It’s Just Therapy
Massagetherapeut en healer - Weert - Sonja Janssen
  • Sonja Janssen

  • (2)
  • Weert
  • Massagetherapeut en healer
  • € 50,00 per 1

Stuur Sonja Janssen een bericht

Boek een consult met Sonja Janssen

Delen:

Over / Bio

Na 27 jaar in de kraamzorg werkzaam te zijn geweest werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn passie vond ik in massage en specifiek in de Emmett Therapie. Spiritualiteit heeft me altijd geinteresserd en daar heb ik ook de nodige stappen in gezet. Ik ontdekte dat ik helende handen heb en ben die kwaliteit gaan ontwikkelen , het fysieke lichaam helen fascineert mij enorm, in het bijzonder de werking van de fascia. Door de nodige levenservaring ben ik ook in staat om te coachen op uiteenlopende gebieden. ik geloof erin dat de juiste klanten bij mij terecht komen. En ik zie andere therapeuten als collega's ieder met hun eigen kwaliteit.

Therapieën

Healing en Massage Weert, Bodywork, Emmett Therapie, Energetische Massage, Energetische therapie, Healing en Massage Weert, Holistische massage, Massage, Massage therapie, Maya reading, Personal coaching.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Adhd/Add, Allergie, Angsten, Autisme, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Blokkades, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Contact met lichaam, Contact met mezelf, depressief, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hormonale problemen, Huilbaby, In hoofd zitten, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Kinderen, Levensmissie, Levensvragen, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Menopauze, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Mishandeling, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, overgangsklachten, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Psychische klachten, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Seksuele problemen, Spirituele ontwikkeling, Teveel in hoofd, Voelen, Vruchtbaarheidsproblematiek, Zielsmissie.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Energetisch; healing, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Mijn passie is Emmett Therapie,waar ik ook les in geef, daarbij kan ik meevoelen in het lichaam tijdens de aanraking. Mijn volgende interesse ligt bij coaching. De oorzaak opzoeken, samen met jou, in 1 of meer van de 4 lichamen is mijn doel. Daarbij gebruik ik de Tzolkin (mayakalender). Dit zorgt voor herkenning en vaak verrassende resultaten. We zoeken samen naar een oplossing waardoor jij de volgende stap in jou leven weer kan zetten. Verder doe ik ook oliemassages waarvan cupping een favoriet is. Ook zwangere vrouwen zijn welkom in mijn praktijk. Mijn achtergrond is 27 jaar fulltime kraamverzorgster met lactatiekundige opleiding. Dit is een kleine greep uit wat ik doe.

Beroepsverenigingen

Beroepsvereniging voor stoelmasseurs.

Opleiding/cursussen

Kraamverzorgter,MDGO-VZ Weert. Lactatiekundige opleiding KHLIM Hasselt, België. Massagecursussen en opleiding stoelmassage bij KIOM Eindhoven, Emmett therapeut bij Emmett Techniek Nederland en Belgie. Basismassage en medische basiskennis bij de Wellness Academie in Hasselt, België. Coaching....de beste school lifeschool en persoonlijke ontwikkeling 3 jaar bij de School van Ascensie in Maarsen. Opleiding Ontdek je blauwdruk. Groeidala in Zoersel , België

Testimonials

op mijn FB pagina openbaar.

Genoten van de heerlijke cuppingmassage en de door jou gebruikte Emmett Therapie heeft geholpen. De pijn in mijn heup en SI-gewricht is nu weg.....zeker voor herhaling vatbaar!

Yeay…. ik kan weer op 2 gelijke benen staan en zonder pijn....Fantastisch wat deze Emmett Techniek met je kan doen. Dank je wel lieverd.


Alleen al het persoonlijk contact met Sonja werkt al genezend heb ik mogen ervaren....mooi mens ben je Sonja....!

Kaart

Reviews

Elly Smits

09-05-2019 16:58
Ik ben Sonja tegengekomen bij een opleiding en door haar enthousiasme heb ik een behandeling bij haar geboekt. Nouuuuuuu. Fantastisch. Het is jammer dat ze een uurtje rijden van me vandaan woont anders ging ik om de drie weken. Haar massages zijn ontzettend goed en super rustgevend. Maar door de Emmett techniek die ze erbij doet is het ook nog helend.
Ik moet zeggen dat ik ook geniet van de positieve gesprekken. Elke keer geeft ze wel iets mee waar ik wat mee kan. Een aanrader

Kitty

09-05-2019 16:07
Regelmatig gun ik mezelf een heerlijke ontspanningsmassage bij Sonja. Haar behandelkamer is intiem en rustgevend. Sonja weet feilloos de juiste behandeling toe te passen. Ik ga er als herboren weer naar buiten. Een echte aanrader!!

Schrijf een review