Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness - Den Haag - Tania Christina
  • Tania Christina

  • (1)
  • Den Haag
  • Lichaamsgerichte therapeut en mindfulness
  • € 60,00 per 1 uur

Stuur Tania Christina een bericht

Boek een consult met Tania Christina

Delen:

Over / Bio

Lichaamsgerichte therapie en mindfulness - relatie en gezins therapie - orthopedagoog - yoga en drama docent - Den Haag


Ik ben Tania Christina lichaamsgerichte, yoga en drama docent en orthopedagoog. In mijn behandelingen aan volwassenen en kinderen maak ik o.a gebruik van (African) yoga en lichaamsgerichte therapie, cognitieve therapie en verschillende drama methodes.

Therapieën

Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Ademtherapie, Adoptiecoaching, Aura & Chakra healing, Bewegingstherapie, Burn-out preventie, Coaching & Healing, Coaching via Skype/Zoom, Cognitive gedragstherapie, Creatieve coaching, Drama therapie, Droomanalyse, Energetische Massage, Gedragstherapie, Gezinstherapie, Healer, Healing & reading, Healing via Skype/Zoom, Holistisch therapeut, Hoogsensitiviteit coaching, Kids mindfulness, Kinder mindulness, Klankschalen, Lichaamswerk, Marokkaanse therapeuten - Turks - Surinaams - Indiaas - Midden Oosten, Massage, Mediation, Meditatie , Mind body coaching, Mindfulness, Mindfulness met kinderen, Online coaching en therapie, Online mindfulness & therapy, Pedagogiek, Psychosociale counseling, Qi Qung/Tai Chi, Reiki, Shiatsu, Tantra, Vruchtbaarheid en kinderwens coaching, Yoga, Yogacoaching, Yogafysiotherapie, Yogaretreats, Yogatherapie.

Onderwerpen

Adoptie, Afgewezen, Angst- sociale angst, Angsten, Bewustwording, Blokkades, Chakra's, Coming-out, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Familieopstellingen, Familieproblemen, Gedachten, Gezinsproblemen, hoogsensitiviteit, Kinderen, Laag zelfbeeld, Mindfulness met kinderen, Nieuwetijdskinderen, Relatiebreuk, Relatieproblemen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Spiritueel; mystiek, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

### Over mij:
Ik ben gepassioneerd om mensen te coachen bij het transparant uitvoeren van hun activiteiten en hen aan te moedigen om echt en authentiek te zijn. Mijn benadering omvat het leven als een spel, waarbij ik mensen begeleid om hun innerlijke kracht te ontdekken en te omarmen.

### Mijn aanpak:
Met een focus op yoga, reiki, spel lichaamsgerichte therapie en beweging, bied ik ondersteuning aan mensen van alle leeftijden. Of je nu sociale ontwrichting ervaart, stress, angst, psychiatrische aandoeningen of aandachtsstoornissen hebt, ik sta klaar om handvatten aan te reiken om je welzijn te verbeteren.

### Wat bied ik aan:
- **Yoga:** Door middel van diverse yogastijlen, waaronder (African) yoga, help ik je om je lichaam, geest en eigen-wijsheid beter te begrijpen.

- **Reiki:** Ik bied energetische ondersteuning om balans en harmonie in je leven te herstellen.

- **Lichaamsgerichte therapie:** Met aandacht voor lichaamssignalen en bewustwording van patronen, begeleid ik je naar een dieper begrip van jezelf en je behoeften.

- **Body movements:** Door middel van gerichte lichaamsbeweging help ik je om spanning los te laten en je vitaliteit te vergroten.

### Voor wie is het bedoeld?
Mijn diensten zijn voor iedereen die zich beter wil voelen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, artistieke ondersteuning of simpelweg meer balans in je leven wilt ervaren, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Beroepsverenigingen

SKJ
NvO

Opleiding/cursussen

Master Orthopedagogiek, Vu
Bachelor Pedagogiek, UvA
Yoga 200RYT Saswhita
Drama, Toneelacademie Maastricht
Reiki Shing Chi

Testimonials


Testimonials
Ik klopte met ademhaling klachten bij Tania. Zij nam de tijd voor om mijn klachten aan te horen daarna gingen we met oefeningen aan de slag. Soms live en soms via zoom.
Ik heb er nog steeds profijt van.
S. Dirkse


"Als ik terugkijk op mijn reis van zelfontdekking, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Tania een cruciale rol heeft gespeeld in mijn transformatie. Haar benadering van coaching, met een combinatie van yoga, reiki, lichaamsgerichte therapie en beweging, heeft mijn leven op een diepgaande manier veranderd. Door haar begeleiding heb ik geleerd om mijn lichaam, geest en emoties op een nieuwe manier te ervaren en te begrijpen. Ik voel me sterker, meer in balans en meer verbonden met mezelf dan ooit tevoren. Ik ben ontzettend dankbaar voor de ondersteuning die ik heb ontvangen en raad Tania zeker aan aan iedereen die op zoek is naar innerlijke groei en welzijn."
Sara

Kaart

Reviews

Simone Dirkse

19-12-2022 07:40
Haar yoga lessen zijn verdiepend

Schrijf een review