Executive coach - Zaandam - Titia de Vries
  • Titia de Vries

  • (7)
  • Zaandam
  • Executive coach
  • € 150,00 per uur

Stuur Titia de Vries een bericht

Boek een consult met Titia de Vries

Delen:

Over / Bio

Coaching tijdens Corona: een uur coaching voor 49 euro inclusief BTW. Meer info/aanmelden: https://claritycoaching.nl/2020/03/25/ik-wil-je-helpen-coaching-in-tijden-van-corona/

Executive Master Coach, gespecialiseerd in het begeleiden van managers, leiders, adviseurs en High Potentials. Regio Groot Amsterdam-Zaandam.

Als coach werk ik met managers, leiders, hun teams en adviseurs die het gevoel hebben dat ze in cirkels lopen en daardoor niet productief zijn.
Door met mij samen te werken:
- word je succesvol in jewerk én word je ook als succesvol gezien,
- veranderen je communicatieve vaardigheden duurzaam en
- bereiken je je targets.

Als je dit ook wil, dan bied ik je graag een discovery session aan van 40 minuten. In deze gratis sessie begeleid ik je om:
- Je doelen voor je werk helder te krijgen, en welke stappen je daarin wilt zetten;
- Te onderzoeken wat je onbewust tegenhoudt om die doelen te bereiken.
Denk je dat dit voor jou helpend kan zijn? Neem dan contact met me op (zie links).

Geaccrediteerd als internationaal Executive Coaching (Ashridge Executive Education) en Master Coach (Master-Practitioner EMCC/NOBCO, het hoogste Europese niveau) .

Therapieën

Executive coaching, Assertiviteitsbehandeling, Communicatiecoaching, Geweldloze communicatie, Lifecoaching, Mindfulness, NLP, RET (rationeel emotieve therapie], Transactionele analyse .

Onderwerpen

Ambitie, , Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Blinde vlek, Blokkades, Communicatieproblemen, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, In hoofd zitten, Laag zelfbeeld, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onzekerheid, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Teveel in hoofd, Timemanagement, Veel denken, Voelen, Zelfacceptatie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Ik ben een Ashridge geaccrediteerde executive coach, een Ashridge Coaching Adjunct en een EMCC Master Practioner Coach. Ik ben gekwalificeerd om het psychometrische instrument van Birkman International te gebruiken.

MIJN BENADERING VAN COACHING
De essentie van mijn coaching is iemand begeleiden om zijn of haar eigen antwoorden te ontdekken. Mijn uitgangspunt is dat overtuigingen en motieven ons gedrag bepalen. Als je je eigen motieven kent, zal je je effectiever gedragen. De leidende vraag hier is verbonden met mijn cliënt met zijn of haar specifieke situaties en ervaringen. Een combinatie van denken, voelen en doen.

Mijn aanpak en kracht in werken is mijn energie, enthousiasme en empathie. Ik kan snel een gevoel van vertrouwen en veiligheid creëren voor mijn klanten. Mijn klanten beschouwen mij als een energieke coach die oog, oor en gevoel voor hen heeft. Leidend in mijn coaching zijn de waarden van respect, mededogen en liefde voor mensen.

De rode draad in mijn coaching is communicatie. Communicatie binnen mensen zelf: de obstakels die mensen belemmeren en verhinderen om op hun volledige sterkte te zijn. En communicatie binnen teams en organisaties: ik heb ontdekt dat ik een verscheidenheid aan klanten kan ondersteunen, vooral waar mensen met elkaar in contact staan, waar conflicten ontstaan en hoe ze elkaars tegengestelde kwaliteiten kunnen versterken.
Als gevolg van beide aspecten (inter / intra) komt mijn coaching met permanente resultaten. Ik begeleid managers ook om door te gaan met dit resultaat. "

Informatie over de verschillende trajecten vind je op mijn site www.claritycoaching.nl

ZOEKWIJZER COACHING
Vind je het lastig om te bepalen wat voor soort coach jou of je medewerkers/collega's kan begeleiden? Vul dan de lijst van de zoekwijzer coaching in en je krijgt snel antwoord: http://claritycoaching.nl/zoekwijzer-voor-coaching-vind-de-juiste-coach/

Wil jij ook die positieve verandering in je werk en zo gelukkiger worden? Of zoek je naar een coach voor een medewerker? Neem dan contact met haar op voor een gratis kennismakingsgesprek. Klikt het, dan krijg je een offerte op maat.

REFERENTIES
Referenties vind je op ratecard www.ratecard.iotitia-de-vries of op haar site www.claritycoaching.nl.

* Geaccrediteerd bij EMCC-NOBCO als Master Practitioner Coach
* Geaccrediteerd Executive Coach bij Ashridge Executive Education - HULT Engeland
* Consultant Birkman International (self-assessment)
*Trainer Persoonlijk Leiderschap en Communicatie bij Boertien Vergouwen Overduin
* Supervisor voor coaches

INCOMPANY IN NH, ZH, UTRECHT EN FLEVOLAND

Beroepsverenigingen

• Lid NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches), reg.nr. 1528
• ZZP’er beroepsonderwijs CRKBO (jaarlijkse audit kort beroepsonderwijs HBO/Bachelor)
• Meditatie Mindfulnessleraar (Stichting Nangten Menlang)

Opleiding/cursussen

• 2017-2018 Organizational Supervision (Ashridge Executive Coaching, Londen)
• 2011-2016 Executive Coaching (AMEC) (Ashridge Executive Coaching, Londen)
• 2011 Mindfulness Meditation Teacher (Nangten Menlang)
• 2010-2011 Post Graduate Opleiding Executive Coaching (VU)
• 2009/2010 NLP Masters (Zumaya)
• 2008 NLP Practitioner (Zumaya)
• 2007 Certificering Birkmanmethode voor zelf assessment (Birkman)
• 2006 Consultant Birkman methode voor zelf assessment (2BCoaching)
• 2005 Post HBO Balance Management, trainer/coach persoonlijke ontwikkeling en reïntegratie (Ac. voor BM)
• 2004 Post-HBO Trainer/coach/strategisch opleider (JJ Trainers Academie)
• 1992-1993 HBO NGPR-B, niveau C communicatie (SRM-VVO)
• 1990-1991 HBO Overheidscommunicatie I (SRM-VVO)
• 1976-1978 VU, Propedeuse Andragologie
• 1970-1976 Atheneum A (Reformatorisch College Blaise Pascal, Zaandam)

Testimonials

EEN WARM BAD, MET AF EN TOE EEN CONFRONTATIE

Ik beveel Titia van harte aan: met haar persoonlijkheid en vaardigheden geeft ze je een gevoel van vertrouwen in jezelf. Dat zorgt ervoor dat je je zoekpad aankunt. Daarnaast had ik het idee dat ik Titia 100% kon vertrouwen.

Ik heb de begeleiding van Titia als een warm bad ervaren, met af en toe de confrontatie waardoor ik inzichten kreeg. Ik voelde me daarnaast geaccepteerd om wie ik ben. Concreet heeft het me opgeleverd dat ik duidelijkheid kreeg in mijn situatie: waar zijn mijn grenzen, wat zijn mijn verwachtingen en welke stappen moet ik gaan ondernemen om tot een gelukkig leven te komen.

Ik ben haar dankbaar dat ze mij weer een positief mens heeft gemaakt. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ik zie in dat ik de potentie in mijzelf heb.

Anne de Jong Maatschappelijk Werker, Wormerveer

Volgde twee trajecten

Voor meer testimonials:
http://claritycoaching.nl/referentie/ en
http://ratecard.io/titia-de-vries

Kaart

Reviews

Niki Frinking- van Loon

12-06-2019 16:30
Titia schroomt niet om je te confronteren met je eigen gedrag en patronen in werksituaties die jij zelf inbrengt. Je werkt met je eigen materiaal. Met kennis en compassie laat ze je zelf de oplossing vinden. Ik heb zo inzicht gekregen in oude patronen die belemmerend werken in contact met collega’s en vrienden/ familie. En ik heb praktische tools aangeleerd om een andere keuze in gedrag en reacties te maken. Ik heb zo mijn eigen bijdrage aan de negatieve sfeer in ons team omgedraaid naar positief..

Ik beveel begeleiding door Titia van harte aan omdat zij in relatief korte tijd tot de kern komt. De gesprekken met haar hebben een prettige opbouw en ik ging na elke afspraak met nieuwe energie aan de slag. Wat ik ook prettig vond dat ze niet schroomde om vanuit eigen ervaringen te delen. Dat gaf mij een gevoel van erkenning en niet als enige worstelend.
Daarnaast voelde ik me heel prettig in haar omgeving met boeddhistische en eigen sfeer.

Niki Frinking-van Loon, relatiebeheerder Zorgverzekeringslijn

Hanneke Bisselink

27-10-2016 18:35
Mijn aanleiding voor coaching bij Titia waren twee punten. Ten eerste overzicht houden en prioriteren. En ten tweede: vertrouwen hebben in eigen kunnen en in de mensen in mijn omgeving.

Ik vind de begeleiding van Titia prettig en goed. Ik heb veel van haar geleerd. Ze houdt je goed de spiegel voor en laat me zien hoe ik me gedraag in bepaalde situaties! Ik ben me nu meer bewust van mijn eigen handelen.

Het allerbeste aan haar begeleiding vond ik dat ik praktijkvoorbeelden kon bespreken met haar, waarmee ik gelijk aan de slag kon gaan in mijn functie. Naast de bewustwording hoe ik handel en waarom ik dat doe (‘oude groef’), kan ik mezelf nu corrigeren. Mijn manier communiceren is daarom effectiever geworden.

Ik ben haar dankbaar voor haar eerlijke en oprechte feedback. Ik kan haar begeleiding van harte aanbevelen want het heeft mij echt verder gebracht.

Hanneke Bisselink
Brand Manager Boehringer Ingelheim

Marida Jacobs

27-04-2016 15:39
Inzicht in mijn motivatie én gedrag en vertaalslag naar mijn bedrijf


“De aanleiding voor coaching was tweeledig: welk werk past bij mij en wat zijn daarin mijn drijfveren. De begeleiding van Titia heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen motivatie én gedrag. Ik weet nu duidelijker waar ik behoefte aan heb in werk.

Ook de praktische vertaalslag naar een eigen bedrijf, de ondernemersblik van Titia, heeft mij geholpen. Ik heb daarnaast ook geleerd hoe ik uit denkpatronen kan stappen (Mindfulness).

Ik vond de begeleiding van Titia prettig en het voelde vertrouwd voor mij. Tegelijkertijd wist ze me te confronteren met bepaalde aspecten waar ik niet zo blij mee ben. Ondanks dat liep ik altijd met een positief gevoel en nieuwe energie de deur uit.

Ik heb wel ervaren dat coaching staat of valt met je eigen input. Dus wil je gecoacht worden, dan moet jezelf goed nadenken.”

K.P.

27-04-2016 15:21
Ik heb weer plezier in mijn werk


“Ik had geen plezier meer in mijn werk en vroeg begeleiding bij Clarity Coaching. Het prettige van de begeleiding vond ik dat Titia mijzelf liet ontdekken wat er aan de hand was.

Ik heb nu inzicht in mijn behoeften en hoe een boodschap/commentaar te verpakken, waardoor ik weer grip kreeg op mijn situatie en daardoor weer meer plezier in mijn werk kreeg.

Titia is deskundig, persoonlijk en toch zakelijk en ik kan haar als (executive) coach van harte aanbevelen.”

Marlies van Werkhoven

27-04-2016 15:19
Rust en vertrouwen dat het ook op mijn manier kan


“Titia werd mij aanbevolen door het hoofd P&O van de gemeentelijke organisatie waar ik werk. Aanleiding was een vervelende toestand in ons team, waarvoor we collectief een mediation traject zijn ingegaan. Los daarvan had ik aangegeven dat ik individuele ondersteuning wilde.

Ik heb nu rust en vertrouwen dat het ook kan op andere een manier. Een manier die mij ligt. En dat het voor mij de grote uitdaging is om aan anderen mijn grenzen aan te geven – nee zeggen- op een goede manier.

Wat ik als prettig heb ervaren dat Titia gebruik maakt van de situatie en mijn gedrag tijdens ons gesprek om mij dingen duidelijk te maken. Dat was heel confronterend en eerst was ik heel nijdig op haar en kon/wilde ik er niet over praten. Maar daardoor vielen wel de schellen van mijn ogen.

Ik kan haar begeleiding aanraden als je net als ik in de knoop zit op je werk; dan kan het inzicht bieden en handvatten om het zelf anders aan te pakken. Daarnaast is Titia aardig en meelevend.”

Kim Lagé

27-04-2016 15:16
Ik word nu serieuzer genomen als leidinggevende


“Wat ik prettig van de begeleiding van Titia vindt is dat ze doorvraagt waardoor je zelfreflectie gestimuleerd wordt. Er kwam boven tafel waar ik nu echt last van had. Het resultaat voor mij is zelfinzicht, waardoor ik dingen in de praktijk anders aanpak. Ik word daardoor serieuzer genomen door collega leidinggevenden. Ik kom ook meer voor mezelf op, ik weet ook wat mijn eigen behoeftes zijn. En ik heb geleerd dat mijn behoefte niet die van een ander hoeft te zijn.

Ik had twee hoofddoelen voor coaching, die ik ruimschoots heb gehaald. Ik wilde allereerst mezelf oriënteren op de inhoud van mijn huidige functie als leidinggevende en overwoog een andere functie bij mijn werkgever. Daarnaast had ik de wens assertiever op te treden.

Ik vind dat iedereen een coach kan gebruiken, want je hebt altijd, bewust of onbewust, beperkingen en verbeterpunten. Ik ben Titia dankbaar voor de inzichten die heb gekregen en daardoor bewuster naar mezelf ben gaan kijken.”

Jacqueline Helderman

27-04-2016 15:11
Voor mij is de begeleiding van Titia een 10 met een griffel. Ik ben haar dankbaar voor haar begeleiding, haar luisterend oor en de spiegel die ze me regelmatig voor hield. Ik raad haar dan ook absoluut aan. Dat heb ik inmiddels ook al gedaan bij bekenden.

Ik vind de combinatie van de persoonlijke aandacht van Titia met de uitkomsten van het Birkmanrapport geweldig. Het rapport heeft mij richting gegeven en haar persoonlijke uitleg en aandacht hebben mij én gesteund én uitgedaagd.

De begeleiding van Titia is dus echt supergoed. Ik heb veel over mijzelf geleerd. Tijdens mijn traject is er veel gebeurd in mijn leven. Het ging daarom veel dieper dan alleen loopbaankeuze. Ik kon in deze periode alles bij haar kwijt.

De aanleiding van mijn coachingtraject was dat Ik begeleiding wilde bij de vervolgstap in mijn loopbaan. Tot nu toe was ik altijd van de ene leuke functie in de andere gerold. Nu wilde ik echt een bewuste keuze maken, zonder dat ik belemmerd werd door beperkende gedachten.

Het gevolg is dat ik hele nieuwe richting gekozen heb en inmiddels gestart ben met een opleiding daarvoor. Het gevolg is ook dat, ondanks dat ik ontslagen ben vanwege een reorganisatie, volop energie heb en sta te trappelen om te beginnen.

Schrijf een review