It’s Just Therapy
Acupuncturist - Meppel - Song Wan
  • Song Wan

  • Meppel
  • Acupuncturist
  • € 62,50 per 60 min

Stuur Song Wan een bericht

Delen:

Over / Bio

Song Wan is geboren in noord China, zij wil graag de traditie van de Chinese Geneeswijzen in stand houden. In de 10 jaren dat zij bezig is met deze geneeswijzen heeft zij zich gespecialiseerd in een mix van Chinese (therapeurische)massage (Tuina) en Acupunctuur. ( Deze word vooraf gegaan door een intake waarin een diagnose word gesteld door onder andere het beoordelen van pols en tong). Door deze bundeling van specialismen is zij in staat om veel klachten op te lossen en vroegtijdig te signaleren..
Jaarlijks gaat Song Wan naar China om onderzoek te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van deze eeuwenoude traditie.

"Mijn insteek is om iedereen bewust te maken van hun gezondheid en hoe die te behouden".

Song Wan heeft haar HBO medisch basis diploma (volgens de CPION normen) , Tuina en Acupunctuur diploma gehaald, Werkt als natuurgeneeskundig therapeut met Acupunctuur, Acupressuur en Tuina . Doordat ze is aangesloten bij de VNT ( vereniging van natuurgeneeskundig therapeuten) en NBCG-YI ( Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen- YI) worden de behandelingen vergoed bij een aanvullende verzekering.

Song

"Song" betekent Pijnboom (denneboom) in het Chinees. In China staat de altijd groene pijnboom voor onsterfelijkheid en een lang leven. Dit is dan ook het motto waarvoor ik sta in mijn praktijk: een lang en gezond leven.

Therapieën

Acupunctuur, Acupressuur, Qi Qung/Tai Chi, Shiatsu.

Onderwerpen

Allergie, Chronische vermoeidheid, Depressie, Eetstoornis, Energetische balans, Energietekort, examenstress, Geheugenproblemen, Gezondheidsproblemen, Hoofdpijn en migraine.

Werkwijze

Chinees; Taoistisch, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Bij elke behandeling gaan we eerst praten, kijk ik naar de tong en voel de pols. Aan de hand van jou verhaal en klachten maak ik een behandelplan. Deze kan bestaan uit, acupunctuur, acupressuur, cupping, guasha, moxa of een combinatie van verschillende technieken. Na de behandeling kunnen de klachten snel beter worden wel zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Ook krijg je advies mee voor thuis qua eten en bewegen.

Beroepsverenigingen

aangesloten bij de VNT ( vereniging van natuurgeneeskundig therapeuten) en NBCG-YI ( Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen- YI)

Opleiding/cursussen

Bij de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai in Amersfoort heb ik de volgende opleidingen gevolgd: Acupunctuur, Westerse medische basiskennis, Gynaecologie-menopauze, EHBO en reanimatie, Shenzhou open universiteit voor TCM in Amsterdam meerdere cursussen gevolgd b.v. Tungs Acupuncture
Tui-na massage in China,
VITA opleidingen in Zeewolde gevolgd Patholgie: Zenuwstelsel, Hormoonstelsel. Anatomie en Fysiologie: Sensorisch stelsel

Testimonials

Een klant: Absolute aanrader! Toen ik voor de eerste keer bij Song kwam, had ik veel klachten. Mijn lijf deed zeer vanaf mijn nek tot aan mijn enkels; al mijn spieren waren compleet verkrampt en bewegen werd daardoor een klein drama. Daarnaast sliep ik ontzettend slecht, waardoor ik weinig energie had. Ik hield vocht vast en had ik menstruatieklachten. Direct na de eerste behandeling voelde ik al verlichting. Ik ben nu vijf maal bij haar geweest en ga ook niet meer weg, want ik voel mij inmiddels al een heel stuk beter. Voor Song was ik al bij veel verschillende fysiopraktijken en chiropractors geweest en geen van hen heeft mij zo kunnen helpen als zij. Song luistert echt naar je, stelt je op je gemak, geeft eenvoudige maar zeer bruikbare tips en pakt veel kwalen tegelijk aan. Bij Song Healthcare is iedereen even vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik kom er erg graag!

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review