Reader & Healer - Amsterdam - Vanessa Vink
  • Vanessa Vink

  • (29)
  • Amsterdam
  • Reader & Healer
  • € 150,00 per 75 minuten (niet vergoed)

Stuur Vanessa Vink een bericht

Boek een consult met Vanessa Vink

Delen:

Over / Bio

Met energetisch werk - spirituele reading en healing - je vibratie verhogen bij Vanessa Vink uit Amsterdam

Hoe kan jij jouw volgende stap maken zodat jij meer jezelf kan zijn doordat jij je intuïtie beter gaat gebruiken en jij daardoor meer in jouw autonomie kan stappen? Dat is mijn enige doel tijdens een spirituele reading/healing-sessie met jou. Energetisch werk is mijn passie, mijn roeping! 'Mezelf worden en zijn zodat ik kan ZIJN’ is de rode draad door mijn leven heen: readen en healen heeft mij weer laten worden wie ik was. 'ZIJN' is de motor geweest in het maken van belangrijke beslissingen door mijn leven heen en niets is zo helend als het volgen wat het beste is voor jezelf (en daarmee ook voor je omgeving).

De combinatie van twee werelden, de academische en de spirituele, is mijn unique selling point zoals je het zou kunnen noemen. De combinatie maakte mij heel. Ik schijn mijn licht op mensen zodat die mensen hun licht weer op hun mensen kunnen schijnen. De vibratie verhogen bij jou vind ik geweldig!

Personal Energizer is de titel die ik voor mijzelf heb gecreëerd. Veel korter dan: gediplomeerd reader, healer, hands-on-healer, biotensor behandelaar en Reiki I behandelaar haha. Scholen zijn leuk maar het meest heb ik geleerd door de sessies met cliënten sinds ik startte in 2013. Voornamelijk gebruik ik helderziend, helderwetend, heldervoelend en ook helderempatisch en ik ben zelfs soms helderhorend, helderdromend, helderaanrakend, helderproevend en helderruikend mede dankzij mijn geweldige team van gidsen en beschermengelen. Ik voel diepe dankbaarheid voor deze begeleiding! Het effect: ik chat met alle entiteiten met gemak, of ze nou levend, of dood of of nooit geboren zijn. We zijn allemaal zielen en wij zijn één, dus ze voelen voor mij allemaal hetzelfde!

“Je krijgt niet wat je denkt dat je wil.... Vertrouw erop dat het universum je geeft wat het beste bij je past” - Vanessa Vink

Therapieën

Healing & reading, Akasha kronieken reading, Akashic reading, Aura & Chakra healing, Aura healing, Bio Tensor Therapie, Business coaching, Chakra healing, Energetisch huis reinigen, Energetische therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Healing, Healing Amsterdam, Healing via Skype/Zoom, Heart & Soul Healing, Houseclearing & energetische reiniging, Huisclearing , Lichtwerk, Medium technieken, Paranormale therapie, Personal coaching, Reading via Skype of Zoom, Reiki 1, Spirituele coach, Spirituele Therapie.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Ambitie, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Claustrofobie, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Entiteiten, Familieproblemen, Futloos, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Gevoelloosheid, Gezinsproblemen, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, Huidklachten, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Keuzestress, Kinderen, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nieuwetijdskinderen, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overtuigingen, Passie vraagstukken, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Relatieproblemen, Spirituele ontwikkeling, Stemmen in hoofd, Teveel in hoofd, Transformatie, Verdriet, Verlatingsangst, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Reading, Energetisch; healing, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Alles en iedereen bestaat uit energie. Die energie heeft een bepaalde vibratie en die vibratie bevat informatie. Als een reader ‘lees’ ik deze informatie als een boek.

Tijdens een sessie met mij valt jouw ‘boek’ voor mij open op de pagina waar jij aan wil werken. Dat is dus nooit te veel, maar precies datgene wat jij aankan en wat jij op dat moment het meeste nodig hebt. Door middel het lezen van jouw boek - a.k.a. readen - krijg jij wat jij nodig hebt om jouw volgende stap(-pen) te maken. In een reading krijg je dus bakken met informatie over jezelf!

Een healing is ruimte creeëren voor jouw eigen energie! Een reading vertelt over het proces waar je in zit; een healing helpt je concreet. Tijdens een sessie krijg je reading en healing: als jij beter begrijpt wat er in jouw energiesysteem gebeurt, dan kan je ook meer in je autonomie stappen. Die twee gecombineerd zijn heel krachtig in het transformatieproces van JEZELF worden.

Waarom is energiewerk interessant om te benutten tijdens jouw helingsproces? Het kan gebeuren dat er teveel energie van anderen bij jou zit, of dat je teveel van je eigen ruimte opgeeft, of dat er blokkades zijn, of we mogen schoonmaken wat je te horen hebt gekregen tijdens een reading, etc.

Het gaat er niet om dat iets gebroken nodig is en dat het gemaakt moet worden. Het gaat erom dat een reading/healing bij jou je eigen vermogen om te helen 'triggert'. Energetisch werk, zoals reading en healing, maakt contact met wie jij in werkelijkheid bent en wat jij aan het uitvogelen ben in dit leven, zodat jij je eigen stem, je eigen intuïtie beter kan horen.

Dit is wat ik doe: ik open de mogelijkheid voor jou om stappen te nemen op dit punt in jouw energetische groei zodat jij er daarna verder mee aan de slag kan. Dat is zo helend! Niet alleen jouw groei als mens, maar ook jouw groei als ziel. Ik haal het spreekwoordelijke 'stof' er af bij je, zodat je werkelijk kan zijn of worden wie je in essentie bent. Dat is thuiskomen en dat is waar je passie en je doel te vinden is. Daar vind je je Roeping: wat je hier op aarde komt doen in dit leven. En dan trek je ook andere mensen aan die hetzelfde voelen.

Dusssss ...
Alles en iedereen bestaat uit energie. Die energie heeft een bepaalde vibratie en die vibratie bevat informatie. Energiewerk (reading en healing) is werken met die informatie. Het kent geen tijd en afstand, dus een sessie met mij is net zo krachtig als dat je bij mij in de praktijk komt. Het enige verschil is dat je zelf je eigen kop thee moet maken ;-)

Het effect van een sessie? Als mensen het in een woord moeten omschrijven, dan zeggen ze 'licht'. Ze voelen zich lichter en ze zijn lichter. Als je meer wil weten wat anderen vinden, kijk dan eens bij de recensies hier. Je krijgt zelfzorgtips voor voor en na de sessie bij de bevestiging van de afspraak en de opname van de sessie achteraf toegestuurd.

Kijk ook op mijn website als je nog meer informatie wil. Als je voelt dat dit resoneert en als je open staat voor een bredere kijk op de zaken, neem je dan contact met mij op?

Beroepsverenigingen

x

Opleiding/cursussen

Masters Algemene Letteren’ aan de ‘Vrije Universitieit’ in Amsterdam; Reiki I te Amsterdam; vele cursussen bij het ‘Centrum voor Leven en Intuïtie’ in Utrecht (basis 1-4, Wezenlessen, Vrouw & Energie) en de Healing opleiding; gevolgd door de Reading opleiding en de Hands-on-Healing cursus bij ‘Flux Trainingen’ in Utrecht; en de biotensor cursus bij ‘De Zonnevlecht’ in Abcoude; diverse online cursussen via MindValley zoals 'Unlimited Abundance' en 'Chakra7' (U.S.A.); diverse online groepen en cursussen uit Australia, zoals 'Universal Business school', 'Universal Magic School' en 'Tapclub' van Kim Eibrink Jansen en 'Go direct with your Guides' van Anne Aleckson.

Testimonials

zie elders

Kaart

Reviews

Janet

11-11-2022 21:49
Een heel prettige en warme vrouw. Ik voelde direct een klik. De healing was online, maar heeft mij heel veel gebracht. De zon schijnt weer. Ik voel mijn energie weer stromen, echt heel fijn. Een aanrader dus om bij haar een healing te doen!

Grace

11-11-2022 21:48
Vanessa is een praktisch, realistisch, vriendelijk en resultaatgericht type professional. Ook, out of the box denken en geweldige luistervaardigheden. Ga voor haar!

Mark

11-11-2022 21:45
Vanessa is een buitengewone reader die me tijdens mijn sessie naar ongelooflijke plaatsen bracht, die ik een week later nog steeds verwerk. Levensveranderend en volkomen briljant. Een echt begaafde vrouw. Bedankt Vanessa!

H.

11-11-2022 21:44
Ik heb altijd heerlijke energiesessies met Vanessa – ik verlaat de sessies opgeladen en met meer helderheid!

Jackie

11-11-2022 21:44
Toen ik Vanessa leerde kennen, voelde het vanaf het begin goed. Ze heeft een positieve uitstraling over haar en ik was super comfortabel zonder haar zelfs maar te kennen! Tijdens de sessie heeft ze me veel geholpen en over dingen geïnformeerd die ze normaal nooit zou kunnen weten

M.

11-11-2022 21:42
Ik ben een paar keer voor een consult bij Vanessa geweest en was elke keer weer onder de indruk van haar directe sprankelende vermogen om “zo spot on” verrassende inzichten naar boven te toveren, waar je nog jaren mee verder kunt. In de souplesse en schijnbare eenvoud waarmee ze verbanden legt tussen verschillende werelden en in staat is deze op een begrijpende manier te vertalen toont zich haar ware meesterschap. Ze daagt je uit om verder te kijken, stelt je gerust als dat nodig is en laat je nieuwe kanten van jezelf zien in het licht van een groter geheel.

Anna

11-11-2022 21:41
Bedankt dat je de opname hebt verzonden. Ik heb er in het weekend nog een keer naar geluisterd en ik vermoed dat er nog meer dingen klopten. Ik heb het gevoel dat ik nu een beetje een zelfontdekkingsreis maak om erachter te komen wat de echte ik wil doen.. let’s see. Nogmaals bedankt, veel deuren zijn geopend sinds onze sessie, maar ook enkele gesloten.

Sara

11-11-2022 21:41
Vanessa was een magische ervaring. Ik deed het de dag voordat ik voor het eerst Ayuhuasca deed, toen ik Amsterdam bezocht. Ik dacht, het zou me openstellen, dat mijn psychische en spirituele en emotionele genezing dieper zou zijn. Tjonge, had ik gelijk. Vanessa is een expert. Een professional. Een goochelaar. Ga naar haar toe als je het voelt. Toen ik naar haar toe ging, huilde ik veel, ze hielp me mijn vorige leven als heks te realiseren, en hoe daarmee om te gaan. En,kan ik je vertellen, na de sessie met haar begon ik tintelingen, spirituele tintelingen, andere wereld tintelingen te voelen, ik weet niet wat ze zijn, maar ze komen wanneer iets echt “waar” zich openbaart. En dat deed Vanessa. Ze heeft me op de een of andere manier geopend, ik weet niet hoe. Met haar magische krachten! En daar ben ik enorm dankbaar voor. Bedankt, Vanessa!

Dorothe

11-11-2022 21:40
Vanessa brengt je op een heldere en duidelijke manier weer in contact en in verbinding met je eigen kern/essentie.
Zij doet dat met warmte, humor en lichtheid.
En dat is ontzettend fijn, leerzaam, krachtig en helder.

Christa

11-11-2022 21:39
Sinds onze laatste reading is er veel gebeurd en vooral op het gebied van lichtwerk, intuïtie,energie m.b.t. mijzelf.
Na jou ben ik in contact gekomen met anderen en ben o.a.begonnen met meditaties en affirmaties. 1 van de meditatie heeft mij bij de hoge priesteres gebracht die letterlijk haar troon afstapte naar me toeliep, omhelsde en zei; ‘wat ben ik blij dat jij hier bent’ (2017)Toen werd me iets nog meer duidelijker. Jij had mij tijdens de reading het een en ander vertelt en in het verlengde daarvan werd steeds meer helderder en kreeg ik steeds meer grip op mijn ‘lijntje’ met het universum. Ben nog steeds werkende eraan maar het krijgt steeds meer vorm. Zowel zakelijk als privé en helemaal het lijntje met….bijv mijn ouders. Mijn moeder is vorig jaar april overleden. Ik kan er weinig over kwijt in mijn omgeving omdat het voor hun ongrijpbaar is en ze kennen me als tamelijk nuchter en down to earth. Maar daar zit het hem nu juist in!!!Zou ik zeggen.Ik noem het professionele intuïtie. En dat wordt steeds sterker. Bedankt Vanessa. Jij was mijn eerste stap in de reis naar het leven van mijn mooiste leven.

A.

11-11-2022 21:38
Ik voel me rustiger en meer gegrond! De visualisatie oefening heeft tot nu toe al een positief effect. Ookal neem ik soms nog emoties over van andere mensen maar ik kan het makkelijker loslaten en terugkomen bij mezelf.

Ik heb ook het idee dat ik meer mijn waarheid durf te spreken over wat ik aanvoel en hierbij een positief invloed uitoefen op andere mensen. Het voelt alsof mijn angsten makkelijker worden weggevoerd via mijn aarding en hierbij voel ik me stabiel en veiliger. Dit is wat ik al een hele lange tijd echt nodig had en ik ben blij dat ik nu mijn levensweg kan vervolgen vanuit balans en innerlijke kracht. Het leven houdt nooit op met uitdagingen maar nu heb ik meer moed om ze aan te gaan. Bedankt voor je hulp en de mooie sessie!

Michael

11-11-2022 21:37
Vanessa straalt een energie uit die levendig en fris is. Ze verrijkt het leven van elke ziel die ze ontmoet. Elk wezen op aarde heeft een verhaal en dat van haar is er een van schoonheid, waarheid en wijsheid.

Nicola

11-11-2022 21:36
Vanessa is echt ongelooflijk! Dankzij een paar 1:1-sessies hebben we een aantal belangrijke energetische obstakels doorlopen en heeft ze wat slepende dingen geheald. Ze heeft me leiding en steun gegeven, daarvoor ben ik eeuwig dankbaar. Ze heeft ook een geweldig gevoel voor humor en ik voel me zo gezegend dat ze anderhalf jaar geleden in mijn leven kwam. Bedankt, Vanessa!

Steve

11-11-2022 21:35
Ik heb verschillende sessies met Vanessa gedaan. Vanessa is to the point en doortastend. Ze is de eerste energiewerker die ik ontmoet heb die je in een normale staat achterlaat terwijl haar werk de hersenen, het lichaam en de ziel (het hart) aanspreekt. Ze zal je voldoende inzicht geven voor je volgende stappen en een healing indien nodig, en met jouw toestemming. Zeker twee keer zoveel waard als het geld dat je gaat betalen. Steve, België

Anouk

11-11-2022 21:30
"Ik heb altijd geweten dat ik anders was dan anderen, wat dat dan precies was kon ik niemand uit leggen. Toen mijn leven een jaar geleden compleet in puin lag bleek dat anders zijn een groot talent wat ik dankzij Vanessa heb mogen ontdekken. Vanessa heeft mij door de heftigste storm in mijn leven geleid naar het grootste geluk. Mijn doel was om van de zware negatieve energie bevrijd te worden, dat ik een jaar later gelukkiger en positiever zou zijn dan ooit had ik nooit kunnen bedenken. Vanessa bedankt dat je mij hebt geleerd om het beste uit mezelf te halen en voor het terug vinden van mijn ware ik. Deze les is goud waard."

Niki

11-11-2022 21:29
"Ik vind Vanessa een stralende superster!!! Een van de beste in haar vak. Altijd een WONDER om met haar werken. Vanessa voelt haarfijn en ziet haarscherp, is onderzoekend en doortastend in haar houding en beheerst de kunst om alles in duidelijke, allemans taal over te brengen met zoete vleugen van fantastische humor en positiviteit. Ze is inzichtelijk; ziet heeeel breed en is praktisch sterk gegrond met een rijke, ondersteunende toolkit. Ze werkt vanuit pure liefde en licht en zo benadert ze jou ook. En haar enige objectief is om jou in alle zuiverhuid te bieden wat je nodig hebt in je groei, en je lichter en vrijer de deur uit te laten. In ieder opzicht! In de twee keer dat ik bij haar geweest ben, heeft ze me ook voorzien van praktische oefeningen die mij de autonomie geven om zelf te onderhouden en creeeren wat ik nodig heb.

Jörgen

11-11-2022 21:28
Ik kwam op Vanessa’s website terecht in mijn zoektocht naar iemand die me een zetje kon geven in mijn proces van spiritueel ontwaken en bij het vinden van een duidelijkere richting en missie in mijn leven. Eerlijk gezegd wist ik niet goed wat ik kon verwachten toen ik naar mijn afspraak met Vanessa ging, maar WAUW…! Los van het feit dat Vanessa een warme, open, vriendelijke en liefdevolle vrouw is overtrof de sessie alle denkbare verwachtingen. De sessie met Vanessa was veilig, vertrouwd, overtuigend, richtinggevend en boven alles levensbepalend. Het heeft me precies de handvatten en inzichten gebracht die ik nodig had en daarmee zoveel meer richting en levensvreugde. Onbetaalbaar. Met een diepe buiging…….dankjewel Vanessa!"

Marije

11-11-2022 21:28
"Al een paar keer bij Vanessa een reading gedaan. Ik ben zelf een ontwakende lichtwerker. En ik zit volop vragen over de dingen die ik ervaar en niet kan verklaren. Vooral op momenten als ik even vastloop, weet Vanessa mij op verassende wijze weer vertrouwen en inzicht te geven. In een mate die ik op dat moment aankan en begrijpen. En bij elke reading zitten er stukjes informatie bij waarvan ik denk: ‘misschien, geen idee, bizar toch?!’. Maar maanden later valt dat in ene dan toch op zijn plek. It’s a kind of magic!"

Angelique

11-11-2022 21:26
"... Je maakt het met je open verschijning en communicatie direct “veilig” om mezelf kwetsbaar op te stellen. Je luisterend oor is al helend, maar je bent ook heel kernachtig en to the point. Wat ik verder opvallend vind, is dat je integer bent. Je geeft ook steeds aan wat bij je zelf en je methodes past en laat je niet “verleiden” tot uitspraken over de toekomst etc.
Er is respect voor mijn vrije wil, maar als je de diepte ingaat in een sessie ben je ook duidelijk echt in een andere dimensie aan het werk en dat gebeurt dan ook automatisch bij mijzelf.... Het leven is nu eenmaal een rollercoaster aan emoties en lagen en dimensies en… En jij maakt het niet mooier dan het is Vanessa. Je bent realistisch, aanmoedigend, liefdevol en efficiënt. Ik heb ook dagelijks voor mijn gevoel veel plezier van de i-dohs en spray af en toe de kristal maria essentie etc. De basis van onze samenwerking is wat mij betreft: vertrouwen, relativering, humor, vooruitgang en het idee dat ik als de “groeistuipen” te heftig worden dat ik jou altijd kan benaderen voor ondersteuning en heling. Ik raad een ieder aan die in staat is in stilte te verbinden met een professional, Vanessa te consulteren en van en met haar te leren en (verder) te helen.”

Catherine

11-11-2022 21:25
“Dear Vanessa, I wanted to write to you and let you know how grateful I am for the sessions I have had with you. You have made a huge difference in my life. You helped me tackle some issues I had from the past and it made big changes in my life. Love and blessings”

Misa

11-11-2022 21:24
"Aangekomen bij Vanessa voelde het echter meteen als thuiskomen, ik kan het niet anders beschrijven. Wat ze precies doet ? Precies waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dat klinkt misschien heel vaag, maar concreter dan dat wordt het niet ben ik bang, het is echt iets wat je zelf moet ervaren. Ze maakt contact met haar helpers en vraagt steeds heel netjes toestemming om mee te mogen kijken aan de binnenkant. En ze overlegt ook altijd eerst alvorens ze iets aanpast of opruimt in mijn energie. Ze heeft me in 4 sessies inmiddels o.a. geleerd om me beter te weren tegen de negatieve energie waar ik op dat moment erg mee worstelde. Ze heeft ook mijn eigen energie-huishouding grondig opgeschoond en met elkaar weer in lijn gebracht. Er blijft in de loop der jaren toch heel wat energetisch plakken, ondanks dat ik er steeds beter in geworden was (zelf al) om met andermans energie om te gaan. ... Maar het mooiste vind ik wel dat juist doordat er zoveel ruis van de lijn weg is gehaald, ik zelf weer veel helderder en zuiverder kan voelen en het daardoor ook weer fijn voelt om naar mijn gevoel te luisteren en het een stuk makkelijker is om daar op te vertrouwen. Het bizarre en bijzonder mooie aan de sessies is bovendien dat ik kan voelen wat ze doet. Dat voelen wat ik in mijn jeugd als eng ervaren heb en waar ik me heel mijn leven al wel van bewust was, dat wordt nu steeds meer versterkt omdat ze me leert er anders mee om te gaan. Als ik dingen visualiseer, ziet Vanessa wat ik in mijn hoofd zie. Alleen ziet zij nog veel meer dan ik … ze helpt me vervolgens met dingen die ik wel voel, maar zelf niet (helemaal goed) kan zien. Inmiddels is ook mijn man 2x naar Vanessa geweest en ben ik zelfs met mijn dochter van 9 voor een sessie geweest. Het resultaat? Ik voel me weer meer mezelf, er gaat een wereld voor me open en het voelt alsof ik weer lucht krijg, vrij kan ademhalen."

Estelle

11-11-2022 21:23
“Vanessa Vink is the most amazing energy healer I have yet met – she has very many skills and I don’t know where to begin! ... She also has a magic wand that she calls a Biotensor and I believe she is my Fairy Godmother when she uses that one – she was able to pinpoint my food sensitivities and which substances including vitamins and minerals which were good for my body and which ones were not. We have also worked together on clearing energies from my home which was an amazing experience too – and I always feel so much lighter after each session. ... It takes commitment working through the layers of negative energies that have built up over the years, and yet working with Vanessa is so uplifting and she always surprises me with the information that she finds and shares. But most of all she is a truly lovely woman, a light being who has a wonderful sense of humor and does not take herself too seriously given the amazing powers she has. If you want to experience the adventure of your life (or lives!) you must see her.”

Jelle

11-11-2022 21:22
"Mijn naam is Jelle en ben een 46 jarige man uit Friesland. Mijn eerste ervaring was erg bijzonder, na mij zelf voorgesteld te hebben, vertelde Vanessa mij men levensverhaal en kon ook precies de vinger op de zere plek leggen. Het verleden kun je niet veranderen, maar bepaald wel een deel van je gedrag van vandaag. Voor mijn gevoel had ik een aantal zaken al lang afgesloten die Vanessa zag en volgens haar nog steeds deel uit maken van mijn leven. Bewustwording, realiteit onder ogen zien en niet wegstoppen.... Het geeft mij veel nieuwe inzichten in de mens en de wereld waarin we leven. Rond je veertigste jaar kun je blijven doen wat je deed of op zoek naar verdere verrijking van je (spirituele) leven. Door Vanessa heb ik een hele stap gemaakt en hoop zeker nog een aantal stappen te doen.”

Amanda

11-11-2022 15:18
"Before the session at Vanessa’s home, I would never have dared to hope that I would feel so different as a result.
I had been to so many healers and therapists this year with only very subtle results, and was beginning to worry I would never shake off these mysterious health problems and negative mental patterns. Not only did I feel an immediate ‘lifting’ of my physical and mental symptoms during the session, but I also was given the tools and information I needed to maintain this healing in my daily life. The most amazing and helpful thing that Vanessa said to me was “The moment you walk out that door you could choose to go back to how you were. It is up to you now” This put the power in my own hands and pulled my mindset out of a victim mentality. I feel so blessed and am so grateful to have been given the gift of self-determination. It *is* up to me now, it *is* my choice, and I choose to stop suffering. I choose to change the story of my life to something far more uplifting. If anyone is reading this, who is wondering whether they should make the decision to work with Vanessa or not – please do not hesitate anymore! Please benefit from the time and money I have spent searching for the real deal and believe me when I say you can find it with Vanessa

Marilou

11-11-2022 14:17
Vanessa is bijzonder getalenteerd, sprankelend, vol humor en mededogen en maakt contact met verschillende werelden op een manier die zo vanzelfsprekend is dat het gewoon voelt. Maar dat is het natuurlijk niet, dat is ware magie en vakmanschap. Ze luistert op een dieper niveau, stelt je op je gemak en haalt de werkelijke essentie naar boven.

Saskia

03-08-2017 14:56
Onlangs heb ik een reading ontvangen van Vanessa. Ze zag aanvankelijk in metaforen en als een film kwamen de afgelopen jaren langs. De snelheid en hectiek van een paar jaar geleden ten opzicht van steeds meer acteren vanuit rust en mijn eigen 'center' en met zelfliefde. Vanessa is een scherpe reader en doet haar werk vanuit een prettige praktijkruimte aan huis met bloemen, stenen en een mooie energie. Je kan haar ook specifieke vragen stellen waar ze dan op inzoomt en je richting geeft .

Christel

10-11-2016 16:27
Ik heb al een aantal jaar geweldige readings mogen ervaren van Vanessa, en kan haar van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een gepassioneerde en betrokken energiewerker. Met haar spontane, energieke, sprankelende persoonlijkheid brengt ze letterlijk en figuurlijk licht in je leven, ze laat haar licht schijnen op jou en geeft je diepgaande inzichten mee zonder belerend te zijn, zonder oordeel maar vanuit liefde. Onlangs heeft ze me in een betrekkelijk korte sessie grotendeels van mijn claustrofobie afgeholpen, door samen met mij te kijken naar de oorsprong van de angst. Doen!

Ibtissam, Belgium

12-10-2016 23:16
In my quest for personal growth, I have explored different paths, with the need to find answers or to investigate ways to expand myself to fully blossom. Hence, I have decided to know myself better and to understand the underlying subtleties that are defining my personality and therefore, the way I interact with the external world.

During this continuous process, I’ve had the chance to find Vanessa Vink’s website with all the relevant info about her work. Curious by nature, I have immediately called her to get more details regarding the types of energy work and the technique related to it.
After our first conversation on the phone, I was already looking forward to have a first energy reading session with her.
In fact, time proved me right since my first impression about Vanessa Vink and her work were correct. From session 1, I could realize how inspiring, passionate and professional she is.
With her skills and talents, she helped me in ways no other discipline would because she is able to give information about myself to better understand my current situation. Additionally, she can raise the aspects that need to be addressed in order to further evolve and grow. She is also helping in that perspective by doing for example, some specific energy healing.
I am so happy that she crossed my path because she is bringing her light and subtle changes that made a significant positive impact in my life. She helped me removing some barriers/blockages to further grow.
Also, I enjoy very much the sessions since I always feel better, refreshed and empowered after the appointment. Her work is truly beneficial in all aspects of my life.

In addition, she is an amazing, enthusiastic and caring person.

marilou

02-10-2016 17:05
Vanessa is bijzonder getalenteerd, sprankelend, vol humor en mededogen en maakt contact met verschillende werelden op een manier die zo vanzelfsprekend is dat het gewoon voelt. Maar dat is het natuurlijk niet, dat is ware magie en vakmanschap. Ze luistert op een dieper niveau, stelt je op je gemak en haalt de werkelijke essentie naar boven.

Schrijf een review 

Website

http://vanessavink.com/homenl