Levenstherapeut - Loenen aan de Vecht - Tina Evers
  • Tina Evers

  • (11)
  • Loenen aan de Vecht
  • Levenstherapeut
  • € 165,00 per 1,5 uur

Stuur Tina Evers een bericht

Boek een consult met Tina Evers

Delen:

Over / Bio

Levenstherapeut, Nieuwe Geest Coach, Kwantum Coaching, Healing & Reading, Burn-out & vitaliteitscoaching, Coaching, Energetische therapie, Holistische therapie, Transformatie Coach, Systemisch opsteller

Ieder van ons heeft ze soms frustraties, pijn, ongemakken, vermoeidheid, etc..
Het zijn allemaal signalen die ons uitnodigen om bewust te luisteren.
Als je te lang stelselmatig niet luistert naar de signalen van je lichaam, je gevoelens, je gedachten en je ziel put je jezelf beetje bij beetje steeds meer uit. Je gaat (zonder het echt door te hebben) over je eigen grenzen.
Je raakt steeds meer van jezelf verwijderd.
En toch ga je door.
Herkenbaar?
Ik heb dit zelf ook doorgemaakt en werd op een ochtend wakker en kon letterlijk mijn bed niet meer uitkomen.
Achteraf ben ik blij met deze ervaring, al was het toen ik erin zat heel naar en beangstigend. Maar ik weet ook uit eigen ervaring dat je er uit kunt komen. En ik weet wat ervoor nodig is om eruit te komen.
In combinatie met mijn opleiding, cursussen, trainingen en talloze heb ik het totaalpakket in huis om jou bij te staan wanneer jij er klaar voor bent om een nieuwe weg in te slaan!

Neem gerust contact met mij op zodat wij elkaar kunnen spreken!

Therapieën

Levenstherapie, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Coaching, Energetische therapie, Healing, Holistische therapie, Levenstherapie, Reading.

Onderwerpen

Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Chronische vermoeidheid, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Donkere kant, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotioneel, Hoofdpijn en migraine, Laag zelfbeeld, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Neerslachtig, Nervositeit, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Passie vraagstukken, Relatieproblemen, Rigiditeit, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Stress, Veel denken, Verdriet, Verslaving, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Burn out preventie, stress reductie Loenen - Maarssen - Baambrugge - Breukelen. Met de juiste kennis en vaardigheden kan iedereen een echt gelukkig, gezond, succesvol en welvarend leven creëren! Door middel van verschillende technieken en oefeningen kom je (weer) meer in balans met jezelf en (her-)vindt je je ware potentieel.

Met Levenstherapie bereik je jouw ideale zelf. JOUW persoonlijke ontwikkeling staat dan ook centraal.
Je ontdekt waar je belemmeringen en remmingen vandaan komen en leert deze los te laten en te transformeren zodat je:
• dichter bij je levensdoel komt
• wordt wie jij werkelijk wilt zijn (EN bent)
• hoe je vervelende situaties anders kunt benaderen en daarmee op kunt lossen

Doordat je echt vanuit de meest stralende versie van jezelf gaat leven zul je gelukkiger, gezonder en meer ontspannen door het leven gaan.
Leven vanuit jouw missie is het fijnste dat er bestaat!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op of ga dan naar www.tinaevers.com 

Beroepsverenigingen

Ik was aangesloten bij de FAGT, maar ben hier bewust mee gestopt. Ik besteed mijn tijd liever aan mijn clienten dan aan paperassen.

Opleiding/cursussen

Levenstherapie bij School of Life, Opleidingsinstituut voor Levenstherapie
Medische Basiskennis bij Con Amore
DSM4 bij School of Life
De Nieuwe Geest Coaching (gebaseerd op nieuwste inzichten kwantumfysica, neurosemantiek en NLP) check Joe Dispenza


Psych-K Basis Training, bij de Werff
Flower of Life
Bijscholing Stress en Burn-out bij Con Amore
Bijscholing Hoogsensitiviteit bij Con Amore
Familieopstellingen (2 dagen) bij Els van Steijn
Systemisch werk bij Hylke Bonnema
Bijscholing Storytelling bij Bivt
etc. etc.

Testimonials

Er is behoorlijk veel gebeurt tijdens het traject. Resultaat is dat ik veel daadkrachtiger ben geworden en veel rustiger. Ik heb meer richting.
Daardoor is mijn gevoel van innerlijk vrij zijn veel groter geworden.
Minder conflict met mezelf. Het dient zich wel aan maar ik kan er veel makkelijker doorheen bewegen.
Ik kan nu naast mijn doelen en verlangens hebben daarnaast veel beter genieten van wat ik hier en nu allemaal heb.
Bevrijding in een woord. Er is zoveel beweging gekomen en daar ben ik zo blij mee. Ik ben je ontzettend dankbaar. Je bent een fantastische vrouw. Zo krachtig en aanwezig met mooie tools om anderen te helpen. Het heeft me zo goed gedaan. (Esther Dijst, deelneemster De Shift)

Hi! Mijn naam is Remco, ik ben 32 jaar en werk als boekhouder in Amsterdam. Ongeveer 3 jaar geleden bracht mijn werkgever me in contact met Tina, met name omdat ik last had van een laag zelfbeeld en sociale angst. Hierdoor had ik moeite om in het dagelijkse leven de dingen te doen waar ik voldoening uit haalde. Tina heeft me écht geholpen om me uit mijn comfortzone te halen. Wat mij het meest is bijgebleven aan haar coaching, is dat ze door herhaling mij liet inzien dat ik er wél mag zijn, dat ik er wél gewoon bij hoor. De persoonlijke en veelzijdige aanpak van Tina heeft voor mij veel betekend in een lastige periode. Ik kan Tina dus iedereen van harte aanbevelen.

Ik ben een 72 jarige gepensioneerde man, voorheen werkzaam in de hulpverlening en in het
onderwijs.
Afgelopen najaar voelde ik me te gespannen. Dat had o.a. te maken met het feit dat mijn vrouw
ernstig ziek was met een groot risico op overlijden. Ik vond het lastig om met mijn vrouw te
communiceren over lastige onderwerpen. Wilde haar dat besparen. En was daar zelf ook onzeker
over. Dat kwam deels door ervaringen in mijn vroege jeugd. Wist wel dat dat niet slim is om zaken
niet te bespreken , maar kreeg er niet goed grip op/ durfde niet goed
Ik heb bij Tina Evers geleerd hoe daar mee om te gaan. Mijn vrouw en ik hebben de laatste paar
maanden van haar leven goede en intensieve gesprekken gevoerd met elkaar. Dat hebben we
beiden als zeer waardevol ervaren.
Een meditatie-oefening die we deden heeft me meer kracht en zekerheid/zelfvertrouwen gegeven.
Daar heb ik veel aan gehad en heb ik vaak nog veel aan. Ik gebruik dit nog regelmatig als ik eens
een minder moment heb. Het heeft bij mij erg goed gewerkt. Ondanks dat het een zware tijd is
omdat mijn vrouw begin februari overleden is, kan ik hier goed mee omgaan.
Tina is een empatisch persoon met veel bagage om mensen verder te helpen. Ze verbond zich
met mij en ik kreeg sterk het gevoel dat ik er toe doe. Tina heeft uitgesproken opvattingen over
het leven, de gezondheidszorg, de samenleving, benoemt die ook, maar is zeker geen betweter. Ik
kreeg alle ruimte om te vinden wat ik vind.
Ik zou mensen die zich onzeker voelen, die in hun relatie, werk of familieverbanden iets op te
lossen hebben zonder goed te weten hoe, zeker aanraden om naar Tina toe te gaan.
Feiko Kuiper

"Tina heeft een collega begeleid wiens werk ernstig te lijden had van persoonlijke omstandigheden die voor ons ongrijpbaar waren. De medewerker heeft na vijf sessies controle gekregen over haar situatie, maakt goed carrière en is zeer dankbaar voor de geboden hulp." - Managing Partner at RS Finance

"Tina Evers heeft met veel oog voor detail en krachtige focus mij bewuster gemaakt van mijn authenticiteit als mens, waardoor ik in mijn bedrijf nu met meer kracht en aandacht begeleiding en yoga en meditatielessen kan geven. Veel dank daarvoor! " - Yogadocente, 51 jaar

Ik kan Tina Evers iedereen aanbevelen, voor bijvoorbeeld mensen die even in de knoop zitten of mensen die richtingloos zijn of te maken hebben met oud zeer. Tijdens de gesprekken en de healing komt alles voorbij. Tina is doortastend en weet de punten aan te stippen zonder dat je jezelf daarin verliest of niet herkend. Eigenwaarde, kracht maar ook plezier zijn zaken die belangrijk zijn en welk ook speerpunten zijn om naar toe te werken. Ik zeg: top ervaring! - Vrouw, 35 jaar

Kaart

Reviews

Thomas

04-07-2018 16:35
Wanneer je het gevoel hebt er even niet uit te komen is een helpende hand meer dan welkom. Tina heeft mij geleerd dat eigenwaarde, uitzoomen en kiezen voor jezelf uiteindelijk leidt tot voldoende innerlijke kracht. Na een aantal sessies werd het mij duidelijk en ik ben nu waar ik wil zijn.

Joost Brouwers

15-04-2018 22:19
Lieve Tina - de sessies met jou waren een belangrijke mijlpaal in mijn leven. Het einde van een periode omdat je me liet realiseren dat ik niet meer hoefde te zoeken maar gevonden had. En de start van een nieuwe periode omdat je me liet realiseren dat het nu eigenlijk pas begint :-) Ik wil je bedanken voor je liefdevolle aandacht, diepe wijsheid en fijne gevoel voor humor. Een combinatie waarmee je volgens mij nog eens grote dingen gaat doen. Lieve groet, Joost

Johan, man 54 jaar

09-10-2016 11:49
Door mijn scheiding en leeftijd vond ik het tijd om eens met mezelf aan de slag te gaan. Dankzij de hulp en inzichten van Tina heb ik een geestelijke groei doorgemaakt. Ik maak nog regelmatig gebruik van haar tips. Voel me rustiger en gelukkiger met mezelf.

Querijn Huizer

16-09-2016 19:39
Tina krijgt het voor elkaar om haar levenstherapie alles behalve zweverig te laten zijn. Wat ik heel fijn vond aan de sessies is dat ze het praktische en gevoelsmatige zeer goed in balans kan houden waardoor ik elke keer weer vertrok met het idee en het gevoel echt een stap verder te zijn gekomen.

Danielle Veenis

19-07-2016 13:07
Ik kwam bij tina met bibberende benen en rode ogen van het huilen. De deur ging open en daar stond een hele lieve vrouw die meteen zei dat ik de eerste overwinning al had behaald , door de stapte te zetten om naar tina toe te gaan. De eerste sessie was heel fijn. Tina luisterde met al haar aandacht naar mij en stelde me gerust. Ik kon mijn hele verhaal bj haar kwijt. Ik heb me nog nooit zo bij iemand kunnen laten gaan en bij tina gebeurde het gewoon. Sessie na sessie met healing en andere oefeningen groeide ik in mijn zelfvertrouwen en ging het steeds beter met me. Door alle adviezen die ik van tina kreeg, ben ik uiteindelijk de sterke vrouw weer geworden die ik een hele tijd geleden ook was. Zelfs al had ik een vraag dan kon ik die tussentijds gewoon stellen en binnen een dag had ik antwoord. Ik zeg met een woord geweldig!!!! Ik heb nu een rust pauze maar ik ga zeker terug naar Tina om nog meer dingen voor mezelf uit te zoeken. Ontzettend bedankt voor zover en zeker tot snel.

Jennifer Verboom

19-07-2016 13:05
In eerste instantie contacteerde ik Tina voor een probleem op de werkvloer. Uiteindelijk heb ik zowel privé als op zakelijk gebied grote stappen kunnen zetten. Ik zal mijn leven lang baat hebben bij de sessies met Tina. Opmerkelijk vond ik de wijze hoe Tina me direct wist te doorgronden en beter dan ikzelf wist wat er gaande was en hoe het op te lossen. Ook voelde ik me meteen op mijn gemak, normaliter voel ik me niet zo snel op mijn gemak. Ik kan iedereen aanraden een goed gesprek met Tina aan te gaan ;)

Michelle Beukenkamp

18-07-2016 15:37
Tina is een therapeut met een enorm gevoel voor wat ze doet. Mijn ervaring elke keer is weer een eye-opener in mijn eigen proces. Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen om mee te werken en haar healings te mogen ervaren.

Lobke Hartog

18-07-2016 15:17
Ik kan Tina Evers iedereen aanbevelen, voor bijvoorbeeld mensen die even in de knoop zitten of mensen die richtingloos zijn of te maken hebben met oud zeer. Tijdens de gesprekken en de healing komt alles voorbij. Tina is doortastend en weet de punten aan te stippen zonder dat je jezelf daarin verliest of niet herkend. Eigenwaarde, kracht maar ook plezier zijn zaken die belangrijk zijn en welk ook speerpunten zijn om naar toe te werken. Ik zeg: top ervaring!

Carla van der Maaden

18-07-2016 15:11
Tina Evers heeft met veel oog voor detail en krachtige focus mij bewuster gemaakt van mijn authenticiteit als mens, waardoor ik in mijn bedrijf nu met meer kracht en aandacht begeleiding en yoga en meditatielessen kan geven. Veel dank daarvoor!

Louis, man 41 jaar.

18-07-2016 15:11
Ik voelde mij bij Tina gelijk op mijn gemak. De rust en gastvrijheid stelde mij op mijn gemak. Dit is een belangrijk aspect om jezelf open op te kunnen stellen naar je therapeut toe. Tina is confronterend zonder dat het ongemakkelijk is, ziet ruimte wanneer ze flexibel met je om kan gaan of direct moet zijn. Kan een duidelijke analyse neerzetten en in mijn geval duidelijk maken dat ik het toch echt zélf moet oplossen. En dat is wat mij nu opvalt, dat mensen vaak denken dat een ander het voor ze oplost. Daar trapt Tina gelukkig niet in :-)
Ik ben blij dat ik Tina heb leren kennen, zaken zijn voor mij in versnelling gekomen direct en indirect aan onze sessies.

Arjan Schipperus

18-07-2016 15:10
Tina heeft een collega begeleid wiens werk ernstig te lijden had van persoonlijke omstandigheden die voor ons ongrijpbaar waren. De medewerker heeft na vijf sessies controle gekregen over haar situatie, maakt goed carrière en is zeer dankbaar voor de geboden hulp.

Schrijf een review 

Website

www.tinaevers.com