Lichaamsgerichte therapeut - Amsterdam - Stella Kamper
  • Stella Kamper

  • (3)
  • Amsterdam
  • Lichaamsgerichte therapeut
  • € 50,00 per 1 uur

Stuur Stella Kamper een bericht

Boek een consult met Stella Kamper

Delen:

Over / Bio

Compassionate Inquiry Gabor Mate - Systemisch werk - Lifecoach - Amsterdam - Stella Kamper

Mijn intuïtie is in de loop der jaren sterk ontwikkeld waardoor ik snel aanvoel bij je waar de kern van jouw vragen zit. Naast al mijn werk-, levenservaring en opleidingen kan ik creatieve therapie en systemisch werk in zetten om je meer en meer in contact te brengen met datgene waar het werkelijk over gaat. Door mijn coaching ga je ervaren hoe je uit je hoofd komt en hoe het voelt om te vertrouwen op de signalen van je lichaam. Daardoor kan je vanuit loyaliteit aan jezelf keuzes gaan maken, je grenzen voelen en voluit leren leven. Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Amsterdam, bied online coaching of een wandelsessie in de natuur. Altijd eerst een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar mezelf. Ik ben inmiddels 48 en heb o.a. door levenservaring, persoonlijk werk, systeemgericht werk, opstellingenwerk en innerlijk kind werk, de angel van mijn struggels gevonden, er voorzichtig uit weten te halen en met deze angel in mijn hand lukt het mij om vrijer te leven dan ooit te voren.
Ik stond altijd in de overleef-stand en was hyper alert. Doordat ik gedwongen afstand heb moeten doen van mijn geboorteland Colombia, mijn familie en identiteit, weet ik wat het is om verlies te lijden en te rouwen. Ook heb ik gevoeld wat niet mogen of kunnen rouwen met mijn lichaam heeft gedaan.
Mijn ervaring met afstand en adoptie, angst om relaties en mezelf te verliezen, het moederschap, werkgerelateerde problematiek, verhuizingen, burn-out, angst -en paniekaanvallen hebben mij getekend en ook waardevolle informatie gegeven. Want juist door al mijn diepste angsten te doorvoelen en erkenning te geven aan alles wat er in mij huist, mooi en ook donker, ben ik verder gekomen. Ik weet inmiddels hoe het voelt om te leven in plaats van te overleven. En vooral hoe ik loyaal kan blijven aan mezelf.

Therapieën

Lichaamstherapie Apeldoorn, Adoptiecoaching, Burn out, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Compassionate Inquiry-Mate, Creatieve therapie, ELW (emotioneel lichaamswerk], Levenstherapie, Lifecoaching, Mentaal Gezond, Pedagogiek, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, Systeemwerk, Vitaliteitscoaching, Wandelcoaching.

Onderwerpen

Adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bindingsangst, Boosheid, Burn out, Coming-out, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Dissociatieve stoornis, Donkere kant, Echtscheiding, Eetproblemen, Emotionele blokkades, Entiteiten, Faalangst, Familieproblemen, Fobieen, Gedachten, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Hechtingsproblematiek, Hulp bij opvoeding, In hoofd zitten, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Spanningen, Stress, Teveel in hoofd, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Verslaving, Vluchtgedrag, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mentale coaching, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (beweging), Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Mijn intuïtie is in de loop der jaren sterk ontwikkeld waardoor ik snel aanvoel bij je waar de kern van jouw vragen zit. Naast al mijn werk-, levenservaring en opleidingen kan ik creatieve therapie en systemisch werk in zetten om je meer en meer in contact te brengen met datgene waar het werkelijk over gaat. Door mijn coaching ga je ervaren hoe je uit je hoofd komt en hoe het voelt om te vertrouwen op de signalen van je lichaam. Daardoor kan je vanuit loyaliteit aan jezelf keuzes gaan maken, je grenzen voelen en voluit leren leven. Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Amsterdam, bied online coaching of een wandelsessie in de natuur. Altijd eerst een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Opleiding/cursussen

Compassionate Inquiry (Gabor Mate) therapist i.o., Orthopedagogiek-UVA, Adoptiecoaching-AFC, Creatieve therapie-Civas, Systemisch benaderde course-Kim Draijer

Kaart

Reviews

Ariel

24-03-2023 18:24
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Stella werkelijk een geweldige professional is die zich volledig inzet voor het verbeteren van het leven van de coachee. Vanaf de allereerste sessie voelde ik me gehoord, begrepen en ondersteund.

Wat ik het meest waardeer aan Stella is haar gepersonaliseerde aanpak. Ze is zeer goed in staat om haar methoden en technieken aan te passen aan mijn persoonlijke behoeften en doelen. Daarnaast is Stella zeer deskundig en ervaren in het helpen van mensen om hun doelen te bereiken. Ze heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn blokkades en belemmeringen en heeft me geleerd hoe ik deze kan overwinnen. Ik heb nieuwe vaardigheden en strategieën geleerd die mij hebben geholpen om te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Maar bovenal waardeer ik de empathie, vriendelijkheid en steun van haar. Ze was altijd bereid om naar me te luisteren en mij aan te moedigen om mijn beste zelf te zijn. Ze heeft me geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en om positieve veranderingen in mijn leven aan te brengen. Ze was het begin van mijn geneesproces en voor dat ben ik haar dankbaar.

Kortom, ik raad Stella ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar begeleiding en ondersteuning en bij het realiseren van zijn of haar doelen. Dank je wel voor de geweldige coaching die je biedt!

Rosalie

24-03-2023 09:14
Stella heeft mij in een periode waarbij ik door veel nieuwe veranderingen ging geholpen om een stabiele basis te creëren met mezelf.
Ik worstelde met bepaalde onzekerheden, angsten en veel onrust maar door middel van hele fijne tips en tools (en een luisterend oor aan wie ik alles kon en durfde te vertellen) heb ik in een jaar tijd een hele mooie transformatie doorgemaakt. Na elke sessie met Stella had ik weer nieuwe interessante inzichten over mezelf, waar ik blijkbaar mee zat of tegen aan liep en waar ik meer aan moest werken.
Nu een jaar later gebruik ik bewust en onbewust alle informatie die ik heb geleerd tijdens onze sessies en kijk ik terug op een hele fijne en leerzame tijd met Stella.

Jenny

24-03-2023 03:11
Stella is zo’n authentieke, doorgrondende coach. Elke sessie was ik opnieuw verrast door de waardevolle inzichten en nuggets waar ik mee aan de slag kon. Stella weet precies aan te voelen wat er onderliggend aan je woorden zit en kan dit vervolgens goed bevragen om je te helpen jezelf te begrijpen. Hierdoor heb ik veel kunnen loslaten en stappen gezet naar meer zelf-liefde. Ik kijk met veel dankbaarheid terug op onze sessies en gun iedereen een Stella! Dankjewel!

Schrijf een review