Coach & Healer - Hoek van holland - Suze Flower
  • Suze Flower

  • (1)
  • Hoek van holland
  • Coach & Healer
  • € 160,00 per 1 uur

Stuur Suze Flower een bericht

Boek een consult met Suze Flower

Delen:

Over / Bio

Suze Flower energetisch therapeut werkt vanuit Den Haag en Rotterdam. Suze is gespecialiseerd in relatietherapie en tantra, omgaan met angsten, seks problemen, verlies van een partner, opzoek naar betere intimiteit.

Wat fijn je te ontmoeten, mijn naam is Suze Flower en ik werk met de allerhoogste energie, Bij mij kan je terecht voor allerlei onderwerpen, maar vooral dat je rust mag krijgen en ontspanning. Mijn gaven zijn er al van af mijn geboorte. In veel licht kwam ik op de wereld. Dit licht mag ik gebruiken voor mijzelf en de nieuwe aarde. Ik werk met de drum of met energie die door mij heen komt van de sterren en de aarde.

chakra, tantra, relatie therapie, rotterdam, den haag

Gespecialiseerd in relatie therapie en tantra, omgaan met angsten, seks problemen, verlies van een partner, opzoek naar betere intimiteitTherapieën

Coaching & Healing, Burn-out coaching, Chakra healing, Depressie, Energiecoaching, Energy Healing Training, Healing, Houseclearing & energetische reiniging, Kundalini therapie, Leefstijlcoaching, Lichtwerk, Massage therapie, Pranic healing, Relatietherapie, Sjamanisme, Sjamanistische healing, Tantra, Yoga, Zienerschap.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afgewezen, Angsten, Blokkade, Blokkades, Borderline, Contact met mezelf, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische blokkades.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Mentale coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Wat fijn je te ontmoeten, mijn naam is Suze Flower en ik werk met de allerhoogste energie, Bij mij kan je terecht voor allerlei onderwerpen, maar vooral dat je rust mag krijgen en ontspanning. Mijn gaven zijn er al van af mijn geboorte. In veel licht kwam ik op de wereld. Dit licht mag ik gebruiken voor mijzelf en de nieuwe aarde. Ik werk met de drum of met energie die door mij heen komt van de sterren en de aarde.

In een gesprekje vooraf weet ik of ik je kan helpen en dan gaan we aan de slag. Alles is energie dus ook voor jou ligt
deze connectie klaar om weer rust te vinden de liefde in jou en de verbinding met anderen.

Foto reading 25 euro
Telefonische reading 50 euro 30 min
Energetische behandeling 160 euro fysieke aanraking
Healing op afstand 80 euro
Groepsheling 23,50 via website te boeken
Coaching via zoom 160 euro per uur
Online healing via zoom 160 euro
Huis reiniging 299 euro
Kundalini awakening 444 euro

Testimonials

" Door mijn scheiding zat ik vol emoties waar ik mij geen raad mee wist. Mijn boosheid frustratie en verdriet kwamen regelmatig naar boven en hierdoor liep ik vast. Wist niet helemaal wat ik kon verwachten met de sessie. Maar ik voelde mij meer ontspannen dan ooit. Heb tijdens de behandeling veel meer vragen beantwoord gekregen dan ik mij kon voorstellen. Ook heb ik een techniek meegekregen om mijn boosheid en verdriet achter mij te laten. Dit heeft mij zo goed geholpen dat ik mij veel sterker voel en mij ook weer open op durf te stellen naar anderen. "

Heel erg bedankt voor de support Suze en ik vind echt dat ik een beter mens van ben geworden…

Rik

"Vorige week een heling sessie gehad van Suzanne Langman. Had zelfs een paar dagen nodig om goed te zien en ervaren wat er in mijn systeem gebeurt. Opmerkelijk een stuk angst overwonnen en daarmee een stuk rust weer terug in mijn systeem. Had nooit gedacht dat het effect zo sterk voelbaar zou zijn. Dankbaar dat er op deze manier een stuk heling bij vooral het hartgebied bewerkstelligd is. Dank je wel Suzanne en wens dat je nog veel mooie helingsessies mag geven.

"Thank you for the powerful distant healing session Suze.
Amazed what blockages you quickly cleared by going through the timeline of my life events. Even after me having done years of therapy, you found remnants of stuck energy. Feeling a lot of expansion in my body now, like it’s able to breathe after having been constricted for a long time – even buzzing aliveness in my root chakra too!💮
Feeling blessed having received from your gift, and looking forward to to session 2 already"


Kaart

Reviews

Dante van leen

01-04-2022 12:10
Wow de sessie was echt heel diep en alles wordt aangeraakt zodat ik weer weet waar ik naar toe ga in het leven

Schrijf een review