It’s Just Therapy
Trauma therapeut - Capelle aan den IJssel - Valeria Cabi - traumacoach
  • Valeria Cabi - traumacoach

  • (4)
  • Capelle aan den IJssel
  • Trauma therapeut
  • € 130,00 per 2

Stuur Valeria Cabi - traumacoach een bericht

Boek een consult met Valeria Cabi - traumacoach

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Valeria Cabi. Ik ben in Joegoslavië geboren en ben op jonge leeftijd, met mijn ouders, naar Nederland geëmigreerd. Ik ben hier opgegroeid en heb hier mijn opleidingen gevolgd. Na de middelbare school ben ik op kantoor gaan werken en heb een klein huisje gevonden. Snel daarna kreeg ik een relatie met iemand waar ik ook mee trouwde. Ik kreeg 2 mooie dochter die ondertussen uitgegroeid zijn tot twee prachtige jonge vrouwen. Ja, ik ben een beetje bevooroordeeld, maar als trotse moeder mag dat!

‘Ieder nadeel heb z’n voordeel’
Na een onverwachtse (voor mij dan) scheiding heb ik mijn leven opgepakt en besefte dat er ook een boel voordelen zijn van alleen zijn. Eén van de vele voordelen was dat ik nu, na 30 jaar, mijn lang gekoesterde wens, een NLP cursus, kon verwezenlijken. En tijdens die cursus heb ik aan veel issues kunnen werken.
Hierna ben ik overgestapt naar een hypnose opleiding en ik ben daar helemaal opgebloeid. Ik was weer bezig om mezelf te vinden, terwijl ik niet eens doorhad dat ik mezelf kwijt was geraakt. Was weer aan het leren, zelf ontwikkelen en ik had het naar mijn zin.
In de maanden daarna heb diverse opleidingen gevolgd, deels voor zelfontwikkeling en deels om ook anderen te kunnen helpen. Want ik heb tijdens de opleiding zelf diverse trauma’s uit het verleden verwerkt en dit gunde ik anderen ook. Ik ben een coaching praktijk begonnen om vrouwen die een onverwachtse en pijnlijke scheiding hebben meegemaakt te helpen de pijn te verwerken en weer aan een mooie prachtige toekomst te werken. Maar na een tijdje voelde dat niet meer goed en heb ik een kleine verandering doorgevoerd. Want door eigen ervaring heb ik de kracht van EMDR ondervonden, zeker in combinatie met coaching, en de diversiteit van de uitdagingen die je daarmee kon verhelpen. Ik weet dat EMDR helpt.

Therapieën

Trauma behandeling, EMDR, Online coaching, healing en therapie.

Onderwerpen

Afgewezen, Corona stress, Fobieen, Relatiebreuk, Traumaverwerking.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik werk met een kort traject van 3 behandelingen van 1,5 à 2 uur. Ik plan ze met een tussenpoos van 1 week. Tijdens de eerste afspraak vindt het intake gesprek plaats en pakken we gelijk het probleem aan. In de tweede behandeling pakken we het probleem nogmaals aan, wellicht uit een andere invalshoek. Tijdens de derde behandeling kijken we naar de toekomst. Hoe om te gaan met een soortgelijke gebeurtenis in de toekomst, zonder weer een fobie te ontwikkelen. Na de 3e behandeling kijken we of het voldoende was en of het gewenste resultaat bereikt is. Zo niet, dan kunnen losse behandelingen bijgeboekt worden.
Als je een contactverzoek doet, zet dan gelijk je telefoonnummer bij en dan bel ik je aan het end van de dag. Als je dat niet wilt, kijk dan ook in je spambox als je niet binnen 24uur een mail van mij ontvangen hebt.

Beroepsverenigingen

CAT
Voor vergoedingen kijk op: www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Opleiding/cursussen

Psychosociale Basiskennis
NLP Practitioner
Allround Master Hypnotherapeut
TCT Practitioner
EMDR Practitioner
IEMT Practitioner
mBIT coach
Virtuele Maagband van Sheila Granger
Kerntransformatie
Voice dialoque

Testimonials

“Hai, we zijn gisteravond teruggekomen uit Londen en ik wilde jou gelijk even mailen. Ik ben zooooo blij! Het vliegen ging goed en vooral alle trappen en hoogtes gingen goed, zo’n bevrijding na al die jaren vooral hoogtevrees! Ik ben je eeuwig dankbaar!” Glancy


"Valeria heeft mij, tijdens de opleiding EMDR, behandeld. Het verdrietige beeld waar ik de sessie mee inging en het intens pijnlijke gevoel was na haar behandeling veranderd. Het heeft nu een andere lading en heeft mij zeer geholpen om zaken te accepteren en er rationeel mee om te gaan."
Esther

“Door de sessie kan ik het oud zeer een plekje geven. Ik vond het een hele positieve ervaring. Ik zal het iedereen aanraden.”
Annelies

“Bij Valeria krijg je de aandacht die je verdient. Ze neemt uitgebreid de tijd om naar je te luisteren en staat zelf ook open voor feedback.
Valeria luistert aandachtig naar je verhaal, je mag er zijn bij haar.
Valeria is iemand die de taal spreekt van mensen, geen modellen of allerlei theorieën, maar gewoon iemand die ook het leven kent en met je meeleeft en ook tips geeft en je verder helpt.
Ik zou haar zeker als coach of therapeut aanbevelen, vooral als je iemand zoekt die je persoonlijke aandacht geeft!”
Henk

Kaart

Reviews

Jacqueline

03-12-2019 09:47
De afgelopen jaren heb ik verschillende relaties gehad die me onzeker hebben gemaakt. Met name aan mijn laatste relatie heb ik hele nare herinneringen en een onzeker gevoel overgehouden. Ik merkte dat ik er ook maar moeilijk overheen kwam en voelde me al een tijdje niet meer mezelf. Tijdens de EMDR sessies hebben we onder andere de vervelende ervaringen, maar ook mijn onzekerheden aangepakt. Ik heb de sessies als intens ervaren, maar het heeft me echt heel erg geholpen! Ik voel me een stuk zekerder over mezelf en voel dat ik sterker in mijn schoenen sta. Valeria heeft me een heel fijn gevoel gegeven tijdens de sessies en me erg goed geholpen

Margreet Pruis

03-12-2019 08:13
Door de EMDR behandeling heb ik aan mijn traumatische ervaring kunnen werken.
Ik ben zo dankbaar dat het geluid van sirenes mij nu niet meer doet verstijven. Je bent echt geweldig Valeria.

Qil van Dijk

02-12-2019 16:25
Ik had angst om auto te rijden, vooral met invoegen op snelweg en door tunnels rijden. Valeria heeft mij in 3 sessies met EMDR behandeld en sindsdien rij ik weer auto, en heb o.a. al 2x de Maastunnel "bedwongen"

Wil van Dijk

02-12-2019 16:22
Heel invoelende vrouw, warm, aardig, en kundig

Schrijf een review 

Website

www.emdr-coaching.nl