past en laat je niet “verleiden” tot uitspraken over de toekomst etc.
Er is respect voor mijn vrije wil, maar als je de diepte ingaat in een sessie ben je ook duidelijk echt in een andere dimensie aan het werk en dat gebeurt dan ook automatisch bij mijzelf.... Het leven is nu eenmaal een rollercoaster aan emoties en lagen en dimensies en… En jij maakt het niet mooier dan het is Vanessa. Je bent realistisch, aanmoedigend, liefdevol en efficiënt. Ik heb ook dagelijks voor mijn gevoel veel plezier van de i-dohs en spray af en toe de kristal maria essentie etc. De basis van onze samenwerking is wat mij betreft: vertrouwen, relativering, humor, vooruitgang en het idee dat ik als de “groeistuipen” te heftig worden dat ik jou altijd kan benaderen voor ondersteuning en heling. Ik raad een ieder aan die in staat is in stilte te verbinden met een professional, Vanessa te consulteren en van en met haar te leren en (verder) te helen.” - Angelique, Friesland

“Dear Vanessa, I wanted to write to you and let you know how grateful I am for the sessions I have had with you. You have made a huge difference in my life. You helped me tackle some issues I had from the past and it made big changes in my life. Love and blessings” - Catherine, Schotland

"Aangekomen bij Vanessa voelde het echter meteen als thuiskomen, ik kan het niet anders beschrijven. Wat ze precies doet ? Precies waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dat klinkt misschien heel vaag, maar concreter dan dat wordt het niet ben ik bang, het is echt iets wat je zelf moet ervaren. Ze maakt contact met haar helpers en vraagt steeds heel netjes toestemming om mee te mogen kijken aan de binnenkant. En ze overlegt ook altijd eerst alvorens ze iets aanpast of opruimt in mijn energie. Ze heeft me in 4 sessies inmiddels o.a. geleerd om me beter te weren tegen de negatieve energie waar ik op dat moment erg mee worstelde. Ze heeft ook mijn eigen energie-huishouding grondig opgeschoond en met elkaar weer in lijn gebracht. Er blijft in de loop der jaren toch heel wat energetisch plakken, ondanks dat ik er steeds beter in geworden was (zelf al) om met andermans energie om te gaan. ... Maar het mooiste vind ik wel dat juist doordat er zoveel ruis van de lijn weg is gehaald, ik zelf weer veel helderder en zuiverder kan voelen en het daardoor ook weer fijn voelt om naar mijn gevoel te luisteren en het een stuk makkelijker is om daar op te vertrouwen. Het bizarre en bijzonder mooie aan de sessies is bovendien dat ik kan voelen wat ze doet. Dat voelen wat ik in mijn jeugd als eng ervaren heb en waar ik me heel mijn leven al wel van bewust was, dat wordt nu steeds meer versterkt omdat ze me leert er anders mee om te gaan. Als ik dingen visualiseer, ziet Vanessa wat ik in mijn hoofd zie. Alleen ziet zij nog veel meer dan ik … ze helpt me vervolgens met dingen die ik wel voel, maar zelf niet (helemaal goed) kan zien. Inmiddels is ook mijn man 2x naar Vanessa geweest en ben ik zelfs met mijn dochter van 9 voor een sessie geweest. Het resultaat? Ik voel me weer meer mezelf, er gaat een wereld voor me open en het voelt alsof ik weer lucht krijg, vrij kan ademhalen." Misa - Amsterdam

“Vanessa Vink is the most amazing energy healer I have yet met – she has very many skills and I don’t know where to begin! ... She also has a magic wand that she calls a Biotensor and I believe she is my Fairy Godmother when she uses that one – she was able to pinpoint my food sensitivities and which substances including vitamins and minerals which were good for my body and which ones were not. We have also worked together on clearing energies from my home which was an amazing experience too – and I always feel so much lighter after each session. ... It takes commitment working through the layers of negative energies that have built up over the years, and yet working with Vanessa is so uplifting and she always surprises me with the information that she finds and shares. But most of all she is a truly lovely woman, a light being who has a wonderful sense of humor and does not take herself too seriously given the amazing powers she has. If you want to experience the adventure of your life (or lives!) you must see her.”- Estelle, Australie

"Mijn naam is Jelle en ben een 46 jarige man uit Friesland. Mijn eerste ervaring was erg bijzonder, na mij zelf voorgesteld te hebben, vertelde Vanessa mij men levensverhaal en kon ook precies de vinger op de zere plek leggen. Het verleden kun je niet veranderen, maar bepaald wel een deel van je gedrag van vandaag. Voor mijn gevoel had ik een aantal zaken al lang afgesloten die Vanessa zag en volgens haar nog steeds deel uit maken van mijn leven. Bewustwording, realiteit onder ogen zien en niet wegstoppen.... Het geeft mij veel nieuwe inzichten in de mens en de wereld waarin we leven. Rond je veertigste jaar kun je blijven doen wat je deed of op zoek naar verdere verrijking van je (spirituele) leven. Door Vanessa heb ik een hele stap gemaakt en hoop zeker nog een aantal stappen te doen.” - Jelle, Friesland

Kaart

Reviews

Saskia

03-08-2017 14:56
Onlangs heb ik een reading ontvangen van Vanessa. Ze zag aanvankelijk in metaforen en als een film kwamen de afgelopen jaren langs. De snelheid en hectiek van een paar jaar geleden ten opzicht van steeds meer acteren vanuit rust en mijn eigen 'center' en met zelfliefde. Vanessa is een scherpe reader en doet haar werk vanuit een prettige praktijkruimte aan huis met bloemen, stenen en een mooie energie. Je kan haar ook specifieke vragen stellen waar ze dan op inzoomt en je richting geeft .

Christel

10-11-2016 16:27
Ik heb al een aantal jaar geweldige readings mogen ervaren van Vanessa, en kan haar van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een gepassioneerde en betrokken energiewerker. Met haar spontane, energieke, sprankelende persoonlijkheid brengt ze letterlijk en figuurlijk licht in je leven, ze laat haar licht schijnen op jou en geeft je diepgaande inzichten mee zonder belerend te zijn, zonder oordeel maar vanuit liefde. Onlangs heeft ze me in een betrekkelijk korte sessie grotendeels van mijn claustrofobie afgeholpen, door samen met mij te kijken naar de oorsprong van de angst. Doen!

Ibtissam, Belgium

12-10-2016 23:16
In my quest for personal growth, I have explored different paths, with the need to find answers or to investigate ways to expand myself to fully blossom. Hence, I have decided to know myself better and to understand the underlying subtleties that are defining my personality and therefore, the way I interact with the external world.

During this continuous process, I’ve had the chance to find Vanessa Vink’s website with all the relevant info about her work. Curious by nature, I have immediately called her to get more details regarding the types of energy work and the technique related to it.
After our first conversation on the phone, I was already looking forward to have a first energy reading session with her.
In fact, time proved me right since my first impression about Vanessa Vink and her work were correct. From session 1, I could realize how inspiring, passionate and professional she is.
With her skills and talents, she helped me in ways no other discipline would because she is able to give information about myself to better understand my current situation. Additionally, she can raise the aspects that need to be addressed in order to further evolve and grow. She is also helping in that perspective by doing for example, some specific energy healing.
I am so happy that she crossed my path because she is bringing her light and subtle changes that made a significant positive impact in my life. She helped me removing some barriers/blockages to further grow.
Also, I enjoy very much the sessions since I always feel better, refreshed and empowered after the appointment. Her work is truly beneficial in all aspects of my life.

In addition, she is an amazing, enthusiastic and caring person.

marilou

02-10-2016 17:05
Vanessa is bijzonder getalenteerd, sprankelend, vol humor en mededogen en maakt contact met verschillende werelden op een manier die zo vanzelfsprekend is dat het gewoon voelt. Maar dat is het natuurlijk niet, dat is ware magie en vakmanschap. Ze luistert op een dieper niveau, stelt je op je gemak en haalt de werkelijke essentie naar boven.

Schrijf een review