Massage therapeut - Santpoort Noord - Suzanne Mooij
  • Suzanne Mooij

  • (3)
  • Santpoort Noord
  • Massage therapeut
  • € 95,00 per 1,5

Stuur Suzanne Mooij een bericht

Boek een consult met Suzanne Mooij

Delen:

Over / Bio

Mijn achtergrond is de 5 jarige opleiding richting Body & Mind aan de hoge school voor natuurgeneeskunde te Bloemendaal. Ik heb mij daarna oa verder gespecialiseerd in werken met levensenergie, en het (systemisch)veld.
Behaalde een master degree Reiki, volgde cursussen opstellingen werk, sjamanisme, mannelijke & vrouwelijke energie.
Ik richt mij op vrouwen en werk zowel individueel als met groepen. In mijn praktijk geef ik holistische massage therapie, zwangerschapsmassage, Godinnen massage, Reiki, werken met 'het veld' dmv opstellingen.
Je kunt een watjezoektbenjezelf-traject volgen om de connectie met je hogere zelf te herstellen.
Door naar het lichaam te luisteren (met mijn handen of in de opstelling) help ik jou vertalen wat je lichaam/ziel aangeeft, je stapt de deur uit met meer ruimte in jezelf voor je gevoel en contact met je/de levensenergie.

Therapieën

Massage therapie, Body Mind therapie, Coaching, Energetische Massage, Energetische therapie, Energietherapie, Familieopstellingen, Holistic Pulsing , Holistische massage, Holistische therapie, Levenstherapie, Massage, Massage therapie, Natuurgeneeskunde, Reiki 2, Systeemwerk.

Onderwerpen

Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Burn out, Chronische vermoeidheid, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Energetische balans, Energietekort, Faalangst, Familieopstellingen, Fysieke balans, Grenzen aangeven, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Lichaamsbewustzijn, Loslaten, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onverwerkte emoties, Onzekerheid.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Ik werk vanuit volle aandacht, zonder oordeel, ik kan goed in-tunen en invoelen waar jij op dit moment baat bij hebt.

Opleiding/cursussen

Hoge school voor natuurgeneeskunde - Bloemendaal
Intuition Coaching – Marjolein Loderichs & Adrienne Kuy, Bloemendaal
EFT – Melina Donaire, Oegstgeest
Soft Touch – Dieke Bikker, Parijs
Acro Yoga / Thaise massage – Esther Hartog, Amsterdam
Tafelopstellingen – Yvonne Rol, Bloemendaal
Zwangerschapsmassage – Dr. Feelgood, Amsterdam
Reiki, Rishikesh, India – I, II & Master Degree
Ecstatic dance – Tom Goldhand, Zeeland, Amsterdam
Lomi Lomi Massage – Lotte Kaptijn, Zeeland
Jaartraining ‘De magie van Levenskracht’ – Sifra Nooter, Amsterdam

Testimonials

Jij hebt echt gouden handen! (Nathalie)

Ik voel me een Godin! Ik hou meer van mijzelf en voel mijn vrouwelijke kant is weer helemaal opgebloeid. (Sabine)

Wow, ik voel me gezien, ik ben er echt van ondersteboven, het is en heel subtiel en krachtig tegelijk. Ik voel me weer een geheel (Rianne)

Suzanne heeft me geholpen mijn angst aan het licht te brengen, die te omarmen en mijzelf weer te kunnen ontspannen (Fabienne)

Ik heb sensaties ervaren die ik nooit eerder heb gehad, vuur en doorstroming, heel energetisch! (Clara)

Suzanne heeft me mijn vleugels teruggegeven (Marion)
Kaart

Reviews

Sarah Warnaar

19-08-2019 20:54
Suzanne is voor mij een perfecte combinatie van aanraking met energetisch werk. Een diepe ziel, die aandachtig luistert en je energie goed leest. Aanrader!

Noortje van Veller

29-10-2018 14:20
Een weekendje Spa is er niks bij... Zo voedend, zo helend, zo verwarmend. Suzanne geeft geen massage; ze neemt je gedurende je bezoek onder haar vleugels en zorgt met al haar aandacht voor alles wat op dat moment zorg nodig heeft. Het blijft me verbazen hoe ik me iedere keer weer totaal gezien voel en na afloop ook nog naar huis ga met handvatten om weer een beetje beter voor mezelf te zorgen. Op alle mogelijke fronten, want Suzanne neemt alles in haar behandeling mee (fysiek, emotioneel, geestelijk, spiritueel) en weet het tot slot weer samen te brengen tot iets dat overzichtelijk en motiverend is en energie geeft. Heel bijzonder. Echt.

Elleke van Sevenhoven

11-09-2017 14:02
*Oase van aanraking *

Een massage van Suzanne is er een om naar uit te kijken. Los van dat ze goed & creatief kan masseren, zijn de aanrakingen met oprechte liefdevolle aandacht en dat is echt merkbaar. Ik geniet zo tijdens het ontvangen! ❤ Ik vertrouw op Suzanne haar intuïtie en laat haar de klemtoon leggen in de massage waar het nodig is. Ze weet de plekken feilloos te vinden. Na de massage verteld ze wat ze heeft gevoeld tijdens de massage. Als je daar behoefte aan hebt natuurlijk. Mij helpt dat enorm. Wat een waardevolle & vlijmscherpe actuele aanvulling is dat. Suzanne is echt een van mijn favoriete masseuses!

Schrijf een review