Sjamaan - sjamanistisch healer - De Wijk - Sjamaan Moonheart
  • Sjamaan Moonheart

  • (4)
  • De Wijk
  • Sjamaan - sjamanistisch healer
  • € 100,00 per 1,5 uur

Stuur Sjamaan Moonheart een bericht

Boek een consult met Sjamaan Moonheart

Delen:

Over / Bio

Fijn je te mogen ontmoeten.

Ik ben MoonHeart en werk met sjamanistische rituelen en ceremonies waarin ik gebruik maak van de de ancient wisdom van de verschillende sjamanistische culturen die wereld rijk is, in het bijzonder het Hindoeïstische sjamanisme.
Mijn kracht in de ontmoeting met jou is het maken van een diepe verbinding vanuit mijn hart waarin ik een gave heb het onmiddellijke waar te nemen waarin ik jou kan laten ervaren wat belangrijk is, wat er speelt in je leven en wat er nodig is. Tijdens mijn rituelen creëer ik een veld van onvoorwaardelijke liefde waarin ik je instaat stel in je lichaam te zakken en de moed te vinden de stilte binnen in jezelf te ervaren vanuit je zuivere en puurste vorm, je ziel genoemd.

Je zult mij als liefdevol en betrokken ervaren, waardoor je je veilig en gezien zult voelen.
Deze innerlijke reis van zelfverkenning, maakt dat je het dagelijkse leven en de bewegingen die je erin maakt, bewuster en intenser zult gaan beleven. Gaat voelen dat alles wat je nodig hebt in jou aanwezig is.

Het leven wat we onszelf vaak eigen hebben gemaakt is vaak grotendeels onbewust gevormd door wat er in je omgeving van je werd verwacht. Hierdoor is er een vorm ontstaan die niet of nauwelijks in verbinding staat met wie je diep van binnen bent.

Ik ben er voor je om je te begeleiden in deze reis naar binnen, en de verwondering van thuiskomen in jezelf te laten ervaren.

Voel je dan ook geliefd en welkom de ontmoeting met mij aan te gaan.

Therapieën

Sjamanisme, Chakra healing, Energetische therapie, Healing, Holistische therapie, Lichaamswerk, Non dualiteit therapie, Reading, Sjamanistische healing, Zienerschap.

Onderwerpen

Afgewezen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Donkere kant, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Gevoelloosheid, Groei, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Loslaten, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Passie vraagstukken, Spirituele ontwikkeling, Toekomstvragen, Transformatie, Voelen, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Wanneer je bij mij een ritueel ontvangt, zal je mijn stille intensieve liefdes energie en verbinding ervaren. Ik zal een ruimte creëren waarin je de kracht en de moed zult vinden om te bewegen in vrijheid buiten de vorm die je in je leven vaak zo eigen hebt gemaakt. Dit geeft de beweging die nodig is voor het in gang zetten van je veranderingsproces waarin je (vaak onbewust) al heel lang naar verlangd.

Er zal alle ruimte zijn om te laten ontstaan wat er voor jou nodig is.
Soms zullen er momenten zijn dat je meer behoefte hebt aan stilte en geven woorden onvoldoende betekenis aan dat wat zich aandient. Op dat soort momenten kan ik je ondersteunen in de wereld van de 'taal zonder woorden'.
Het stelt je instaat om meer in het moment waar te nemen wat er is. Te focussen op je lichaam en het gevoel wat je daarin ervaart te leren kennen, sensaties waar te nemen. Dit met ondersteuning van mijn drum en andere muziekinstrumenten, mijn prayers en voice. Healing is de rode draad in mijn ontmoetingen. Dit zijn vaak de mooiste momenten tijdens de rituelen omdat het voor heel veel mensen zo ongewoon is om te doen. Het alledaagse leven van tegenwoordig bestaat voor een groot deel uit het leven vanuit je hoofd, de taal van de woorden. Onbewust heeft dit heel veel mensen uit hun contact gebracht met hun gevoel. Hier bewust van te worden en de ontmoeting met jezelf in deze nieuwe vorm aan te gaan, zal je een intens gevoel van vrijheid laten ervaren en de kans geven om de vorm waarin je jezelf al zo lang in hebt vastgelegd los te laten. Het bewuster worden van je lichaam en je gevoel, wordt ook wel lichaamswerk genoemd is hierin belangrijk. Aarding, is hier een mooi voorbeeld van. Hoe sta je op de aarde... Loop je wel eens op blote voeten...

In de praktijk blijkt vaak dat er behoefte is aan meerdere sessies om wat meer de diepte in te kunnen gaan. Tijd en ruimte speelt hierin een hele belangrijke rol. Daar kan je je eigen beweging in maken wat voor jou goed voelt.
Iedereen is welkom op alle leeftijden, kinderen, pubers, jongvolwassenen, ouders, volwassenen, respectvolle oudere leeftijd.

www.moonheart.nl

Opleiding/cursussen

Shamanic Womb Ista
Dancing Eros
International School of Temple Arts ISTA
Himalayan Sjamanic practice Nepal
Teaching en initiatie Sjamaan Ahamkara Siberie
Sjamanistisch genezer i.o. Wageningen
Healing Touch (Intstitute Astroshamanisme Franco Santoro)
School of Life twee jaar gevolgd (levenstherapie Haarlem)
Systemisch werk (Hellinger Instituut)
Opleiding tot gezinstherapeut (BGL Assen)
Opleiding Kinder en Jeugdtherapie (BGL Assen)
Schrijversvakschool Amsterdam

Kaart

Reviews

Jeannette Balk

30-09-2021 21:46
Ik was erg verrast wat ik na mijn consult heb ervaren..ik vond haar erg aardig en ik vond het een fijne ervaring...ik ga vast weer naar haar toe...thx with love from me,moonheart.... Jeannette

Kim

16-11-2016 21:30
Marlouk heeft een zachte, krachtige energie. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde als vertrouwd en veilig. Marlouk nodigt je uit om jezelf te zijn en vanuit dat authentieke veld de wereld in te gaan. Bijzonder aan haar vind ik haar vermogen tot het uiten en delen van ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor ze je direct meeneemt naar de kern van een oprecht samenzijn. Rust, stilte afgewisseld met opbouwende energie kenmerken ons bijzondere contact. Ik ben blij Marlouk in mijn leven te hebben.

Nancy

14-11-2016 22:32
Een heel puur persoon met veel kracht en liefde, zonder oordelen en veel ruimte voor jou.
Op een bijzondere manier komen de juiste onderwerpen omhoog en zowel met woorden als met energie geeft Marlouk er aandacht aan, waardoor er rust en ruimte ontstaat, na de behandeling voelde ik energie en kracht.
Intens zuiver persoon, we kenden elkaar niet maar ik voelde meteen dat Marlouk de juiste healer is. Zeer oprecht geeft ze haar sessies.
Erg blij met de ervaringen en healing van Marlouk.

K. Lonsain

14-11-2016 15:59
Ik ervaarde een slechte energieverdeling en Marlouk heeft mij dmv healing weer in balans gebracht.
Ik heb rust in mijn hoofd gekregen door stil te staan bij mijn behoefte . Daardoor kwam er ook weer balans in mijn lijf en in mijn energie.
Tijdens de healing voelde ik mijn energie stromen in de vorm van warmte, erg prettig om te ervaren.
We hebben fijne gesprekken gehad die me inzicht hebben gegeven in hoe ik meer kan aarden.

Schrijf een review 

Website

www.moonheart.nl